Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Nita sokat gondoltam ám rád. Este már nem értem ide, mire elaludt Bence én is kidőltem, na meg néztem a filmet. Örülök nagyon, hogy minden rendben, most már fellélegezhetsz te is. Nagyon jó a kép a piciről és aranyos a pocakod is. Betty berendezkedtetek már? Milyen a munka eddig? Gondolom nem nagyon van időd unatkozni, de legalább gyorsan elmegy a nap és nem rágod magad. Lehet ez hozza meg a sikert baba téren. Kívánom nektek, hogy a lombik előtt beelőzzön a spontán. Apukád hogy van? Melisch mivel tudnálak jobb kedvre deríteni? Ne légy szomorú, nemsokára itt a Napforduló, a Nap a kosba lép és mindenki vidámabb lesz, újult erővel lehet nekiállni az életnek, terveknek. Ezt ma olvastam, hogy hivatalosan március 20-án lesz a napéjegyenlőség és új erőre kapunk. Már fáradtak vagyunk, letörtek, de pár nap és annyi energiánk lesz, hogy csak na! Remélem a topicon is meglátszik majd....Szóval Melisch: fel a fejjel! Dius örülök ennek az optimizmusnak! Csak így tovább. Nem is gondoltam, hogy görcsösen szeretnél kistesót. Nekem Bence valamelyik nap azt mondta, hogy neki jó lenne egy kisfiú meg kislány. Így egyszerre! Síma ügy! Szólunk a gólyának.........Adiadi mi újság? Hiányzol ám. Jól vagytok? Nyuszika te nem különben, tessék jelentkezni. Boganna, Mandarin veletek mi van? Nagyon eltűntetek! Melinda jól vagytok? Pityesz alszik éjjel?

királylány

óóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Remélem bejön :wink:

királylány

Sziasztok!
Teljesen új vagyok, és szeretném kicsit kiismerni magamat a fórumokon, mert nagyon sok jót hallottam rólatok:)
Segítene valaki, hogy hol vannak azok a lányzók, akik éppen babócán dolgoznak?:)
Ha itt, akkor nem vagyok ám szőke:P
köszi:)
nyuszi007

Sziasztok!!!! Betty remélem nem gond, hogy rád is hagyatkoztam, még kicsi80-nak sincs babája de ők csak 2 hónapja próbálkoznak csak ő van elkeseredve pedig még semmi nincs veszve.
Királylány nem mondhatom, hogy jó a kedvem már tudom, hogy nincs mit tenni csak remélni.
Mucus nem légy ennyire magad alatt talán jobb lesz a helyzet most.

Én voltam babalátogatóban olyan kis drága volt, éppen második szopizásra értünk oda de még nagyon kis buta inkább sírt mintsem megdolgozzon értem aztán piros lett az idegességtől, majd belefáradt és elszundizott, nagyon édi volt. Este pedig a fiuk ünnepeltek és én voltam az uram sofőrje a fekete bárány a fiuk között. De nem jöhet taxival mégsem 30 km a férjem így vitt magával.

Én is hiányolom a többieket ahogy királylány is írta. Vannak akik jó régóta nem jöttek Mandarin, Boganna, nyuszifül jelentkezzetek sőt sz.niki te nagyon rég itt hagytál bennünket.

Nyuszi007 jó hogy jöttél.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Én már régebben írtam ide lh teszttel kapcsolatban, de munka és gyerkőc mellett nem tudtam tartani a tempót. :)

Melisch!
Képzeld, pont egy napon vagyunk, de nekem is tök nega az lh tesztem, holott a múlt hónapban a 17.napon pozi volt. :( Nem tudom mi van.. :(

Ti isztok valamilyen teát?

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

Sziasztok Csajok!

Köszi! tényleg nincs még babaánk, de inkább türelmetlen vagyok, mint elkeseredett!

KITARTÁS!!!!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!
Tegnapelőtt este tudtam meg,hogy nem ok az AFP-n belül a korrigált HCG,nem aludtam semmit,Pistike persze igen.... :lol:
Majd meg kell várnom az uh-ot is,de a doki azt mondta még így is alacsony a kockázat a beteg babára....Pistikénél 1:3717-hez,most 1:2127-hez.Meg se gondoltam,hogy akármi baj lehet....
Angi34!!Teljesen igazad van!Nekem mindkét gyerek elsőre sikerült,más viszont nem,és még sokadjára sem!!!
Nita!!!Nem lehet,hogy kislány???Itt a másik asszonykának 70 mm-es volt.Nekik 2 és fél évre jött össze!!!(Betty ez adjon neked erőt,már menni akartak lombikra!!!!)
Szépen gömbölyödsz Nita!!Majd én is rakok már fel délután....
Puszi!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szia pitypang végre valaki velem egyforma ciklusos, bár én 29 napra várom pirit :cry: . Ne igazén volt nyákom és nem is volt otthon csak 1 lh tesztem és mivel megfogadtam, hogy ebben a hónapban nem tesztelek nem is vettem újakat. Aztán szombat 14. napon este 10 órakor úgy döntöttem mégis jöhet egy teszt már negatív volt igaz a fertility, holott nem volt valami fényes a hőm sem betette 14. napra a pé-t, a ciklus meg 13. napra, így nem igazán lehetett a teszt sem pozitív, ellenben 14. nap a teszt nagyon hasonlított a máskor pozitív utáni/előtti napokra és a 15. nap az már negatív negatív volt. Mi igaz 10, 12 és 14 nap voltunk együtt nem vittük túlzásba és nem én kezdeményeztem 12-né szerintem a sör és lehet 14-én is :lol: :lol: :lol: a fiuk söröztek ha már együtt volt a család.

Melinda én nem értek ezekhez az eredményekhez de neked amannyi vak lárma volt már ezzel a terheséggel kapcsolatban már nem is hiszem, hogy baj van és nem csak megint orvosi feltételezés. Fel a fejjel nem lesz ott semmi gond.

Kép
Kép
melisch

Pitypang! Udv itt ujbol! Mekkora a gyerkoc? Spontan jott? -- Dia! Akkor megis probalkoztok ebben a honapban? -- Melinda! Szerintem sem lesz gond! Ez a kombinalt teszt eredmenye? Ugy emlekszem h azt mondta a doki h 1:100hoz lenne gond. Nekem 1:7000 volt es azt mondta h ez 99% negativ. -- Melish! Biztos lesz babad es meg iden bekoltozik a pocakodba. Miert nem mentek el Szovatara egy jo kis kurara?
Vendég

Lyly! Te merre vagy? -- Nita! Milyen formas a babad! Mintha tancolna. Lehet hogy tenyleg lany lesz :) Pocak is helyes. -- Nyuszival mi van? -- Megkaptam az lh tesztjeimet. 12. napon el kezdek tesztelni. Remelem visszaallt a ciklusom es ujbol indulhat a projekt! Drukkoljatok!
Vendég

Angi druszam! Te is regen voltal mar! Mi ujsag? Hogy vagy? Meggyogyultal? Baba?
Vendég

Angie34 voltunk a tavaly Szovátán babaprojekt miatt de csak 4 napot és nem ülhettünk állandóan a vízben sem. Sógornőm is mind küldene, hogy érdeklődjek kezelés ügyében ne csak a Medve tóban lubickoljunk De nem is érnénk rá hiába nincs munka ha mi tartjuk össze a céget nem mehetünk el amikor mi akarunk. Köszi a bátorítást majdcsak kialakul 8)

Kép
Kép
melisch

meli nagyon jó volna ha puncis lenne!!!!!!
a babód meg makk egészséges,semmi baja!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

ÚGY SZERETTEM VOLNA JÖNNI HOZZÁTOK, de több mint egy hete kipurcant a gépünk, most kértünk kölcsön egyet.
Már minden bajom volt internet nélkül!
Egyébként babával minden rendben!
Sajna most nem maradhatok, igyekszem visszaolvasni.
remélem mindenki jól van :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

[b]Sziasztok!
Szia [b]Nyuszi
, de jó, hogy új taggal bővültünk :) Örülünk neked. Pitypang te is gyere sűrűbben! Angie28 de jó, hogy jelentkeztél. Megértelek, én sem bírnám net nélkül. Mikor mész dokihoz, vagy most voltál? Melinda ne aggódj, nem lesz semmi gond, mennyi az Afp eredményed? Pisti ügyes, hogy aludt éjjel! Adod még neki a homeós bogyót? Melisch mondtam, jön a jóidő, jön a baba is! Na meg a jókedv is. Angie34 háááááát a próbálkozás az erős túlzás, azt sem tudom mikor voltunk együtt, mert ez a nátha keresztül húzta apa számításait.......nekem jól jött :wink: . Majd meglátjuk mi lesz, végülis annyira nem vagyok ellene ennek a hónapnak sem, bár már meg kellene jönnie vagy kellett volna de még semmi. No semmi babás tünet nincs és érdekes is lenne ha az lenne, csak azt hittem normális lesz már a ciklusum, de semmit nem komolyodott.... Kicsi te is régen jelentkeztél már. Mikor is mész Spanyolba vagy már voltál?[/b][/b]

királylány

sziasztok csajszik!

jelentem, sajna marcius nem a mi honapunk volt...ugy nez ki piri lesz... :cry:

majd a kovi honap...aprilis bolondja...talan bejon :wink:

Veletek mi a helyzet? probalok visszaolvasni, de szerencsere jo sokat irtok... :lol:
Vendég

Melisch!
Nem tudnál mutatni egy görbét?
Amúgy ma már sokkal erősebb a csík az lh tesztemen, később megmutatom, de most a gyerek mellett nem tudom. :)

Angie34!
A lányom most 2 éves, ő anno spontán jött, sőt, decemberben született volna a tesója, de őt a nyáron elveszítettük. :(
November óta próbálkozunk újra, egyenlőre eredménytelenül. :(

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

Sziasztok!
Csak bekukk.Igazából annyira szeretnék gyakrabban jönni de nagyon lusta vagyok. :oops: :wink: Amikor hazaérek a melóból már nincs sok erőm csak a tv-t bámulni esetleg társasozni.

Tegnap leültem a főnöknővel és végre volt bátorságom felkészíteni,hogy tesót tervezünk.Persze sejtette de konkrétan nem beszéltünk róla.Nagyon aranyos,megértő volt.Most már nyugott szível mennék el.... :? Tavaly amikor sikerült sírógörcsöt kaptam mert nem örültem :oops: :evil: csupán csak azért mert nem voltam véglegesítve és féltettem az állásomat. :cry: Azóta véglegesítve vagyok. :)

Dia!
Domi is szokta mondani,hogy az is jó ha kettő tesója lesz,majd az egyiket Én etetem a másikat Ő. :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

drukk mindenkinek a babákhoz......sikerűlni fog mindenkinek+++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

képzeljétek mátékám az uh képet nézve mondogatja hogy tesó!!!!!!!!!!olyan édi..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angi28 jó, hogy jöttél és, hogy csak a nettel volt baj!
Királylány látom neked sem könnyű nem a babára gondolni én is így vagyok vele :oops: pé előtt nagyon könnyű volt mondani, hogy a fenét sem érdekli ez a hónap aztán csak elkábultam teszteltem és most úgy érzem nem megy az idő maga az örökkévalóság ez a 14 nap és még 10 van belőle :twisted: . Képzeljétek a férjem fél órája bevágta, hogy érthetetlen okból idegbeteg, talán a dilibogyója utóhatása és, hogy nem megyek konditerembe? Miért meg akarsz tőlem szabadulni menjek el itthonról? É nem csak ő menne és mit szolok ha itthon hagy menjek én is. Na persze én nem szeretek annyira mozogni ki nem mozdulok már a szobából. Ezek tök dilisek ő meg az öcsém. Az is ment már kondiba reggel 7 órakor , este 11-12 óra kőrül is. Éjjel ment haza hulla fáradtan, izzadtan az autóval, megállította a rendőr kérdezi mi van vele nagyon meg van izzadva és vajon mitől mi van a csomagtartóban? Hát konditeremből jön és van koszos zokni izzadt póló és gatya óhajtja látni? Áh nem csak vigyázzon az úton. Én már nem megyek konditerembe 29-30-ig + 4 nap míg vége piritnek. Most már nem akarok gyúrni lassan beágyazódás is lehet :oops: :wink: mondtam az uramnak erre azt mondta akkor csak maradjak itthon :lol:

pitypang felteszem a márciusi görbém, bár nem tetszik nem ment le pé-kor mint én gondolom, hogy kéne. Nem értek hozzá csak nézem mint a moziban :oops: . Nekem is volt 16. nap full pozitiv LH tesztem januárban úgy örültem neki mint majom a farkának :lol: . Várom a tesztről a képeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.03.19 19:42-kor.

Kép
Kép
melisch

nita gondolom milyen izgatott most még Máté is!

Kép
Kép
melisch

Leírom,hátha valaki majd hasznát veszi!!
AFP Terhes: 19,0
AFP korrigált MOM: 0,84
Béta HCG: 78683
Na és itt ami nem jó:
Béta HCG korrigált MOM : 2,89 (ez 0,4-2,50 között jó!!)
Szabad ösztriol: 7,1
Szabad ösztriol korrigált : 1,04
Életkori kockázat 1.1111
18-as triszómia kockázat 1:10000
21-es triszómia kockázat 1:2127
Velőcső rendell. kockázat 1:10000
Hát ennyi!!!!Megyek,leteszem magam,mert ez a kresszes táblák az agyamra mentek ma!!!
:lol:
Jóéjt!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli ha olyan nagy baj volna akkor biztos mondták volna....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch azt hiszem meg fog jönni. A héten én sem voltam konditeremben, de talán holnap elmegyek step aerobic-ra.
Bence anyósomnál van, holnap nem megy oviba, mert megint taknyos és egész nap sírdogált és alig evett. Ő volt az első aki elaludt. Szerintem annyira nem folyhatott az orra csak ugye ott nem állnak fölötte, hogy ugyan fújd már ki....Még nem nagyon tudja az orrát fújni, mi kiszívjuk neki. Na mindegy, holnap nem megy oviba. Szombaton pedig, ha Bence nem lesz beteg akkor csajos buli lesz. a pasik mennek "kocsmázni" mi meg vagy moziba vagy vacsizni vagy csak beülünk valahova dumálni még esetleg nálunk is lehetünk. Az egyik házaspár úgyis ittalszik.
Melinda ilyen eredményekre én nem is emlékszem, de ha jól vettem ki az adatrengetegből akkor az Afp-d felső határértéken túl van. A doki nem küld el genetikai uh-ra? Enyém küldött 2.5-ös hat.értékkel. De ne izgulj, mert nekem a doki anno azt mondta, hogy sokkal magasabb értéknél kezdődnek a "durva" dolgok. Bocsi, de így mondta. Te magad is mondtad, hogy nem jó időben vették le a vért, szerintem ez is lehet a dolog mögött. A védőnő ismerősöm pegig azt mondta, hogy ma már nem csak kizárólag az Afp eredményre támaszkodnak. Ne izgulj, nem lessz semmi baj!
Nita Máté nagyon aranyos lehet........

királylány

tud aranyos is lenni de inkább az idegeimet örli.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!
Tiszta ideg vagyok. Épp egy kizsebelés utáni állapotomban irok. Ma délután fogászatra készültem, és előtte beugrottam a Lidl-be pár cuccért. Alig voltam összesen 10 percig bent, amikor a kasszánál nem találtam a pénztálcámat a táskámban. Benne voltak az irataim, és 50e ft (a fogászatra szánt pénzem+a még kajára szánt pénzem). Azt hittem, otthon hagytam, és haza is küldtem a férjemet, én addig elmentem a fogászatra. A fogam kész lett, és nekem kuncsorognom kellett, hogy hagy fizessem ki a mostani munkát legközelebb. Ráadásul a bankkártyát is 10e ft-ért tiltották le. Ezért is dühös vagyok, hogy mit képzel a bank magában, hogy nem elég nekik a kártya újragyártási diját levonni (ami 3500 ft) hanem még pluszba "megbünteti" az embert, amiért ellopták tőle a kártyáját. Milyen országban élünk?!?!?
Hú, de dühös vagyok, intézhetem a iratokat, ha nem kerül valamelyik kukából elő.

Na megyek, és iszok valami nyugtató teát, mert most nagyon ketyegek.
Vendég

Jól nézzétek meg az időt!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem alszik a gyerek!!!Mindjárt földhözvágom magam,és hisztizek!!Hozza ide a játékait,de nem ad ide semmit,csak megmutatja! :shock: :shock:
Húúúú Angi!!Ez nem a te napod!Elég sok pénz volt benne!De igazából az irat a dühítő!!!! Kép

Kép

Az első képen minden ok,de mivel nem hagytam,hogy írkáljon,kaptam egy hisztis arcberendezést!!!!!Jaj,de hisztis,rosszabb,mint 6 lány!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jóreggelt! Melinda Pisti olyan helyes kis pasi, meg tudnám gyömöszkölni! és ahogy sír az alsó képen! Nem úgy nézett ki a másik képen, mint aki álmos....Angie34 sajnálom, hogy ilyen bosszúság ért, sőt ez több mint bosszúság, rengeteg pénz, főleg a mai világban és az iratokról nem is beszélek, hogy mennyibe kerül és milyen sokáig fog tartani. Én a telefonomat hagytm el tavaly, de máig nem bírom kiheverni, rosszul vagyok, ha rágondolok. Azt sem tudom hogyan és milyen körülmények között történt. Mert én amire emlékszem, na úgy képtelenség volt. Na mindegy. Van rá esély, hogy előkerülnek a papírok? Tesómnak 1x jó sok időre lettek meg a papírjai, az egyik környező faluból.
Itt süt a nap, de gondolom nagyon hideg van kint és én nagyon álmos vagyok még. Így, hogy Bence nem aludt itthon lehet elindulok korábban és elintézem a városban a dolgaimat. Most, hogy kicsit feljebb költözött a szalon az utcában, nincs kedvem bemászni a városba.........kb 200-300 métert jelent :lol: De munkaidőben nem szeretek mászkálni igaz előfordul, hogy muszáj. Majdnem elfelejtettem: megjött piri. Ennek most örülök.
Na szép napot mindenkinek. Írjatok jó sokat, hogy estére legyen mit olvasnom.

királylány

Angie34 hát nem is tudom mit írhatok tudom szörnyű most ez a szitu és sajnos nagyon tehetetlen ilyenkor a helyzet semmit nem tehetsz csak dühöngsz magadban. Sajnos nem semmi amennyi pénz is volt nálad.
Melinda Pityesz nagyon kis édi tényleg nem látszik álmosnak, azért nagyon gonosz, hogy nem hagy benneteket aludni :shock:
Királylány mit is mondjak sajnálom pirit hiszen mindig csak reménykedünk ő meg csak jön és kínoz bennünket :evil:

Én az este pihiztem, férjem vagy 2 órát hiányzott és nagyon aranyos volt hozott egy csokor virágot csak úgy, mert régen nem kaptam virágot, nem volt kondiba mert nem volt parkolóhely akkor elment virágot venni majd bement az irodába és dolgozgatót kicsit. Olyan kis figyelmes ha akar bár nagyon rosszkedvű volt.[/b]

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Királylány: Márc 30- ápr.3. között leszek Spanyolba 8) Hogy emlékszel rá :wink:

Angi34: Szörnyű ami történt! Sajnálom :cry: :twisted:

Melinda: Jó éjszakátok volt...

Kép
kicsi80

Sziasztok! van net a szalonban, most kötötték, gondoltam kipróbálom jól működik-e. Csak a főnököm anyukám) ne jöjjön még :wink: Kicsi a dátumra nem emlékszem. Voltunk ott nyaralni 10 éve és nagyon szuper volt! 3 hétig voltunk kint, sokat kirándultunk, visszavágyom oda és a nyelv is nagyon tetszik :) Melisch én most örülök pirinek, nem tudom miért....azt mondjuk tudtam, hogy a babáért nem sokat tettünk ebben a ciklusban, de majd legközelebb. Tegnapelőtt vettünk Bencének új biciklit. Le sem akar szállni róla, Gábor tegnap kiment vele anyósomékhoz és ott egy kicsit biciklizett. Apa azt mondta nem győzött utána futni. Mondtam is Bencusnak, hogy ő jön bicajjal én meg futok mellette. Az is valamiféle sport. Úgy néz ki holnap megyek konditerembe...Ma meg aerobic-ra, de fáj a hasam, most egy porcikám sem kívánja....na majd meglátom délutánig. Lehet még jövök munkaidőben.......

királylány

Ó Lányok,a világomat nem tudom,4-ig fent voltam!!!Éjféltől!
Már járunk a játszótérre,bár a kutyasz@r jobban érdekli,mint a hinta,de remélem ez múló állapot!! :lol:
Sehol senki???
Nyuszi úgy itthagyott minket,mint a huzat!
Boganna is.
Adiadi!!!!!
Még valakit nagyon akartam!!!!!De nem jut eszembe!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Na lanyok, most ertem haza az ugyintezesbol. Legalabb az ugyintezes gordulekenyen ment, Szilard is birta, szorakoztatta a jonepet :) Van lakcimkartyam, ideiglenes jogsim, es a rendorsegi bejelentest is megtettem, amire azert volt szukseg mert kozben kiderult hogy az ingatlanbiztositasunkhoz jar egy ilyen esetre szolo resz is es kifizetik a karom nagyreszt. Hatha az okmanyok is kozben elokerulnek.[/quote][/i][/b]
Vendég

Legalabb ennyi jo a rosszban. Voltak szemelyes dolgok is nalam, pl. usa jogsi, igazolas a jegygyurumben levo gyemant tisztasagarol, stb. Ezek potolhatatlanok, sajnos. Szilard alszik, kipurcant a hurcolkodastok. Megyek eszek vmit. Remelem, ennyi rossz utan igy az ev elejen jon vegre vmi nagyon jo :wink: Majd jovok meg, de most kicsit pihiznem kell!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit bekukkantottam, már megint rég nem voltam... :oops:
Már nincs az a nagy irogatás ahogy látom!

Melinda:

Ezek szerint nem jött be az a homeopátiás bogyó ahogy látom.
Lehet az a baj, hogy nem fárad el eléggé a kislegény.
Nekem szerencsém van, mert ha reggel korábban kel fel a kincsem, csak annyit mondok neki, hogy Domi alvás van, és szépen visszafekszik alukálni, majd 2 óra múlva kelt fel újra mikor már kialudtam magam. :D :D :D
imádnivaló, nagyon okos.
Próbálj este kicsit sétálni vele, hátha úgy könnyebben elalszik.
Én is szerdán vetettem le az áfp-t remélem minden rendben lesz.
Utána beszöktem ultrahangra, a fütyink meg van, így mostmár 100 % hogy FIÚ!!!
Nem bánom, bár nagyon jó lett volna egy kislány, de Domi biztos jobban örül egy öcsinek.
Te még nem tudod, mi lesz a baba??,
ja és biztos nem kell aggódnod az afp miatt, én is úgy gondolom, hogy mondták volna, ha valami baj van!

Nita:

Gratulálok a 12. héthez, mostmár kicsit fellélegezhetsz!

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
sz.niki

Melinda a tiltott dolgok mindig érdekesebbek :mrgreen: Nyuszi hazament Gyulára, azt ígérte jelentkezni fog........Angie legalább valamennyi kár megtérül :roll:
Szia niki. Nem mindig ér rá mindenki és gyanítom, hogy ahogy jön a jóidő napközben kevesebb ideje lesz mindenkinek írni. Na meg elég sokan vagyunk akik dolgozunk.
Nekem olyan migrénes fejfájásom van :twisted: , hogy lassan kettőig sem látok, a betűket is mindig elütöm :? Lehet tornázni sem megyek........

királylány

Nekem is folyton fáj a fejem, és én még gyógyszert sem vehetek be. :cry:
Én már nem bánnám ha hétágra sütne a nap, bízti én is a tóparton süttetném a hasam.
De jó is lesz.
Nameg az idén utoljára megyünk hármasban nyaralni, szóval különösen várom, csak sajna 4 napra fogunk tudni elmenni.. :?
Utána rgy ideig sehova...

Már egy hete folyamatosan olyan intenzíven mocorog a babóca, hogy el sem hiszem.
Bezzeg az ultrahangon olyan nyugis mindíg.
Fúrcsa megint érezni, de milyen jóóó!!!

Na most, hogy biztosan fiú, nagy bajban vagyunk ugyanis a drága férjemnek semmilyen fiú név nem tetszik.
Mondjuk én sem találtam még olyat amire azt mondtam volna, hogy na ez lesz az!

Kinek milyen fiú név tetszik???
HELP!!!

Kép
Kép
sz.niki

niki jó, hogy írtál és nincs semmi gond kis pocifotó???????

Kirus, lyly, adiadi mi van veletek felénk sem néztek :cry: remélem mind jól vagytok.

Mucus te megint lapulsz????????? 8)

Kép
Kép
melisch

angi hasonloan jártam én is csak két éve....nekünk 200.000 ft-ba kerűlt.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, csak hoztam egy képet. Azt hiszem elég egyértelmű. :) Mármint, hogy a mai lh teszt full pozi. :)
Kép

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

ez tényleg szép erős pozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

..

Timi
Kép Kép
timocska

Jujj bocsánat, nem tudom miért ide és miért írt pöttyöket :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

timocska akkor nem ide akartál írni?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Nem, én a 2007 tavaszi babákhoz szoktam írni. Néha csinál fura dolgokat a babanet. :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

igen néha rosszalkodik....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt vagyok, gyerek az ágyban. :)

Nita!
Láttam az uh felvételt, nagyon szépen látszik a baba! :) És az is igaz, hogy második babával hamarabb nő a pocak! :wink:

Angie!
Nagyon sajnálom a pénztárcádat! A pénzt is, meg a személyi iratokat is, bazi nagy macera az utánajárás! :cry:

Sz.niki!
Hát, az én páromnak se tetszik egy fiúnév se, pedig ő inkább fiút szeretne! :) Nekem bejön a Benjámin, Boldizsár, Dániel. :)

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

pitypang köszike!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
itt vagyok én is. Velünk semmi érdemleges nem történt.
Képtelen vagyok mindenkinek reagálni...

Pitypang,
ez nagyon szép pozitív teszt!!! Ma és holnap is jó lenne elkapnod apát!!!! A múltkor nekem is a 19. cn.on volt poz a tesztem, és a 21. napon volt peteérésem.

Nita,
gyönyörű a kisbabó!!!! Ngyon örülök, hogy túl vagy a kritikus időn. :D Pocak csinos, kismamis!

Kismamik,
olyan jó nézni, hogy rohan az idő.

Angie,
sajnálom a lopást. Nagyon vigyázzatok az értékekre, lányok!!!

Fiúnevek: nekem a Gergő, Balázs, Dániel, Benjámin jól hangzik.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?