sziasztok, megvagyok, csak egy csomó ideig egyéb elfoglaltságaim voltak. Viszont így közben jártam Békéscsabán - Kata007!!!: lefényképeztem neked a tükröt, kb holnap meh is tudom majd mutatni!!!!! + a kavicsokat is
- jártam még egy EU -s pályázatíró trainingen, elég kemény volt, reggeltől estig ott nyomtuk 3 napon át
de jó volt
csak közben hiányzott Dodi nagyon! + jártam még Hévízen is,merültem a tóban, bementünk a barlangba is lent 40 m-en. Nagyon klassz volt, egy kis lyukon lehet oda bejutni, onnan tör fel a melegvíz és olyan erővel jön, hogy úgy kellett behúzni magunkat kézzel + úszni is közben
Alkotás az most nem volt újabban, de a ti munkáitokat megnéztem: Koda, Drezsy, Kata
klasszak!! Jubi - te??? miket gyártottál manapság?
Babumami
az is lehet, hogy nem jól keverted a ragit. Ha túl sűrű tépi a szalvit, ha túl híg, gyűri. + a technika, igen, amit Drezsy art. Bár én egybe lekenem a felületet, aztán rányomom a szalvit és szépen kézzel jól lenyomkodom, aztán átkenem megint.
Kata
fogynak a katicáid
- most néztem meg a konyhaszekrényedet
Holnap tényleg rakok képet - apa most nagyon lelkesen gyárt Dodonak egy honlapot, nem akarom elzavarni a géptől. Holnap meg úgyis melózni megy
ane