Szegény Évi, én már attól is kivagyok, ha egy gyerek el akarja venni Linától amivel épp játszik, Linának meg látom, hogy már görbül is a kis szája. De ez az öklözés, bele sem gondolok mit éreztem volna!
Kora – de jó neked, nekem most fog kezdődni egy fogászati több menetes tortúra…
Edina, egy ilyen csúszdás torony mellől biztos Lina sem mozdulna egy ideig, nagyon tutin néz ki.
Puszit és simit én minden szopinál kapok a cicimre!
Kora, a hangszerek tényleg jó áron voltak! Meg ahogy olvasom nem drágák a rucik sem, Timi gondolom az autósülés is jóval az eredeti ár alatt volt. Áprilisban lesz Kismama-bababörze, én oda szeretnék majd kimenni, csak nem tudom, hogy vigyük-e Linát, lehet, hogy apa se fogja túl jól bírni, hát még ha netán Linának sem tetszene…
Orsi, a corn flakes-es nagyon durva!!
Arra gondoltam, mivel Lina igen erősen anyás (és nekem igen nehezen menne, hogy egyik kezemben ő, a másikkal meg teszek-veszek, nem tudom mások hogy bírják, pedig Lina csak 10 kiló) szóval kitaláltam Orsi, az ötleted nyomán, hogy itthonra beszerzek én is egy kendőt. Orsi, mint szakértő, mi a különbség a nandu kendőd és a mostani közt? Vagy úgy egyáltalán adj nekem valami tanácsot lécci!
Edina, kis Lili nem semmi – jó értelemben a nevekkel, kevésbé jó értelemben az alvással. Nálunk továbbra is hasonló, bár talán ennyire nem vészes a helyzet, majd később részletezem, mert most –ki tudja meddig – alszik, és nekem is muszáj pihennem egy kicsit.
Évi, tegnapi vacsi nálunk is ilyen volt – apától kellett, anyától nem. Hm.
Mi van momoskával?? Ő a hétvégén kívül mindig itt van naponta…