Helló Csajok!
Bocsi, állománygyűlés volt. Semmi jót nem ígérnek. Talán az a jó hír, hogy nem lesz mostanában leépítés. Már ez is jó hír, a mai világban.
Bridget
Aranyos a macid!
Én ezt a kiadást olvastam. De tuti ugyanaz, csak a borító más.
A videó is az szóról szóra. Ilyen dokumentum film jellegű.
Jobbnál jobb neveket sorakoztatsz fel. A Sebastian is nagyon tuti név.
És tényleg mostmár a baba jön utána.
Én épp tegnap mondtam apának, hogy lemondok az Ádám névről. Tegnap néztük a Cool tv-n a kabarét. ott annyira jól adta elő a srác, hogy majd megszakadtam a röhögéstől. SZóval a lényeg az volt, hogy a srácot Ádámnak hívták, és a névnapja ugye dec. 24. Szóval felhívja a haverokat, hgoy gyertek, igyunkegyet a névnapra, mire mindenki: Áááááá hova gondolsz szenteste???? Nem fogok a saját gyerekemmel is kitolni.
Úgyhogy mondtam apának, hogy Ádám nem lesz.
Te leszel a legszebb ajándék a fordulótokra.
Milyen aranyos lehetett az a képeslap.
A neteset láttam, az is aranyos.
Kinyilt a tulipánod? Mutattad a cserepet is. De jó! Majd ha hazaérsz és még meglesz, fotót kérünk.
Miért kell a tüdőgondozóba menned?
Nócika
Jajj de édes az új vonalzód! tudod SIRCSI!
Pörög ám az idő! Mindjárt félidős leszel.
a szorulás az jellemző a kismamáknál. Már nagyon sok helyről hallottam.
Végre megvan az ideális doki. Jól hangzik, ahogy leírtad. Hol rendel?
Szívem nem érsz még rá a pelussal? Majd megveszed később! Most megveszel mindent, mi lesz később? Akkor meg nem lesz mit vásárolni, és elköltöd butaságra a pénzed, mert a vásárlási láz nem hagy alább. De remélem nem bántalak meg ezzel.
Na ezzel a kéménnyel jól megjártátok. De nem tud majd neked segíteni valaki?
Te már megjártad a kozmetikust is? De jóneked! Nekem ápr. elejére van időpontom. Meg fodrászhoz is.
Én pöcsösre tippelek. Neked azt tudom elképzelni. 4:1 a fiúk javára!
Kitty
Örülök, hogy jobban van párod.
A kalács tényleg úgy volt, hogy ronda, de finom.
Nektek van autótok? azzal mentél le Szegedre? Én nem mernék nekiindulni. Nem is tudom, mikor vezettem utoljára.
Hmm tejbegríz! De jó!! De én most ilyet nem ehetek!
Ma keményítőnap van. Sült krumpli lesz rántott hagymakarikákkal.
Nyuszi
Miért dobnánk ki téged innét? Inkább örülünk neki, hogy jöttél.
Mesélj magadról egy kicsit bővebben.
Minden érdekel minket!
Zsu
Helló Drága! Úgy látom a fáradt időszakban vagy. Pihenj! Hisz most más dolgod nem nagyon van. Most magaddal, és a babával kell törődnöd. A baba meg azt mondja: Anya pihenj!
Melaszka
Szia! Mi újság? A kis számítógépes zsenid most biztos alszik.