Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre lassan itt a jóidő :) Délelőtt ki is mentünk kicsit a gyerkőkkel,mire bejöttünk szakadt az eső :( De megint szépen süt a napocska :)

Úgy látszik kivergődünk már a betegségből,holnap jön még doktornéni,megnézni a kicsiket.

Talira én is szívesen elmennék,vagyis a két kicsivel,de nem tudom összejön e.Apa nem bizti,hogy itthon lesz,meg sok lenne elvinni minket,aztán hazajön,majd értünk,vissza :( Pedig jó lett volna talizni :) De majd még meglátjuk.

Akartam volna menni a börzére is,lenne mit eladni,de akkor meg versenyen lesz apánk,így maradok itthon és a rucik is :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Hát nekem ez eszembe sem jutott :shock: mármint a kistesó. Merthogy nem lesz, egyelőre.
De azért áll még az ajánlat.

Mongiéknál nemsokára szülinap hegyek!

Móni, azért próbáljátok meg összehozni a szombatot. Szerintem hozzánk befér még a 2 gyerekeülés + te.

Tündi, köszi, mi már jól vagyunk teljesen, most Apa beteg :? Milyen nagy már a babóca :)

Erika, te is megint a régi vagy :) végre.

Kép
pimelinda

Tündi: és most is fiúnak tűnik a picúr? Nagyon helyeske! :P :P :P :P
Egyem is meg, de aranyos!

Móni: talira jönni márpedig kötelezőőőő! :wink:

Nóri: Okszi, megszavaztad az almásat. :lol: :lol: Előbb lemaradt: tuti jó a Lilcsis kép.

Katlina: Hisztikhez kitartást, nálunk még ritka vendég, nem tudom, hogy bírnám idegileg...valahogy biztos. :lol:

Szilvi: SZoktunk dél után is sétálni, ollllyan 4 körül..vagy után..mikor hogy. Napirend még mindig kialakulóban, kb. egy éve csiszolgatom.
lol: :lol:

Valaki készítene nekem egy Popis fotóból avatart, ha megkérem szépen rá? Én olllyan béna vagyok, nem sikerül. Miindig azt írja ki, hogy túl nagy a fájl, pedig már sakk kockás a kép. :cry: :cry: :cry: :

Na jóccakát, kiscsaládom már alszik. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
jaimee1

Erika! Küldj 1 képet (mailben) és megcsinálom!
A 7 második felében, ha jó lesz az idő (bár a jósok nem azt mondják) menünk majd sétálni Dévvel... Majd hívlak telón hogy épp merre vagytok.
szilbee

Móni,ha Kriszti nem jön,hozzánk is befértek..Gondolom be tudunk tenni 3 gyerekülést. :)

Erika,ez még a múltkori uh-s kép.Erre mondta a doki bácsi,hogy talán fiú!:)

Linda,igen szépen növöget a kis kukiskánk!:)

Most voltam AFP,HBsAg,és vércsoport ellenanyag vérvételen...és ceglédre fogják küldeni a leletemet :evil: Mehetek majd érte 2 hét múlva...
Márc 31-én meg uh lesz a kórházban..de addigra nem lesz meg az afp eredménye..Igaz nem tudom mennyire fogja őket érdekelni...Remélem nem lesz gond belőlle,max elmegyek még1 uh-ra!:) Annál többször látom a babukát!

Délután költözünk lefelé az ebédlőbe...remélem össze tudom szerelni a netet...meg hogy le fog odáig érni a telefon zsenór!Szurkoljatok majd,mert ha nem akkor tv-t sem tudunk nézni este :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Eljutottam végre a képek beszkenneléséhez. Íme a "kis" Csongi:

Kép most született

Kép talán pár hetesen

Kép kiságyból nézelődve

Kép mászás

Kép 7 hónaposan állva

Kép első karácsony

Kép eslő műtermi kb 2 évesen

Évi és
Kép
csongianya

Évi, Csongi pici korában is nagyon helyes :) ahogy a kiságyból néz ki, a legjobb! Az utólsó képnél, nagyon hasonlít Judit Marcijára.

Tündi, biztos hogy Ceglédre kell menned a leletért?? :shock: :? tavaly megküldték a védőnőnek Abonyba!! mindkét AFP-t.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Ismét napsüüüütéééés :) Jó már végre kiszabadulni kicsit,gyerkők is annyira élvezik :)

Nóri:Lilcsi édes mint mindig :) Anyukádnál van már javulás?Veletek is jó lenne talizni :)

Erika:Popi kisasszony is gyönyörű szokás szerint :) Édes ahogyan eszik :) Nagyon ügyesen eszik.Luca nem hajlandó még így enni,fogja a kanalat,de csak bohóckodik :? Poharat,csőrösitatót is ritkán fogja meg,én úgy gondolom lusta a kis drágám.Megyünk a talira,eldöntöttem :)

Tündi,Linda:Köszönjük szépen a felajánlást,valszeg élni is fogunk vele.Habár itthon lesz apa,de elég elfoglalt lesz,mert vasárnap meg mamázunk,apukámat köszöntjük.

Tündi:Cuki a babuka :) Olyan gyorsan telik az idő,igaz?Mikorra is vagy kiírva?Az AFP miért csak 2 hét múlva lesz kész?Nekem Szolnokon 1-2 nap alatt megvolt.Szurkolok,hogy elég legyen a zsinór :wink:

Évi:Nagyon édi a kis Csongi :) A műtermi képen is már focizni készült :) Ti nem jöttök talira?

Volt ma nálunk a dokinéni,rendben vannak a gyerkők szerencsére mostmár :) Csak Milán vágott le olyan hisztit,azt hittem elsüllyedek :oops: Kicsit korábban jött doktornéni,mint ahogy mondta,így még aludtak a gyerkők(fél 10)akkor akartam épp ébreszteni őket,de elkéstem.És sajnos Milán nagyon zokon vette,hogy rögtön a doktornéni volt akit meglátott,utálja,ha ébresztjük :( Pedig holnap még korábban ébresztem őket,megyünk Pestre kontrollra.Remélem ott is minden oké lesz velük!! :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi! Annnyira jó ez a kép!!! :D Olyan jól látszik mindene! :lol: Névvel hogy álltok?

Bocsi.. megen csak ennyi... pelus csere és séta...

Pusz!

Ja! Judit! Egyszer jó lenne összehangolni egy Corázást... hátha Marci láttán L. is bent maradna a gyerkőcvigyázóban. ;)43
szilbee

...
szilbee

No, hali :lol:

Jobb a kedvem is végre.... :wink:

Tali...hát egyelőre úgy néz ki, hogy szombaton nekünk focikupánk lesz. De remélem lesz eszük a szervezőknek, mert már kinti meccs lenne és most néztem, hogy maximum hőmérséklet 5 fok körüli, plusz erős északi szél....szóval, ha elmarad, akkor lehet megyünk.

Móni, örülök, hogy a gyerkőcök jobban vannak! Holnapra megy a drukk az ellenőrzésre!

Csongi is ment ma már suliba, bár szó szerint kikönyörögtük a dokinéninél, mert még nem akarta engedni. Van még egy kis köhögés, takony is, de hát meddig tartsam otthon??? És annyira lemarad, nehéz döntés. Szóval ment suliba.

Ja, kijöttek a kisegerek! 4 van, irtó aranyosak, már rágják a kukoricát, meg rohangálnak :lol:

Nóri, nagyon vagány Lilcsinek a pólós szerkója! Tényleg, anyukáddal mi újság? És TE hogy vagy???

Erika, nagyon jó az avatarba Réka! Hm...blogod felé mostanában nem jártam :oops:

Linda, nekem is a kiságyas az egyik kedvencem. Van egy ugyanilyen képem magamról is, teljesen hasonló! Réka hogy van?

Kriszti!!!! Hogy vagytok????

Tündi, megcsinálták a kocsi zárját? Kész vagytok a kipakolással?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi! Szerintem a babakori Csongi nagyon hasonlít a mostani önmagára :) Mármint a vonásaiban!
Egérkék cukik lehetnek :)

Melinda! Hát, a frizura meg a vigyor tényeg mutat hasonlóságot Marcival! De a szeme másmilyen :)

Szilvi! Persze, miért ne! :D Mert Levente nem akar ottmaradni a megőrzőben? Marci nagyon szeret ott játszani, és nekünk is könnyebb a vásárlás, mert ő hamar megunja, és akkor nyafizni kezd. Csak gyakran pont akkor érünk oda, mikor zárva van fél órára a játszóház, 5 és fél 6 között.

Tündi! Nagyon aranyos az UH kép! :) 4D-t tervezitek-e?

Móni! Az jó lesz, ha jöttök ti is, legalább megismerhetlek személyesen is :)

Egyébként ma voltunk Marcival kontrollon a fülészeten. Volt hallásvizsgálat, röntgen is. fülkürti hurutja vagy micsodája volt, erre kapta a múltkor a cseppeket, amiket még folytatni kell, mert nem javult meg teljesen a füle. Az arcürege viszont teljesen tiszta. Úgyhogy holnap be is adatjuk neki a Prevanart, mondta a doktornő, hogy adassuk be most míg nem taknyos egyáltalán.

Ja és tegnap vettünk egy mosogatógépet, pénteken hozzák. Azt nem tudom még, mikor lesz beszerelve, de remélhetőleg nem szombaton lesz szétbombázva a konyha :D
judit_79

Tündi! Összedugdostad már?? :)
Én ezen a képen semmit nem látok, nemhogy mindent :shock: :lol:

Évi! Végre, képek! Tedd már be a szkennerbe azt a képet rólad is....mert így hiszi a piszi :wink:
Anyum köszi, most úgy elvan...mintha beállt volna egy szintre. A MÁVtól többet vártam volna, sztem a takarítók foglalkoznak legtöbbet a betegekkel :?
A meglátásom meg az, hogy anyumnak a rehabon több keresnivalója lenne, akkor még jobban javulna. Hétvégén felállították nagynénémék és úgy tudott menni. Ma meg azt mondta, hogy jó lenne már wc-re mennie (mármint, ha kivinnék pl. székben), mert úgy jobb lenne, megkönnyebbülne. Mert állítása szerint tudja tartani a dolgait, csakhát eljutni a helyig nem megy.... :cry:
Hogy lehetne elindulni a rehab felé vezető úton...?
Az elméje hol zavart, hol tiszta...olyan 70-80%-osra mondanám.

Én meg .....megyek minden reggel, hazafelé gyalog. Fizikailag nem fárasztó ez az egész, csak agyilag, az aggódás, kombinálás...stb.

Móni! Én is szeretnék már pasizni egy konkrét szőkével :P :D

Lehet, pénteken csinálok krumplis pogit...majdcsak marad szombatra is :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Tudom rég írtam már,de minden nap olvastalak titeket, csak valahogy írni nem volt kedvem.

A gyerkőcök gyönyörűek (Csongi, Lilcsi , Popi).

Tündi : nagyon jó a kép a picurról tényleg jól látni mindenét. Egyébként tegnap kértem új időpontot kis Pisti műtétjéhez és pont márc. 31-én lesz a műtét (így 30-án kell befeküdnünk). Úgyhogy pont ott leszünk mi is akkor a kórházban csak más emeleten. Persze csak ha megint el nem halasztják, mert mondta a doki,hogy adjak telefonszámot, mert most kezdődik egy hasmenéses járvány az osztályon és lehet ,hogy az ÁNTSZ lezáratja. De remélem nem lesz ilyen pechünk jó lenne már túl lenni rajta.
Apánk Monte Carlóban járt vasárnap, megnézték Nizzát és a francia riviérát, de azt mondta nélkülünk nem volt az igazi. Ha minden igaz már csak egy nap (elvileg csütörtökön jönnek haza).
Ma délután átjött apukám és jól kitakarította a lakást (mert a porszívózás, felmosás meg a hajlongás nem igazán tesz jót a hasfájósságomnak) , elvileg úgy volt,hogy anya jön holnap csak most a szakdogáját írja és így átküldte a tatát. Szegény jól megdolgozott a sok szobával , de azt mondták inkább legyek itthon és ők segítenek, minthogy kórházba kelljen feküdnöm (persze amint itthon lesz Pisti , onnan már meg van oldva minden, mert ő tényleg mindent megcsinál itthon).
Na jó sokat írtam már megyek is, ilyentájt írja Pisti az e-mailt.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Megy a net..elég carul,mert van vmi a vonallal..Hulla vagyok..Reggel jelentekezem.
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt! :)

Évi,Csomgi már kicsinek is labdamániás volt,úgy látom. :D Találó a kép :wink:
Kocsi zár kész szerencsére,le is cuccoltunk,jó kis kuckós helyünk lett..

Nóri,majdcsak megérkezik a konkrét szőke pasid is :wink: Hát ha a rehabon lenne anyukád ott sztem is jobban figyelnének a felépülésére..Mármint ugye mozgás szempontjából is...
Jó kis távokat sétálsz akkor naponta!!

Judit,igen tervezzük a 4D-t,majd olyan 28hét körül..Már várom :)

Liz,márcsak egy nap!Kitartás!Jajj,de szép helyeken járt Pisti!Majd fényképeket azért ttegyél fel,egy kis szívfájdítónak!:)

Kép
Kép
tundi24

Farsangi ruha és a kisegerek:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Sajnos én nem tudok menni szombaton mert az elmúlt hétvégén Zsoltival együtt az ágyat nyomtuk sajnos nem azért. :( hanem mert mind a ketten belázasodtunk és még mindig nem sikerült kikeveredni ebből a nyavajából de legalább már láza egyikőnknek sincs.

Hétfőn mind a ketten bementünk a dokihoz és egyikőnk se kapott gyógyszert azt megértem hogy én nem, de a kispapa miért nem?Olyan csúnyán köhög hogy szegény majd meg fúlad.

Most megyek fekszek is vissza csak szólni akartam, hogy rám ne számítsatok szombaton. Nagyon szomorú vagyok miatt :cry: . Jó lett volna megismerni mindenkit.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti!
Jobbulást!Mézes citromos tea-a párodnak meg acc-nálunk ez bevállt!

Évi!
Nagyon klassz jelmezed volt!
És hát az egerek!!!!!!!!!!!!!!Ezek már a csemeték?????? :shock:

Kép

Kép
katlina

sziasztok

Van már pár képem apánkról, amit küldött, felteszek egy párat.

2300m magasban egy hegy tetején:

Kép

Itt pedig a francia riviérán

Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Évi,azta de kalssz volt a jelmezed!:) Csini voltál :)
Én is azt néztem,hogy ők a kis egerek?Akkor mekkorák a nagyok? :shock: :D

Kriszti,jobbulást!:) Sajnálom,hogy lemaradtok...

Liz,klassz helyekre eljutott apátok!: ) Majdcsak holnap lesz már...

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Na valamit félremondott Apánk, ugyanis nem holnap hanem csak pénteken jön haza. Én valahogy ezt egész nap éreztem (nem is mondtam semmit a gyerekeknek arról ,hogy mikor jön haza apa). Úgyhogy van még egy napunk. Mindegy az már gyorsan eltelik, reggel úgyis mennem kell a dokihoz (még megnéz mielőtt elmegy sielni).

Évi: tényleg nagyon csini a ruci, és azok az egérkék már nem is olyan picik. Emmának nagyon tetszettek, tisztára odavolt,hogy kisegerek.. :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hali!

Nóri: Jó volt talizni. Remélem, gyorsan végeztél. Varrogattál is? Patchwork???? Nagy a csend róla.

Liz: Sielni? Dejóneki! :lol: :lol: Aszta már 33. hetet töltöd. :shock:
Péntek is pikkpakk itt lesz. :wink: Tényleg szép helyeken jár!

Kriszti: Jobbulást!!

Évi: Csini jelmezed van, nem is tűnik nagyon jelmeznek.

Csajok, Évi nagyegerei ott vannak a mókuskerékben sztem. :wink:

Tündi: Hová mentek 4D-re, tudjátok már? Egyébként Lucával is voltatok annó ugye?

Judit : Mosogatógép az kész áldás, kövi kégliben nekem is lesz, ha fussssa majd. :wink:

Linda: tapsihoz gratula!!!! Ide is írogatni ám.

Rólunk: Áprilistól lesz kismami bérletem, ma intéztem. Voltunk babazenén a Kolozsvári utcában, nem volt rossz.

Szép estét! Hazajött apa, övé a gép. :wink:
jaimee1

Szép jó reggelt!

(majd meg fagyok...brrrr....)

Erika, nálad a 2 pont!!! Az egereket Csongi fotóművész fényképezte. Az egyik képen nagyon közelről, azért látszanak nagynak. És igen, a másik képen a keréknél az szülő egér van.
Egyébként nem is gondoltam, hogy ennyire fogok majd lelkesedni (először azt mondtam, ide állat be nem teszi a lábát), de komolyan ezek a picurik olyan éééédesek :lol: Odavagyok értük :lol:

Hát nem nagyon volt mit válogatni jelmezben, ezek inkább színházi jelmezek, ezt éreztem úgy hozzám közelállónak. Köszi a dicséreteket!

Liz, hú, de klassz helyeken jár apátok! Mindjárt péntek :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Liz,akkor még egy nap :? De mindjárt holnap lesz!Majd írd meg,hogy mi volt a dokinál!

Erika,4D-re a Mátyásra megyünk..Lucával is ott voltunk..
Ez a babazene milyen foglalkozást takar?Mármint ringató,vagy zenebölcsi,vagy a kettő ötvözete?

Évi,elég hűvi van...brrrr...
Én írtózom az egérféléktől...Csongi már fotóművész is lesz! :wink: Mennek oszt. kirándulásra valahova?

Többieknek is ébresztőőőőőő! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap megkapta Marci a Prevanart. Végre túl vagyunk ezen is.
Bárányhímlő oltást is megkérdeztem, hogy kell-e ismételni. Azt mondt a doktornő, nem muszáj megismételni. Elvileg azért kellene, mert sokan elkapták azok is, akiket beoltották. De ezek mind megússzák pár pöttyel, ennyi belefér szerintem. Úgyhogy mi egyelőre nem ismételjük meg.

Évi! Tündériek az egérkék, milyen kis csíkosak :)

Kriszti! Mielőbbi jobbulást nektek! Kár, hogy nem tudtok jönni, de remélem legközelebb igen, babával együtt :wink:

Holnap megírom a vadi új tel.számomat mindenkniek, aki jön :) Tegnap t-mobilosak lettünk, most otthon pihen az új teló a töltőn.
Tündi, veled már ingyér' beszélhetünk :wink: gondolom ti is mátrixosak vagytok!

Szombat reggel 9-kor tud jönni a szerelő, úgyhogy szét lesz bombázva kicsit a konyha, de délutánra összekapom a lakást! Viszont most én sem tudok sk sütit sütni, de éhezni nem fogunk azért 8)
judit_79

No, itthon...már meg várom a UPC-seket :? De lehet, elhajtom őket, mivel előbb-utóbb (inkább előbb)úgyis átmegyek Digikábel tv-re. A ház többsége áll. már átállt és semmi problem.

Erika! Ne is mondd! Miután kikísértelek benneteket az ajtóból visszafelé azzal fogadott a csaj, aki mögöttünk állt, hogy az én számom volt kiírva :shock: . Még jó, hogy figyelte valaki :wink: Úgyhogy utánad 5 perccel már én is szabad voltam :P

Móni! Hogy van Milán? Hallom, baleset volt :cry: ....

Egereknél nekem is egyértelmű volt, melyik kicsi, melyik "nagy"....Évi, neked meg csak a kasztanyetta hiányzik a kezedből :wink: Csini vagy!!

Most szombaton megint lesz bábelőadás a Verseghyben, ha érdekel valakit!!

Megint vettem rucikat Lilinek...valaki állítson már meg!!!! :roll: :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.03.19 18:31-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,ép most akartam írni,hogy mizujs Móniékkal.
Hívott,de még csak most jutok ide...
Cegléden vannak a kórházban Milánnal,mert tegnap az egyik ismerősük gyerkőce lelköte az emeletes ágyról.Törése nincs,de 2x hányt,ezért agyrázkódás gyanújával bementek a kórházba.Megfigyelésen vannak.
Azt mondta majd ír üzit,hogy mi a helyzet,és hogy így talira sem tudnak jönni... :(

Vásárolgass csak nyugodtan!:)

Judit,igen ingyé beszélünk!:) Még én sem tudom mit süssek...

Kép
Kép
tundi24

Móni: :( :( Istenem, még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. Jobbulást! ((((((((((((( )))))))))))) Tali meg.... :( :( :( :( :(

Tündi: A Ringató nem tom milyen, mert nem voltunk még. Itt is van mondókázás, táncitánci komolyzenére, furulya, gyertyafújás, ilyesmi. 40 perc, most 5-en voltunk. Mármint 5 anyuka gyerkőcöstül.

Figyuk, a rövidgatyókat Lucának hol vettétek?Cosmos?

Linda: Szupi a blogod, de itt is olvasnálak.....Hahóóóóóó!

Évi: Azért valami születésszabályozás kellene.....mert ezek piszok szaporák. Vagy :idea: :idea: :idea: lépjetek kapcsolatba valami kígyótenyésztővel. Hm????Na jó, ez vicc volt. :wink:

Nóri: Mi volt az a csaj, titkosügynök? :shock: :shock: :lol: Na, akkor jól leráztál. :lol: :lol: Amúgy pont azon morfondíroztam, hogy megvárhattalak volna....Úgy otthagytalak. :oops: :oops: Bocsánat, de éhes volt enyém gyerek, én meg paranoid, hogy bizti éhenhal, ha nem érünk haza iziben.

[quote]M írta:egint vettem rucikat Lilinek...valaki állítson már meg!!!!

NNNNa, tőlem ilyet ne várj, most nézem, hogy már 3 homokszínű vagy drappos szoknyát vettem Rékának. :roll: :roll:

Csajok, 56-os számot én is ingyé hívok ám, ha valakit érint esetleg....visszahívom, ha felhív. :lol:

Tovább,tovább,továáááább....
jaimee1

sziasztok

Szegény Apánk azt írta utsó levelében,hogy jól megfázott. Úgyhogy hozza haza a francia bacikat..(majd jól meggyógyítjuk)

Erika: bizony már a 33. hét.
Nos voltam a dokinál azt mondta (mivel fáj és most már keményedik is a hasam),hogy még három hetet bírjak ki, addig szedjem a magnéziumot aztán akár szülhetünk. De sajna már megint összeszedtem egy hülye fertőzést így így ismét kezelgethetem magam odalent :evil: (kérdeztem a dokit mi a fenétől jön ez elő ilyen sűrűn azt mondta ez a terhességnél fokozottabban fordul elő nincs mit tenni).

Évi: ezek az egérkék mennyire szelídek? Lehet őket tutujgatni? Csak azért kérdezem mert nem rég nővérem lánya amerikai mókust szeretett volna (ami szintén ilyen kis csíkos , mint a ti egérkéitek), csak azért nem kapott mert azt mondták az soha nem lesz szelíd , max. csak nézegetni lehet. Én meg most ,hogy látom nálatok nagy a szaporulat, gondoltam szólnék nővéremnek esetleg fennáll -e még ez az óhaj...de előbb arra lennék kíváncsi,hogy őket is csak nézni lehet vagy esetleg babusgatni is.(Persze ez az egész még csak az én kis fejemben született meg, és még meg sem kérdeztem nővérkém, meg hát téged sem ,arról ,hogy megtartjátok-e a kicsiket... :oops: )

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hát Erika! Régen nevettem már ekkorákat, mint a játékra adott válaszaidon... :lol: Kössssz!
Nem vártam volna, hogy megvárjatok...én is hisztis vagyok, ha éhes vagyok, nemhogy 1 kicsi, aki már a szemét is alig tudta nyitva tartani :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika, itt vagyok, ragyogok :D

Nem sok minden történt velünk mostanság, inkább csak olvasgatok, amikor meg írnék, nincs időm :roll: Már teljesen meggyógyultunk. Réka hízik, már 11 kiló 64 deka, és 76,5 cm. Ügyesen tapsol, tanul pohárból inni, százszor megszeretget egy nap :D és már úgy néz ki, borzasztó akaratos. Ha valami nem az ő elképzelése szerint alakul, akkor morog, fintorog, és megfeszíti magát :P (hát ezt sem utánzással tanulta, az biztos).

Liz: a fene egye azt a fertőzést, csak kezelgesd magad, nehogy veszélyes legyen a babára! Ma már együtt lesz a család :)

Erika, jó lehetett ez a babás foglalkozás, szerintem Rékám is élvezné.

Móni, remélem már jobban van Milán!! Azért sajnálom, hogy nem jöttök, de most a pihenés fontosabb neki!

Tündi, rövidnaci beszerzési hely engem is érdekelne.. Jó lett a kuckótok? :wink: Gondolom, várod már, hogy vége legyen.. :roll:

Nóri, én sem tudom megállni, hogy Rékának ne vegyek ruhákat, amikor olyan helyen járunk :roll: pedig én sosem voltam ilyen, mostmeg... :lol:

Judit, várom a privid a címmel + tel.számmal :)

Kép
pimelinda

Hahó!
Ki mit visz a talira,mert én még nem döntöttem,de ha többen visztek sütit akkor én viszek rágcsit,de ha nem akkor sütök!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nóri! Az a helyzet, hogy én is szeretek ruhát vásárolni Marcinak, legalább annyira mint magamnak :D És akkor leállítom magam, hogy a 20. pólót már ne vegyem meg... Meg játékot is szeretek venni neki :)

Móni! Remélem nincs komoly baja Milánnak, és hamar rendbe jön!! Szegényke! :(

Melinda! Ez jó hír, hogy ti is meggyógyultatok. Nemsokára küldöm a priviket. :)

Mindenki hozzon amit gondol, én veszek sós és édes rágcsálni valót és üdcsit, sütni sajnos nem lesz időm. Üdítőt is hozhattok.
judit_79

Judit!
Húú de régóta akarok neked válaszolni.
Szóval azért nem marad bent L. mert a megőrző előtt van egy kis piros autó és ő feszt oda akar kimászkálni. Bár most elvitték... gondolom megszerelik vagy mi... Talán pont ennek köszönhető az is, hogy tegnap vásárlás után L. be akart menni játszani. Na de akkor indultunk már hazafelé. Sajna későn szólt. :? Pedig jobb ha ott van bent, mert különben a csak a játékosztájon bámulja a játékokat, amiket meg ugye nem bonthat ki. :roll:

Más panaszom nem lehet rá, mert szerencsére nem fursztrál azzal hogy ezt is vegyük meg azt is... 8)
szilbee

Na igen, és jó talizást Mindenkinek!!!

Sajna mi Diófát gyepákunk ki.... Pedig olyan szép és olyan öreg már. :cry: Igazi családtag lett... csak hát beteg szegény. :(
szilbee

Judit: Köszi, privit megkaptam.

Akkor én almáslepényt sütök (remélem minden megvan hozzá és nem fog odaégni :? ).

Liz: Péntek vaaaan! jaja, terhesség alatt könnyebb összeszedni eztazt. És hogy derült ki, hogy megen fertőzésed van? Nekem pl. egyáltalán nem volt kenetvétel a 8 hónap alatt. Strepptohoz sem.

Nóri: Örülök, hogy tetszett. :D
jaimee1

Sziasztok!

Óh, Móni, szegény Milán! Gondolom mennyire megijjedtetek! Azért még jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Liz, mi a "nagy" egereket már idősebb korban kaptuk, és mivel ugye az első héten kiszökött az egyik és egércsapdát kellett gyártanunk hozzá, nem nagyon merem kivenni őket.
De simizni egy darabig hagyják magukat! A kicsiket már próbáljuk "szelidíteni", simán állják a simogatást, hétvégén szerintem ki is vesszük valamelyiket, próba szerencse.
Egyébként sok baj nincs velük, éjjel alszanak, nem hangosak, egy héten egyszer cserélem a forgácsot, kb. havonta meg kitakarítom rendesen. Ebből az alomból már nem ígérek neked, mert "elkeltek", de a következőből szívesen ajándékozok a tesódéknak!

Ja, és Erika, a kollégám fiának kígyója van :wink: :lol: De szívem szakadna meg ha odaadnám...na, majd egy év múlva kérdezz, akkor már biztos nem így fogom fel!

Évi és
Kép
csongianya

Hali! Én kekszes krémest csináltam, most lettem kész, holnapra szépen átpuhul a keksz :) még mosogatnom kell, amit utálok :evil: :roll:

Kép
pimelinda

Milánnak jobbulást!!!! +++++++++++++++ Szegénykém! Lehet ezek után én se altatom fent Leventét. :? (Épp azt tervezgettem... )

Kellemes 7végét!
szilbee

Sziasztok!

Itthon vagyunk végre :) Mindenkinek nagyon köszönjük aki gondolt ránk+++++ :)
Úgy néz ki szerencsésen megúsztuk a dolgot.Egyenlőre még pihenésre ítélték Milánt,amit nehéz kivitelezni,mert már ma is nagyon elemében volt.Azt mondta doktornéni figyelgessük még,igaz ahogyan telik az idő,egyre kevesebb az esély,hogy valami baj legyen.
Olyan szépen indult a szerda,Pesten voltunk kontrollon,ott minden rendben,aztán bementünk a Tropicáriumba,mind a két kicsi nagyon élvezte :) Majd rakok képet.
Aztán délután eljöttek az ismerőseink,Milán már máskor is fölment a Zolcsi ágyába,de mindig ügyesen leült,tudta,hogy ott nem állunk föl,nem ugrálunk.Fölment az ismerősünk 6 éves fia,Zolcsi épp akkor lépett be,de csak annyit hallott,hogy Milán állj föl,és már lökött is rajta egy nagyot a kissrác.Lányok én azt a tompa puffanást azt a sírást amíg élek el nem felejtem :cry: Még most is ráz a hideg :( Fejét fájlalta drágám,azonnal rohantunk Ceglédre a kórházba,ott megviszgálták,rtg készült,minden negatív volt,aztán fölküldtek a gyerekosztályra és mondta a dokinéni bent kell maradni megfigyelésre,aztán 2x hányt Milán.Azt mondták ez nem feltétlen az agyrázkódás jele,de meg kell figyelni."Szerencsénk"volt,külön szobát kaptunk,nekem is volt ágyam,igaz velem aludt Milán.Más szobákban csak széken bóbiskolt az anyuka :(
Rettenetesen éreztem magam,egyrészt Milán miatt,másrészt Luca miatt.Annyira hiányzott :cry: De ő nagyon ügyes kislány volt,jól elvoltak apával.Amikor hazaértünk Luca négykézláb egyenesen szaladt hozzám,fölvettem alaposan összetapogatott,megnyalogatott :) Jó már itthon :)
Most megyek,ezer a dolog,mégegyszer köszönjük mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szilvi! Nálunk is így van, Marcit csak a játékok érdeklik a Corában, azt meg kell nézni, de ő sem szokott követelőzni. De utána már uncsi neki a vásárlás, és mi nem vesszük ki a kocsiból, mert akkor meg ezerfelé szaladna. Úgyhogy jobb ha be tud menni a játszóházba, de az meg sokszor pont zárva van, mikor mi ott vagyunk.
Múltkor az új plázában lévő játszóházat is kipróbálta, az is nagyon klassz volt, alig lehetett utána kihozni onnét.
Ja és szerintem abból nem lehet baj, ha fent alszik Levente. Gondolom van védőkorlát az ágy körül.
A mi szomszédainknál is emeletes ágyuk van a gyerekenek. De mikor ott vagyunk mi meg a többi kisgyerek, nem mehetnek föl az emeletes ágyba, pont a hasonló balesetek elkerülése végett. Meg van nekik mondva, hogy az alvásra való, nincs fölmászkálás.

Móni! Tényleg szörnyű lehetett, szegény Milán! Jó, hogy bent tudtál lenni vele, és hogy már jobban van!

Na sziasztok, lépek Marciért a bölcsibe.
judit_79

Drága Keresztlányunknak,Diuskának:
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Diusnak Nagyon Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Dius!!
Boldog Névnapot!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Diusnak boldog névnapot!!!
Kép

Judit! Privit megkaptam, elmentettem...délután nem tudom, mikor érünk oda...tele lesz a lakás vendégekkel, Lilit nem 'tom, hogy mikor fogom tudni elaltatni :roll: és mikor ébred?

Katlina! Remélem, jöttök ti is!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hahó! Kb. hány óra körül menjünk? Én is az alvás miatt kérdezem..

Diusnak boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
pimelinda

Diusnak boldog névnapot!

Kép

Mi 4 tájban vagyunk várhatóak. 2 körül fogunk elaludni, ha minden oké, bár hétvégén borul a napirend. Lehet, hogy alvás nélkül megyünk.:roll:

Linda: Nyammm sütid.

Nóri: max. később jössz, csak gyertek.
jaimee1

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!:)

Sütöm a vakondtúrás tortát,remélem ehető lesz :roll: :D
Nemrég beszéltem Judittal azt mondta 3-4 között lehet érkezni :) sztem mi is a fél4-4 órát vesszük célba ;)

Diusnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?