Új privát üzeneted érkezett!

Moni,
köszi a pulzusszámmal kapcsolatos felvilágosítást, nagyon sokat segítesz vele. Az elöbb megmértem itt a munkahelyemen, és 71 db/perc volt. Az normális, nem? Ugye ez azt jelenti, hogy tornázáskor felmehetek 142-re?

Most látom csak a listán, hogy szinte szomszédok vagyunk!

Eni,
valóban a férjek mindig egy kicsit zokon veszik, ha úgy érzik, vagy tudják, hogy egyszerüen muszáj csinálniuk. Ez érthetö is, hiszen én is jobban szeretem a spontán dolgokat. De hát hogy legyen spontán az ember, ha tudja, hogy aznap van ovulációja és hiába nincs kedve esetleg semmihez, MUSZÁJ CSINÁLNI!!! És hogy legyél spontán, ha a férjed este hazajön és esetleg inna egy üveg sört, te pedig kivered az üveget a kezéböl, mondván, hogy sajna nem ihatsz, mert én éppen ovulálok. Hajjajjajj, kérem, nem egyszerü dolog ez.

Aprópopó, az állatos párhuzam már nekem is eszembe jutott. De hogy maradsz úgy 20 percig, hogy ne folyjon ki?

Lányok!

Az állatokkal kapcsolatban van egy viccem, de ez csak akkor aktuális, ha már tudjuk, hogy pozitív az eredmény. Csak nem merem fellökni, mert félek, hogy a vicc nem annyira megengedett itt. Nem tudom, hogy vagytok vele? Nem akarnék megbántani senkit, ha esetleg nem vevö a humoromra.
Megerösítésre, vagy cáfolatra lenne szükségem.

Monchy
Monchy

Na ez-az lanyok nem mindig a szorongas, az elvezet is fontosKép

K
kriszti

Monchy

A humorod abszolut bejon,lokheted a poentKép

K

ui:Le a savanyu arcokkal,hajra mamorKép
kriszti

Köszi Lányok,
Akkor ezen számítások alapján hétföre nem kell megjönnie.

Monchy
Látom, már megint a 22. napra tettetek le a listán 23 helyett, amit kb 25 perccel ezelött javítottam. Pedig a héten már ez volt a 3. javításom egy nappal késöbbre. Mostmár hagyom a francba. Csak kérek mindenkit, mindig a leges legutolsó listát copy-paste-elje.

Én is hányni és öklendezni akarooooooooooook!!! KépKépKép
Moni
mj

Egyik nap a ferjem megjegyezte a boltba hogy most mar O is irigykedve nezi a bababakocsit tologato parokat.
A kovetkezot valaszoltam: -Ez azert van, mert tudod milyen nagy munka all mogotte. Kép
Melinda

Koszi Monchy hogy feltettel a listara
Melinda

Monchy, várjuk a viccet Kép
Eni

Monchy,
Várjuk a viccedet.
A listához még annyit, hogy kérlek úgy javítsd, hogy a ciklusnapok csökkenö sorrendbe legyenek!!! Tehát pl. magad ne a sor végére tegyed, hanem oda, ahova a 20. napod illik!!!! és a többieket is.
Puszi és köszike,
Moni
mj

Sziasztok!

Monchy! Köszi a bíztató szavakat, jól esik.

Lányok! Fog valaki tesztelni hétvégén?

Ma vagyok az 5.napon ,de úgy fáj a hasam, mint tüszõrepedés idején, úgy mint amikor a petefészkemet érzem szúródni. Nem értem. Ez még biztos nem lehet peteérés. De akkor mi?

Majd jövök.

Éva
Éva

Hello,
Monchy,
Hol az a vicc?
Moni,
Rengeteg hanyast es oklendezest kivanok Neked! Kép
Kriszti,
Halasan koszonom a biztatast, csak erre van szuksegem most! Millio koszonet erte!
Es persze akkor mindkettotoknek drukkolok! Hogy ebbol mi lesz? Kép
Bella
Bella

Van egy tuti tippem a kifolyas ellen: Szeretkezes utan tegyetek parnakat a popo ala es kenyelmesen doljetek hatra. Meg olvasni is lehet, marmint utana. Eleg kenyelmes poz, jobb mint a gyertyazas. Mi altalaban bevonjuk Szilviat is a dolgokba, ha nagyon surgosen fel kell pattani az agybol. (Szilvia alatt a papirtorlokendore gondoltam) egy regi reklam "Hozd Szilviat"....talan ismeros...Kép
Melinda

Csajszikák!

Lököm már a viccet, csak kint voltam a konyhában barackot enni. De már itt is vagyok.

Fiatal házaspár házassági tanácsadásra megy, mert állapotos a fiatal menyecske. Kérdezi a férj,hogy ez idö alatt hogyan lehet házaséletet élni.
Elsö harmadban mint általában, második harmadban mint a kutyák, harmadik harmadban mint a farkas. A jövendöbeli apa értelmetlenül néz, az elsö kettöt érti, de azt nem , hogy mint a farkas.
Válasz:
A farkas lefekszik a lyukhoz és vonyít.

Ha nem jött be a poén, akkor bocs.

Monchy
Monchy

Melinda,
Ez a Szilvias dolog tetszik Kép
Lanyok,
Az elobb elfelejtettem leirni, hogy azt almodtam, hogy meg fog jonni a mensim Kép Ugy tudom, csak akkor valik valora amit almodtal, ha nem mondod el senkinek. Ugyhogy en most elmondom MINDENKINEK, igy nem fog valosagga valni. Kép Remelem! Sajnos ezt az elozoekben elmulasztottam es megtortent a tragedia. (Na jo, eppen nem tragedia, de akkor ugy ereztem)
Nalatok is elofordul, hogy megalmodtok dolgokat, amelyek aztan be is kovetkeznek?
Bella
Bella

Tudtam, hogy el fogom bénázni az első próbálkozást a listával. Na, itt a javított, remélem mostmár a tökéletes lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Orsoly 8c 38 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 36 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 33 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 31 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 30 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 26 cn Budapest 32 év
Moni 3c 23 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 22 cn Budapest ?
Edina 6c 22cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 20 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 20 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 19 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 19 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 18 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 18 cn Györ 24 év
Gabo 28c 17 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 14 cn Szeged 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év
Cico 4c 13 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 11 cn Budapest 29 év
Süni 3c 9 cn Budapest 29 év
Lora 10c 8 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 7 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 5 cn Calgary 26 év
Éva 27c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 5 cn Szolnok 28 év

Ha megint elszúrtam, hozok magamnak egy kötelet.

Monchy
Monchy

Monchynak: Kép....Kép...........Kép
Nagyon tetszett...este elmondom a ferjemnek is hatha jobb kedvre derul...(ma osszevesztem vele)
Melinda

Monchyyyy

BejottKép

melinda

Szoval ti harman csinaljatok!?Ugy sem lehet uncsi!!Kép

Bella

Eloszor arra gondoltam beverek egy akkorat..De vszleg az ujjaim tornenek rommaKép

Eva

A keszulodes a petekkel mar a mensi elso napjaval megkezdodik.Erlelgesd csak szepenKép

Mihamarabbi oklendezest mindunknek
Ezt valaki olvassa aki csak bekukkant komplett hulyenek tart minket.milyen hulye tyukok azok akik hanyni meg rosszul lenni akarnak!Kép

K
kriszti

Melinda

Detto,lehet,hogy egy oriasi bekules a lakas barmely pontjan?....

K
kriszti

Mi történik ma (tegnap), mindenki összevész élete párjával? Tessék ma hazamenni, és kibékülni velük.
Végül is egyedül nem tudunk gyereket csinálni?!

Monchy
Monchy

Mikor kell kijon annak a tojas szeru lenynek a huvely kapujan? Ovulacio elott vagy utan?
Az a helyzet hogy tegnap este nekem is tobbszor szurt a petefeszkem. A hom tegnap 36.2 volt ma 36.3. Valadek: Mezei
Melinda

Figyuzzatok, még nem is mondtam, hogy azt hittem, hogy a tegnap mért 36,25-öt már nem lehet alulmúlni, de mégis. Ma 36,2-öt mértem és a 20-dik napon vagyok. A múlt hónapban viszont csak 36,4-ig mentem le és az is a 16-dik napon volt. Én meg ezt nem értem, hogy hogy lehet. És ha holnap reggel még lejjebb megy a höm mi lesz velem? Megfagyok vagy lefagyok? Monchilly leszek.
Hahahaha

Bocs, agyamra ment a péntek.

Monchy
Monchy

Monchynak teljesen igaza van!
Tessek a puskakat es toltenyeket masra hasznalni Kép
Lanyok, mikor fogok en dolgozni? Nem baj, ugyis pentek van Kép
Bella
Bella

A legnagyobb mertekbe kitanulmanyoztam Erazmin grafikonjat. O is csak akkor akciozott ha a gorbe lefele indult. Kép
Melinda

Kriszti!
Az öklendezés nálam bejött. Nem vagyok valami jól.

Melinda!
Te milyen tojásszerû lényt vársz?

Monchy!
Jó ez a vicc!

Bella!
Én tegnap azt álmodta, hogy egyhelyben maradt a hõmérsékletem és nem volt most peteérésem.
Végülis most ez a hónap nálam már elúszik, mert Norcolutot kell szednem.

Andi
Andy

Monchy ez az egesz szamomra is erthetetlen. Hasonlo cipoben jarunk. Kép Viszont ugy tudom a lefele indulo gorbe eselyese az ovulacio.
Melinda

Drága Monchyllllly,
Köszönjük a viccet. Tetszett. Majd otthon lefordítom páromnak. Nem fogsz kihülni, csak a szervezetet egy hatalmas petét érlel és sok a belefeccölt energia és azért ez elvonja a hödet. (Na ennél a magyarázatnál sikoltanak fel az orvosokKépKép)
Köszi a listát is. Most már tökéletes.Kép

Melinda
A nyújtható tojásfehérje szerü valami az ovuláció idöpontjában érkezik, szóval ha az van, akkor valószíinüsíthetö az ovid is!!! Ezt ha mellette jól hömérözöl akkor kb. 2 nappal a legalacsonyabb hömérsékleted után történik. De lehet, hogy csak 1-2 óráig észleled, de lehet akár napokig, úgyhogy mikor pisilni mész mindig ellenörizd. Nekem pl. csak 4-5 óráig volt észlelhetö.

Moni
mj

Melinda!

Lehet, hogy együtt ovulálunk? Tök jó, nem?
Nem tudom, figyelted-e, de én is a 20-dik napon vagyok. Nálam úgy volt, hogy:
17: kevés sima váladék; 36,6
18: kevés sima váladék; 36,5
19: sok váladék, nyúlós, tojásfehérjés; 36,25
20: kevés sima váladék; 36,2

Elnézést a sikamlós részletekért!

Monchy
Monchy

Ugylatszik Kriszti ez a nap a mereg teren nem nekunk kedvez. Sebaj jonn a csodalatos hetvege..Kép

Andy: A tojasfeherjehez hasonlatos nyulo, nyakos, sikamlos UFO szeru lenyre mely a huvelyben lopakodik es csaknem akar elojonni. Egyelore azert UFO mert meg nem tudtam beazonositani. Kép Nem talalkoztam vele...
Melinda

Melinda,
Tetszik Erazmusz új keresztneve: ERAZMIN. Ez nöiesebben hangzik.KépKépKép

Bella,
Nekem is kellene már dolgoznom, csakhát úgy termeliket a hozzászólásokat, hogy még ígyse gyözöm.

és újra Melinda, Bella,
Álmodtam valamit kb. 10 napja. Nem mondom el mit, hátha bejön. Ha, ha, ha. Nehéz lehet kikövetkeztetni mi???
Szóval velem soxor van az, hogy megálmodok valamit és utána ott találom magam (akár évek elmúltával ugyanabban a szituban amit anno megálmodtam, de már el is felejtettem, hogy álmodtam).
Moni
mj

Melinda

Nem vagy vele egyedul,az utobbi 1 evben egyszer volt szerencsem a`UFO`-hoz.
Figyi,en nem vagyok mergesKépNem vagyok hajlando ezen is idegeskedniKép
Az elet szep!??

Monchy

Ez a nagykonyvben is igy van megirvaKépKép

Kriszti

Megprobalok uzizni Ancsinak hatha megkapja!
kriszti

Monchy
Lehetseges Kép
Bar nekem meg nem bujt elo a nyak, vagy felszivta az intimbetet. Kép
17: 36,4
18: 36,5
19: 36,2
20: 36,3
Soha nem lehet tudni Kép
Melinda

mj
1.Koszonom Moni a tanacsot az UFO-val kapcsolatban.
2.Erazmin veletlen volt (kitudja lehet hogy megtetszik neki es atkereszteli magat) Kép
3.Remelem jot almodtal Kép
Melinda

Monchy!!!

Nagyon jó volt a vicc. Én is elmeselém otthon.

Nekem gyógyszerekkel és szurikkal segítik elo, hogy egynél több tüszo legyen. Ultrahanggal figyelik a tüszok méretét ill. a méhnyálkahártya ("tojásfehérje") vastagságát. Ha megfelelo akkor kapok egy tüszorepeszto szurit amitol azt hiszem 36 órán belül bekövetkezik a tüszorepedés. 15 vagy 16 napon inszem. Ekkor a hom 36,4- 36,5. Másnaptól fokozatosan emelkedik eddigi csúcs 37,1 (szerintem phszihés alapon volt). Aztán sajna a 28. napon lezuhan úgyhogy még itt dekkolok veletek.
Most ott tartok, hogy mérem, felírom és nem fogalkozom vele. Persze engem figyel a doki.

Párna a fenék alatt: Nekem már szétnyomja a fenekem az a puha párna. Egy másik topicon olvastam, hogy valaki hasra feküdt és sikerült a baba. Lehet, hogy kipróbálom.

Ja és elotte hegyjatok 3 nap szünetet a fiúknak mert kb. ennyi ido kell, hogy újból megfelelo sperma termelodjön.

Eni!

Ismerlek???????????

Nem akarom az okostojást játszani, de amiben tudok segítek.

Caldea
caldea

Kedves Melinda,

a ferjed vagyok, epp hivni proballak, de foglalt a vonal...
Névtelen

Üdv Lányok!

Rég nem jelentkeztem, elnézést. Azért a háttérben itt voltam és több-kevesebb sikerrel igyekeztem nyomon követni az eseményeket. Micsoda szómenés! Kép

Egy idõre elbúcsúzom tõletek. Végre mi is eljutottunk a nyári vakációhoz. Kép Mire visszajövök, remélem megint új zebrások lesznek és már kevesebben leszünk itt.

Nekem még nem jött meg, de már feszül a mellem és a hasam is puffad. Ezek ugyan nálam jellegzetes menstruációs tünetek, de azért reménykedem, hogy megint nem azok. A hõmérsékletben nem bízhatom teljesen. Rossz alvó vagyok, úgyhogy az éjszaka nálam kész alvajárás. Hajnali 4-5-tõl meg óránként ébredek fel. Korábban meg mondtátok, hogy min. 3 órás alvás után mérvadó. Lehet, hogy át kéne térnem a hajnali 4 órás mérésre. Bár a 3 óra egyhuzamban úgy sem mindig jön ki. Kép A biztonság kedvéért azért reggel tesztelek, ne érjenek esetleg kellemetlen meglepetések odakint. Holnap este indulunk. Mindenesetre ha megjön: Hurrá! Kép Mikor ha nem a (pót)nászúttal egybeköttött vakáción? Kép Na, mindegy. Annak is megvan a jó oldala: új ciklus, új remények. Kép

Mindenkinek zebrásodást! Kép Szeptemberben 10 után jelentkezem. Csak gyõzzem elolvasni. Kép

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és ne álljatok szóba idegenekkel!

Koalamaci

Ui.: a mai hangulat nagyon tetszik. Csak így tovább! Kép
Koalamaci

Caldea,
Szerintem rosszul tudod, a tojásfehérje nem azonos a méhnyálkahártyával! Gondolom tudod, a méhnyálkahártya a méhen belül helyezkedik el és megfelelö vastagásgúnak kell lennie ahhoz, hogy a zigóta beágyazódhasson.

A tojásfehérje, pedig a szervezetben végbemenö hormonális változás miatt jelenik meg, mely a peteérést mutatja. Ja lányok!!!! És nem minden esetben észlelhetö a bugyin vagy a betéten!!!! Lehet, hogy csak fenn a méhszájnál találod meg a nyúlós valamit, ezért szokták ajánlani a felnyúlkálást.

Bocs, ha félreértettem a hozzászólásodat.

Üdv, Moni
mj

Sziasztok Lányok!

Én most itthagylak titeket 2 hétre. Elmegünk egy kicsit nyaralni. Remélem, hogy mire visszajövök már nagyon sok kismama lesz itt.
Mindenkinek sok sikert kivánok hozzá.

Tojásfehérje szerü váladékom képzeljétek kétszer is volt ebben a hónapban. Hogy ebből mi lesz? Vagy inkább ki ... ?

Djeszter
djeszter

Melinda,
Aranyos a férjed, legalább tudja, itt tutira megtalál :-))))))))))))))))
Moni
mj

... A Hurrá! után nem sikerült. Ez akart lenni: Kép

Kedves Melinda Férje!

Látod, látod! Kép Nem jó helyen próbálkozol. Itt kell keresni az asszonyt. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Lányok,
Ne aggódjatok, hogy hogyan feküdjetek akció után. Tuti a módszerem:
10 percig hanyatt párnával, hogy minél feljebb kúszhassanak a matyik, és utána 10 perc hason (párna maradhat). Tudjátok: az arany középút. És így hempergözni amig meg nem unod és bírod idegekkel.
Moni
mj

Lények, akarom mondani Lányok!

Világosiccsatok mán föl, hogy a viharba van ez a permákkal.

Viccen kívül, szóval én azt olvastam a Rendelöben, hogy egy egészséges férfinak 24 óra alatt újratermelödnek a spermái. Ez azt is jelenti, hogy fogamzásra képes fickándozó kis lényeket nevelget a hasa alatt? Vagy csak anyag van, haszon nélkül? Lehet, hogy túl naiv kérdés volt?

Mégis fontos lenne tudni, mert akkor nem kéne gyötörni ezeket a szegény férfiakat naponta v. kétnaponta csúcsidöben.
Egyébként miért van az, hogyha a nönek nincs kedve a szexhez, akkor a férfiak nagy része már a plafonon van, viszont ha nekik nincs kedvük, az más. Igaz, hogy sokra nem megyünk velük, ha nincs kedvük.

Na jó, hagyjuk a filozofálást.

Van egy aranyos kellemes hétvégét kívánó Power Point-os filém, de nem tudom hogyan lehet idetenni. Segítsen valaki, ha tud. Vagy ilyet csak a próbaterületre illik tenni?

Moni!
Egy private kérdés. Nem angolos vagy véletlenül?

Monchy
Monchy

Kedves Nevtelen Ferj

Kitartas!!KépKép

melinda

nem egy elveszett pasasod vanKépKép

K
kriszti

Egy idézet Mindenkinek!

"AZ OPTIMISTA EGYÁLTALÁN NEM AZ, AKI SOHA NEM SZENVEDETT,HANEM AZ,AKI ÁTÉLTE ÉS LEGYÖZTE A KÉTSÉGBEESÉST."

"Szkrjabin"
Gabómanó

Koalamaci, Djeszter!

Kellemetes és termékeny nyaralást kívánok. Amikor visszaértek, remélhetöleg zebrafarmot találtok itt.

Melinda!
Jópofa a férjed és nagyon eredeti. Maradjatok is mindig ilyenek!

Monchy
Monchy

Kép..Szia Ferjem az ICQ-talalkozunk
Melinda

Sziasztok!
Bella igen a fogmosástól nagyon hányingerem van. ÉS amit reggel írtam, hát azóta újra elkezdtem érezni, hogy nagyon feszít a hasam.

Amig élek remélek!

Sziasztok.

Norci
Norci

Gabómanó!

Abszolút idevág az idézeted. Nagyon tetszik. Csak nem a Wordburgerek közül való?

Monchy
Monchy

Csajok!

Az álmokról annyit, hogy én megálmodtam az el&özöt, amikor megfogant!(Szimbolumokban)A párom megálmodta az elvesztést is (Sajna)

Ha azt álmodja az ember, hogy terhes az nagy valószínüséggel vágyteljesítö álom! Egyébként egész más szimbolumok utalhatnak erre pl. nyúl,a madárfészek fiokákkal,tó-mint magzatviz, és persze a golya)

Monchy,Melinda
A hö 36,2-röl már lejebb nem hiszem, hogy megy, ilyenkor ez már mély pontnak számit. Most már emelkedés lenne jo! Ugyhogy ezeket a napokat használjátok kiKép

Tetszett a vicc!
Gy
Györgyi

Valahol olvastam hogy a szuk farmer vagy szuk alsonadrag viselete ferfiaknal rovid tavon akar ket hetig is megbenithatja a himivarsejteket. Sot hosszutavon meg impotenciat is okoz. Ezek az apro halacskak bizony nagyon erzekenyek. Gondolom neha el is faradnak. Azt viszont en sem hiszem hogy az eletkepesebb sejtek termelese leallna, legfeljebb kevesebb a letszam. Kép
Melinda

Koalamaci es Djeszter,
Nagyon kellemes pihenest es sok elmenyt kivanok Nektek!
Moni,
Kivanom, teljesuljon, amit almodtal!
Melinda,
Remelem, sikeres volt a "nulladik tipusu" talalkozas az ICQ-n! (Mar ha az UFO-nal tartunk Kép) Szerintem ezzel a megszolalassal mindenki szimpatiajat elnyerte a ferjed. Tenyleg nagyon aranyos!
Bella
Bella

Monchy!

Küld át nekem mailen és felrakom Neked.

Mindenki!

Most jöttem UH-rol. Jobb oldalt 2 db, baloldat pedig 1 db. Vasárnapra visszarendelt még egy ellenörzésre. Azt mondta, hogy azért kár lenne kihagyni ezt a honapot mert alacson a progeszteronom. Hát meglátom, hogy Apuci mennyire lessz jol. Már javuloban van!!Kép

Jo ez a mi jo kedv. Tegnap nagyon le voltam törve, mert beszéltem a drnövel és hát nagyon alacsony a progi szintem, ezért 3x1 re fogja növelni a Clostit és még valami más gyogyit is ad, amit a 18. napon kell elkezdenem szedni. Tényleg le voltam törve, mint a bili füle. A férjem jol fogadta a dolgot és vigasztalt. Olyan édi volt. Ráadásul felhivtam Ancsit és jol kipanaszkodtam neki magam!!

Ancsi mindenkit üdvözöl!!!KépKép

Szoval most már tényleg jobb a kedvem. (jo sokat irtatok ma!!!)

Puszi, Pucur
Pucúr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?