Sziasztok!
Nitacska: várjuk a híreket, de biztos vagyok benne, hogy minden nagyon rendben lesz!
Morca: olyanokat tudnak alakítani ezek a lurkók, hogy csak rágondol az ember, mosolyog rajta. Olyan fifkásak, hogy nem igaz!
Ma olyan édes volt Orsi. Kicsit könnybe lábadt a szeme, mikor mentünk be a csoportszoba ajtaján az oviba, mert szeretett volna inkább velem lenni, de nem szólt egy szót sem, csak megkért, hogy töröljem meg a könnyeit. azt hittem, megzabálom! Olyan édes volt!!! Legszívesebben egész nap csak ölelgetném! Imádnivaló egy kölyök!!! Olyan kis játékbaba, de nagyon határozott egyéniség ő is. Viszont lehet vele tárgyalni. Csak az agresszív dolgokra nem reagál jól, akkor ő is átmegy kezelhetetlenbe. Viszont ha ő kezdi így és nem hagyja abba, akkor sajnos eljutok néha én is a kiabáláshoz, de gyorsan befejezem, amint lehet, és próbálok más utat keresni.
Igazad van, hogy a cipő legyen minőségi, de szerencsére a méregdrága Siestánál alacsonyabb áron is vannak már tök jó minőségű cipők, pl. Elefanten, ahogy te is írod, és ez tök jó. Régebben csak a Siesta volt, bár akkor kicsit elérhetőbb áron. Gyerekkoromban nekem is volt olyanom, igaz nem mindig.
Dori: Köszi a drukkot! Vigyázz magadra te is! Tudod már az eredményt? Neked mikor mondják meg a vérvételt követően? Nekem még aznap délután. Most is majd hívom Zitát dél körül, de szerintem mostmár rendben lesz, sikerült teljesen lenyugodnom.
Bábaildi: ne haragudj, hogy nem hívtalak ma, pedig bent voltam. Nagyon szétszórt vagyok az utóbbi napokban. Mikor bementem, kigondoltam, hogy megkérdezem Zitát, bent vagy-e, de mikor végeztünk a vérvétellel még a múltkori eredmény papírját is majdnem otthagytam, és ő is ment levenni egy másik kismamától vért, előtte meg még vizit is volt, úgyhogy elfelejtettem.
Nehezen tudok mostanában koncentrálni, pedig próbálok összpontosítani. Április végéig dolgozok, utána végre pihenhetek és rendezgethetem a dolgokat a babavárásra, meg az első hetekre, hogy minden gördülékenyen menjen. Már nagyon várom.
Pocaklakó unoka hogy van? És anyucija? Már lassan finisben vagytok! Nagyon jó egészséget nektek és szép szülést!!!
Puszi mindenkinek!