Sziasztok!
Jó régen voltam, és nagyon jól esett, hogy néhányan hiányoltatok
Panndi: Gratulálok neked a sikeres államvizsgához!! Szuper, hogy Fruzsi zöld utat kapott
Nem semmi, hogy a méretei 2-3 héttel nagyobbnak mutatják
Tücsi: Ádinak boldog születésnapot kívánok én is
Engem a kókuszos torta hozott lázba
Tök jó lenne, ha sikerülne négyórás állást találnod! Én egy hatórást szeretnék szívem szerint, de egyrészt kell a nyolcórás lóvé, meg aztán egyelőre örülök, ha bármilyet is találok majd
Babett: Hova is utaztok? Érezzétek jól magatokat!
Eperke: Ebbe a pelusba nem kell valamilyen betét? Én nem értek hozzá, csak a modern textilpelusok némelyikébe kell, nem lehet, hogy ez is olyan, és azért ázik át?
Nálunk a lányok betegek
Lázasak, folyik az orruk, köhögnek
Vivinek még pluszban kötőhártyagyulladása is van
Még soha nem volt neki (Nikinek sem). De szépen javul. Most már kezdenek kifele menni belőle. Holnap reggel megyünk vissza a saját dokinéninkhez, mert hétfőn, a változatosság kedvéért megint kifogtuk, hogy szabin volt, és az a bunkó helyettesítette, aki szokta
Amúgy Vivire nagyon büszke vagyok, mert másfél napig őrjöngött a szem-, és orrcsepptől, de tegnap délután óta egy nyikk nélkül engedi
Ő mondta, hogy legközelebb nem fog sírni, megígéri
Be is tartotta
És a hisztik is radikálisan lecsökkentek az utóbbi hetekben. Hihetetlen, hogy milyen szellemi ugráson ment keresztül. Szavakban, logikában, összefüggések meglátásában, egyszerűen leírhatatlan. Nikivel egyszerre lett durvább és gyengédebb. Egyik pillanatban ellöki, mert lehet, hogy ráült valami játékra, ami pont kell neki, a másikban meg ölelgeti, és mondogatja, hogy jaj, de édes vagy
Most este pl. már lefekvés után, Niki csúnyán köhögött, szerintem félrenyelhette a nyálát. Vivike meg kiabált, hogy anya, anya, gyere, Niki mindjárt hányni fog. Mentem be egy kis vizet adni neki, Vivike meg ül az ágyán, és mondja, hogy szegényke, mindjárt hányni fog. Anya segíts neki. Ha nem hagyja abba, akkor doktornénit kell hívni neki
Szóval nagyon édesek, egyre jobban telnek a napok, már látni, hogy kezdenek "összenőni" egymáshoz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2009.04.01 21:15-kor.