Új privát üzeneted érkezett!

Till
:roll: :roll: :roll: :roll: :wink:
Ez igen!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek!
Petne!nagyon aranyos a a babád!
Hannah!neked is tündéri!
rana!
az a savanyúképosztás oldal nagyon jó!én végigolvastam,és sokat nevettem,de tényleg így van.
a szent jános kórházban fogok szülni.www.golyahaz.hu most új a honlapuk,nagyon aranyos.
torna:hát igen.nem szabad elfelejteni,hogy nekünk nem természetesen lett ez a bébi.én is hajlamos vagyok rá.olvasgatom még a 2009 júliusban szülünk topikot.és azon veszem észre magam,hogy összehasonlítgatom magam azokkal a lányokkal,akiknek úgy jött össze a baba,hogy a férjük leült az ágyuk szélére.és van akinek a 2.3.4. baba lesz.akkor mi se így fogunk hozzáállni.majd mi is sexelhetünk,pöröghetünk világba.de szerintem nekünk vigyázni kell.itt az én példám is.
olyan jó hogy ez lassan egy babás topik lesz!
nekem is rossz mert hallgatom a mhelyről,z is terhes,dolgozik,rólam mit gondolnak,én meg nem....ez van.aki megérti megérti,aki nem az nem....
na pusz,és mennek a drukkok mindenkinek továbbra is.
dezsikém!!!
főleg neked!!!!!

Kép

Vízkrisz!
te lázmérőfüggő vagy?nekem a gyvenacos dokinéni azt mondta anno,hogy csak végbélben szabd mérni,és ktlen ébredés után,és csak a japán higanyos mérő a jó!na persze nem csináltam.
tornakazi:
állítólag a rubint rékénak van olyan terhestornája,hogy kb 20 perc után:
a., meghalsz
b.,lvetélsz
c.,elájulsz
annyira nehéz

Kép

Till
Szép poci ez már! :D

Nyulasz
Szájban. :lol:

Rana
Tudom, hogy nem csaptatok össze..de így hangzozz jól. :D

Tegnap már tőlem is megkérdezték a haverék, akiknek elmondtuk, hogy mi a helyzet, ja, hogy akkor tényleg azt látta a hasamon...hát izé. Mondjuk olyan kismamis felső volt rajta, mell alatt záródó, alul laza.de amúgy tényleg puffadt, mint stimukor szokott.

Kép
vizkriszisback

Lola
Ne törődj senkivel, semmivel... csak magaddal és a babácskáddal!
Most nézd azt, hogy nektek mi a jó!
És tilos az összehasonlítgatás!
:wink:

Vizkrisz
Áááááááá... nem lesz kismami-háború :wink:

Olyan lassan telik az idő... mikor lesz már hétfő?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést és a sok drukkot! Még egy hét! Eddig egész jól telt el az idő, ez a 2. hét lesz a rosszabb és lassabb,... :roll: :oops: :) Amúgy jól vagyok. Pici munka, pici csavargás, sok pihi.

Később jövök!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86
Olyan lassan telik az idő... mikor lesz már hétfő?

MIKOR LESZ MÁR PÉNTEK? :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Till, de te most kinyomtad a hasad, ugye??????? :shock: :shock: :shock:

Mabe, jó a Klinika menzája? Vagy csak dolgozóknak van? Én nem is tudom, helyileg hol van..... :roll:

Puszi, majd csak eltelik valahogy..... Nekem ez a két hét is irtózatosan lassan telik a két UH közt.... :roll:

Vkrisz, :wink: Te se úszod ám meg a pocakfotót!!!!!

Vagy szerintetek már ilyen korán látszódik a baba??? Nekem is tök nagy a hasam, de sose tudom, hogy a háj, a gázok vagy a babák miatt..... Apa szerint csak csinálják ott bent a babák maguknak a helyet, hiába olyan picikék még.... :roll:

Olyan kellemetlenül érzem magam, mert egy nagyon kedves barátunk nyíltan rákérdezett a baba-dologra (nem bunkó módon), és a szemébe hazudtam (muszáj volt, mert nem elégedett meg a kitérő válaszommal), és ez ugye pár hónap múlva számára is egyértelmű lesz. Pedig úgy szerettem volna elújságolni a jó hírt, és hazudni sem szeretek, de megfogadtuk, hogy addig nem mondjuk el SENKINEK, anyósoméknak sem (az én szűk családom kivétel), amíg már nem egyértelmű a dolog. És érzem, hogy ez a hazugság a babáknak sem tetszett...... Kérlek ne nevessetek ki.... :roll: Pedig próbált segíteni, hogy egy ismijének a jóddal volt gondja, és miután azt elkezdte szedni, rögtön sikerült a baba, meg hát ott a lombik, ugye az is milyen sok emberen segített már. Nekem meg égett a fejem, és csak bólogattam. :

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola! Pedig a Rubint Rékás terhestornát is megvettem.... :roll: Na nem baj, majd jó lesz szülés után! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: én totál megértelek. Engem tegnap kérdeztek meg. Azt kellett válaszolnom, hogy nem. (ugyanezeket, ill. hasonlókat aztán végighallgattam) Pedig én ugye bízom a babákban, hiszem, hogy terhes vok! (ez hozzád képest akkor még érthetetlenebb :roll: ) De akor is szarul éreztem magam utána! Hogy a babák hallották, és azt hiszik lemondtam róluk, meg hasonlók... :oops: :cry: Hülye vagyok, mi?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Ha megengeditek szeretnék csatlakozni hozzátok.
Már nagyon hosszú ideje olvasgatlak benneteket és ismeretlenül is mindenkinek nagyon szorítottam (és szorítok) a zebrás tesztért. Veletek együtt örültem és szomorkodtam.
Rólam annyit, hogy már van egy gyönyörű 10 hónapos kislányom, aki lombik újtán érkezett hozzánk. Ő a szemünk fénye. Most szeretnénk neki kistesót (kistesókat).
csomee
Budapest X. kerület

Rana!
Mi sosem hazudtunk, pont a Babák miatt, nem volt szívem letagadni őket. És tudtam, hogy úgyis minden rendben lesz! :lol: Szerintem téliszalámit lehet, én szoktam...

Puszi!
Nagyon drukkolok, és persze, hogy terhes vagy, csak még bizonyíték nincs rá, de pénteken az is lesz! Már csak 1 hét!!! :lol:

Mabe!
Még 3 nap! :lol: Kis türelmetlenke.... :lol: :lol: :lol:

Petne!
Elolvadtam a Julcsis képektől! :lol:

Till!
Jó nagy pocid van!!! :lol:

Krisz!
Szép a vonalzód!!!

Kata!
Drukk a dokihoz! :lol:

KépKép
zsófikukac

bocsánat hogy bepofátlankodok..

csak a letagadás dologhoz

beszéljétek meg babócákkal.. 8) egyszer én is tagadtam, és szarul éreztem magam utána megbeszéltem ZSigivel és utánaha rákérdeztek, én egyszerűen csak annyit mondtam hogy sosem lehet tudni .. ezzel senem elismertem, de le senem tagadtam..azt meg tudják hogy folyamatosan próbálkoztunk...és itt vagy elkezdtek tanácsokat osztogatni vagy lezárták a témát!

óriási drukkok mennek!
Vendég

Csomee: szia, üdv, köztünk! Mesélsz még magadról? Miért kell(ett) a lombik? Hányadik sikerült? Mwelyik intézet? Hány éves vagy? .... És ha táblába szeretnél bekerülni, jelezd!

Csajok! Viszont camambertet nem szabad, igaz?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Köszönöm, hogy befogadtok! :D

Katonaproblémák miatt kellett a lombik. Semmi esélyünk nem volt a spontán babásodásra. (kevés spermaszám és rossz minőség)
Nekünk viszonylag szerencsénk volt, mert már a második lombik sikerült a Dévai intézetben. Most januárban megvolt a harmadik lombik is. Az elindult, de sajnos nem maradtak velünk a babák. De sebaj, majd a következő sikerül.
Én 33 éves vagyok a férjecském pedig 29.
Te hogy érzed magad?
Én camambert nem ettem egyáltalán se a lombik, se a terhesség alatt.
csomee
Budapest X. kerület

Rana,
dehogy nyomtam ki a hasam! Ekkora! :oops: (egész konkrétan 82 cm, és 60ról indultam :roll: - Manóval félidősen -se - volt ekkora.)
Ezért ciki a mhely: akármilyen bő pulcsit vettem -ami már eleve gyanús volt, mert strech felsőkben szokok járni - látszik.
Most szurkolhatok, hogy tényleg minden rendben legyen...még 12 nap a gen. UHig, és igyekszem azt érezni, hogy minden ok és még megvan Kicsiri, mert SEMMIT nem érzek, no tünet...
Bocsi, de épp most világosított fel egy lány egy másik topikban, hogy ő a 12. hetes UHn tudta meg, hogy már nincs szívhang, pedig úgy tűnt, minden ok...de nemgondolokerreeee.... :roll: )

Megértem a "hazugságot"! Tegnap - mikor kolléganő rákérdezett mások előtt, hogy ki van még rajtam kívül a ruhámban, legszivesebben letagadtam volna a Babót, és nem is éreztem volna, hogy ez helytelen. Igenis: nem tartozik SENKIRE, amíg Te úgy nem érzed. - Ne értsetek félre, de ezért esik "rosszul", hogy ekkora a pocakom, mert elárul olyanoknak, akikre nem tartozik.
Másik: Puszedli, azért én nem lettem volna ilyen elnéző és kedves az ismerőssel, mint Te, elismerésem! :oops: Szerintem igenis bunkóság másnál rákérdezni, én sosem szoktam, akkor sem, ha nyilvánvaló. Ha akarja, úgyis elmondja és akkor lehet önfeledten örülni! :P
Bocsi, hosszú lett...

tillidian

Puszi!
Én úgy tudom camambertet nem szabad, de én rántva néha szoktam, mert persze iszonyatosan kívánom... és grillezett sajtot is ettem. :oops: De a hőkezeléssel csak kimennek a bacik, nem?

KépKép
zsófikukac

Örülök, hogy értitek a problémát! Boniko köszi, ez jó ötlet, mindjárt beszélek is velük! :wink:

Puszi, Camabert-t tényleg nem szabad (persze azon az oldalon, amit belinkeltem, valaki hetente megevett egyet, és nem lett baja a babának. Én azért nem merném kockáztatni. Mondjuk az illető nem is tudta, hogy nem lehet. :shock: )

Zsófi, én is érzem, hogy minden rendben van velük, mégis így beszéltük meg Apával, hogy majd csak később szólunk mindenkinek. Látod nekem is lelki válságot okozott, hogy nem dicsekedhettem el velük. :roll: Még szerencse, hogy most először kerültem ilyen helyzetbe (és remélem, utoljára).

Csomee szia! Üdv itt, gyors babásodást kívánok! Tyű, jó hamar rászántátok magatokat a kistesóra! :shock: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csomee,
üdv köztünk, a Legjobb Csapatba jöttél! :wink:

tillidian

Till
Hidd el semmi baj nem lehet! Babócáddal minden rendben van. Én is sok rosszat hallottam a 12. hétig, de nagyon bíztam benne, hogy semmi gond nem lehet, pedig akkor nekem már szigorú fekvés volt előírva.
csomee
Budapest X. kerület

Till, hát ki tudja, talán nekem is ekkora lesz nemsokára a hasam, és akkor már nem lehet / kell takargatni! :wink: Ráadásul jön a jó idő (remélem), nem kell már nagykabát, pulcsi..... :roll:

Puszedli, pont ezek a gondolatok keringenek a fejemben most, mint neked tegnap! :oops: :lol: :lol: :lol: De ha a babák velünk akarnak maradni, akkor ez a kis hazugság csak nem tántorítja el őket, Ugye?????? :D :D :D (Sem egy kis rántott Camambert, téliszali vagy torna) :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Már előbb szerettünk volna menni a következő lombikra, de a hormonjaim még nem álltak vissza. Meg hát ki tudja, mikor sikerül megint.
csomee
Budapest X. kerület

Köszönöm nektek, hogy ilyen kedvesen fogadtatok!
Nézzétek el nekem, ha néha még kérdezek és bénáskodok, de most fórumozok életemben először, holott már több mint 2 éve olvasgatok.
csomee
Budapest X. kerület

rana
Annak idején én is "letagadtam", hogy egyszemkénk ott csücsül a pocakban. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt, de megbeszéltem vele, hogy ez csak a mi kis családunk érdekében volt. És hát most ott szuszog az ágyban.
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, köszi. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!
Beindultatok! :D
Először egy kis tudomány:
Tegnap észrevettem, hogy a palástfű teámra rá van írva, hogy neyhe hasmenésre jó...gondoltam azért rágoogle-zek, hogy szabad-e és ezt találtam:
A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.

Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében igen sokat segít a palástfű. A harmadik hónaptól palástfűteát kellene fogyasztania minden olyan nőnek, akiknek ilyesfajta problémái vannak.

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.

Az ezüstös palástfű különösen elhízás ellen jó. Naponta 1-2 csészével elég meginni, hogy kedvező hatását kifejtse.

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott.

CSomee
Üdv és sok sikert! :D

Rana, Till,Puszi
Beszéljetek csak a babákkal, hogy ti tudjátok, hogy ott vannak és jönnek csak még nem szeretnétek, hogy ezt mások is tudják.Meg fogják érteni. :D

Nálunk sok mindenki tudja, pedig mi még sehol se járunk, bár a vonalzóm szerint 6 hetesek múltunk, sztem inkább csak 4. Bár a 28. napon olyan erőset tesztelni talán nem szokás...mittudomén. :? Uh-t áttetettem, kedd 3ra megyünk csak.
Én is annyi veszélyről hallok az első 12 hétben, de csajok a mi babáink kis túlélők!!!Erősek mint a bivaly!!! :D

Kép
vizkriszisback

sziasztok!
melóhegyek...

Puszedli!
gigadrukkok!!!! :D
dezsina

Vkrisz
Köszi.
Neked különösen nagy gratula a pocaklakóhoz. Annyi mindenen mentetek ti is keresztül és mégis spontán sikerült. Nekem visszaadtad a reményt, hogy talán-talán még nálunk is sikerülhet, bár tudom, hogy nálatok más gondok voltak. Hiszen csodák mindig voltak, vannak és lesznek is! :lol:

Egyébként nekem a 6. héttől a 15. hétig feküdnöm kellett vérzés miatt, de mégis megmaradt a picuri. Úgyhogy itt mindenki aki már babás az az is marad a 9. hónap végéig. :D
csomee
Budapest X. kerület

Na itt a tegnapi teszetem.
43.cn, de lehet csak a 16.dpo.Nem tom.
Kép

Kép
vizkriszisback

Vkrisz: kár már tesztelned, meg mérned a hődet, mert egyértelmű! :D

Csomee: köszi a választ! Akkor hajrá kistesó projekt!

Till: ne írjál már pici betűkkel Drágám, mert nagyítóval kell 2 cmről néznem a monitort, hogy elolvashassalak. Attól, hogy kicsivel írod, még mindenki elolvassa, sőt! (azt hisszük vmi szuper titkos, érdekes! :lol: )
Minden rendben van Babóval, szúúúúúúúúúúúszáááááááááááá!

Vasárnap talizom Tillel, és lecsekkolom ezt a pocakot, hihetetlen tényleg!

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz: nagyon szép a teszted! :D

Puszi: Vérvétel lesz, vagy tesztelned kell? Mikor?
csomee
Budapest X. kerület

Puszi
A hő valóban nem lényeg...de a teszten látnom kel, hogy erősödik. :oops: :D

Kép
vizkriszisback

Vendég

Rana
Van több is... és sehol se kérnek igazolást, hogy ott dolgozol-e :wink:
Megmagyarázhatod majd, hogy nem akartad nagyon korán nyilvánosságra hozni... stb.
Ha normális, akkor meg fogja érteni.

Csomee
Üdv itt!

Till
Nem lesz semmi gond!

Vkrisz
Ez egy tutti teszt
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó Csajok!

Nagyjából visszaolvastam 8) Köszi Mindenkinek a hétfordulós köszöntéseket! :-)

Láttam egy Csodaszép Julcsikát :-D Meg egy Till-pocakot (megjegyzem enyém nincs ekkora 8) meg Vkrisztől szép tesztképeket :-D

Lola: pihenj sokat!

Estike: Te is! És remélem visszaveszel a tempóból…

Vkrisz: én igazából nem mertem tesztelni egy idő után, rettegtem, hogy halványulnak, vagy eltűnnek a csíkok :oops:

Puszi: babaragacsok mennek! :-D minden oké lesz, nagyon pozitívnak érezlek :-D

Mozgás: én is a sétára voksolok. Ahova lehet gyalog megyek, de néha ezt is túlzásba viszem :oops:
Sajt, szalámi: nem eszem penészes sajtot, kolbászt, szalámit egyáltalán :oops:

Rana: ilyenkor mégcsak a puffadás látszik, de azért simogasd csak a pocidat!

Till: ehhez a munkahelyen-bejelentés dologhoz szeretnék hozzáfűzni. Van egy kolléganőm (GYED-en), akivel régóta megosztunk bizalmas dolgokat, ő az elejétől tudta a babát.
Én sem akartam elmondani itt a cégnél a genetikai UH-ig, de aztán kiderült, hogy ez a kolléganőm az én megkérdezésem nélkül elárulta pár embernek itt a cégnél, 2 héttel az UH előtt.
Úgy gondolta, eljött az idő. Azért érintett érzékenyen, mert ezt más döntötte el, és én úgy éreztem, 3 év után azért annyi jár nekem, hogy ÉN osztom meg ezt a csodálatos dolgot azzal, akivel akarom, és járnak nekem meglepődött és örülő arcok is!!! :oops: Lehet, hogy hülye vagyok, de így éreztem. Most már túlléptem ezen, de akkor nem esett jól...

Csomee: üdv itt! :-D

Ma túlestem az AFP és Hepatitisz B vérvételen. AFP eredményt ápr.6-án a 18. hetes UH-n fogom megtudni.

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="*puszedli*"]
írta:
*puszedli*
Till: ne írjál már pici betűkkel Drágám, mert nagyítóval kell 2 cmről néznem a monitort, hogy elolvashassalak. Attól, hogy kicsivel írod, még mindenki elolvassa, sőt! (azt hisszük vmi szuper titkos, érdekes! :lol: )
Minden rendben van Babóval, szúúúúúúúúúúúszáááááááááááá!

:lol: :lol: :lol: én is pont erre gondoltam...

Szia Csomee...tegyél képet nekünk egyszemkéről :D ...őőő,vagy Ő van az avatarodon? :roll: az elöbb még nem volt ott...nagyon cuki :D
Till,ejha,biztos egy babátok van? :lol: Puszi jól nézd meg,mert nem hisszük el :D
Szezsó,hát ez tényleg nem volt szép...mi még mindig olyanokat hallunk vissza,hogy akinek elmondtuk a lombikot,néhányan csak úgy továbbmondták másoknak...szerintem ez is olyan dolog,akivel akarom megosztom,akire nem tartozik,annak nem mondom.
Vkrisz,ha szájban,akkor jó... :D gyönyörű a csík :wink: ha megnyugtat tesztelj nyugodtan!
Vendég

Nyulasz: Igen, Ő az! Éppen ma 10 hónapos.
Neked is nagyon gratulálok a két picurihoz. Nagyon izgultam ám, mikor uh-ra mentél először. Alig vártam, hogy elmondd a jó hírt, hogy hányan vagytok!... és alig hittem a szememnek! :D
Sajnálom, hogy így alakult, de a kettes ikrek is csodálatosak a 4D-s fotókon.
csomee
Budapest X. kerület

És itt van nagyobban: Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,akkor te tényleg régóta zugolvasol :lol: miért nem írtál eddig?
Nagyon cuki a kiscsaj :D :D :D micsoda szemek :D boldog 10.hófordulót!
Vendég

ja,és köszönöm :wink:
Vendég

Csomee: nagggyon édes a kislányod! Mekkora szemek! :D
Vérvétel lesz pénteken.

Nyulasz: ugye-ugye? :wink:

Szezso: remélem jók a megérzéseid. Az elsőnél mit éreztél velem kapcsolatban?
A kolléganős dologban meg totál megértelek, nekem is sz@rul esett volna. :twisted: :evil:

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz, azta milyen piros csík! TE KISMAMI VAGY!!!

Csomee, üdv itt. Jól megleptél a korai kezdésetekkel. Akkor hajrá előre!

Puszikám, babaragik mennek.+++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Kata ma ment uhura...hol vagy?
Puszi :D
Skrisz,fura megszokni a szép új vonalzód...mindig lesek,ki lehet ez :lol:
Dezsinám,meló ezerrel?
Vendég

Puszi,annyira édes a vonalzód.
Vendég

kolbászevés:
apósom egész télen folyamatosan kolbászt gyárt.ő méri ki,tölti,füstöli.én meg nem állom meg,hogy ne egyek!mire végre elfogy,hoz újra!!!
a párom meg ha kimondom,hogy én nem eszek elkezdi előttem nagy elánnal enni.vágódeszka,kenyér,mustár,nagy kés,katonázza.és állítja,hogy a füstöléssel eltűnnek a abacik. :roll:
kínoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Lola, hát ez nem szép tőle, így tényleg nehéz lehet ellenállni! Pedig füstöléssel NEM tűnnek el a bacik, úgyhogy inkább vigyázz. Bár nem tudom, a téliszalámiban nyers hús van-e, mert akkor én is ugyanebben a cipőben járok! :? Amúgy tudod mit? A minap Apa vett illatos-finom kolbászt (magának), de rá is volt írva, hogy nyers. Na erre csináltam rakott krumplit, és rátettem a tetejére az összeset!!! Így jól átsült, és tudtam belőle enni !!!!! :wink:

Ja, Csomee, tündéri édi kislányod van ám!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... liszalamit eszerint lehet füstölt húst! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm a dícséreteket Kitti baba nevében!

Tényleg régóta olvaslak titeket. Az uram folyton nyaggatott, hogy miért nem írok már, hiszen mindenkiről "mindent" tudok. De olyan összeszokott csapatnak látszotok, hogy kicsit bátortalan voltam és nem írtam.
De majd most pótolom! :lol:

Puszi: Akkor egy kalappal péntekre! Jó magas hcg-d lesz!

Skrisz: Nagyon jó az új vonalzó. Majd én is hasonlót szeretnék! Jövő héten már hívom a dokit időpontért, mert április közepén - ha minden jól alalkul - kezdjük a 4. lombikot és remélem, hogy egy darabig az utolsót is. :lol: :lol:
csomee
Budapest X. kerület

Puszikám,
ok, normál betű lesz! :lol: (nem azért volt, mert érdekfeszítő és így biztosan elolvassátok :lol: , hanem mert túl hosszúra sikerült...)
Drukoooook++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
naon szép vonalzó! :D

Csomee,
gyönyörű a Kiscsajszi! :lol:

Nyulaszka,
igen, egy babó :P
Ikrekkel bizti még ennél is nagyobb, ugye? :lol:

Szezso,
gondolom, azóta a kolléganő nem a szíved csücske! :evil:
Ez engem is nagyon felháborít...ugyanígy jártunk anyóssal :?

Vkrisz,
télleg dobd már sarokba a tesztet és a hőmérőt, dőlj hátra kényelmesen és élvezd ezeket a szép napokat :P

(Barátnőmmel moziba megyünk, ritka pillanatok egyike! :P Pusz Mindenkinek)

tillidian

Till: jó mozizást!

Nyulaszka: köszi. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?