Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Puszikám,drukkok mennek!!!
Dezsinám,tudod,mint a nyulak! :D
Vkrisz,a profilodba bemásolod a kódot az aláírsodhoz,és a lap alján az elküld gombra katt!legyen bejelölve az "aláírás hozzáadása,akkor elvileg mindig ott kel lennie...hű,már 6 hetesek vagytok :D szép vonalzó :wink:
Vendég

Vkrisz, szép a vonalzód!

Katavirág drukk a beültihez!!

Puszi, továbbra is ++++++++++++++++++++++++!

Nyulasz neked az uh-t hol csinálják a kórházban? A 4. emeleten? És hol kell bejelentkezni ha odaérsz? Én is Péterfys lettem azért kérdezem.

Kép
kata05

Katavirág,
akkor mire kiderül, hogy sikerült a beültid Olivér Pont 1 éves lesz, nem? :D :D :D :D

Vkrisz,
már nem kell mérni a hődet! :lol: Tuti magasan marad!!!
A vonalzót meg a profilodba kell bemásolni! :D :D nem a hszba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kata,igen a 4.emeleten,de ott van több uhus szoba is.Én a 4d-sekhez megyek mindig,de pl.Skrisz a vele szemben levő uhus szobába jár :roll: nem tudom min múlik,és még az üvegajtón belül is láttam uhus szobát...
www.hepinet.hu itt találsz róluk infót,be kell telefonon jelentkezni,beutalóval ingyenes,bár sose vittem beutalót,de a kh-ban dolgozik a dokim,lehet azért nem kellett :roll:
Ha nem hozzájuk mész,akkor fogalmam sincs,szerintem kérdezd meg holnap a dokid...látom mész hozzá.

Katavirág,hajrá fagyibébi :D
Zsu,akkor neked is a spontánhoz++++++++++++++++kívánom legyen olyan csodababád,mint Vkrisznek :wink: ...Dezsi,ez neked is szólt :D
Vendég

Nyulasz, igen megyek uhu-ra! :D Csak azt mondta be kell jelentkeznem ha odaérek, csak azt nem tudom ott hol.

Kép
kata05

Pussz, villám-bekukk! :P

Nyomom a drukkokat Mindenkinek!!!+++++++++++++++++++++++

Rohantam dolgozni....
Csók, Till :D

tillidian

Kata,akkor bemész azon az ajtón,ahol ki van írva,hogy 4d,és ott van egy iroda,szerintem arra gondolhatott...aztán ha mégsem,akkor keresd meg a dokid...
Till,ne rohangálj! :wink:
Vendég

Sziasztok,
mai drukkjaim mennek mindenkinek, akinek kell!!!+++++++++++

Kismamiknak pocaksimi. :lol:

(ma megyünk megnézzük a bordűröket) :wink:

skrisz72

Skrisz,szép az új vonalzód :D jó nézelődést :wink:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Krisz, Vkrisz jó kis vonalzók! :wink:

Hajnoca, APEH :twisted: Figyi, neked hány hetesen zsibbadt a kezed?? A Magne B6 jó volt rá? :roll:

Dezsi, Zsu, hajrá spontán bébik!

Árnika, eltűntél! :( Nem jössz a FEMért??? Vagy nem kezdesz még?

Vitaminok: Utánanéztem, egy terhes nőnek 450 mg Mg kell, ez 9 :!: db Magne B6-ban van meg. 6 db Magne B6-ban 30 mb B6 vitamin van, amit elvileg nem lehet túladagolni, mert vízoldékony, azonban tartósan nagy mennyiségű (50 mg/testtömeg-kilogramm feletti) bevitele toxikus lehet.
Kalciumból is kellene elvileg naponta 1200 mg, cinkből 13, vasból pedig 15 mg, azonban ezekből egy milligrammot se tartalmaz a Femibion! :shock:

Látod Katavirág,és is ilyen kis tudományos lettem ma. :wink: :lol: Vasárnap lesz a beültid??? Helyi idő szerint hánykor gondoljunk rád???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok és a puszik.

Kép
petne

Pár kép:

Best baby in town:
Kép

Hello darázs!:
Kép

Kidőlve:
Kép

Kép
petne

Jajjjjj, elolvadtam!!!!!! :D :D :D :D :D :D :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
valahogy a 20. hét környékére éreztem először.
Lehet, hogy előtte is szedtem MgB6ot, de onnantól tuti. A végére kellett nekem 3x2 szedni.

hajnoca
Dunakeszi

Metes lányok!!! Ez a 12. héten történő abbahagyás ez mennyire szent??? Kiszámoltam, nekem pont a 10. héten fog elfogyni (ha fokozatosan csökkentem, akkor kb a 11.-en). Szerintetek jó ez így, vagy kell még íratnom egy dobozzal?? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, sajnos én már most éreztem, hogy 3-szor indokolatlanul (vagyis nem feküdtem rá, nem nyomtam el) elzsibbadt a bal kézfejem, és alig tudtam újra életet lehelni belé. Totál be vagyok tojva, hogy ilyen korán jelentkezett... Ráadásul a napi 6 MgB6 ellenére.... :shock: :cry:
Paramami szóllottam.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Petne,én is olvadok :D :D :D
Rana,én a 13.hét végére hagytam el az adimetet...annyi volt benne,és úgy számoltam ki a csökkenést...de ha kiváltasz mégegy kissebb kiszerelést,én így csináltam(30db-ost)akkor pont jó lesz,nem?Nekem a 30 darabos 10 napra volt elég,így ráérnél a 12.héttől csökkenteni...azt nem tudom,mennyire "szent".
Vendég

Hogy ne csak a kezetek lábatok zsibbadjon le:

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsákos Bilbó és Frodó beszélgetnek:
- Mostanában nagyon unatkozom - mondja unottan Frodó.
- Talán keresned kéne egy hobbit...

Rana,
szerintem beszélj a dokiddal a zsibbadásról. Lehet, hogy van jobb ötlete. Hisz ő a dokid.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Képzeljétek,kedden be kellett menni a kórházba,mert volt egy kis vérzés.Ráadásul a dokim szabin volt.Több óra várakozás után azt mondták,megint FEKÜDNÖM kell!hál istennek a baba jól van.de hogy túlterheltem magam.papírom van róla,hogy nem takaríthatok.komolyan!!!!! :lol:
napi 3X2 magne b(bővítem a csapatot)
3X2 rutascorbin.
ez van.azt mondja a doki:nem tudom mit csinált tegnap,de ne csinálja.nem mertem elmondani,hogy beszabadultam a turiba,ahol repültek az órák,és Pannikának tündéri cuccokat túrtam!!!amit persze azonnal ki kellett mosni.most meg a nagy bűntudat,hogy nem pihentem!!!
puszi mindenkinek

Kép

Sziasztok!

Mivel a laptop megint apjuknál nem tudok képet rakni a tesztről, de sztem erősebb és hamarabb jelent meg a 2.csík mint a 2 nappal ezelőtt. :)
Ma du jönnek haverék esküvői meghívót hozni, úgy volt, hogy anyós váltja párom a boltban...erre kiderült, hogy hajnali kettőtől fosik, hányik, lázas. Állítólag a kis Márk, párom kisebb bátyjának a fia elkapta ezt a vírust a pestiektől a hétvégén, mert ő már 3 napja állítólag beteg, erre mára elkapta a Márk apja (Párom tesója) meg az anyós...ők együtt laknak. A frászt hozzák rám ezzel a vírussal!!! :twisted:

Ennek örömére vettem c vitaminos fokhagymakapszulát magunknak...az még a vámpírokat is távol tartja.
:lol:

Kép
vizkriszisback

Lola,
irgum - burgum!!! :evil:

Tessék pihenni!!!
Pannika mindennél fontosabb! A mosás megvárt volna.
:)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca
Jó poén! :D

Lola
Mostmár tessék pihenni!!! :roll:

Én ma de. aludtam.Fél 6kor keltem a párommal és 10ig bírtam, onnan aludtam 11.35-ig.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok

Vizkrisz szép vonalzó :)
tetszik, hogy még mindig tesztelsz :)

Rana másikon írtam metet :wink: köszi hogy hiányolsz
A femet nem felejtettem el, jelentkezem, csak amíg nem tudok biztosat addig nem ígérgetek-hívlak.

Puszedli sok drukk+++++++

Dezsina, Zsu hajrá spontánkodás :)

Kismamiknak pocaksimi

nekem nem akar megjönni :( gondolkozom hogy felhívjam -e dokim :roll:

plusz két nappal ezelőtt éjszaka a garázsunkba betörtek 30 ezer Ft. érték oda :(
nagyon dühös voltam, és nem kívánom senkinek milyen rossz érzés amikor vki idegen mászkál az otthonában, azóta nagyon rosszul alszom

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,
szakadna le a keze annak aki elvitte a dolgaitokat. :twisted:
Sajnálom. Átérzem mi zajlik most benned.

Az alváshoz annyit, hogy nekem most pl. a cataflam segít néha elaludni. Vagy a Neocitran.
Tudom, hogy ezek nem az alvásra vannak kitalálva, de segít.

Vagy próbáld meg a Hova-t. Természetes nyugtató.
http://www.pirulapatika.hu/210091461/be ... lmtabletta

vagy ezt:
http://www.pirulapatika.hu/210035693/be ... ana_drazse

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

szerencsére sok a munkám :D úgyhogy gyors bekukkantás történik!!!

Vizkriszi!
nagyon klassz a vonalzód :D :D :D

Puszedli!
rajtad a topic szeme :P drukkhegyek!!!!!

Lányok!
mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok mindannyian, hogy igy segítettetek felálnom :) nagyon hálás vagyok!

Skrisz!
új vonalzó? Hogy hogy? persze ez is nagyon klassz!!! :wink:

Petne!
Csodálatosak a képek!!!! Nagyon szép a kislányod!

Nyulaszom!
egy tesztem maradt... :) :) talán ez lesz az igazi :roll: :!:
dezsina

Lola!
vigyázz magatokra!!!!
dezsina

Lola,pocisimi :wink:
Dezsinám,nem értem,hogy kerülhetett az a két rossz teszt a csomagba :twisted: neked is szép az új vonalzód :D
Árnika,hú,nagyon sajnálom...szemét emberek,ahogy Bómami írta,szakadna le a keze :twisted:
Vkrisz,bacik,hess!
Vendég

Nyulaszom!
:D ezt én sem értem :shock: :?: Milyen szerencse, hogy nem Te teszteltél velük... :lol: Képzeld el a riadalmat :lol: :lol: :lol:
na de a harmadik az pozitiv teszt :D
dezsina

Árnika, szemét betörő! :evil: Oksi, majd jelentkezz! Még mindig nem jött meg? Nem akarsz tesztelni? :wink:

Lola, VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!

Én ma vettem egy csomó terhestorna DVD-t, de az egyiken azt mondják, ikerterhesek nem tornázhatnak. :( MIÉRT????? (Nem kickbox aerobicról van szó...) :?

Szerintetek TÉLISZALÁMIT szabad enni???? (Nemespenész van rajta kívül ugye, és a penészes sajtokat nem szabad enni) Bevágtam ma jópár szeletet belőle, mert majd meghaltam érte, aztán utána gondolkodtam el, hogy mivel is van bevonva.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, egy kis érdekesség, ki mit kívánt terhessége alatt:
http://velvet.hu/poronty/2008/12/03/kis ... aposztaval

:D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]
írta:
rana33Vitaminok: Utánanéztem, egy terhes nőnek 450 mg Mg kell, ez 9 :!: db Magne B6-ban van meg. 6 db Magne B6-ban 30 mb B6 vitamin van, amit elvileg nem lehet túladagolni, mert vízoldékony, azonban tartósan nagy mennyiségű (50 mg/testtömeg-kilogramm feletti) bevitele toxikus lehet.
Kalciumból is kellene elvileg naponta 1200 mg, cinkből 13, vasból pedig 15 mg, azonban ezekből egy milligrammot se tartalmaz a Femibion! :shock:

RanaCicám!
Ha igazán tudományos akarsz lenni, akkor nézd meg, mennyi magnézium és más ásványi anyag van a vízben, amit iszol, és ha érdekel, legközelebbre bizti beszkennelek neked egy hosszú táblázatot arról, hogy melyik növényben mennyi ásványi angyag és vitamin van, rá fogsz jönni, hogy nem a Femibion az egyetlen forrásod.
A Ca-ról meg azt mondta a védőnénim, hogy inkább a 7. hónaptól ajánlja, hogy ne csontosodjon be túlságosan a koponyája a piciknek, mert az probléma lehet szüléskor. Most csak akkor kell plusz Ca, ha bizonyítottan csontritkulásod van. Ha a fogaid miatt aggódsz, inkább a fluorra figyelj oda - pl. naponta egy pohár Kristályvízzel.
Ja, a tornával is legyél óvatos. Nálunk az újklinikán van terhestorna, de csak orvosi papírral lehet oda menni, úgyhogy mielőtt önállósulnál, beszélj a dokiddal róla...

Most már én is tudományos lettem!!! :lol:

Pusszancs mindegyikőtöknek egyesével, és mennek a szurkok, kinek mire kell.

Kép
kisbuta

Kisbuta! Hát igen, ugye azt nem lehet tudni, hány mg vitamint eszem nap mint nap a rendes kajával.... :roll: Kalcium: amit pluszban szedek bogyó, abban 130 mg Ca van, tizede annak, amennyi kell egy terhesnek. Gondolom ennyi nem árt. Ráadásul a Letrox is ÉS a Clexane is hajlamosítanak a csontritkulásra. Együtt meg gondolom pláne. :cry:
Tényleg, te szeded még az L-Thyroxint (vagy Letroxot, vagy nem tudom mit, a lényeg, hogy pm hormont???) :?: Emelték az adagodat terhesség alatt?? Vagy már nem is szeded? Most nézettem TSH-t, és alsó rekord született: 1.6 !!! :D Szal gondolom, nem kell emelni az adagot, bár az fT3 és fT4-et most nem nézték, legközelebb azt is kérek a dokitól.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :)

Én csak egy kérdést szeretnék feltenni? Kismamik!!!!!!!!!!! Miért akartok ennyire tornázni????????? Egy jó kis kellemes séta is hasznos lehet!
Ez a 9 hónap nem sok idő, utána még lehet tornázni eleget!
Bocsi nem akartam okoskodni, de itt mindenki kisbabára vágyott és egy tornával kár kockáztatni ezeket a csöppségeket.
Kérlek ne haragudjatok rám!!!!
Puszi mindenkinek és jó pocakosodást!
Vendég

Jó reggelt!

Ma megint nő a depim... tiszta havas a kinti világ :cry:

Puszedli
Hogy bírod a várakozást?

Vizkrisz
Jó lett a vonalzód :lol:

Petne
Julcsi egyre szebb!
Apa készítheti a puskáját! :wink:

Rana
Valami kis óvatos torna lehet... de csak nagyon lájtos!
Téliszalámit én ettem, eszek és fogok is enni... inkább, mint parizert... :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Mabe, nálunk pont az ellenkezője, süt a nap és csicseregnek a madarak!( na jó az előbb egy varjú károgott, de azt nem veszem már számításba :D )

Petne, Julcsi gyönyörű, és nekem a neve nagyon tetszik!

Rana, az én pajzsmirigyem zuhanórepülésbe kezdett gyógyszerrel együtt. 3,2-vel estem teherbe, most 4,2-nél tartok, de az t3-t4 értékem is kezd rossz lenni. :cry:
Met: Én abbahagytam a szedését a diabos doki tanácsára. Tudom sokaknak javasolják a 12.hetet, még többen tovább szedik, de én nem így tettem.

Penészes sajtot most nem tudom megenni, pedig imádtam a téliszalámit viszont időnként gond nélkül beburkolom.

Vkrisz, jó a vonalzód!

Lola, vigyázz magadra! Hol fogsz szülni?

Puszi++++++++++++++++++++++++++! Egy hét múlva nagyon fogok miattad izgulni!!

Kép
kata05

Ezt a hőmérősből átmásolom nektek mert szerintem nagyon jó:

Egy kis reggeli jókedv csináló:

EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA EL, DŐLNI FOG!!! JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!!
Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel
autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

Hoppá!

A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!

Másik a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi előírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember előtt, vagy mögött kell becsatolni

Kép
kata05

Szép jó reggelt!

Lányok szóljatok már rám legközelebb, hogy ne actimel-lel kezdjem a napot!Hiába nyomtam le utána egy banánt, fosat. :? Nyugi, ez nem a vírus, csak az én hülyeségem. :)

Ja, tesztet el is felejtettem felrakni...olyan sokáig voltak itt a meghívóval a vendégetk, aztán felugrottunk nagynénémhez az összeszerelt számítógépével, hogy 5 perc...na ott voltunk este 10.40-ig és a hangkártya még mindig nem akart hangot kiadni magából :( Aztán meg csak hazajöttünk és zutty be az ágyba. :? Szóval max du. tudom felrakni mert a laptop megint lent.

Ma hőm 37,3 volt, éhes vagyok és álmos...lehet , hogy vissza is fekszem, végülis csak6,5 órát aludtam. 8) (Párom is jócskán kivan, a kis szabadidejében is mindig vki számítógépét bütyköli :( .) Du. meg holnap egész nap meg egyetemen kellene lennie.Nem irigylem!

Összecsapott paramami és lazamami a téliszalámin. :lol:
Én meg azon gondolkodtam, mi az a lány sajt.Medve sajtot sem lehet enni? :shock: Na nem mintha kívánnám...nem is tudom mit ennék most...nincs itthon olyan

Pusszantás! :D

Kép
vizkriszisback

Nem "lány"sajt, "lágy" sajt. :lol:

Kép
vizkriszisback

Kata,
ez a jogsis tutijó sztori!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vkrisz,
a macis is lágy sajt.
Lábikragörcs:
http://ideal.hu/1/archivum/2002/5/0000- ... -terhesseg

http://www.freeweb.hu/mama-baba/bizt.html

hajnoca
Dunakeszi

Puszika! Drukk hegyek+++++++++++++++++++++++

Petné! Milllyen szép kissscsajjjj Julcsika :lol: :lol: :lol: Kicsi, mosolygós tündérke. :D

Most megjött turbó életmódom böjtje. Folyamatos görcsök, folyamatos fekvés. Két napig infúzióban kaptam a magnéziumot, mától itthon 4x1 magnesii citrici 500 mg. Most teljesen jól vagyok. :D
A A hátsófalon tapadó és méhszájra nyúló placentám okozza a bajt.
babaácska nagyon jól van, iszonyatosan sokat mozog. Első szülöttem negyed ennyit sem mocorgott. Be is vagyok tojjjva rendesen. :D Tegnap mérték, 489 dkg, koránál másfél héttel nagyobbnak ítéltetett.
Mindenkire szeretettel gondolok, de net közelben nem igen leszek.

Kép
estike66

Sziasztok!
Itt is napsütés,csicseregnek a madarak :D
Dezsinám,meglátod úgy lesz,az a teszt lesz a nyerő :D örülök,hogy jó kedved van!Maradjon is így :wink:
Puszi,ragacsok mennek!!!Hogy vagy?Repülnek a napok :D gondolom te nem így érzed :lol:
Rana,elvileg a téliszalámi se túl jó,de igaza van Mabénak,inkább penészes téliszalámi,mint penészes parizer :lol: ...én mondjuk imádom a párizsit,apukám morog is érte,végül megegyeztünk abban,hogy a legdrágábbat vegyem belőle...és a sajtokból is ne azt aminek 600 ft kilója,hanem amelyiknek 3000...inkább egyek keveset,de jót.De végülis nem esszük kilószámra.Tornát é is úgy hallottam,hogy ikreseknek nem szabad...séta,séta,séta :D Dokim szerint meg pihenés,amennyit csak lehet!!!
Vkrisz,hol méred a hődet?Hüvelyben?Mert ha igen,akkor inkább hagyd abba,nehogy bevigyél valamit a mérővel...ha szájban,akkor nem szóltam. :wink:
Vendég

Estike,lassíts a tempón!Gondolom nem akarsz úgy járni,mint Lola,hogy a végén mindentől eltiltanak!!!Sokat küzdöttetek ezért a babáért,és most Ő a legfontosabb! :wink: Pociképet és uhu képet rakahatnál fel!És gratulálok a fél kilóshoz :D
Vendég

Halihó! :P

Nyulaszkám,
itt is nagyon köszönöm a gyógyit! :P Meghálálom! :wink:

Estike,
pihenééééééés!!!!! :D

Puszedli,
nyomjuk a drukkokat!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,
hogyhogy Péterfis lettél, eddig nem itt voltál? :roll:
Ki a dokid? Jöhet priviben is! :P

(Nálam avvan, hogy ma képtelen voltam bemászni terheléses cukorra stb. majd hétfőn! :oops:
Tegnap meg a munkahelyen bosszantottak fel: egy primitív kolléganő - már régóta méreget - több kolléga előtt rákérdezett, hogy ugye terhes vagyok? Nagyon rosszul esett! :evil: Ápr 1-je, a gen. UH után akartam csak bejelenteni, de így már kénytelen voltam :?
Én sosem kérdeznék rá így senkinél!!! :evil: Ezt el is mondtam az illetőnek, aki aztán meg szabadkozott, meg egyebek, hogy ő csak poénkodott...tele van a világ bunkókkal!!! :twisted: )

tillidian

Vikimi! Alig várom már, hogy jó idő legyen, és nagyokat sétálhassak a jó levegőn!!! Viszont lehet, hogy kényelmesnek gondoltok, de nekem ebben a randa időben (most épp latyak van és erősen fúj a szél) egyáltalán nincs kedvem kimenni. Ráadásul egy kis ringatózás zenére a babáknak is jót tesz sztem (bár még nincs fülük a drágáknak). Szal addig gondoltam a tornát, amíg megőrülök itt a mozdulatlanságtól. De már remélem hamarosan jó idő lesz végre. :) Amúgy nem haragszom.

Köszi Mabe, én is pont így gondoltam a tornát is meg a szalámit is! :wink:

Vkrisz, nem csaptunk össze a téliszalámin, sőt, én is ettem, csak tegnap olvastam vhol, hogy nem lehet, gondoltam megkérdezem itt tőletek. :D Én se aludtam semmit, de én a rohadt szomszédok miatt. Gyűlölök itt lakni (Apa is). :evil: Sztem medve sajtot lehet enni. A pasztőrözetlen és nemespenészes sajtokat nem lehet csak. Mondjuk azt olvastam, valaki azokat is ette terh. alatt, és semmi baja nem lett se neki, se a babának. Szal gondolom, hogy csak kockázatot jelentenek, nem 100%, hogy ártanak. (Bár végülis ez mindenre igaz)

Kata, emelnek akkor majd a pm gyógyidon, vagy mi lesz? :? Metet hányadik héten hagytad abba? Vagy már az elején?

Nyulasz, te mozogsz vmit? Séta? Hm? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, pihenjél, mert megharagszunk! :evil: POCAKFOTÓT!!!!

Till, 11 hetesen már kiszúrta a hasad?? Azért nem olyan nagy, vagy igen??? POCAKFOTÓT!!!!!!! Bunkókkal ne foglalkozz. Mostmár így alakult, tojd le.

Nyulasz te se sunnyogd el a POCAKFOTÓT!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz te érzed már a bébik mozgását???????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,csinálok majd képet,ígérem :wink: én nem mozgok semmit...mármint séta,bár a nagy szélben nem volt kedvem még a kertbe se kimenni,de amúgy elég sokfelé futkosok,apeh,oep,könyvelő,auchan,vendégség,szinte mindig van valami,tehát nem az ágyat nyomom egész héten.Bár kocsival megyek :roll: ,de jön a jó idő,kicsit többet sétálok...
...még nem érzek mozgást :? pedig már várom nagyon...
Till,szívesen,itt is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mozgás: egyetértek Vikivel. Annyit küzdöttetek a csöppségekért, tornával nem szabad kockáztatni semmit. Séta, séta, séta. És kész. Majd szoptatás után mozoghattok kedvetekre.

Mozgás odabent: már közeledik ideje, lassan biztosan érezni fogjátok.

Spontánozóknak jó hancúrokat :wink: , Puszinak babaragacsokat, kismamiknak pocaksimit küldök.

Szép, napsütéses, szélmentes napot mindenkinek!

Ja, és köszi a Julcsi-dícséreteket :P

Kép
petne

Rana,

ilyesmi most...
Kép Pocak 11+1

tillidian

Estike
Akkor tessék ám pihenni! Az a méhszájra lógó placenta :evil:

Rana
Én annyira le vagyok lassulva, hogy még pizsiben vagyok... :oops:
Még szerencse, hogy nem kell főznöm (a kajálást megoldom a klinika menzán)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?