Sziasztok
Tán ilyen sok ideig még sosem voltam távol (kb másfél hét???). Gyors összegzés hogy mi történt velem.
1. csőtöréses lakásszétszedés ablakcserével egybekötve: kész (de erről anno be is számoltam)Hátra van: babaszoba kifestése.
2. szigorú fekvés pár napig, magas vérnyomás miatt, na ez új. Képzeljétek ilyenről még nem is hallottam: ha feküdtem, akkor a normális értékek közt mozgott a vérnyomásom, de ahogy felkeltem (akár csak felültem az ágyban), felmet a vérnyomásom. Legmagasabb érték 166/106 volt. Emiatt szigorú fekvés, aztán helyrejött.
3. Mikor már azt hittem minden rendben lesz: elkezdett nőni a bölcsesség fogam, a körülötte lévő egész terület gennyesre gyulladt.
Fogorvos, szájsebészet, antibiotikum + fájdalomcsillapító. Ehez hozzá jött egy jó kis depi állandó bőgéssel, hogy miért fáj ennyire napok óta,hogy már nem birom, kimerültem, és hogy én milyen egy szar anyuka vagyok, aki gyógyszerekkel mérgezi a babáját...még akkor is ha a gyulladt állapotot veszélyesebbnek ítélték a dokik, mint a gyógyszereket amiket szedek.
Fogytam két kilót.
"Röviden" ennyit rólam. A gyulladás és annak antibiotikumos kezelése még tart, de már talpon vagyok, mert olyan mértékben letompult a fájdalom, hogy már lábon kínlódok.
Mivel gyakorlatilag ezidő alatt feküdtem, és csak annyi házimunkát végeztem hogy mostam, meg mostam, most annyi a vasalni való, hogy betemet.
Visszaolvasni esélytelen, de én meg fogom próbálni, de csak szakaszosan, mert közben vasalok és pakolom ki a babaszobát, hétvégén festünk.
Csajok, nemsoká szülünk, te jó ég.