Nagyon sz@r éjszakám volt.Tegnap írtam, hogy a barátnőm babát vár, és bekerült a kórházba. Reggel ugye voltam benn nála, és még semmi baj nem volt. Délután hívott a férje, hogy elment a baba. Annyira megviselt, hogy én is egész délután sírtam. Még este sem tudtam abbahagyni, amikor apa hazaért. Nem tudom miért, de alig tudtam megnyugodni. 9hetes volt. Szegény férje is úgy sírt, hogy majd megszakadt a szívem érte. Nagyon rossz volt. Még most is nagyon zaklatott vagyok. Annyira várták ezt a babát.
Bridget
a barátnőd ténlyeg fura. Ebből is látszik, hogy ez a barátság úgy látszik, neked többet jelentett.
Unokatesódat nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehet neki most. Még mindig nem térek észhez, hogy ilyen van.
Már kinézted valahol a laptopot?
Milyen buli lesz?
Dec 29? A hugom is akkor született.
De jó lenne, ha sikrülne.
Enis
Látom, te már azért olvasgattál rólunk.
ebben a topikban nincsenek "kötelezettségek." Itt nem "kell" időre babásodni. Persze nagyon szorítunk, hogy mielőbb meglegyen a kis trónörökös.
Már 12 éves a lányod? Jó nagy kislány.
És egyáltalán nem gond, hogy ekkora a korkülönbség. Nekem van egy 16 éves hugom. Közöttünk 17 év korkülönbség van. Igaz, nem is úgy tekint rám, mint a nővérére, hanem inkább mint a második anyukájára, de úgy érzem elég őszinte velem. A te lányod is így lesz majd a kistesóval. Ő lesz neki a bizalmasa.
Ebben a topikban nem csak a babákról van szoó. Itt bármiről írhatsz. Magadról, a gondjaidról, az épp aktuális dolgodról.
Ha nem titkos, hol élsz? Hol dolgozol?
Magamról pár szót. Én is 33 éves vagyok. Már több éve próbálkozunk a babával, de nálunk apánál voltak bajok. Most megyünk tovább, és a jövő héten indulunk Kecskemétre, egy meddőséggel foglalkozó dokihoz. Bízunk benne, hogy még az idén babás leszek. Nagyon szeretnénk, és anyagi vonzata is van a dolognak. Amikor megvettük a lakást, felvettük 2 gyermekre a szocpol-t. Na jövő nyáron lejár a határidő, és nekünk addigra össze kellene hozni a babát. Kicsit nyomaszt, mert sok pénzről van szó.
Nócika
Na úgy látom, a tegnap is jól sikerült.
Vettél megint jó sok mindent.
azon meg ne csodálkozz, hogy sírtál. Úgy látszik a levegőben van valami. Na meg kismamiként sokkal érzékenyebb vagy nálunk.
Kitty
6 év? De szép! És fogtok ünnepelni? Szoktatok? Nem baj, hogy feltetted a képet, legalább szokom a külső hatásokat is.
Kell, hogy edződjek.
Nem értem a barátnődet még mindig. Végre van neki babája, ő meg ahelyett, hogy vele foglalkozna, elmegy cigizni????? Hát mondhatom szép!!!! És már ne haragudj, de neki van babája!
Nekem meg fog jönni, mert már fáj a hasam. De már tegnapra vártam, de nem jött. De még belefér, mert ugye nem pontos sose.