Új privát üzeneted érkezett!

köszi vera!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Hogy neked már mekkora a pocid!!!! Nagyon szép a ki pocaklakód! vigyázz rá nagyon!

Kép
Kép
ronci

vigyázok rá nagyon....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kitty!
Miért nem jössz ide is néha?

Nita!
Apám, hogy mekkora a pocakod :!: :shock: Én ennyi idősen még a rendes nadrágjaimat hordtam :lol:

Hú csajok, Én nem hogy gyógyulnék, egyre @arabbul vagyok :roll:
Pedig holnap már mindenképpen akartam menni a táppénzes papíromért, hogy hétfőn mehessek dolgozni.

Anita
Kép

Kép
gani

Nita, olyan jó már ekkora babát látni :lol: Én annyira-de annyira örültem, amikor Lillu már ekkora volt, hogy el se tudom mondani :lol:

Én is-én is akarok már ilyen képet :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nita, cuki a babuci, és a pocakod is szépen növöget :D
Igyekszem akkor ide is többször jönni :wink:

Gani, azért nem jöttem, mivel eltoltuk a babaprojektet 2011re, és nem éreztem ide illőnek magam :oops:
Aztán láttam, hogy Szisz babás lett, és nagyon megörültem neki, ezért írtam.
Ti hogy álltok a babaprojekttel?
Vendég

Sziasztok!

Kitty!De ari vagy,köszi szépen!!!!! :lol:
Tényleg nagyon örülünk a babónak! :D Pont egy hét múlva kell menni uh-ra,akkor leszek 9 hetes!Már alig várom!
Ja,és ne érezd,hogy nem vagy idevaló,hisz Nita és én is 2009-ben szülünk,mégis látogatjuk ezt a topikot!!!!
Te is tedd ezt! :lol: :lol: :lol:

Nita!itt is gratulálok a babóhoz és pocidhoz!nagyon szépek vagytok! :D :D :D

Gani!Gyorsan gyógyulj meg!!!!! :lol:
Reméljük hétfőre csak rendbejössz!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, én is örülnék :wink:
Uh képet te is hozz ám!
Majdnem egyidőben szültök Nitával, micsoda babaeső lesz itt ősszel!
Még mindig olyan korán kell menned dolgozni? Vagy már nem dolgozol?
Vendég

Kitty!
Megelőzött Sziszkó a mondanivalómmal :D Ők sem 2010-ben szülnek, mégis tagjai ennek a topiknak :wink: Gyere többször!
Lehet tudni, miért toltátok el a baba tervet?
Nálunk úgy áll a baba projekt, hogy sehogy :lol: Elképzelhető, hogy mégsem vágunk bele júniusban, ahogy azt eddig terveztük.

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, azért halasztottuk el, mert elég kilátástalan ez a válságos világ, párom munkahelye hol veszélyben, hol nem :? És jövőre jár le a kocsi hitel, meg addigra nekem is lesz (remélem) annyi munkaviszonyom, hogy normális összegű gyest kapjak. És akkor már jobban boldogulunk majd.

Ti miért akarják elhalasztani a babaprojektet?
Vendég

Sziasztok!

Nitácska, jók a képek, jó ilyeneket nézegetni. Annyira édes pocakod van :lol: Eszembe jutott, hogy amikor én voltam terhes, a 10. héten be kellett jelentenem a melóhelyemen, mert már nem tudtam felvenni csak a kismama-gatyákat. Pedig vettem eggyel nagyobb méretű nadrágot, de hasban az sem olt már jó akkor rám...

Gani, Neked jobbulást! Csak vége lesz már ennek a nyavalyának, nem? Marcim is visszaesett, megint lázas meg folyik az orra ezerrel. Holnap viszem vissza a klinikára :cry:

Kitti, attól még tényleg jöhetsz ide is, ha van időd.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jaaaa, és Susy bár úgy látom, Te is rég jártál erre, de Kristóf annyira cuki!!!! :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Téged is szívesen látunk Kitty, nincsenek ám annyira ezek a dátumok kőbe vésve :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok......köszönöm a dicséreteket!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi, Ildi köszönöm. Akkor jövök gyakrabban.

Ildi, megkésve boldog névnapot! (anyósom is Ildi :lol: ) :D
Vendég

képzeljétek mátékám az uh képet nézve mondogatja hogy tesó!!!!!!!!!!olyan édi...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!
Bölcs döntés! :wink:
Nálunk is hasonló, bár Én kapnék most is gyedet, apának viszont mostanában alakulgat valami jobb reményeink szerint mint az eddigiek.

Brigi!
10. héten Én még csak annyit tapasztaltam, hogy állva is képes lettem volna elaludni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

én is hamar bealszom..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudok aludni

Ronci, így már értem. Viszont amikor én a hepás kombit kaptam, azt mondta a doki, hogy fél évig most ne essek teherbe. Ezért sem szeretném ismételni. Vagy ez nem így van? Vagy nektek még belefér a +fél év várakozási idő?

Nita, nagyon gratulálok a picihez. Ügyesek vagytok, csak így tovább. Mekkora a pocid! Egyetértek Anitával, 12. héten semmi nem látszott az én pocimból sem...

Szilvi, a diétával az a baj, hogy ha pl „csak” pont az a 3-4-5 kg van rajtad, akkor nem megy le olyan könnyen. Szülés után is így voltam.

Anita, gyógyulj meg. Változatosság kedvéért nálunk én vagyok beteg, remélem, nem kapja el a Bendi, ha már itthon tartom a műtét miatt.

Kitty, ne már! Zuzmó is 2011 lesz valszeg! (Tényleg, hol van?) Aztán van két 2009-es babánk. Ez olyan mixtopik.

Képzeljétek, úgy jártam, hogy még az előző bébipróbálkozás idején elmondtam Bendinek, hogy lesz kistesó, mert fel akartam készíteni. Meg azóta sem került le teljesen a téma, hiszen csak kivárjuk a kötelező időt. És egyszerűen meg van zizzenve egy tesóbabáért. Egyszerűen nap nem telik el anélkül, hogy: Anya, ugye, már a hasadban van a kistestvér? Anya, mikor születik meg? Anya, minek fogjuk hívni? Anya, mikor vesszük meg az ágyát? Anya, mit fog enni? Múltkor belepakolt a boltban egy kádhőmérőt a kosárba, hogy az a kistesóé lesz. Szerintetek ez nem baj? Vagy örüljek, hogy ennyire várja? Nem túlzás ez? Képtelen vagyok megértetni vele, hogy még a pocakban sincs a tesó. Az egyik kolléganőm azt tanácsolta, hogy mondjam neki azt, hogy a pocakban van már, csak nagyon pici, meg kell nőnie. Ezt én nem tartom jó ötletnek. Szerintetek? Egyrészt tényleg örülök, hogy ennyire várja, másrészt viszont megzakkanok, hogy csalódást okozok neki.

Jövő héttől beindul az üzem: vérvétel, kardiológia, aztán utána héten aneszteziológus, műtét. Sztem én jobban félek, mint Bendi (mondjuk, ő egyelőre nem fél, így nem nehéz).

Szép napot, ne ilyen havasat, mint itt van!

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Kitty, köszi így utólag is :lol:

Kinga, bár nekem nem saját, de kerilányom, nagyon sokat van velünk, ennyi idős volt majdnem amikor született Lillu, mint most Bendi... egyáltalán nem értek egyet a kolléganőddel, kistesó érkezéséről nem szabad így becsapni a gyereket, mert neki még a rendes kilenc hónap is sokkal hosszabb, mint amit képes behatárolni.

Én kerilányomnak ilyeneket szoktam mondani, ha erről kérdezget:

Lilla majd akkor szeretne kistesót, amikor te majd nagycsoportos leszel...
Jó lenne, ha lenne Lillunak kistestvére, de még várni kell egy picit...

Az sosem baj, ha várja Tesóbabát, úgyis jön hamar
:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok! Bekukkantottam ide :-) :-) Mi is 2010 év vége, 2011 év elejére tervezzük a kistesót... Bár a mocskos anyagiak... Remélem azért megvalósul :-)
R.
almi

Sziasztok!

Gani, remélem, apának sikerül a jobb hely :wink:

Kinga, én is kerestem Zuzmot, de elég rég írt már :cry:

Almi, szia :D
Vendég

Almi, üdv itt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Már megint régen jártam erre :D

Nita!
Nem tudom ezt a fizetés dolgot hogy csináljuk. Átutalással, vagy majd ha megint kapható visszaküldöd nekem.

Hát lányok én 2 napja úgy vagyok, hogy nekem aztán nem kell több gyerek. Nem tudom ti éreztetek-e néha így vagy csak én vagyok béna. A gyerek nálunk túl aktív ( még a védőnő is ki van akadva, hogy milyen aktív -reméljük nem hiperaktív-gyerekem van). Az, hogy nem alszik nappal az egy dolog, de képzeljétek két napja éjszaka is folyamatosan ébred. Tegnap előtt felébredt éjfélkor és fél négyig szórakozott. Nem volt éhes, se szomjas csak röhögcsélt az ágyába, de ehhez én is kellettem neki :? Ma éjszaka pedig óránként keltünk. Ez még beleférne, de rászokott arra, ha valami nem tetszik neki sikítozik. Ezzel mit lehet kezdeni? Mert az agyamra megy :oops: :oops:

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Itt vagyok, megvagyok. :)

Brigi
Marci is nagyon édi volt. Olyan kis édes a pofija. :)

Kima
Mikor én 1 hónapig keltem minden éjjel fél óránként, akkor én is azt mondtam, hogy nekem még egy gyerek sos, most meg már alig várom, hogy lehessen. :)

Akit még nem üdvözöltem, szeretettel üdvözlöm. :)

Kép
Kép
susytunder

Kima, sajnálom, hogy rosszak az éjszakáitok. Ha nem mész oda hozzá, akkor is ilyen sokáig elszórakozik?

Susy, üdv :D
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy jártunk.
Természetesen Bogi is beteg lett, még szerdán elvittük Dr.Néninkhez. Őszintén szólva, azon csodálkoztam volna, ha nem kapja el Tőlem ezt a szuperkitartó nyavalyát.
Szerda este óta mondja, hogy fáj a feje. Gondoltam, hogy a folyamatos hőemelkedés miatt. Ma reggel már nyakkal együtt forgatta a fejét annyira fájt neki. Felhívtam Dokinéninket, mondta, hogy a héten sok kisgyerek ment hozzá ilyen panasszal, a vírus ugyanis előszeretettel támadja meg a hosszú nyakizmot. Úgyhogy írt nekünk Cataflam cseppet, meg kenegetni kell neki Diclac-géllel.

Én nem mentem vissza ma a dokimhoz, talán hétfőre valóban meggyógyulok. :roll:

Almi!
Én is üdvözöllek Téged itt! Mit lehet még rólatok tudni?

Kinga!
Tesókérdés Bogit is rendkívül foglalkoztatja.Főleg, hogy a csoportjában 2 barátjának is lesz kistesója.

Anita
Kép

Kép
gani

Kitty!
Egyszerre írtunk :lol:
Hogy vagy? Suli? Megyeget?

Kima!
Mi van akkor, ha bepróbálkozol nála és nem veszed ki rögtön az ágyából, sem a villanyt nem kapcsolod fel rögtön?

Anita
Kép

Kép
gani

kima ahogy neked lenne jó...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!Már 2 hete nem dolgozom!Azon a munkahelyen nem is tudnék.Mármint úgy értem,hogy jó nehéz ládákat kellett pakolgatnom,ezt most nem tehetem meg.De megmondom őszíntén nem is hiányzik a meló. :oops: Olyan jó itthon! :lol: :lol:
Jövőhéten megyek uh-ra,de nem vagyok benne biztos,hogy kapok képet,itt Gyöngyösön csak a "csókosok" kapnak! :twisted:
De azért megpróbálom!

Almi!én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Gani, jobbulást nektek!
Látom, holnapután lesz Bogi szülinapja. Mit kap? Buli lesz?
Suli megyeget, ma csak egy zh-m volt, így siettem megírni, hogy ne kelljen órákat várnom a buszra, ezért hamar hazaértem ma :wink:

Szisz, húú, akkor ne is dolgozz! Legalább kipihened magad a baba érkezéséig, utána úgyse érsz rá pihenni :lol:
Nézz szépen a dokira, és akkor hátha te is kapsz képet :wink: De ez elég fura, hogy valaki kap képet, valaki meg nem :roll:
Vendég

sziszko harcold ki az uh képet....neked is jogod van hozzá!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok ígérem kőkemény leszek és harcolni fogok! :wink: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

helyes!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Most értem haza melóból, de úgy látom mostanra már mindenki egyébb dolgokkal van elfoglalva, mint a fórumozás! :lol:

Kinga! Én már többször kaptam hepa B védőoltást, csak valahogy sosem kaptam meg a hármat.. ugyhogy most azért néznek ellenanyagot, hogy hogy állok. Hát nagyon remélem, hogy van elég, bár nekem annak idején, mikor a bcg-t nézték, sosem pirosodott meg és mindig kapnom kellett oltást.. De kérdésedre válaszolva, ha egyéb egészségügyi okból nem muszály, én nem szeretnék/a férjem meg pláne nem/ várni 2-3hónapnál többet a baba "készítéssel!!!". Most van itt az ideje. :D
Almi, Kitty sziasztok! én nem ismerlek titeket más fórumból, írnátok egy picit magatokról???
Hétfőn/vagy kedden/ fogom megtudni, hogy hogy végzett a mentőállomásunk a versenyben, ugyhogy majd jól megírom nektek, hogy hogy sikerült!
Most kidőlök, mert holnap foci bajnokság lesz a fiuknak és korán megyünk/mentős kupa/.
jó éjt és mindenféle jó dolgot kivánok mindenkinek éjszakára! :lol:

Kép
Kép
ronci

drukk a fiuknak!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beneildi – örülök, hogy helyrejött a szervezeted! Április közepe már mindjárt itt is van!!! Milyenek azok a Nurofenes adagolók? Most mi is betegek vagyunk és a legutóbbi betegségkor küzdelem volt minden gyógyszer beadás. 

Smecta – ezt mennyi idős kortól lehet adni a babáknak? Jól emlékszem ez hasfogó? Mintha ilyet ajánlottak volna nekünk Egyiptom előtt, de végül nem vettem.

Susy – bocsi, nem tudtam, hogy nem most ünneplitek a névnapját Kristófnak, jó kis köszöntő „lavinát” indítottam…

Kriszta – a videó nagyon édes volt!!!

Gani – jobban vagytok már? Gyógyulást a családnak!!!

Nitacska – jaj de örülök, hogy minden rendben veletek!!! Az Uh és a poci kép is nagyon tetszik!

Hékás – Marci jobban van már?

Almi – üdv itt!

Kima – aktív gyerek témában otthon vagyok, nekem egy duracell nyuszim van!!! Sikítozás nálunk is ment egy időben és nem csak akkor ha valami nem tetszett, csak úgy is. De én szerettem, olyan édes volt, ahogyan sikongatott.

Sziszkó – ezt a kép dolgot én sem értem? Magánhoz jársz? Miért nem ad felvételt?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!
Nálunk az uh-t az sztk-ban csinálják.Magándokihoz járok,de nála nincs uh! :cry: Ez van sajna.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Ronci, 22 leszek idén, és idén végzek a sulival, utána szeretnék egy évet melózni, hogy kapjak rendes összegű gyest, utána jöhet a bébicsek ;)
A párommal 6 éve vagyok együtt (vagyis leszünk jövő hónapban )
Vendég

Sziasztok!
Kitty, az már szép idő! Hol végzel, milyen suliban??? lesz állásod?

Most értünk haza a fociról, 4.lett a csapatunk, de végig tiszta pechesek voltunk. Szegény férjemnek egy gól se jött ma össze, /viszont 3 olyan gól passzt adott, hogy megszólalt mind!!! :D / meg valahogy mindig bekaptunk 1-et. ugyhogy az elődöntőben és a 3. helyért is ki kaptunk 2-1-re. Sajna. De jó volt így is.

Kima! Én meg úgy vagyok/ bár nekem még nincs és biztos azért, vagy nem azért/ , hogy hú, de nagyon szeretnék már egy kis pocaklakót a pocimba!!!! Azonnal!!! De persze majdcsak pár hónap múlva, mert ésszel élünk, de attól már most nagyon szeretném.

Kép
Kép
ronci

Kitty! Bocsi, ez így jó hülye kérdés volt, hogy lesz-e állásod, merthát honnan tudnád,/de végülis lehet, hogy már most is van, csak mellette tanulsz, így van?/de az érdekelt, hogy olyan végzettséged lesz-e amivel könnyű állást találni vagy sem. Vagy mindegy, ebből már nem tudok jól kijönni. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Miért is kell várnotok pár hónapot?

Én most lettem kész a takarítással. De végre kész, minden csili-vili :lol: Egész héten nem takarítottam, hát most volt mit.
Apa disznótorban van a keresztszüleinél, mi ne mentünk mert eléggé köhögünk és van ott kisbaba is.
Mindjárt állok neki a Cicus tortájának. Remélem fog sikerülni a kívánsága, hogy rózsaszín szivecskét formázzak a tortából.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!Nagyon sok boldog szülinapot BOGINAK!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Gani! csatlakozok az előttem szólóhoz! Sok boldog szülinapot Boginak, neked meg kivánom, hogy sikerüljön a szivecskés torta!!!
Azért akarunk még várni pár hónapot, mert csak akkor kezdjük a babaprojectet, ha átköltöztünk az új házunkba. Addig nem. És az még pár hónap. /mondjuk vagy 3??? remélem. :D

Kép
Kép
ronci

Gani! Holnapra kivánok boldog szülinapot kismanódnak, de holnap szerintem csak este leszek gépközelben. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, geológusnak tanulok, ebben a szakmában nem lesz munkahelyem, ezt már előre lehet tudni (tanároktól, stb).
Most nem dolgozok, még nem is dolgoztam :oops:
Te dolgozol?

Gani, ügyes vagy!
Délelőtt én is takarítottam! Segített a párom is :wink:
Vendég

Sziszkó,Ronci!
Köszönjük szépen a köszöntést!

Ronci!
Honnan, hova költöztök? Házba? Kert, meg minden?

Anita
Kép

Kép
gani

Kitty!
Akkor, hol szeretnél elhelyezkedni? Van valami kilátásban?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, adminisztrációs munkakörben szeretnék elhelyezkedni. Végülis esélyem van (van nyelvvizsgám, sz.gépes ismeret, gépírás), csak vidéki vagyok, és ez sok helyen baj :(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?