Sziasztok!
Hát remélem, hogy tényleg nem fordul elő még egyszer ez a riasztás. Egyébként az oldalán feküdt és AngelCare-ünk van.
Mindenesetre szóltam a védőnőnek és ha újra lesz ilyen, akkor megyünk mindenféle kivizsgálásra.
Szonce,
tegnap mértem ruha nélkül 4,33-nál tartunk. Egy hét alatt nagyjából 200 gramm.
Megpróbálkoztunk mi is az Infacollal, mert eléggé erősödtek a hasfájós tünetek. Nektek nem volt tőle székrekedés? A védőnő azt mondta, hogy az első napon előfordulhat.
Zsuzsa,
milyen ismerős ez a mérleg, szoptatás, büfi, mérleg. Mi is ezt játsszuk, mert az elején mérni kellett a sárgaság miatt, hogy rendesen eszik-e. Aztán azóta én nem bírok róla leállni, mert szeretem tudni, hogy mennyit eszik
És én is írok mindent
Egy csomó idő elmegy vele.
Jó a Babamóka? Én eddig még nem hallottam róla. A leírás alapján nekem tetszett. Szerintem beszerezzük mi is.
Ma voltunk csípőszűrésen a Heim Pálban. Mondták, hogy majd behívnak előre, mert még csak 3 hetes Benjámin és ne kelljen sokat várni. Ehhez képest 1,5 órát ültünk a tömegben az ordibáló, rohangáló gyerekek és felnőttek között úgy, hogy ez idő alatt senkit sem hívtak be, csak ki-be járkáltak cigizni. Kicsit felháborító volt a dolog, de gondolom ez már csak ilyen máshol is.
Szerencsére Beni nagyon jól viselkedett. Még a vizsgálat közben sem ébredt fel nagyon, csak fél szemmel megnézte magának a dokit
Nem akarom elkiabálni, de ma nagyon jó napunk van. Evés, alvás, nagy szemekkel nézelődés. Szinte semmi sírás. Remélem az este is így telik majd
Krisztacsillag,
tényleg lehet kérni kaját, de sokkal jobb, ha hozatsz magadnak, mert borzalmas a benti és egyáltalán nincs tekintettel arra, hogy szoptatós anyáknak kell megenni. Én a bent töltött 4 nap alatt a reggelit néha megettem, de az ebéd mindig ment vissza, ahogy volt. Ja és rád szólnak, hogy fél órád van, mert utána jönnek és elviszik, ha megetted, ha nem.
Szilvi,
babaúszás van a BVSC-ben hétvégén. Én láttam egy foglalkozást és nekem nagyon tetszett.
Van még a XVI. kerületben is.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... ent&tid=65
http://www.babauszi.hu/
Szülésznő ügyben aki még nem választott én Anikót tudom javasolni. Én biztos, hogy a következő gyerkőcnél is őt választom majd. Nagyon kedves és segítőkész volt. Nekem sokat számított, hogy ott volt.
Mi átbeszéltünk mindent a szüléssel kapcsolatban az első találkozáskor. Elmondta, hogy mi, hogyan szokott menni (bár a szülésfelkészítő anyaga alapján nagyjából képben voltam), illetve feltettem a kérdéseimet.
További szép napot mindenkinek!
Reni