Esztó, tetszik a hajad:) ÉS nem vagy malacka, max csak te látod így, láttál te már olyat? Azért lassan a testtel azzal a takarítással, fészekrakással:)
császár, vagy természetes szülés nagy babánál:
Annus, nem mondott becsült súlyt? Nekem az a bajom, hogy mint kiderült, császárellenes a dokim és mondta több nála szült kismama, hogy mindent megtesz azért, hogy ne az legyen.. volt, aki 15 óráig vajúdott, és akkor lett majdnem császár... és nekem is hatalmas a baba, a múltkor azt mondta a doki, hogy akkora mint egy ház, és 4 kilón felül lesz... Én is szeretettel várom, ha már megszülethet... mondjuk a 35 héttől....
Süti:
Anita, de jó, cukiban dolgoztál? Én speciel szeretem a békebeli egy pár süti van a pultban cukrászdákat... legalább könnyű választani:) Most pl, ha csak egy féle lenne a pultban, azt is megvenném:)
Mi a párommal nagy cukrászda járók vagyunk... gyűjtjük is a jókat... a kedvencek közé tartozik: Vácott a Mihályfi cukrászda, Pesten a Daubner, Újpesten a Horváth, Érden a Pataki, Budaörsön a Szamos, Pilisvörösváron az Emil:) Ezekre a helyekre szoktunk menni kifejezetten sütitúrára... és akkor minimum 3 félét eszünk fejenként:)
De hogy hogy bírtál napi 10 gömb fagyit megenni??? Nem semmi:)
Szofi, olyan egyenes tudsz lenni, szeretem:) szőrös láb, stb....
Petrus, nem csoda, hogy stagnált a súlyod, ott volt a látogatás tilalom, most meg a ch diéta.... hogy bírod? A volt szobatársam a kórházba megszülte az ikreket múlt hét pénteken. 1900gr, és 2500grammal, a 37. hétre, mindenki jól van..
És a 24 héttől volt kórházban, én épp akkor voltam vele, mikor 30 hetes volt....
Hogy állsz a beszerzésekkel?
Lányok, én szeretnék légzésfigyelőt és bébiőrt. Azt vegyük, ami 2 az egyben? Mennyiért érdemes ilyet venni?
Hízás: én most már 5 kilónál tartok, a 31. hét elején. A derekam hátsó részénél most már van mit fogni, meg a combi-fenék részen... és persze a hasam nőtt... (meg benne a baba:))
Én még ennyire nem keményedtem soha... egyre rosszabb... már 10 percenként is volt, fekve is, volt olyan óra, hogy 6... Most már jobb.... ez 3 órája volt...
Edua, én elmennék Miskolcra a helyedben.
Lányok, most akkor én is hadd panaszkodjak: a párom nem mer bejöni a szülésre, és a barátnőm meg fontosabb elfoglaltságot talált magának jövő péntekre, amikoris úgy volt. hogy legurulunk itt a domb aljára 1 egyszeri szülőpozíciós- légzéstanfolyamra, a jógaközpotba, ahol az is kellene,hogy menjen, aki bent lesz a szülésnél. mots szóltam neki, és nem ér rá. azt nem mondta miért nem, de nekem lehet, hogy ez az utsó alkaolm, hogy mehetek erre a tanfolyamra,csak 2-3 hetente van... így hogy számítsak rá a szülésnél? Akkor inkább elhívom a diákom, aki felajánlotta, hogy szivesen bejön velem a szülésre... őrá tuti lehet számítani....