Sziasztok!
Csak az utolsó oldalt volt időm átolvasni
Samu megint több, mint egy hete taknyos, illetve mostmár nem folyik az orra, 'csak' köhög. Nekem viszont fáj két napja. Lehetne már tényleg igazán tavasz, nem csak így mutatóba! Takonytól függetlenül alig van időm netezni, mert ha Samu meglátja, akkor vagy ide kell engednem, vagy elrángat innen. Ha alszik, akkor ezer dolgom van, este meg apjával kell osztozkodni a gépen, sokszor még itthonról is dolgozik...
Így, hogy a folyamatos betegeskedés miatt sehova sem megyünk, mindennel el vagyok maradva. Remélem, hogy azért lassan Dytkével is nyélbe tudjuk ütni a találkozót!
Bettyna, köszönjük a hiányolást!
Isten hozta az újakat! Tényleg kell már egy kis frissítés, alig van pici baba már, csak nagy culák
Akiről lemaradtam, annak utólag is boldog szülinapot, névnapot!
A területi illetékesség szerintem elsősorban a kórházban igénybe vehető egyéb szolgáltatásokra, kezelésekre vonatkozik, pl a belgyógyászatra csak úgy kerülhetsz be, ha a körzetben laksz, vagy legalább a háziorvosod, aki adja a beutalót, a körzetben rendel. A szülészetnél ha itt van a választott orvosod, akkor jöhetsz, illetve ha nincs választott orvosod, és mentővel visznek, nekik kötelességük a területi illetékeshez vinni téged. Nekem már a legelején megmondta a dokim, hogy mindenképpen legyen benne a neve a kiskönyvben, mert akkor 'hozzá' visznek, ha baj van, egyébként meg ahova tartozom (ha magam lábán megyek, az más).
Minden kis tornásznak gratulálok az új tudományhoz!
Na, közben felébredt, volt vagy 20 percnyi alvás
Gyorsan dobok én is két képet a többi cukorfalat közé