Új privát üzeneted érkezett!

Henn, Mimi learta a vonalzót, gyorsabb volt mint én :roll:
Nekem mindegy volt a baba neme, csak nagyon szerettem volna tudni. De apa titkon kislányra vágyott, persze a fiúnak is ugyanúgy örült volna, de amióta ismerem mindig kiscsajt szeretett volna.
A lényeg, hogy egészséges legyen :lol:

Piroska, ezt tényleg nem értem :oops: , de gondolom megtaláltad a lehető legjobb megoldást.
Tényleg cicád teljesen felépült már?

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="v.piroska"]M írta:v.piroskaimi: na ezzel az aláírós dologgal nekem is segítettél.
Nem tudtam hogy ezt lehet így, én idáig mndíg bemásoltam a szöveg végére a vonalzó kódját.
De így egyszerűbb!

:lol: :lol:
Piroska!
Én jó 2évig azt sem tudtam,hogy kell egyeltalán vonalzót csinálni,nem hogy beilleszteni :lol: :lol:

mimi12

Angelita, nagyon szorítok neked is holnapra!
Hányra mész? Neked van megérzésed?

Piroska mindig beilesztetted? Mekkora türelmed lehet :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

na lássuk mit alkottam

Kép
henn

sikerült, köszi!!!!!!!!!!
el sem hiszem!

Kép
henn

ennek örömére megyek takarítani, nincs itthon a párom, így legalább nem lesz láb alatt. jó lenne szellőztetni is, de félek, hogy kivinne a lakásból... bim-bam: 18.kerbe laksz? akkor nem vagyunk messze, én az erzsébeti tesco után lakom.

Kép
henn

Én mikor mennék u.h-hát április 1-én 8)
Még odébb van :cry:
Igen Henn a 18-ban lakom akkor nem vagyunk messze akkor Te Erzsébeten?De akkor ,hogy hogy a Szt.Imrében fogsz szülni?(leht,hogy félreolvastam)Ott van dokid?

Angelita de jó neked Te már holnap mész :lol:

Piroska:tök jó fel anyósod lehet :lol: Ez az enyémről nem montható el... :cry: mondjuk apa azt mondja addig járunk jól ha nem eszünk a főztjéből :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

[quote="irdab"]A írta:irdabngelita, nagyon szorítok neked is holnapra!
Hányra mész? Neked van megérzésed?

11-re megyek, de "megbíztattak", hogy akár órákat is lehet, hogy várni kell, mert ilyenkor elhívhatják a dokit szüléshez, stb. Remélem, hamar sorra kerülünk, bár mi az a pár óra az elmúlt 6 héthez képest :)?!
Én kislányként gondolok a babára, lányos anyukának tudom magam elképzelni, így lesz nagy meglepi, ha fiú!

Kép
angelita

Huuu de jó sokat írtatok!:)

Linácska,gartula,gratula!:) Várunk du :)

Piroska,fogalmam sincs mi van Lucával,mondjuk jönnek a szemfogai,meg lehet furcsa neki ez a nagy felfordulás...

Heni,a mi babucijaink közt csak pár nap lesz! :) Az AFP már egy elavult vizsgálat,nemigen kell neki hinni...
Persze ha nem lesz jó,sztem azért legtöbben megijednek..Nekem tegnap vették le..

Angelita,már te is tudni fogod holnap!:) Jajj,de jóó!:)

Kép
Kép
tundi24

Angelita, remélem nem kell majd sokat ott várnod :wink:
Aztán majd utánna siess, hogy velünk is megoszthasd a hírt :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="bim-bam"] írta:bim-bamTe Erzsébeten?De akkor ,hogy hogy a Szt.Imrében fogsz szülni?(leht,hogy félreolvastam)Ott van dokid?

Hát bizti úgy,ahogy én Budaörsről a Jahn Ferencben szültem a lányomat :lol: :lol:
Közelebbi kórházat én sem találtam anno :lol:

mimi12

mimi: ha kinézek az ablakon látom a jahn ferencet :)
a doki, akihez járok ott szülész, úgyhogy ezért szülök ott. igen, nagyon messze van innen a rendelés ahová járok, maga a kórház annyira nem vészes. tündi, mikorra vagy kiírva pontosan? bár szerintem ez nem törvényszerű igaz?

Kép
henn

Sziasztok CSajok!

Linácska jajj de jó akkor te is a fiús tábort erősíted, a párod nagy örömére. Az enyém is úgy örül, hogy fiú.

Heni: Üdv itt! Ki az orvosod a Szt Imrében?

Lassan mindenki tudja a babája nemét ez olyan jó.

Én jövőhét pénteken megyek a dokimhoz meg genetikai uh-ra, már alig várom, hogy lássam a picifiút. Kiváncsi vagyok mennyit nőtt és kiváncsi vagyok az arcocskájára is nagyon. Összehasonlítom majd Jázminnal.

Nekem egyre erőssebbek a mozgások néha olyat rúg, hogy érzem kintről is igaz enyhén de ez olyan klassz.

Na megyek főzni. Tárkonyos csirkeragú levest, meg sütök palacsintát, Jó kis nutellásan.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

[quote="henn"]h írta:henneninek hívnak.
Na erre voltam kíváncsi :lol:
Boldog névnapot!!(bár pár nappal később)

mimi12

szia beusmimi, te is ott szültél? köszi mimi :)

Kép
henn

Noémi Szabit a Dél-pestibe szülted?
És,hogy hívták a dokit?Vagy már beszéltünk róla?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bea imádom a tárkonyos csirkeragu levest :lol:

Csak az a baj,hogy én a bolti csirkét nem eszem meg :oops: és most akitől szoktam venni nénitől kórházban van és valszeg nem is lesz neki :cry:
Igy már lassan 1 hó ,hogy nem ettem csirkét :cry:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Heni akkor nem vagyunk messze :P Én a nagybani után lakok

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

akkor tényleg közel vagyunk, én pedig a szentlőrinci lakótelep mellett, újtelep. jó környék, szeretem nagyon. amúgy vidéki vagyok.
közelebb lenne nekem is a dél-pesti, de mielőtt még megismertem a páromat már akkor a dokihoz jártam és hát ugye nem szívesen váltogatja őket az ember, meg jó doki is, megbízom benne.

Kép
henn

Jaj, de felpörögtetek!
Mimi, rajtad kívül tényleg minden második testvér fiú :lol: de érdekes!

Képzeljétek, voltunk bábszínházban. Kicsit féltem a dologtól, az én fiam életében nem ült 10 percnél hosszabb ideig egy helyben.
Jó lassan kezdték az előadást, Milu már akkor ki akart menni :wink: aztán végre felment a függöny.... és az én gyerekem végig megbűvölten bámulta a mesét! Mozdulatlanul ült az ölemben, ki is pirult izgalmában és végigülte az 1 óra 10 perces műsort!!!!!! Én olyan büszke voltam rá, hogy el sem tudom mondani :) elkezdtem telefonálgatni, hogy mindenkinek elmeséljem mi történt.
Pedig még a tv előtt sem ült soha, mesét sem olvastam könyvből.

Most alszik :wink: igaz, meg kellett ígérnem, hogy ha felébred, lemegyünk az autóba. Képes egy órát is a kocsiban ülni és a kormányt tekergetni a kis sumim :wink:

Szia Heni!
Vendég

szia csilla, nagyon aranyos pofija van a fiadnak, édi!

Kép
henn

Lina:nagy-bagy grastulka a kisfiuhoz!!!

Most megint nagyon elhúztak a fiúk.Ha jók számoltam 13:5 az arány.

Angelita:holnapra mennek a drukok és várunk a hirekkel.

Ádi:neked mi volt a tegnapi uh-n???

Heni:Boldgo névnapot neked utólag is :D :D
Vendég

sissi te már tudod, hgoy fiú lesz? de jó neked! köszi a köszöntést

Kép
henn

Sziasztok, ismét itt vagyok :lol:

Irdab: igen ez volt a lehető legjobb megoldás. És ami a türelmet illeti az nagy van, remélem a lányom majd örökli :lol:

Bim-Bam: valószínű hogy akkor félreérthető voltam
Anyósom tényleg jó fej ha olyanja van! Volt már olyan hogy a hétvégén elhívott minket ebédre, de az ember nem várhatja el mindíg tőle.
A közeli oviba járok magamnak ebédért (a férjem a munkahelyén ebédel), és anyósom ott dajka és konyhás is egyben. Álltalában ő szokta odaadni az ételhordót amikor megyek érte, és azért írtam hogy már biztos vár. Jól megrakja kajával mind a 4 rekeszt és csak 350Ft-ba kerül. Egészséges mert soxor van főzelék és hús is, nekem bejön.

Henn: Henriett vagy Henrietta pontosan a neved?
Csak azért kérdezem mert volt egy Nikoletta nevű osztálytársam és ő kikérte magának hogy ő nem Nikolett hanem Nikoletta!
Ha Henrietta akkor így utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Vendég

igen, henrietta, és köszönöm szépen!

Kép
henn

nagy pocakkal milyen ruhát lehetne felvenni esküvőre? én leszek a menyasszony, és csak a szűk családi kör lesz, majd május végén. valami kényelmes kell mindenképp, meg persze olyan amiben oda lehet állni az anyakönyvvezető elé. biztos drágák az elegáns kismamaruhák. tudtok valahol ilyen üzletet ahol kaphatók?

Kép
henn

[quote="bim-bam"]N írta:bim-bamoémi Szabit a Dél-pestibe szülted?
És,hogy hívták a dokit?Vagy már beszéltünk róla?

Nem :lol:
14éve a lányom született ott.
A Jávorkaihoz jártam,de pont szabin volt mikor szültem,és egy Bottyán nevű dokinál születem.
Nem tudom ott vannak e azóta,mert 14év nagy idő.
Akkor mégnem is volt külön szülőszoba,hanem 4szülőágy volt egymás mellett. :lol:

mimi12

Henn: na gratulálok! Mikot lesz a nagy nap? Akkor már nagy pocakod lesz?
Gondolom akkor nem szertnél nagy felhajtást az egészből?
én most néztem a Brendon honnlapját van egy esküvőre illő ruha nagy pocakkal is jól állhat :lol:
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 8&pageno=2
Vendég

Szia henn, üdv itt és utólag is boldog névnapot!
Szerintem a sima menyasszonyi ruhák között is találhatsz olyan fazont, ami mell alatt szűkített - nem kell kifejezetten kismamaruhának lenni. (Egyik rokonom menyasszonyi ruhája is ilyen volt, pedig nem is volt kismama...)

Linacska, grat Levihez! :D Nekem megsúgod, mi lesz a második neve? :?: :lol:

Tényleg nagyon elhúztak megint a kisfiúk az arányban. Nem elég, hogy első babásként kisebbségben vagyok, még a leánykám miatt is... :( Teljesen kívülállónak érzem magam... :) Irdab, azt hiszem Te jársz még hasonló cipőben, igaz?

Angelita, drukk holnapra! Aztán gyere a hírekkel! :)

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Linácska: nagyon gratula a kis kukishoz.

Tegnap későn értünk haza.

A babával minden ok. Nem nagyon akarta magát mutogatni, a doki annyit mondott, hogy nem lát kukit, de ez nem 100 %.
Mert tudjátok a lányból még lehet fiú.

De azért titokba kicsit beleéltem magam.

:lol: Már alig várom a köv. uh-ot hogy tuti legyen.

Volt valakinek akinek sok volt a baktérium a vizeletében. Nekem sok, ezért majd újra kell vinni, és ha megint rossz akkor kapok valamit rá.

Kép

Kép
ádibaba

Igen Bori :lol: , de Noki is hasonló cipőben jár, csak Ő most kicsit eltünt :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri, ráadásul mi még július végiek is vagyunk, szóval nem is értem, mit keresünk itt... :D

Tényleg, hova tűnt Noki? Vagy ő írta, hogy 1 hétig elutazik...?

Kép

Kép
hmbori

Bori, lehet a Noki az új konyhájában főz azóta, nem tud elszakadni tőle, mert olyan szuper lett :lol:

Bori, igen, eléggé egy időben járunk. Majd kiváncsi vagyok, hogy a szülésünk is ennyire összehangolt lesz e?! Mondjuk ha megbeszélhetném vele, akkor nem szeretném túl hordani :lol:
De apával meg azt beszéltük, ha pont 13. nappal hamarabb érkezne akkor házassági évforduló ajándék is lehetne. :lol: De annál hamarabb meg nem szeretném, hogy érkezzesn :wink:
Nektek van nevetek?

Henni, szerintem ha egy olyan ruhát megvarratsz, mint pl Piroska megmutatott a Brendon oldalán akkor olcsóbban kijössz anyagilag.
Amúgy gratulálok, már alig várom, hogy hozzd a képeket :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ádibaba nekem volt több bacim, kaptam rá hüvelygólyot 6 napig kellet(no xex) szedni...ááá dehogy szedni szóval értitek :P
Na és a köv vizeletvizsgálatott megcsináltuk és minden O.K lett.
A kismamák ilyenkor azért jobban elkapnak valamit vigyázni kell.
De én mondjuk abban sem vagyok biztos,hogy jól kimostam az üveget :oops: az elsőnél ,a másodiknál már beledobtam a sterilizálóba :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Henni:ahogy Adri irta szerintem is varras magadnak a feléből tutkó ki jösz és lesz olyan szép is :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Adri, szerintem a mi babónk augusztusi lesz, azért is csatlakoztam ehhez a topic-hoz. De azán majd meglátjuk... Nekünk 19 nappal kellene korábban érkeznie, hogy házassági évfordulóra legyen ajándék... ezt azért nem szeretném! :) (Ezek szerint 1 hét van az évfordulónk között :) Nektek hányadik lesz? Nekünk a 2.)
Elvileg van már nevünk (Bettina), de ez még ugyanúgy nem 100%, ahogy a Hajni sem nem-is-tudom-kinél!? :oops: Ráadásul még azt se mondták 100%-ra, hogy lány, úgyhogy én még nem éltem bele magam, szoktatom magam a fiú gondolatához is... De a köv uh még olyan nagyon messze van (kb. 1,5 hónap), a dokinál még nem is került szóba. 4D-sre nem tervezünk menni, de majd meglátjuk...
Ti fogtok menni 4D-sre?

Kép

Kép
hmbori

Jajj bocsi Heni, nem is üdvözöltelek.

ÜDV KÖZTÜNK!!!!!!!!!!

Szerintem is varrass!

Csilla: Ádámmal nekem is volt egy csomószor bacim, fertőzésem de sosem mutatta ki a vizelet. na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk.

Előbb vissza altattam Ádit, a sajtos stanglim meg szépen megpirult :cry: De most megyek és figyelem

Kép

Kép
ádibaba

Bori: Mi Ádival voltunk 4D-n. De most úgy döntöttünk, hogy nem fogunk menni.
Akkor nem akartuk kihagyni, mégiscsak első baba.

Pedig lehet hogy ott tuti megmondanák a nemét.

Kép

Kép
ádibaba

még pontos dátum nincs, hogy mikor lesz, nemrég tárgyaltuk csak le hogy egyáltalán legyen esküvő. én mindig is nagy banzájt akartam, sok embert, menyasszonytáncot, hatalmas felhajtást, és jövőre terveztük, de mivel a pici decemberben közölte hogy jövök, így marad az egyszerű esküvő, amit persze nem bánunk.

Kép
henn

Bori, nekünk ez lesz a 3. házassági évfordulónk.

Én 16+4-en voltam 4D ( raktam is fel képet), és a 24-26 hét között újra tervezzük, hogy megyünk :lol:
Nekünk nagyon nagy élmény volt :P
4D a kiscsajom 5x beterpesztett, és azóta a saját dokim is megerősítette a tényt, hogy kislány.
Persze 100% csak akkor lesz ha már kibújik :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

ádibaba, sajtos stangli, nyami nyami, én is kaphatnék belőle?

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri

Kép

Kép
irdab

bocsi :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

szia ádibaba! hát még nem tudom mi lesz, jómagam sem. templomi nem lesz csak polgári. tudja valaki, hogy megkeresztelik úgy is a babát ha nem volt templomi esküvő???

Kép
henn

Sziasztok!
Juj de sokat írtok, ilyen ritkán erre járok , mint én követni se tudnak titeket. Én most nagy gondba vagyok orvost kéne váltani de olyan nehéz 18 év után. Talán a volt MÁV mostani ÁEK lesz a nyerő , valaki ismeri az ottani szokásokat? Esetlek ismeritek dr. Túri Zsuzsanna doktornőt?

Gratulálok a sok édes babához és olyan jó hogy ilyen sokan tudjátok már a nemét. Úgy látszik csak az enyém szégenylősködik.
Mi tervezzük elmenni 4D-re mert eddig SZTK-ba jártam orvoshoz és ott nincs extra UH legközelebb 30 hetes körül lenne. Nagyon szeretném tudni ki is lakik bent, hogy hogy készüljek. Nem mindegy kell e nagyon újat tanulni 3 lány után.

Henn én is köszöntelek. Gratulálok esküvőhöz és babához.

MagneB6-ot kell nekem is görcseimre szedni, napi 3*1 az extrából, de ha ennek ellenére görcsölök akkor kaphatok be a simából még 1-2 darabot naponta. Szerencsére egyre ritkpbban kell mostmár.

Furi mennyiőtöknek tetszik a Hajnalka név. Sose volt egy túl tömeg név, azért pár mindig akadt belőle, de mostanában kislányoknak nem hallottam, hogy ezt adták volna. Nekem egyébként ez a hivatalos nevem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kenderike 2009.03.18 15:06-kor.

Kenderike
Kép
kenderike

Henn:Ati baba már a 12.heti uh-n meghmutatta magát.Csak akkor még úgy voltam vele,hogy majd a 18. hetin is tutira látjak akkor elhiszem.

Ádib:sajtos stangli nekem is jöhet. Én tervezem a 4d-t kb a 26-28 hét között.
Elvileg már van időpontom is,de *inkább ide helybe szeretnék elmenni,mert nem szeretnék megitóint azzal az idióta dokival összetalálkozni a kórházban.

Tényleg fel is akartam hivni a számot kérek időpontot.

Heni:gratula az esküvőhőz. Ruhához csak annyi,hogy tényleg jobban jársz ha varratod.
Vendég

szia kenderike és köszi szépen!

Kép
henn

sissi: de jó neked, én is kérdeztem a dokit, mutatta hogy hol kéne látni valamit de ott még egyenlőre nem volt semmi. pont úgy volt hogy a lába közé lehetett látni neki, de semmi semvolt ott :( pedig ha úgy feküdt akkor azt is kellett volna látni hogy most van ott valami avagy nincs, nem? vagy most még annyira nem igazán alakult ki a "dolog"?

Kép
henn

[quote="cscsi"]J írta:cscsiaj, de felpörögtetek!
Mimi, rajtad kívül tényleg minden második testvér fiú :lol: de érdekes!

Dehogy is!!!
Nekem van a Fanni,ő az első gyerekem,és a Szabi fiú.Vagyis a Fanni tesója fiú :lol:
Így gondoltad??

mimi12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?