Új privát üzeneted érkezett!

bepa-sajnos én nem tudok segíteni...nekem a tojástól szokott lenni, ha sokat eszek.
Gyógyulj meg hamar!Szőrnyű lehet most neked... :cry:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
ritkán jön ám össze ez a kis csavi.Sajnos
Dolgozunk mind a ketten,nehéz.Hátha te is el tudsz jönni velünk egyszer.

Bepa
arcüreggyulladás?Húú!Jobbulást!
Sajnos ebben az allergia mizériában én sem nem tok segíteni,de remélem ki fogja nőni!Már ha ki lehet!Bár,hogy Timci írta hogy a tojástól csalánkiütése volt,kislányként nekem is vigyázni kellett,mert nekem is volt,ezek szerint ki lehet,mert ha tojást eszem ,már nincs semmi bajom.Akkor reménykedhetsz hogy kinövi! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

köszi lányok, sajnos nem hiszem tojás...azt most nem evett
Viszont a tej,hmmmm?

Roz! ha olvasod, köszi a segítséget mégegyszer:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepa,
Lili tejallergiás volt, de kiütése soha nem volt tőle, hanem ronda színű, és nyákos kakija, komolyan olyan volt, mint ha egy réteg takony lett volna rajta. Már bocs a kifejezésért...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bepa-nagyon szívesen.Még lehet a földi epertől is, meg a nehezebb ételektől...sosem tudhatod, vagy antibiotikumtól is. :roll:

lina- hogy vagytok? Minden ok?Ugye szólsz, ha megtudod ki lakik a pocakban? :roll:

Hajny- remélem én is.Majd szólj tali előtt jóval, h.tudjak intézkedni. :oops:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
hát nem tom mennyivel előtte szóljak,nekünk soxor úgy jön hogy telcsi és másnap tali.De majd összehozzuk végre . :lol:

Bepa
hátha semmi komoly dolog miatt volt.

Találkoztam Virággal nemrég,beszéltünk egy taliról,hogy kellene egy megint.Benne vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát persze!!!

Hát csajok ez a babbörze egy nokedli.....:(
Az ember kimegy h hátha olcsóbban be tudna szerezni dolgokat....a frászt! Még majdnem drágább, mint a boltokban.

Cukker
Adrikának boldog szülinapot!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajny-jó nekem ha előtte való nap szólsz. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

nem nagyon tudom mitől van, de a kinder tejszelet után 30 percre kijött (tegnap este, de zyrtekre nem terjedt tovább)

tejeset nem adtam eddig (péntek óta), csak laktózmenteset (kakaó) attól nem volt semmi.. szóval most még tanácstalan vagyok..de 25-én megyünk Góg doktornőhöz

Gabi
bepagabi

bepa-remélem nem mondanak rossz hírt.Főleg, azt,h.tejérzékeny lenne... :roll: Várjuk a híreket. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
március 18-án reggel lesz a nagy nap. Remélem Pötty megmutatja magát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska-szuper, már nincs is sok addig. :wink: Remélem tiszta szívből, h.minden a legnagyobb rendben legyen!Várom az infókat! :D

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Cukker, Hajni: Titeket tudlak, hogy a Széchenyivárosban laktok. Írnátok pár szót a oviról , bölcsiről (priviben) (perzse más is ha odajártok)

Amúgy nagyon úgy néz kli nem ételallergia lesz, mert most már 2 napja nem jött elő semmi (pedig tesztelem a gyereket)
Lehet valami vírus (vagy fene tudja).
Most azon filózok, hogy elmenjek-e így az allergiavizsgálatra...

Lina: és hogy érzed magad?
Otthon vagy ugye? Lili nem akar otthon maradni???

Gabi
bepagabi

Timci,
méghogy nincs sok addig hátra... még 31 nap, egy örökkévalóság :lol:

Bepa,
kösz, jól vagyunk, remélem Pötty is, mert ugye második gyerek ide, második gyerek oda, még nem igazán érzem, hogy ott lakik a pocakomban, pedig már nagyon várom.
Itthon vagyok, a munkahelyem úgy állt a dolgokhoz, hogy elég hamar úgy döntöttünk, hogy jó nekem itthon.
Lilivel semmi gond, ő nagyon szeret oviba járni, úgyhogy megy is minden nap, sőt még azt is megkaptam, hogy ne uzsi után menjek érte, hanem mikor már játszott. Úgyhogy négy előtt meg sem jelenek az oviban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina: örülök, hogy jól vagytok! kíváncsi leszek pötty fiú vagy lány lesz-e! :wink:
Szerintem nem is baj ha Lili oviban van, te meg tudsz pihenni így várandósan. Én úgy szerettem amikor jana a pocakban volt én meg már nem dolgoztam. Az volt a legszebb időszak az életemben. Meg persze úgy Jana 1,5 éves koráig!! Szóval élvezd ki a szép időszakot az életben!! :lol:

hajny: remélem jól sikerült a buli!! Gobdolok rád sokat, biztos fáradt lehetsz, de remélem birod a melót!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Na, újra pangás van csajok?Mi közbe voltunk otthon egy hetet.Tegnap délután jöttünk haza.Szuper volt.Atticy 5 órákat aludt délbe, alig bírtam fölkelteni. :lol:
Veletek mi a helyzet? :roll:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kis hercegnőm :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ez igen hercegnő!Tündéri!De nagy lett, rég láttam képet róla.Minden ok veletek?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Erszényes
Nagyon boldog szülinapot kívánok Janának!3 éves nagyfiú lett belőle!Egyre boldogabb vele töltött éveket kívánok nektek!

Lina
nagyon szép Lili mint hercegnő!Anna is az volt a farsangon,vagyis a végére tündér lett,kapott szárnyakat.
Hogy vagy?Nődögéltek lassan?

Timci
jövőhéten hátha összefutunk,bár megint hajnalban kezdek dolizni,és délután alvás,majd Annáért kell mennem,össze fog jönni.

Március 14-én Karibeben bulizunk,aki szeretne jönni,az jöjjön,faja buli lesz megint! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny- születésnap vagy milyen buli lesz?Kik mentek?
Én is mennék, de addig még sok van,megbeszéljük.Szeretnék már végre én is kicsit kimozdulni...remélem összejön!

Ági- sok boldog születésnapot a kisfiadnak holnapra!El sem hiszem,h.már 3 éves lesz...telik az idő! :oops: És mi nagyon keveset találkozunk, sajnos...bezzeg régen, milyen jó is volt...

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
köszi jól vagyunk, már csak 15 nap, és megyünk UH-ra. Remélem kiderül, hogy ki is lakik odabent.
Vettünk szívhanghallgatót, most már bármikor meg tudom hallgatni, ha akarom, ez olyan megnyugtató.

Ez egy mai kép:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Timci
szülinapom és névnapom tartjuk.Remélem összejön a buli.

Lina
láttalak ma az Auchanba,sajna nem tudtam kimenni,ezer volt a melóm,csini vagy,olyan kíváncsi vok ki is lakik odabent! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

lina-szuper a pocak.Enyém is pont így nézett ki.Hátha kisfiatok lesz... :roll: Én is nagyon kíváncsi vagyok a nemére! :wink:

Hajni-kettőt egybe? 8) Nem semmi.Hát akkor nagyon remélem,h.el tudok menni, persze a kicsi lefektetése után.Hol lenne a randi és mikor,mert egyedül mennék kocsival persze... :roll:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny,
én is szoktalak lesni, de nem láttalak.

Timcike,
ha lehet, inkább kislányt szeretnék, bár tudom, ez nem kívánságműsor :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina-kíváncsian várom az eredményt. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Linácska barátnője vagyok, csak jelezni szeretném Neki, h itt is szurkolunk!

Üdv Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Szia Oszman!-köszi, de mi már betankoltunk.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina-mi a helyzet?Gyere és írj!

Hajny-nem válaszoltál és elég fontos!Gyere és írj te is!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike,
egyenlőre semmi helyzet nincs még, majd holnap reggel megyünk UH-ra. Már nagyon várom, 6 hete nem láttam Pöttyöt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

TELJESEN EGÉSZSÉGES PICI PÖTTY LEVINK LESZ!!!
A többit majd délután, most csak gyorsan feljöttünk apuhoz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina- ez szuper jó hír!Nagyon örülök nektek!További jó egészséget! :wink: Látod?Mondtam én,h.kisfiú lesz. :lol:
Várom a további infókat! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Lina!

Gratulálok a pici fiúhoz!! Majd meglátod milyen szerelmes lesz az anyukájába... és a legfontosabb, hogy egészséges!
balim

balim-de jó,h.jöttél!Ezer éve nem írtál.Mi van veletek?Tennél föl friss képet?Kíváncsi vagyok, mennyit nőttetek. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Balim,
a kolleganőm is azt mondta, hogy a kisfiúk szerelmesek az anyukájukba :lol:

Na és akkor a történet:
Reggel mentünk UH-ra, bementünk mind a 3-an. Elkezdtük nézni a babát, eltelt fél perc, és mondták, hogy ugye azt tudjuk már, hogy micsoda. Mondtuk, hogy nem. Kérdezte, hogy mondja-e? Mondtuk, hogy igen. Erre közölte, hogy ott áll a kukija. De tényleg úgy meredezett, hogy csak na, szóval elég egyértelmű. Egyebekben mindene rendben van, BPD: 43mm, AC:156mm, FL és HL: 27 mm, HC:160mm, OFD 57mm, a súlybecslés alapján:319 g.
Korának teljesen megfelelő.
Kép nincs, csak DVD. Arról kellene képet lementeni, de apa csak pénteken jön haza.
Lili teljesen elfogadta, hogy kisfiú, pedig lányt szeretett volna. Most már Levi a kistesó, nem Kata.
Apának meg fülig ér a szája, annyira boldog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sikerült mentenem a DVD-ről néhány képet Leviről
Kuki :lol:
Kép
Lábacskák
Kép
Pici ufónk :lol:
Kép
Kuki alulnézetben
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
nagyon örülök nektek! :lol: Micsoda kis pasi!Jó hogy Lili könnyen elfogadta Levit,vagyis hogy nem Kata.Akkor anyud is örül,gondolom,taliztam vele az Auchanba a múltkor!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina-jók a sztárfotók! :wink: Nagyon édes kis pasi.Hát igen, ezt én is merem állítani, h. a kishapsik nagyon anyásak.Én imádom!Második babának is kisfiút szeretnék, de ez önző dolog, így Attila miatt elfogadom,ha lány lenne, hisz Ő nagyon kislányt szeretett volna. :lol:

Hajny-nem írtál. :cry: Milyen volt a buli?Mesélj!Úgy elmentem volna... :cry:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok,

Lina,
még egyszer gratulálok! Tényleg mindegy a neme, a lényeg, hogy teljesen egészséges! Elég sokat vártatok rá.

Timcike,
köszi kérdésed, megvagyunk... lassan egy éve dolgozom, nem egyszerű a három gyerek mellett.... de nem panaszkodom, mert bár nagy kihívást jelentő, de jó munkám van, szeretem.... jó megint felnőtt emberek között lenni :-). Eszti ovis nagylány, fiúk iskolások, zajik az élet, mindig adódik valami megoldandó feladat, program... de így jó, nekem tetszik :-).
balim

Balim-de jó neked.Irigyellek!Örülök,h.minden sinen van.Tegyetek már föl képeket.Olyan rég nem láttam a gyerekeket, meg titeket.Ne hagyjuk meghalni a topikot.Én nagyon sokat köszönhetek neki!
Én is szeretnék végre felnőtt emberek között lenni, sokszor érzem,h.megőrülök, ha nem megyünk valahova.Imádom a kisfiam, de azért sokszor érzem,h.megőrülök.Hiszen mi nincs kire hagyjuk,h.elmenjünk moziba vagy haverokkal egyet bulizni,és ez hiányzik kicsit.De ha minden igaz, anyós jön idén haza.És jövőre Atticy megy oviba én meg dolgozni, nagyon remélem.És akkor minden sinen lesz nálam is.Tesót meg majd 3,4 év múlva.Meglátjuk.Egyébként velünk minden ok.pofozgatjuk a házat,közbe anyáskodok,háziasszonyoskodok és átváltozok kisgyerekké, h. legyen Atticy-nak kis pajtása.Nagyon élvezi.Egyre okosabb,és ügyesebb.Már rengeteg dolgot mond és mindent megért.Viszont egy kis makacs ördög, mint a szülei.
:lol:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
a buli naon jó volt,bár rengetegen voltak.Mert hogy másnap munka szüneti nap volt,így most még többen eljöttek.Kicsit többet ittam én is a kelleténél,jól kibuliztam magam.Elég felkapott hely lett.Jövőhéten megyünk hármasban Zalacsányba egy kicsit pihenni,a kastélyszállóba.Alig várom,kell pihennem.Szeptember óta nem voltam szabin,már kivagyok!
Legközelebb április 11-én megyünk Karibibe,ha gondolod tarts velünk,előtte még szólok.Hátha eljön Erszényes is.Most nem volt,mert sajtó bálon voltak pénteken,és hát fáradt volt.Remélem nem jön közbe neki semmi.

Balim
nem rossz újra emberek közt tevékenykedni,bár néha úgy érzem sok .Te nem szoktad?Olyankor Endrét piszkálom szegényt.De nem szándékosan. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny-szuper!Április 11...ok.Ezt feljegyzem.Spórolok kicsi rá,h.valóban elmehessek.Szerzek VIP belépőt is, vagy a csajoknak ingyenes?Feltétlenül szólj, mert menni akarok!Örülök,h.jól telt a bulika.Én 1x voltam ott, de nem tetszett, szar számok mentek.Remélem azóta sokat változott.Tudod most pénzszükiben vagyunk, mert pofozgatjuk a lakást.Festés, függönyvásárlás, stb.Csak a függöny 45 volt.Majd kiakadtunk.Dehát az újítás pénzzel jár.Már ideje volt.De annak is,h.végre elgyertek.
Jó pihit nektek!Irigyellek!Ma sütöttem éltem első sütijét.Meggyes piskótát.És sikerült.Nagyon boldog vagyok. 8)
Várom akkor a részleteket a bulikával kapcsolatban.Most tuti megyek! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

És eszembe jutott sütés közbe,h.mennyi beföt-et adtál, mikor terhes voltam.Olyan jól esett.Nagyon finomak voltak!Nagyon aranyos és segítőkész voltál!Sose fogom elfelejteni!Köszönöm! :D

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
sütöttél már fánkot is.Az is sütike!
Hát nem tom zenei téren mi az ízlésed,de itt retro zene van.Amit én naon kedvelek,jót lehet rá bulizni.Hol lehet szerezni vip jegyet?Az egyik ismerősöm is felajánlott kettőt,még nem is kérdeztem hogy honnan van neki.Igaz,mára szól a két jegy,de ma nem megyek,nem tok.
Mindenkinek 2000 a beugró,akinek van társkártyája,az leihatja az egészet,akinek nincs az azt hiszem ezret.de majd csináltatunk neked is ott.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny-nem tudom,h.hogy lehet VIP jegyet szerezni.Nekem Attila egyik barátja adná kölcsön arra az estére.Mit csináltatnánk nekem?Társkártyát?Nem lesz rá szükségem remélem, de köszönöm, de ha sikerül megkapnom a VIP kártyát, akkor csak azt fizetem amit fogyasztok.Ha meg nem kapom meg, mert nem tudunk találkozni, akkor természetesen belemegyek a 2ooo-be,h.mind eligyam az árát. :lol: De mindenképp előtte beszélünk telefonon,h.mikor és hol találkozzunk, mert egyedül mennék.És persze csak locsi,meg lefekvés után tudok csak menni, ami kb.22:00 óra előtt nem valószínű.Már nagyon várom!Hát rég buliztam,úgyhogy már azt sem tudom milyen zenét szeretek.De ha jó a hangulat, bármi jöhet. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
hát 22 óra előtt semmiképp nem megyünk be,akkor még nincs semmi.Pár ember lézeng esetleg.Ok,beszélünk még előtte.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Már nagyon várom.Rég buliztam, ehet,h.még bűntudatom is lesz kicsit érte...ugyanis teljesen elszoktam,és még soha nem voltam Attila nélkül buliba... :oops:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Remélem jól fogjuk érezni magunkat... :roll:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Szeretnélek meghívni benneteket április 14.-én kedden 10 órára a Hetényegyházi művelődési házba, ahol előadás lesz "Otthoni gyermekbalesetek" címmel. Akit érdekel, nagyon szívesen várjuk.

Kép
Kép
Kép
thymi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?