Bocsi, hogy eltűntem, de bonyolódott ez a P3-as mizéria. Amit a doki felírt gyógyit a kupp mellé azzal nem szabad szoptatni, viszont az a hatásos erre a nyavajára. Önmagában a kupp nem tud olyan mélyen feljutni a méhnyakba mint a tabletta a véráramon keresztül.
Szóval döntenem kellett, vagy szoptatok tovább és használom csak a kuppot, aztán vagy hat vagy nem, vagy elválasztom Barbikát és beszedem a tablettát is.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
döntöttem, elkezdtük a leszoktatást.
A héten még menstruálok, majd csak jövő héten kezdem el a gyógyikat, így a héten az esti szopikat elhagyjuk, majd jövő héttől a reggelit is. Vettem Nestle babatejet(baromi drága, nem tudtok valami olcsóbbat?)tegnap este megivott belőle 2dl-t, csodálkoztam is mert a sima tejet nem itta meg.
Viszont életem legszörnyűbb estéje volt a tegnapi. Alvás előtt Barbika kereste a cicit, ordított, hisztizett, húzkodta a hálóingemet. Én mondogattam neki, hogy elfogyott, meg elment pápá-ba a cici, de ő csak sírt keservesen. A végén már én is sírtam vele együtt. Alig tudtam megnyugtatni és szegénykém sírva aludt el. Hát nem kívánom senkinek a tegnap estét. Ha a mai is ilyen lesz, nem tudom mit csinálok.Nagyon szomorú vagyok.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)