Niko!
Sajnálom a rosszullétet meg a "kedves" orvost is.
Liliana!
Húú, tényleg jó nagy a pocid.
Már nem kell soká cipelni.
Till! És többiek..
...érdekes, hogy csak nekem volt a 12. heti uh. hüvelyi. De nekem a nőgyógyászom csinálta, nem az Istenhegyin voltam.
Mó!
Szívből gartulálok!!!! Sok energiát és nyugodt babákat!!!
Naa, tegnap először vettem babaholmit. Jó érzés volt, ugyanakkor lelkiismeretfurdalásom is volt. Én is megtapasztaltam ( tegnap is) hogy mennyire nem segítőkészek az emberek. Mivel két táska volt nálam, és kicsit messze parkoltam megkértem az egyik eladót ( már az is naívság eleve idegenre bízni egy telivásárolt szatyrot) hogy otthagyhatnám-e úgy tíz percre az egyik táskámat, hogy ne cipekedjek pocakkal. Közölte, hogy így is alig van helye, menjek be egy nagyobb üzletbe.
Hát egy nagyobb üzletbe meg sok az alkalmazott, akkor méginkább eltűnhet az odabízott csomag, úgyhogy némileg könnyekkel kűzdve elcipekedtem a kocsiig. Közben háromszor leültem. De aztán egész délután azon járt az agyam, hogy nem csináltam-e bajt. Mondjuk kb. 7 kiló lehetett nálam, és arra nagyon vigyáztam, hogy ne emeljem meg, csak lógjon a vállamon. Lehet fölöslegesen aggódtam, dehát annyi mindent hall az ember.
Na, de féllre a rossz gondolatokkal, nevünk még nincsen, és párom meg egyszerűen nem jut odáig, hogy leüljünk és végignézzük az utónévkönyvet. Bevallom, nekem a Kamilla volt eddig az álmom, de az páromnak egyáltalán nem tetszik. Szóval még mindig csak "kislányunk" a neve