JÓ reggelt!
Lili ötlete szerintem, jó a táblázattal kapcsolatosan.
Annus!
Én is riadtan kérdeztem a dokimat, hogy hogyan fog kijönni Ádám, ha végighúzzuk az időt, és így növekszik.
Azt mondta semmi probléma, nem a súly számít...
Én sem vagyok magas 159 cm.
Másrészt amit az UH-n mérnek néha azért igen eltér attól, amit a "végeredmény".
Nem hiszem, hogy komolyan gondolta, akkor nem mondta volna így Neked...Nem ijesztegetne feleslegesen!
Tegnap, de főként tegnap előtt nagyon "megviselt" a front, de estére kezdett enyhülni.
Lili!
Mikor nézték Nálad a méhszájat legutóbb?
Nekem még szülés elején is mindig 3000 az érték, és még az utolsó vizsgálatnál is az volt. Bár az 2 hete történt, azóta csak Nst volt. De most már szerinteme egyre több a keményedés, csak még nem elég erős.
Bár éppen tegnap néztem a papíromat, és volt ott egy 100-as érték, majd több 60-40-es, ami 1 héttel azelőtt még szinte 0 volt.
Ádám lelassult egy picit tegnap, vagy helyezkedik már, vagy csak a front hatott ilyen módon...
maszatmama!
Nálunk sem túl vastag a fal, úgyhogy majdnem olyan, mintha velünk lenne majd a Pici.
Ahogy Detti mesélte, úgy volt nálunk is, én sem aludtam 1 éjszakánál többet velük, mert minden mozdulatra felébredtem, és ez talán csak mostanában múlt el. Valahogy még szállodában is bennem volt mindig éjszaka ha megmozdultak, minden rendben van-e. Igaz, a kisebbik lányom kruppos volt 5 évig, így minden légvételét figyeltem éjszakánként...
De rengetegen alszanak a babával minden gond nélkül.
Úgyhogy ez is biztosan szokás kérdése, és persze a lehetőségé, ami adott.
Aranynap!
Örök hála az ismerősöd felkéréséért.
Jó lenne néhány info Timmermann-ról ezügyben is.
Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!!!!!!!
Ne aggódj, szerintem maradhatunk "együtt" a babák születése után is, akkor is megoszthatjuk egymással kivel mi történik, hogyan telnek a napok a Picikkel...Másrészt biztosan csatlakoznak majd új kismamák is.
Szóval tudunk egymásnak segíteni később is talán