Sziasztok!
Btünde!
Bocsi, nem a Történeted az, amit még nem olvastam, hanem Borgmamáé!! Te már tényleg megosztottad a tiedet! Bocsi...
Szóval, Borgmama!
Szeretném ha nekem elküldenéd a történetedet!
ez a sok "b" betűs niknév kifog rajtam....
Zsolka!
Engem személy szerint nem zavarna, ha nevesítenénk magunkat magunk közt! A születési dátumom pedig végképp nem titok!
Hogyhogy tegnap nem egyszerre írtunk?! Érthetetlen!!!
Mik megfázott, úgy néz ki. Takony és köhögés, fuj!
Nem is aludt vmi jól este, mert köhögött, bár a férjem azt mondta, h fél 1 után reggelig csend volt, nem köhécselt a ded. Viszont annyira jönnek a fogai! 3 egyszerre, bár az egyik rágóból már 2 v 3 csücsök kilóg. Miért nem növeszt egyszerre csak 1 fogat?!
Elmesélem, h milyen őszinte az én nagyfiam! Tegnap a nyaka köré csavart egy bazi hosszú mérőszalagot, és én már csak azt láttam, h rángatja a zsinórt, de nem jön le. Úgy rákiabáltam, h csak na, leszedtem róla és kidobtam a kukába. Erre persze hiszti lett. Miután lenyugodtunk elmondtam, h veszélyes, féltem őt, ki kellett dobnom, mert mivan, ha nem vagyok ott és a többi. Ma reggel azzal fogadott, h "Nagyon rondán viselkedtél anya!" Mármint amikor kidobtam a mérőszalagot...
A mamám lábai nagyon fájnak, és elég "totyogósan" tud már csak menni. Egyszer minden előzmény nélkül elkezdett Á. is úgy menni, és vihogva mondta, ha a dédimama így megy. Tök rossz volt látni, h nevet a dolgon, elmeséltem neki, h a dédinek fáj a lába, mert már nagyon öreg, azért megy így, és sajnáljuk miatta, mert ez neki milyen rossz. Azóta elő szokta adni a dolgot, de már nagyon komoly arccal és hogy mennyire sajnálja szegény dédit.
Na, ezt a két történetet akartam megosztani veletek, nekem nagyon tanulságosak. Most pedig amúgy se nagy a forgalom, bár gondolom azért mindenki idenéz, h mizújs van BOSZIval és EVETAval.
No, megyek is, megiszom a teámat!
Viki