És akkor kis kommentjeim:
Vayacn!
Remélem a laparral minden rendben lesz. Szerintem jól teszitek, ha magánintézményben csináltatod. Nekem a HSG-t közkórházban csinálták, de tényleg annyira rossz élmény volt, hogy amikor utánaolvastam, hogy bizonyos magánintézményekben még el is altatnak, akkor megfogadtam, ha újra kell, akkor nem teszem ki magam akkora fájdalomnak. Egyébként az a doki aki csinálta mondta hogy nekem is gyanús az endó, mert van hüvelyfalamon egy kis bevérzés, és szex után közben olykor fáj a hasam. De mégis terhes lettem, bár azóta sem tudom, hogy az endo létezik vagy nem. de azt tudom, hogy a terhesség a legjobb ellenszere.
Szurkolok neked!
Fleur!
Azért remélem a rossz kedved csak ideiglenes, csak jön már ez a tavasz és feltölt mindenkit pozitív energiával!!!!
Melish!
Nekünk nem volt mellékhatása a nebidonak! Legalábbis úgy rémlik. De pozitív se. Szerintünk nálunk a túlsúly és a stressz volt a gond. A -15kg, a rendszeres sport és Maca Vibe, E-vitamin, folsav, és komplex-B volt amit párom letéve az orvosokról szedett. cvalamelyik bejött.
Bumi!
Remélem rendbejönnek a hormonjaid!!! Nekem ez első lombik után nem volt baj, a második után viszont érzelmileg már teljesen összezavarodtam. De erre sak utólag jöttem rá. Akkor volt az egyetlen mélypont a kapcsolatunkban 14 év alatt.
Szerencsére ez már a múlté. Remélem, nálad a következő lombik sikerül, vagy apa jó eredményei okán akár a spontán baba!!!!! és nem lesz ilyesmiben részed.
Bea!
Sok sikert a mai inszemhez!!
(barátnőd kapcsán: sajnos teljesen ki vagyunk szolgáltatva az orvosok jóindulatának. Sosem felejtem el, hogy az egyik genetikus orvos ránézve néhány leletemere kijelentette, hogy nekünk geneteikai oka van, hogy nincs még babánk és ha lesz is, vannak kockázatok.... ( Menjen a fenébe az ilyen!!, minden vizsgálat nélkül ijesztgetni az embert!)
Tagedli!
Én fogamzás előtti hónapban álmodtam egy 4D uh képet a kislányomról
És egy barátnőm előtte hónapban volt valami látónál, aki azt mondta neki akkor lesz babája, amikor megálmodja. erre nekem álmodott egyet.
És meglett. megjegyzem azóta neki is megfogant egy lombikbaba.
Lilla!
Nagy élmény lesz a genetikai uh.
Mi kislányunk végig izgett-mozgott. Doktor néni szerint magyar táncot járt! Pedig olyan aprócska, 336g, a fejecskéje 3.4cm átmérőjű. Ásított is, meg keresztbe tette a lábát. Nagyon megnyugtatott, hogy láttam, rendben van, és ezek szerint marha jól érzi magát!
További szép hetet!