Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok!

Itt nagyon fúj a szél de legalább süt a nap. :D

A karom már nem fáj egész este jegeltem, de állati lila. Többet pasinak nem engedem, hogy vért vegyen az biztos.

Nekem a Marcell név az elsődleges Apának meg a Zsombor. De tényleg nagyon sok kisfiút Zsombornak hívnak. Anyukámnak is a Marcell tetszik. Szóval most Apával kell megegyeznünk névileg.

Linácska már nincs sok hátra uh-ig. :)

Anetto: gratula a kisfiúhoz. És hogy minden rendben. Tesódnak megy a drukk, és kitartás neki. De szerintem már tesódnak is könnyebb lenne ha kint lenne már a picurka. Ha jól emlékszem akkor már betöltötte a 37-et igaz?

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Lányok, akinek már van egy gyereke! Nálatok minden rendben? Milán 2 napja elviselhetetlen, nem tudom mi ütött bele :evil: Semmi sem jó, állandóan vonyít :shock: hisztizik, ha valami nem az ő akaratának megfelelően történik. Nem bírom :cry: :cry: :cry: Mi történt az én angyal kisfiammal???????

Jönnek az őrlőfogai, először erre gondoltam, aztán a hidegfrontra... Nyugtassatok meg, hogy nem marad így!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én még új vagyok, nemrég regisztráltam! Gratulálok minden kismaminak! Én a 16.hétben vagyok, és nagyon várom már a nagy pillanatot :)
henn

Sziasztok!

Csilla igaz nekem még nincs kinnt gyerekem, de én a frontra gyanakszom.
Ha minket is megvisel, nem csodálom, ha a gyerekeket is.

Spulni, szuper a kép, nagyon édes :lol:

Linácska, én is nagyon drukolok neked. Siess ahogy csak tudsz, mi addig itt tűkön ülümk. :idea:
Én ezek után már lányra tippelek :wink:

Beusmimi, nekem a Dorián név tetszik. Nem szokványos, és nem feltétlenül kell minden nevet becézni szerintem. Kezednek pedig jobbulást.

Gratulálok az újabb fiúcskákhoz :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Szia henn, üdv itt, és gratulálok a babához!

Írj egy kicsit magadról!

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Csilla:vszinű a front+ a fog kettős hatása.Milu amikor pici volt nem érezte meg az esőt?Mert nálunk kb 2-3 hete volt ilyen szinte egész nap hiszitzett erre másnap egész nap esett és már semmi baja nem volt.

Henn:üdv itt!!!

Lina:már biztos túl vagy az uh-n várunk vissza a hirekkel!!!
Vendég

Szia Adri!

Köszönöm! Pesten élek a párommal, mióta megtudtam a hírt azóta itthon vagyok, sokszor egyedül. Ezért is gondoltam, hogy regisztrálok itt, így legalább másokkal együtt meg tudom osztani a tapasztalatokat, gondokat, főleg, mivel hogy "egy cipőben járunk"! :D . 27 éves vagyok, első babánk és nagyon várjuk őt!
Látom Te már a 21.hétben vagy, nekem még odébb van. Múlt héten vették még csak le az afp-ét, az eredmény két hét úgyhogy mg várnom kell. bízom benne, hogy semmi gond nem lesz.
henn

Szia sissy!
henn

Sziasztok!!!

Anett gratulálok a második fiacskádhoz!!!

Sissi!Oksika,köszke!

Spulni!Nagyszerű ez a kép....irigy vagyok!

Henn!Üdvözöllek Én is!Mesélj merre laksz,hol fogsz szülni...első baba?

Noémi!Írtam privit!

Linácska !Megy a drukk,most már mindent tudsz...de jó Nektek!Apa bizti örül nagyon,utólag boldog névnapot kívánok Én is Neki!

Cscsi!Nekem nagy a fiam...nem tudok nyilatkozni....Natival minden ok!Tegnap suli fogászaton nagyon megdicsérték...mehetne fogkrém reklámba....holott 4évig cumizott-cumisüvegezett....ja és szorbit érzékeny volt 5évig...csak cukros dolgokat ihatott-ehetett!!!

Megyek a munkahelyemre,mert hiányolnak...
Ebéd kész....mézes csirke szárnyikákat sütöttem Römmer tálban!

Holnap megtudom az Afp eredményemet!
kandi72
Budapest III. kerület

Szt. imrébe szülök majd, de még hol van augusztus, bár ott lennénk már és látnám a picit... :D
henn

Ti honnan írtok, vidékiek vagytok, pestiek? LÁtom van akinek már nem első baba.
henn

Ágota
Igazából sosem szoktam görcsölni, csak néha szúr a pocim, de annyira azért nem, hogy beszedjek gyógyszert....de azért majd rákérdezek erre a Magne B6-ra, lehet, hogy a későbbiekben jól fog jönni ! :roll:

Beusmimi
Én ugyanígy jártam a vérvételnél, szétszedték mindkét karomat ! :?

Linácska
Siess ám ma a hírekkel ! :wink:

Spulni
Milyen jó képet csináltak a bébidről ! :D

Anettoo
Gratulálok a 2. kisfiúhoz !!! :lol:
Kérjük a táblát ! :wink:

Henn
Üdv. itt, gyere majd sokat !! :D

Nevek
Nekem a Kristóf és a Koppány a favorit, ezek mellől nem tágítok ! :D

Kép
Kép
rilla_

szia rilla!

igyekszem jönni,időmből bőven kitelik! látom te egy héttel megelőzö. gondolom még te sem tudod,hogy fiú e vagylány?
az én érzéseim nekem fiút súgnak, valahogy olyan fiús az uh-on :P
henn

Henn!Én Bp. 3.ker.!Margitban szülök!

Rill!Szedsz terhes vitamint?Lehet,elég annyi Mg Neked,ami abban van!Én Naturlandos Mg-ot szedek 500mg-osat....van,hogy napi 3-at!Most is be kellett vennem...mert görcsölgetek kicsit....de lehet csak ez a fránya szél teszi?!
kandi72
Budapest III. kerület

Henn, és miért kell otthon lenned az elejétől kezdve?

Van egy szuprt tábla amit Anettoo készít, és felrak abban vannak az adataink, például az is, hogy ki hol lakik.
Én személy szerin tatai vagyok.

Adri

Kép

Kép
irdab

nem tudom hogyan kell a háttérképet beilleszteni :( segítsetek.
azt írja hogy illesszem be a kívánt helyre, de most mire gondol???
ide, ahol írok, vagy hová? segítségggggg
henn

Csajok, valaki szed már vasat közötetek?
És esetleg tudtok olyan vas készítményt ami nem okoz szorulást?

Adri

Kép

Kép
irdab

azért nem melózok, mert fegyveres szervnél dolgozom és ha kiderül, hogy terhes vagyok nem viselhetek fegyvert és nem állhatok szolgálatba, úgyhogy már egy ideje itthon tespedek. bár szívesen bemennék dolgozni, nagyon jól viselem a terhességet, egyszer sem hánytam, nem volt émelygésem(najó, talán 2szer), úgyhogy nem panaszkodhatom. szóval akkor én magam nem tudom megcsinálni ezt a hátteret? már elvesztettem a fonalat :D
henn

Sziasztok!

Jó szeles az idő :cry:

Üdv: Henn!

Rilla: nekem sem a dokim ajánlotta a Magne B6 szedését hanem a védőnő. Az én dokim nem foglalkozik ilyesmivel, elintézte annyival a dolgot hogy front van azért görcsöltem. Ezért nem árt néha a védőnőtől is tanácsot kérni. Ha neked is vannak görcseid akkor csak javasolni tudom hogy naponta 2 tablettát vegyél be, mert nem csak görcs oldó hanem feszültség oldó hatása is van. És attól a 2-től semmi bajod nem lesz, ha esetleg félnél tőle.

Anettoo: Gratula a kisfiúhoz! A kislányunk neve pedig változott, Hajnalka lesz. A következő időpontom a dokihoz pedig április 15.
Remélem tesód hamarosan hazamehet a kórházból.
Kép
Vendég

Üdv köztünk Henn...Milyen háttérre gondolsz?Nem semmi csaj vagy :wink: Fegyveres szerv..ez igen :)

Csilla,hát én sem bírok Lucával....Ilyenkor mindig elszomorodok,hogy fogok bírni 2 kis gyerkőccel?Főleg ha kistesó is ilyen eleven lesz,mint Luca...

Irdab,én már szedek vasan.Neo-ferro-folgamat...de sztem ez meg fogja fogni a hasam :? Mert amugy is vannak gondjaim...

Piroska,szép nevet választottatok a csajszitoknak!:) Itt is rettenetesen fúj a szél...

Kandi,megy a drukk az AFP eredményedhez!!!!Hmmm de fincsit főztél:) Nálunk rakott krumpli lesz..

Beus,jobbulást a karodnak.Jól elbánt veled az a pasi :?

Na Linácskának ugyan milye lesz ? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szia Henn!üdv köztünk gyere sokszor :lol:

Kandipont erre panaszkodtam tegnap én is de szerintem sikeült visszajelölni :lol:

Linácska már én tök türelmetlen vagyok,hogy mi van veletek :P

[/b]Anettogratula a kissráchoz :lol:

Spulni ari a baba :lol: én már kezdek irigykedni.

Csilla:Nekünk sohasem volt front érzékeny Noli(kopp-kopp)
se a fog nem viselte meg pedig nekünk egyszerre mindig több jött..de nyugi el fog múlni :lol:

Tegnap úgye leszavazák a rakott krumplimat de már a tarját kivettem de mérgembe mondtam,hogy nem fogok főzni de csináltam estére cigánypecsenyét..Húha nagy sikert arrattam Istenni lett.Apa azt mondta,hogy még az életében nem evett ilyen finom cigánypecst :lol:

milyen az a Römmer tál?olyan mint a pataki?

Beusmimi:bocs de tök jót röhögtem :oops: de közben sajnáltalak is :wink: Ezek a férfiak.... 8) Remélem azért ma már jobb :lol:
Megyek majd még jeli...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Húha..valamit elszúrtam :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Piroska!! :lol: :lol:
Nem ér!!Mi is a Hajnalkát szemeltük ki :lol:
ÁÁ de nem baj,úgyis olyan ritka név,és olyan szép!!Legalább több Hajni lesz! :wink:

Szia Henn!! Üdv köztünk!!
Fegyveres szervnél dolgozol?? :lol: :lol: Az jó meló :lol:
Terhesen tényleg nem is jó fegyvert hordani.Sosem lehet tudni....

Adri!
Nekem most írtak vasat.Ez a protokol,hogy a 20.hét körül írnak.De még nem váltottam ki.Igyál majd rá,jó sok paradicsom lét :lol:

mimi12

TELJESEN EGÉSZSÉGES PICI PÖTTY LEVINK LESZ!!!
A többit majd délután, most csak gyorsan feljöttünk apuhoz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi: akkor jó lenne az idő ha nem fújna mert közben olyan szépen süt a nap
Miért nem birsz a Lucával?
Muszáj volt már egy normális nevet választani mert nem hívhatjuk örökké Kisbubinak a picit.
Kép
Vendég

Anetto ez az ide oda hercehurca a tesóddal nem semmi :cry:
Göndolom már mindene tele van :cry:

nállam a Zsombor még mindig a befutó de a Marcell se rossz én nem igazán tudnék a 2 név között dönteni :lol: annnyira tecc mind kettő

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácska: Kisfiútok lesz??? Na akkor apának meg van a névnapi ajcsija!!!
Majd gyere mesélni!
Kép
Vendég

Nagy -nagy gratula linácskaJajj de jó :lol:

apa gondolom majd ki ugrik a böréből! :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Mimi: bocsi, én nem is figyeltem hogy ki milyen nevet választott!
Bár nálunk már annyi név szóba jött idáig hogy nem csodálkoznék ha közben még vagy 100 nevet adnánk neki :lol:
Ha nagyon zavar akkor keresek másikat?
Kép
Vendég

[quote="linacska"][ írta:linacskasize=150]TELJESEN EGÉSZSÉGES PICI PÖTTY LEVINK LESZ!!![/size]
A többit majd délután, most csak gyorsan feljöttünk apuhoz...

Juj de jó!!!!
Mondtam én hogy kukija van!!! :lol: :lol:
Hatalmas gratula!!
És majd gyere meséld el,mit szólt a párod??

mimi12

szia miindenkinek aki újonnan köszönötött! de jó,hogy sokan tudjátok már, fiú e vagy kislány! nekem még egy hónapot várnikell sjana... a múltkor azt mondta a dokim az uh-on, hogy nagy a hasa a babának, ami való igaz, tényleg nagy :D még ő is kimosolygta. remélem ez nem valami rendellense dolog... szerintetek? ő azt mondta nem gond, dehát ugye hogy lehetne megnyugtatni egy aggódó kismamát...
henn

Piroska!!Ne szórakozz már!!Miért zavarna??? :wink:
Amúgy nem is nagyon írtam szerintem ,hogy milyen névnél tartunk.. :lol:

Én Magyar nevet szeretnék.Ha nem,akkor olyat ami ritka és szép.
Végig néztem a neveket,és az az igazság,hogy ami nekem tetszik az apának nem tetszik,és eddig a Hajni az egyedüli név ami mindkettőnknek tetszik.
De viszont,tényleg hol van az még..!!

mimi12

Henn!
Tényleg,mi a neved?

A babáknak sokáig hatalmas hasuk van.Szinte másbol nem is állnak,csak fejből és pocakból.Aztán a kor előrehaladtával kezd emberi külsejük lenni.
Még 1hónap neked az uh??Juj,ez olyan sok.

mimi12

Nyugi Henn minden okés lesz.

Mindenki tudja a babó nemét csak én nem?

Noémi :csak azért kérdeztem a lisztet mert Noli lisztezni szokott de a kézkrém is jó :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Henn: majd meglátod hogy milyen gyorsan elszalad az az 1 hónap, főleg ha minden nap ide fogsz írogatni :lol:
Szerintem minden kisbabának nagy a hasa, nem hinném hogy bármilyen rendellenesség lenne. Ha gond lenne akkor az orvos biztos javasolt volna valamilyen további vizsgálatot ezzel kapcsolatban. Szerintem nyugi és élvezd az áldott állapotot :lol: :lol: :lol: :lol:
Küldtem neked privát üzit a vonalzó berakásával kapcsolatban.
Kép
Vendég

henn, ja így már értem :lol:

Tényleg Piroska akartam is kérdezni, hogy mondtad, hogy a dokid mondta, hogy lassíts a tempódon. De továbbra is melozól?
Nekem a dokim mondta a magneB6-ot.
Először azért mert idegnyugtató, illetve a hányingert is csökenti. Most meg a pocakkeméynedésre. És napi 3 *2 öt be lehet venni. Én napi 3*1 et szedek.
A Hajnalka nagyon szép név, és ha neked is és Miminek is az lesz a kislányotok neve akkor mi van? Semmi :lol:

Linácska, jaj de jó, gratulálok!
Apácskátoknak teljesült a vágya, hidd el Lilli is imádni fogja :lol:

Bim-Bam én azt sem tudom milyen tál az a pataki :oops: de a römmel tálat sem ismerem :oops: .
Szóval milyenek is ezek a tálak?

Tündi én is azt szedem, hát elég borzasztó, de most felírt egy újat, de az meg valami rágótabletta. Drága is, és szerintem még jobban meg fog majd fogni már csak a mérete alapján, így ránézésre:roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

heninek hívnak. nyugi bim-bam én sem tudom a nemét, bár valahol érzem, hogy Roland lesz...
köszi piroska a vonalzót, majd mindjárt megnézem, bár olyan butus vagyok az ilyen dolgokhoz...
sajna igen, egy hónap, tegnap voltam kontrolon, két hét múlva afp eredmény, addig semmi. de az tény, csak fej és has, mást nem látni, nagyon aranyos volt, csak megijedtem picit. úgy néz ki mint egy hóember, nagyon édes :D :D :D
köszi a megnyugtatást! egyépként az afp mennyire mond biztos adatot, ha eltérő érték van attól még lehet egészséges a pici? egy páran már túl vagytok rajta azért kérdem,
henn

Mimi: jól van csak megkérdeztem. Mi az alapján választottuk, mert egy újszülött olyan törékeny és pici és olyan aranyos hogy a Hajnalka tökre megy hozzá. Előszőr is azért szerettük volna a Boglárkát mert az is ilyen édi, csak a számmisztikában nem írtak rá jókat.

Bim-Bam: tényleg csak te nem tudod még? Nem csak te, Henn sem tudja még :lol:
Kép
Vendég

Henni, én tökre úgy éreztem, hogy kisfiú lesz, meg apa is, aztán kis puncisunk lesz :lol: Szóval ennyit a megérzésemről :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép
henn

köszi piroska!!!!! és ez itt is fog maradni akárhányszor írok???
henn

hát nem, akkor mit rontottam el?
henn

igen, adri? tök jó! kislányt is szerettetek volna, vagy úgy voltatok vele, mint én, hogy mindegy csak egészséges legyen? szép neve lesz!
henn

Irdab: igen én továbbra is melózok, már egy másik helyen mint idáig, de csak elméletben dolgozom ám :lol:
Így érthetetlen, ha nagyon kíváncsi vagy akkor pü-ben majd megírom. Még a kicsi neve akkor sem 100%-ig biztos. Sőt a dokim is azt mondta hogy még 2x megnézi a nemét és ha akkor is lánynak látja csak akkor mondja hogy 100% hogy lány.
Tehát idő közben még lehet hogy fiú lesz a lányból :lol:
Kép
Vendég

Henn: ezt minden hozzászólásnál be kell illesztened, sajnos.
Kép
Vendég

[quote="henn"]h írta:hennát nem, akkor mit rontottam el?

Ott leg felűl a lap tetején,van egy olyan fülecske,hogy segédletek.Oda ráklikkelsz,és kiválasztod a profilodat.Ott van olyan,hogy aláírás,és oda be kell másolni a vonalzót!

mimi12

Megérzések: én az első pillanattól abban a hitben voltam hogy fiunk lesz, és a család összes többi tagja is így gondolta.
Egyedűl a férjem mondta mindíg azt hogy kislány lesz, és az.
Végülis neki kell tisztában lenni vele hogy mit alkotott, nem? :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Mimi: na ezzel az aláírós dologgal nekem is segítettél.
Nem tudtam hogy ezt lehet így, én idáig mndíg bemásoltam a szöveg végére a vonalzó kódját.
De így egyszerűbb!
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a kisfiúkhoz :)! Holnap én is megtudom a baba nemét :)!
Bim-bam, Te mikor mész uh-ra? Már biztosan Neked sem kell sokat várnod :)!

A MagneB6 szerintem nagyon jó, nekem a doktornő ajánlotta rögtön az elejétől fogva, szedem is szorgalmasan, ha picit jobban feszít a hasam, beveszek akár kettőt is és segít.

Kép
angelita

Na lépek az ebédért, anyósom már biztos vár.
Majd később jövök.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?