sziasztok mamik,
Dituli mamika: üdv a mamik között!!!
nagyon nagyon gratulálok nektek!! és most aztán már csak lightosan mindent!! most már Bogyóka az első és a legfontosabb. de most hogy otthon vagy , nem kitakarítani 2X a lakást minden nap és nem 4 fogásos lakomával várni az embert otthon és a kissrácon sem idegesíteni magad!!!
oksa???
vigyázz nagyon magatokra!!
Némóka: Réka baba nagyon édes, szépen nő, gratulálok a szép gyarapodáshoz!
Monic: nektek is gratula a gyarapodáshoz!! patis fenékre kamilla tea ecsetelés vállt be nekem a legjobban és utána sudocrem. lefőzöd a kamillát, miután letakarítottad törlőkendővel , kis pohárból vattával ecsetelgeted rá a kis seggére, többször bemártod ecseteled. nekem még azt ajánlották, h minél többet legyen puccosan, de hát télvíz idején ez persze lehetetlen. de ecsetelés után még pár pillanatig puccosan hagyom, persze nagyon óvatosan, nehogy meglepjen vmi kis csomival!
üdv a mérlegfüggő klubban!
bár én leszokóban vagyok, nem mérek már minden alkalommal, csak a felében!
Vikimami: Lackó nagyon édi, nagyon büszke mosolya van, h sikerült felállni!!
hintás kép is nagyon édi!
Boni: igyekszem nagyon tejcsi ügyben, minden este azon rimánkodom, h még 2 hónapot húzzunk ki!!! ha már betöltöttük az 5. hót, én akkor fogok megnyugodni csak. sajnálom, h fáj a fogica!
Linácska: most tudjátok meg, h fiú v lány lesz?? kivi vagyok!! jöhetnének a lányok a sok fiú után! bár lehet, h Lili után már egy fiúra vágytok? voltam babaruhabörzén és alig voltak fiú ruhák, mintha csak lányok lennének csak!
most hirtelen nem emlékszem többre, h mit akartam írni!
mi jól vagyunk, nem panaszkodom!
tej hol van sok hol épp elég, hol a lefejtet adom oda. ez a tejcsigond nagyon leszív, nagyon ideges és fáradt vagyok. a párom meg későn jön haza, és akkor együtt vagyunk kicsit, és lepihizek a fürcsi előtt, h legyen tejcsi.
ma szegény Nándus nagyon nyügi volt, gondolom a nagy széltől. nem is voltunk kint sétálni, csak a teraszra vittem ki a kocsit és ott helyben tologattam. aludt is így 40 percet, én meg majd megfagytam, h egyhelyben voltam. aki látott biztos hülyének nézett, h helyben rugózgatok.
puszi mindenkinek!!