igen használom a homeopátiát, sőt mondhatni csak azt.
Igen, tudom milyen volt a régi szülészet, ráaádsul 1989-ben én épp a Bajcsyban szültem.
Most sokkal aggodalmaskodóbb lettem, 2006 februárban 10 hetesen volt egy vetélésem, épp fél év múlva lettem ismét állapotos. ( nyilván a vetlés is rátett az aggódásra ) Ekkor már semmi de semmi gond nem volt, nagyon jól bírtam magam, a szülésem pedig olyan gyors volt, hogy sem beöntés sem semmire nem volt idő. Épp hogy beért a doki a lényegre.
Minden piilanatát élvezem, bár 4 és 7 hónapos volt a pici, mikor két költözésünk is volt, s azért ez nagyon sok időt elvett. A nagylányomnál anno még csak az volt a dolgom, hogy rá figyeljek, ott szó szerint babáztam, ( aztán 1 éves kora után már ott is nehezebb volt, miután eljárt ) itt már sokkal több volt a feladat egy önálló háztartásban megspékelve a költözésekkel.
Most nagyon jó lesz, mert még minden tapasztalatom friss, de két pici mellett nem lesz időm anniyt "görcsölni", úgyhogy bízom benne, hogy sikerül úgy szerveznem, hogy minden percét élvezzem.
Olyan hamar eltelik és olyan hamar felnőnek, szeretnék minél több pillanatot és emlélket megőrizni belőle, nem pedig elveszteni ezeket a hétköznapi rohanásban...