Jelentem, legalább 8 (de lehet hogy több) oldalt visszaolvastam becsülettel.
Van egy két kommentem, mert sosem áll be a szám..
Kutyafüle,
milyen az az egészségbolt? Mert azt írtad ott vetted a hasszorítót,és én is szeretnék majd olyat.
Annus,
máris megy az email cím.
Neked még azt akartam írni, hogy olvastam a világmegváltó párodról. Na az enyém is ilyen volt, ő mindig mindenkinek segíteni akart bent a munkahelyén (ami egyben az én munkaheylem is). Aztán elkezdtem finoman felvilágosítani, hogy oké hogy neki ez örömet okoz, de nekem nagyon rosszul esik, ha időnként engem is félrelök azért hogy mások szemében jó legyen róla a kép. És azt is mondtam neki, hogy oké ha ettől ő jól érzi magát (és nem a róla kialakult kép miatt csinálja), de kívülről szemlélve nagyon durván kihasználják a kolegái, és ezt értse meg, hogy nekem rosz nézni.
Így végül megértette, és már nem ő akar mindenki jótevője lenni.
(Arról nem is beszélve, hogy ezt a jószándékát azok a női kolleganők is kiválóan kihasználták, akik titokban vagy nem éppen titokban hajtottak rá, vagy egyszerűen csak vonzódtak hozzá, apa meg vak volt ahoz hogy ezt észrevegye).
Bocsi hoyg hosszú lettem, csak előjöttek ezek az idők az emlékeimből...és igazából felzaklatott kiséé.
Még azt akartam neked írni, hogy véletlen sem udvariasságból írom, de nagyon jó a hajadban a melír. Állatira feldobja!!!
Nálunk a kórházban nem jöhet be császárnál az apuka, de végignézheti a "műtétet" egy üvegfalon át, és amíg az anyát helyrehozzák, addig a baba az apukával van.
Amúgy nálunk is céloztak arra, hogy általában az orvosok hozzáállása hasonló a kórházéhoz, azért mert probléma esetén a "kórház tartja a hátát". De azért finoman elhintették szülésfelkészítőn, hogy vannak azért eltérések doki és doki közt, hogy mennyire rugalmas.
Gondolom ez mindenhol így van, de azért a dokik az alapvető szabályokat igyekeznek betartani.
Ancsika,
nekem is tele lett csíkokkal a hasam, főleg a köldököm körül, de mostmár igazából körben alul mindenhol van egy kettő. Emiatt elég szomorú vagyok, de valaki írta itt nekem (bocsi csajok de már télleg nem tudom ki volt az a jótét lélek
), hogy körömvirág krémmel kenjem + Neogranormonnal, és úgy tűnik attól kicsit jobb állapotban vannak a csíkjaim.
Na, mostmár aztán befogom a "számat"!!