Új privát üzeneted érkezett!

Hello,
Ha jol emlekszem valaki erdeklodott a folsav irant, talan Lella, de nem biztos. Itt van, amit tudok:
Folsav (Folic Acid) 3mg tabletta
Hatoanyag: 3mg Acidum Folicum/tabl
Monchy,
Koszonom az erdeklodest! Es igen, vannak tuneteim, de sajnos nalam ez semmit sem jelent. Eleg rendszertelenul taplalkozom, ezert gyakran van hanyingerem es emelygek is. A mellfeszules is altalanos jelenseg ebben az idoszakban, stb. Szoval ezeknek en nem hiszek. A ciklusaim az utobbi idoben rendszeresnek mondhatok, ez 28 napot jelent altalaban. Azelott volt kisebb-nagyobb elteres. Viszont azert izgulok, mert mindig a szerdai napon jelentkezett pontosan. Es bar legutobb is akkor jott meg, en megis csutortoktol szamoltam, mert estefele volt es az mar nem is szamit egy egesz napnak. Szoval, ha a szerdat veszem elso napnak, akkor ez mar a 30. Viszont, ha a csutortokot veszem elso napnak, akkor az elozo ciklusom 29 napos volt. Kicsit en is belezavarodtam. Kép Na mindegy. Abba is hagyom, mert megorulok es velem egyutt Ti is a nyavajgasom miatt.
Szia
Bella
Bella

A kenocsot kizarolag csak is a vegbelnyilasra ertettem, de lehet hogy oda se tanacsos parfumozott jellegut rakni. Gyogyszertarba viszont tudtommal lehet sikosito fertozest kivedo kenocsoket kapni. Ezek ugyan huvelyre szolnak, de semmi problemat nem okoz ha a popodon alkalmazod.
Hajra!
Melinda

Vegul is hol a jobb huvelyben vagy popon? Melyik ad valosaghoz kozelibb erteket?
Melinda

Nehogy felreertsetek a homerozesre gondoltam...Kép ez a kerdes merult fel bennem meg miutan elolvastam Monchy osszefoglalojat. (amit megegyszer koszonok, ki is printelem es a fejem fole rakom).
Melinda

Abszolut nem ertunk felreKép

mentem
kriszti

Sziasztok Lányok!

Tényleg archiválhatnának már minket. Kb 20 perc, mire a végére ér a gépem.

A höt én is popsiban mérem. Szájban kezdtem, össze-vissza ugrált a höm. Utánna h-ben probálkoztam, ami viszonylag kényelmes volt, de én is tartok a fertőzéstől. A mostani módszer meg néha nehézkes. Ezt akartam én is kérdezni, használtok-e valami krémet. A testápolót ajánlotta valaki, de írtatok ellenérvet is. Van akinek bevált valami?
Még egy hülye kérdés: Ti hogy rázzátok le? Mindig úgy érzem, szétmegy közben a csulkóm. És egyet már összetörtem. Véletlenül melegvízben mostam, rögtön az égbe ment, gyorsan le akartam rázni, kicsúszott a kezemből, bele a csappba, és gurulak mindenfelé a kis mérgező higanygolyók.

Szorítok mindenkinek, akinél aktuális a zebrásodás.

Puszi, Eni
Eni

Szia Eni

Gyogyszertarba kaphato sikosito krem huvelyhez. Az biztos nem okoz semmi problemat.
Melinda

Meg egy tipp Eninek! Mikozben felteszed finoman nyomj ellen a vegbel izmokkal.
Melinda

Lányok!

Nem gyözöm a du. termést olvasni. A hömérözésröl mindig kiderül valami uj. Egyébként én szájban mérem, és ha lehet, hogy nem is tul pontos, de a mozgásokat lehet rajta látni. Lehet, hogy a köv. ciklusban kiprobálok más "helyet" is. (Inkább akkor már nem is mérnémKép)
Olyan aranyos, hogy ilyen apro problémákra is fényderül, hogyan lehet mozdulatlanul, ugyanabban az idöben mérni.

Éva

Nekem sajna egy elhalt terhesség utáni befejező mütétem volt 7. hetesen.

Mindenkinek szurkolok, mára puszi
Gy
Névtelen

Eni!
A höméröt lerázását még növéri tanulmányaim alatt belémverték és a legjobb módszer. Ne kérdezzétek, nem vagyok növér, csak annak tanultam 4 évig:

Gyakorlásképpen végy a kezedbe egy tollat, MOST: és
A höméröt tartsd úgy mint egy tollat. Megvan?
Utána a höméröt döntsd meg a 2. és harmadik ujjad között tartva, addig a pontig amig a felsö szára a hüvelykujjad és a mutatóujjad beágyazódásához nem ér.

Ebben a helyzetben a hömérö biztonsággal lerázható, de csak száraz állapotban. Nedvesen csúszik, még így is.
Pusszancs, Moni
mj

Sziasztok!

V.ki kérdezte tőlem, hogy mióta próbálkozunk 4. hónapja és ma van a 25. cn.

Ma hívtam a Család Tervezési Intézetet, írtam, hogy jártunk arra és egyenlőre csak optimális családtervezésre vettek be, viszont csináltak pár vizsgálatot és semmi bajunk!!!! (Legalábbis a sperma vizsgálat eredménye ok., rubeola védettségem van és a hüvelytisztaság is ok. A nőgyógyászom is azt mondta, hogy orvosi értelemben minden gyönyörű).

Optimistább hangulataimban azt gondolom, hogy már túl sokat tudok a lehetséges problémákról és hagyni kellene hőmérőzést meg mindent a fenébe és csak élvezni a szexet! Akik rövidebb ideje próbálkoztok mindenképp ezt tanácsolom, állítólag ha kevésbé görcsölünk sokkal inkább összejön. (Mondom ezt én aki az első nem várt mensitől sirógörcsöt kapott) Sajna az én optimizmusom is mindig csak a ciklus első feléig tart. Onnantól örülten keresem a jeleket magamon. Bár ebbe a ciklusba a "jelkeresést" ünnepélyesen abbahagytam erre jöttek ezek a tünetek, és most már végképp nem tudok leállni. Ma a metron lettem rosszul. Aztán alig értem fel a lakásig.

És a sok biztatásért cserébe én is adok nektek egy kis reményt is:
1. Ma nagy eső volt, és az a termékenység szimbóluma.
2. Valahol azt olvastam, hogy a női hormonoknak az őszi időszak a legkedvezőbb. És nem véletlen, hogy a világon mindenhol a legtöbb gyerek június-júliusban születik! Számoljatok vissza, ők szeptember, októberben fogannak!
Én is ezzel vigasztalom magam, ha most valamiért mégis csak "szimulálok"!

Üdv. nektek. És szép boldog estét.

Norci
Norci

Igazad van Norci...
Mi is kb ket honapja probalkozunk es az egesz maris egy katasztrofafilmhez hasonlit. Lezuhan? vagy Felemelkedik? Akar egy szerencsetlen helyzetbe keveredett repulo utasai.
Holott csak homerozesrol van szo...
Melinda

Norci ez a rosszullet jo jel! Nem hiszem hogy ezt lehet szimulalni. Foleg hogy valogatos lettel!
Melinda

Lányok! Bő a termés, hála Istennek!!!

Üdv az újaknak!

Norci! Drukkolok!!! (2 csíkért)

Egy kérdést dobnék be: mit gondoltok a parapszichológiáról?

Jó éjt!
Cincérke
Cincérke

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Ma is egy szép napra virradtunk, friss a levegö, mindjárt süt a napocska. Igaz, hogy reggel akkorát csúsztam, hogy majd elestem a lejtös utcán lefelé menet, de aztán hál' Istennek, megúsztam. Éppen az egyik házból kijövö kávéillatot "élveztem", mikor megcsúsztak az abroncsaim.
De sebaj, minden jó, minden szép.

Norci,
még a hányinger is szép, hiszen amitöl lehet az maga a gyönyörüség. Bírd ki még ezt a pár nap bizonytalanságot. Gondolj arra, hogyha rád is jön a hányás, gondolatban ott vagyunk Veled, és együtt "hányunk". Bocs, ha kicsit deguszta voltam. Csak érzékeltetni akartam, hogy nem vagy egyedül.

Melinda,
tetszett a repülö-lázmérö-hö-röl írt hasonlatod. Jót nevettem rajta! Nem kinevettem, nehogy félreértsd légyszi! Még annyit hozzátennék, hogy a felszállás és landolás is jó legyen. Na, és ne kelljen ejtöernyövel sem kiszállni. (Vagy ez hülyeség?)

Bella,
azt írod, van egy csomó olyan tüneted, ami máskor is elöfordul. És olyan is van, hogy attól a kajától undorodsz most, amit máskor megeszel és egyébként ha menzesz elött v. közben vagy nem irtózol töle? Vagy pl. vörösbor, amit szeretsz egyébként, de most a szagát is utálod? Tudniillik, én imádom a vörösbort, de mikor terhes lettem, annyira undorodtam töle, mintha világéletemben utáltam volna.

Éva,
úgy érzékelem nagyon szomorú vagy. Ne légy az! Hiszen itt vagyunk Neked, segítünk lélekben, ha tudunk. Tudom, fáj az elvesztett baba, de gondolj arra, hogy nemsokára lesz "helyette" másik, egy sokkal egészségesebb, életképesebb. Biztos mondták Neked is, hogy attól "ment el" a baba, mert nem volt erős, vagy valami genetikai probléma volt vele, és azt is írtad, hogy voltak magánéleti gondjaid is. Ha mindezt összegezzük, akkor nem véletlen, hogy ez megtörtént. Tudom, kegyetlenség ezt mondanom, és amikor nekem is ugyanezt mondták én is így éreztem, de hidd el, jobb, hogy ilyen korán történt ez, nem késöbb, amikor már érezted is volna a mozgását, a szívverését. Gondolj arra, milyen szörnyü lett volna, ha akkor veszíted el!!!
Most pedig végy egy mély levegöt, fel a fejjel, most tiszta lappal indul minden és sokkal, de sokkal jobban sikerül!
Valaki írta, hogy nem szabad görcsölni. Osztom a véleményét! Csak vedd könnyedén, lazán, ahogy az angol is mondja: Take it easy!

Mindenkinek szól, találtam egy jó kis mondást:

"Fel kell ismerned, amikor eljön a megfelelö idö a megfelelö helyen, és ki kell használnod a lehetöséget... Nem dölhetsz hátra, és nem várhatsz."

Szerintem azért hátra lehet dölni, söt hátra kell dölni!
H A J R Á L Á N Y O K !
Monchy

Ja, az idézet Ellen Metcalf-tól származik.

Monchy
Monchy

Monchy!
Csuda friss voltál ma reggel!

Norci! Hajrá hányinger!!! Minden mennyiségben!!! Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Orsoly 8c 38 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 36 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 33 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 31 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 30 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 27 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 26 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 22 cn Budapest ?
Edina 6c 22cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 22 cn Törökbálint 28 év
Monchy 8 c 20 cn Budakeszi 32 év
Márti 8 c 19 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 18 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 18 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 18 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 17 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 14 cn Szeged 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 13 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 110 cn Budapest 29 év
Süni 3c 9 cn Budapest 29 év
Lora 10c 8 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 7 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 5 cn Calgary 26 év
Éva 27 c 5 cn Nyíregyháza 26 év

Szép napot!
Cincérke
Cincérke

Szia Cincérke!

Bocsi, nem akarok kötözködni, de szegény Pucurt ne ítéld a 110-dik ciklusnapra! Szerintem gyorsan javítsd át, amíg még alszik.

Puszi, Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Nem volt szép tőlem, hogy bejelentkeztem közétek, nagyon kedvesen fogadtatok, és aztán eltűntem, de sajnos úgy tűnik nem bírom felvenni a tempótokat. Mire elolvasom a leveleket, addigra lejár az az időm, amit internetezéssel tölthetek, ezért nem igazán tudok beleszólni. Mire legközelebb (másnap) meg tudom újra nézni, addigra mások már régesrég megelőztek a válasszal.
Azért amikor csak lehet, olvaslak benneteket, és kívánok mindannyiótoknak egy helyes kis pocaklakót mihamarabb!!! Szurkolok Nektek!

Süni
Süni

Moncy!

A "matyit" nem arra értettem amire gondolsz. Ha visszaolvasol a régebbi hozzászólásokba akkor tudni fogod mire céloztam, de han nincs kedved visszakeresni akkor: értsd jól.Kép

Üdv: Gabó

Andi!

Az lesz az első. Sőt már jegyzetelek a noteszomba,hogy miket fogok kérdezni tőle, mert itt sokmindenre fény derült közöttetek.

Lella!

Én sem értem és felháborít a tény,hogy már a második dokimat nyúzom. Hány dokihoz kell elmenjek, hogy megtaláljam azt aki törődik velem. Pedig ez jónak tünt, de ez a progi dolog...nem is tudom.Kép
Érdekes, hogy a bromocriptin kúrát teljesen másképp írta fel a két doki.

Norci!
Nagyon várom a jó híreidet.Kép

Lányok!

A höm az utóbbi napokban az alábbiak szerint alakult:
36.9, 36.4,Kép 36.6, 36.7, 36.8
Szerintetek ez mi? A 36.4 jó, de miért egyesével megy fel. HIrtelen kellene, vagy nem?Kép

Puszi Mindenkinek: Gabó

HURRÁ PÉNTEK VAN!!!!!!!!!KépKépKépÉS A NAP IS SÜTKép
ÖRÖMKÖDJÜNK!!!!!!!!!KépKépKépKép
Gabómanó

Sziasztok és Mónik, Cincérke, és a Többiek köszönöm az újabb biztatásokat. Olyan furcsa érzésem van. Pl. ma alig jelentkeznek a tünetek. Meg a legfurcsább, hogy a 21. napon kezdtek el jelentkezni, azt egy kicsit korainak tartottam. Ja és vasárnap, meg hétfőn feszült őrülten a mellem most meg alig. Minden mensi előtt is szokott, de másképp mint akkor. Az vigasztal, hogy ami most van az se hasonlít a mensi elöttihez.

A férjem meg már sokkal türelmetlenebb, mint én. Ő azzal biztat, hogy ha a sok jel közül egy-kettő nincs, az még nem jelent rosszat. Másrészt szerinte furcsa vagyok nagyon. Én meg azzal vigasztalom magam, hogy a későbbi szakaszban is változó intenzitásuak a rosszullétek.

Puszi nektek.

Norci
Norci

Süni!

Én is így gyakran vagyok így. De már nem bírnám ki a lányok nélkül. A melóhelyemen kevés az idö itt lenni, de mindig szakítok rá. Éppen ezért nagyon fontolgatom, hogy otthonra is kell lassan internet. Csak most építkezünk és nehéz elkülöníteni rá az "építkezési alapból".

Puszi: Gabó
Gabómanó

Jo reggelt lányok!

Ma szép napra virradtunkKép, még ha be is van borulva.
A tegnapi LH teszt két csikot mutatott, ma reggelre 0,3C-t emelkedett a höm, és sikerült végre azt a plussz 2 kg-t is leadni ami "nyomott"!
Azt hiszem szép az élet! Az apro öröm is öröm
Remélem veszitek a +++++ sugarakatKép

Gabó!
A höd tényleg egy kicsit furi, de ha még följebb megy jó is lesz. (Az elsö és a második rész között az olvasmányaim szerint áltlagosan 0,3C eltérésnek kell lennie.)

Norci!
Nagyon szoritok neked! A WC-re járással, hogy állsz?

Monchy
Tetszik az idézetedKép

Puszi mindenkinek
Györgyi
Györgyi

Sziasztok!

Szep Jo Reggelt Mindenkinek! Lazzal teli napot, vagy Ovulalast! :-)
Melinda

halihooo!!Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Bubi 5c 30 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 27 cn Debrecen 25 év
Monchy 8 c 20 cn Budakeszi 32 év
Margit 4 c 18 cn Budapest 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év
Pucur 3 c 11 cn Budapest 29 év

Pucur!!

Ez volt az egi jel!!!Hallod!!!Ilyen sokaig nem lesz lassan mensid es meg tovabb is KépKép

Nagyon jo kedvu ma a tarsasagKépOrulok,nekem is jokedvem van bar a ferjemet a legkisebb kanal vizben is kepes lennek megfojtaniKép
De meg sincs rossz kedvemKép
Ja es a fenekem uugy faj a szuritolKép

GaboMano

Pesten cseppet sem sut a nap,de annyi baj legeynKép

Pusssssz Kriszti
kriszti

Andi!

kepzeld a 7. napon vagyok meg mindig 36.8 a hom,ugyhogy talan nem is csak nalad van megkattanva a homersekletKépKéplehet,hogy tulfutottek vagyunk?Kép

K
kriszti

Haliho mindenkinek!

Dobom a mai listát, de nézzétek át, hogy jo-e.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Bella 14c 30 cn Debrecen 25 év
Margit 4 c 19 cn Budapest 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év
Bubi 6c 5 cn Szolnok 28 év

A hömérös témához hozzászolnék én is. E azt irta, hogy hagyományos, higanyos höméröt használjunk. Amikor probaképpen mértem nyelv alatt, és popsiban is, akkor nekem 0,2 eltérés volt a popsi vajára.

Lora
Lora

Lora!

A popsid vajara?!HihihiKép

K
kriszti

Bocs,
de ugy látom kicsin lassan ment át a levelem. Mire átért, már két lista is volt.

Pá, Lora
Lora

Ma kiserletkepen a huvelybe is megmertem a szaj utan es mindket helyen 36,3-mutatott. Egy fokkal emelkedtem a tegnapihoz kepest. Lehet hogy most vagyok melyponton.
Melinda

Ahogy vidéken szokás mondani: Pálinkás jóreggelt mindenkinek!!!

Látom mindenki happy, senkinek sem jött meg, hát ez szuper.

Gabó,
A hö a legalacsonyabb érték (ami ugye már mindenki tudja, hogy az LH csúcs) után álatlában pár nap emelkedés után éri el a 37 fokot, vagy az a fölötti értéket. Úgyhogy jók azok a számok, ha nem is hirtelen 3 tizeddel emelkedik. A lényeg, hogy tartósan fennmaradjon. Úgyhogy ne aggódj.

Kriszti,
Mit tett a párod a tüzre, hogy egy kiskanálban is ... (Ez csak költöi kérdés volt, persze, hogy nem kell rá válaszolnod!) Szuri után jegeld le a popód, az használhat.

Monchy,
Azért írok ide, mert nem akarom E. topikját hosszítani. Úgy látom, hogy te igen intenzíven és hosszú ideig sportolhattál gyerekkorodban, vagy késöbb. Ennek okaként a szívizmok megerösödnek, és több vért és ezzel együtt elég oxigént tud az erekbe pumbálni úgy is, hogy kevesebbet ver a szíved nyugalmi állapotban mint mondjuk egy átlagemberé, aki a sportpályát csak évente 10x látogatja. Különben az elfogadott szívdobbanások értéke 60-80-85/perc. Az átlagember mégis kb. 75-80 körül mozog. Aki sportolt korábban és valamilyen szinten megörizte kondicióját (persze most nem az 50 év felettiekröl beszélek) annak ennél valószínüsithetöen kevesebb a szívdobbanás/perc értéke, mint pl. nekem abszolut nyugalmi állapotban csak 65-öt ver. A tanácsom: számold meg abszolút nyugalmi állapotban mennyi a szívverésed (ne reggel, mozdulatlanságban, mint a hömérözést, mert az egy másik nyugalmi állapot, mondjuk inkább napközben). Az értéket szorozd fel kettövel. A kapott eredménynél ne legyen több a szívverésed amikor tornázol.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

MJ

Huu,te aztan nagyon erted a sportotKép
En eskuszom a gyaloglasra,imadom es olyan jo a levego estenkent.Videken lakom!Dimbes-dombos emelkedos.
Nemtom a mh-n jegelni de kosz este kiprobalom,meg akkor is erdemes?

K
kriszti

Lányok!
Egy kérdés, amit tudom, hogy már 1x feltettem, de még mindig nem tudok napirendre térni felette. Már 10 napja 37,0-át mutat minden reggel a höméröm, kivéve egy alkalmat, amikor iszonytatónál-iszonytatóbb éjszakám volt. A hömérsékleti görbém már nem is görbe, hanem egy egyenes!
Puszi,
Moni
mj

Kriszti,
Ha megkapod a szurit, menj be a WC-be és engedj hideg vizet egy adag zsepire vagy valamire. Menj be a retyóba és hütsd magad 5 percig. Talán ennyi is elég lesz. Este is jegelheted nyugodtan. Na de ne úgy, hogy lefaggyon!!!! (Megjegyzés: lehet, hogy a növérke a béna és rosszul adja be. Legalább jól ráver a popódra mielött beadja????, ha igen akkor szoktasd le róla, ez a legrosszabb amit tehet. Ha érdekel valakit miért elmagyarázom.)
Pussz, Moni
mj

Hát Moni,
ebböl még akár mi is lehet! Ez elég biztato, nem?
Ha mindig ugyanakkor kelsz, akkor szerintem elképzelhetö. Ja, méred elég ideig? E azt mondta, (ha jol emlékszem)hogy kb 10 percig kell. Nekem is szokott a görbém egyenes lenni, mesi alatt és után. Ilyenkor 5-7 napig egyenes.

Lora
Lora

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam dokinál, de még mindig reménykedik a terhességemben. Mondtam neki hogy a teszt negatív lett és a hõm megbolondult, de most lement 36,7-re. Azt mondta ma délután csinál egy UH-át, biztos ami biztos. Ha negatív akkor Norcolutot kell szednem, hogy meghozza a vérzésemet. Hát én ezt már nem értem, hogy miért akarja hogy újra megjöjjön. Sajnos nagyon félek, hogy nem terhesség hanem, valami más bajom van. Ciszta vagy mióma nem tudom.
Képzeljétek ma megint volt hányingerem és a hõm 36,8. Mi lehet ez? Most már nagy kíváncsi vagyok rá. Mindenesetre nagyon fura.
Már várom a peteérést, hogy lejjebb menjen a hõm.

Andi
Andy

Sziasztok!

Olvasgattam a tanácsaitokat a hőmérőzésről. Ma reggel később jöttem dolgozni, gondoltam végre itt a nagy lehetőség és összehasonlitom az eredményeimet.
1. mérés: 5:20 digitális mérővel, szájban: 36.1
2. mérés rögtön ezután, higanyossal, szájban: 36.1
tovább aludtam, mert nem kellett indulnom.
3. mérés 6:30 digit. szájban: 36.3
4. mérés higanyossal, szájban: 36.3
5. mérés higanyossal h.-ban: 36.3
6. mérés higanyossal popoban: 36.5

Nem bolondultam meg, csak kiváncsi voltam mekkora eltéréseket mutat a különböző helyzetekben. Hát itt az eredmény.

Djeszter
djeszter

Andi,
Megvallva az igazat, nagyon furcsa vagy. Reméljük a dokinak lesz igaza. Kérlek értesíts minket az UH eredményéröl.

Lora,
Van úgy hogy hömérözés közben elalszom és jó 8-10 perc után kerül a szemem elé. A höméröm tuti jól müködik, különben 3 perces hömérö.

Most már tényleg kijavítom a listánkat, mert egy hete le vagyok maradva egy nappal.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Moni 3 c 23 cn Törökbálint 28 év
Margit 4 c 19 cn Budapest 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év

Ja mégvalami. Ugye a 14 napot a ciklus 2. felében nem a hömérsékleti minimumtól kell számolni, hanem az ovulációtól (ami kb. 2 nappal késöbb van). És ha igen akkor az ovuláció napja számít elsö napnak és innen számolunk a mensiig 14 napot, ahol a 14-en ajánlatos megjönnie?

Moni
mj

MJ

szerintem a 22. nap kornyeken a 37.0 egeszen jo.Lehet,hogy tevedek.Ebbol meg akarki is lehet!Kép
Doki adja be nem a nover.Nem paskol csak nagyon olajos a Gynevac.Szerintem nem adja rosszul csak en nyafogokKép

Eszter

te aztan kitarto vegyKép

Andi

ha kijottel az uh-rol ugye tudod mit kell tenned!?!?KépKép

cupppp K
kriszti

Hát pálinkásat!
Úgy látom szép napra virradtunk!
Kriszta én is az 5.napon vagyok és 36,9 lassan lázas leszek!
Lányok annyit írtok, hogy nem gyözöm újra olvasgatni. Fantasztikus. Csak azt nem tudom, hogy van erre annyi időtök?? Én hiába próbálom hajtani a főnököm, hogy húzzon már el.., az istenért nem akarKép
Írjatok én falom a szavaitokat!
bubi

Szép napot mindenkinek!

Moni
Köszi a höméröfogási leirást. Tollal kiprobáltam, tényleg stabilnak tünik a fogás igy.

Melina, neked is köszi a tippet. A katasztrófafilmes megjegyzésed is nagyon tetszett.
Lassan én is ugy érzem, mintha egy ilyesmiben szerepelnék. Mindent véresen komolyan veszek, lassan más már nem is érdekel. Elég nagy toleranciát követel a férjemtöl. Szegény tegnap kicsit zokonvette, amikor az akciózás után bevallottam neki, hogy lehet, hogy mostanában van ovulációm. Azt mondta, pedig azt hitte, örülten kivántam, csak azért másztam rá, és nem hagytam aludni. Erre kiderül, hogy csak a fedezömént látom benne. Kicsit játszotta a sértõdöttet, de azért tetszett neki a dolog. Szoktam mesélni neki az ötleteket, amiket itt olvasok. Tetszett neki az a javaslat, mi szerint hátulról eredményes, hiszen az állatok is igy csinálják, és igen szaporák. Remélem nálunk is bejön.

Na sziasztok, vár a munka.

Eni
Eni

Kriszti!

Persze tudom SMS.
Most már nagyon be vagyok tojva, hogy mit fog találni. Szoríts hogy ne legyen baj.

Móni!
Szerintem az ovuláció utáni naptól számold. Ha 14 nap után is fent van a hõd az jó.

Andi
Andy

Szia Moni!
Epp most tanulmanyozom Erazmus holapjat. Neki 36,5 volt a legalacsonyabb homerseklete, es ehez irta hogy "Itt lett a baba". Ez volt a homersekleti minimum az egesz ciklusban. Ha ezt veszuk az ovulacios napnak, akkor az O grafikonja szerint az ovulaciot koveto nap szamit a 14 nap elso napjanak.

Remelem tudtam segiteni
Melinda

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy belekotyogok, de a homérozéshez szeretnék hozzászólni.
Nekem eddig 3 inszeminációt csináltak.
Kaptam egy menzesznaptárt azon kell jelölni a homet.
Az orvos kifejezetten a nyelv alatti homérozést mondta nekem. Természetesen a leheto legkevesebb mozgással elotte. Szerintem azért nem jó a popsiban mert akkor több a mozgás.

Digitális ill. higanyos lázméro téma:
Egyszer visszaludtam és a hátam alatt kötött ki a higanyos homéro még szerencse , hogy nem törött el. Ezután vettem egy digitálisat. Szerintem nagyon jó még csipog is (hétvégenként a férjem azt hitte, hogy az óra szól és dolgozni kell menni, de már megszokta) és utána bármikor meg lehet nézni az utolsó mérési eredményt.
Hétvégenként nem szoktam elobb felkelni akkor mérem amikor felébredek.

Egy jótanács,ne várjatok nagyon sokáig ha eredménytelen a próbálkozásotok. 1-2 alapvizsgálat ami nem fájdalmas nyugodtan elvégezheto (pl. vérvétel, ill spermavizsgálat bátor fiúknak). Mi sajnos sokáig vártunk és csak egy éve fordultunk orvoshoz. Mindkettonknél problémát találtak. Engem sikerült meggyógyítani, de félek azóta megint kiújult. Ha a 4. inszem. (kb 14 nap múlva) nem lesz sikeres akkor lehet, hogy megint elmegyek laporoszkópiára.
Nem akartam vészmadárkodni és remélem senkinek semmi baja, de nem érdemes sokáig várni.

Caldea
caldea

Helyesbítő levél:

Először is, hülyeségeket beszéltem a Pucur 110-dik napjával kapcsolatban, úgy értettem, hogy 110 napos menzesz. Úgy látszik, mégsem vagyok olyan friss, mint ahogy gondoltam. Hát persze, hogy jó lenne, ha már Mindannyian a 110-dik vagy legalább mondjuk az 50-60-dik menzimentes napon lennénk.

Lora,
kifelejtődtünk Melindával együtt a listából. Megpróbálnám javítva feldobni. Ha nem sikerülne bocs, de most prószálom elöször.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 42 cn ? 32 év
Moni 3c 22 cn Törökbálint 28 év
Márti 8c 19 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 19 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 18 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 18 cn Györ 24 év
Gabo 28c 17 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 14 cn Szeged 30 év
Eni ? 14 cn Pécs 26 év
Cico 4c 13 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 11 cn Budapest 29 év
Kriszti 12c 7 cn Galgamácsa 29 év
Éva 27c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Monchy 8c 20 cn Budakeszi 32 év
Melinda 2c 20 cn Ulm 26 év

Monchy
Monchy

Ja és " ma megit ...", de ze 100% várható volt.
caldea

Hello Lanyok,
Monchy,
Sajnos en nem produkalok olyasmit, amit emlitettel. Ami viszont furcsa es meg sosem tapasztaltam az az, hogy a fogkremtol hanyingerem lesz. Par napja minden fogmosasnal oklendezek (bocsKép).
Az egyik ismerosom kb 8 hetesen vette eszre, hogy terhes. Ugyanis az elso teszt negativ volt (tul korai), a masodikat pedig elhalasztotta, mert semmilyen! tunete nem volt es nem gondolta, hogy baba van a dologban, amiert kesik a mensi. Szoval ez annyira valtozo, ki hogyan eli meg.
Norci,
En is ugy erzem, mintha enyhult volna a mellfeszules. Nem tudom, ez jelent-e valamit!?
Lora,
A te listad az en szempontombol tokeletes! Kép
Andy,
Nagyon szurkolok Neked!
Kriszti,
Ejnye-ejnye! Azert remelem a ferjed tuleli! Kép Mostmar neki is szurkolok Kép
Babazaport!!!!!
Bella
Bella

Caldea

Kossz,hogy megosztod velunk a tapasztalataidat.

Bubi

Nekem is ritkan jon ossze,hogy ilyen sokat jovok.Eloszor is az en gepem szerencsere nem 20 perc alatt tolti le hanem 1/2 perc alatt ez ugye mar alapon konnyebb.
Aztan a regiek emlekeznek,hogy neha napokig nem tudok jonni.Nalunk a nyar laza de aztan...Egyebkent most is tobb dolgom lenne majd ezt is be kell hoznom valamikor.Nna akkor leszek en `csendben`kicsit

Kriszti
kriszti

Szia Eni!
Kép Kép Kép Az en parom is egyre gyakrabban panaszkodik. Szegenyke nem birja a tempot, ugyanis en szinte mindig ovulalok. Kép
Valojaban csak az agyam produkal, mikozben a termeszet cserben hagy.
Sajnos ez ellen nem nagyon tudunk mit tenni. Bennunk van a vagy es hajt minket.
A hatso poz nem rossz Kép
Melinda

Bella

A fogkrem nagyon tutiiii,eskuszom az es a dezodor a legrosszabb elmenyemKépKép
Hat most telleg 100%-ban artatlan vagyok,tessek nekem szurkolni.Csak nektek mondom halkan azert meg mindig imadom, de...KépKép

Andi

latom a lecket ma megtanultadKépSzoritok ertetekKép

Kivanok mindannyiunknak mensi mentes 1.5 evet akkor meg a szoptatas is jol sikerulKépKép

cupppp K
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?