Most volt itt egy tanítvány. Kérdezi, terhes vagyok?
Tök ciki, elfelejtettem neki szólni.
Szabi nemigazán gyógyul. Visszavittem tegnap dokihoz, a tüdeje tele van trutyival, az ab nem volt elég, most kapja a második kört. Reggelre Tiszta zöld volt az orra, teljesen be volt dugulva, porszívózni se nagyon lehetett. Hurrá tavasz.
Mi lesz itt egy-két év múlva, amikor három kicsi fogja egymásnak passzolgatni a téli vírusokat?
Amin azért jót nevettem a dokinál, hogy mondta Szabinak, köhögj!. Szöszim elővillantotta legcsábosabb mosolyát és ránevetett. Na, gondolhatjátok.
Tojt a fejére.
Egyenlőre élvezzük, hogy apa munkanélküli. Átírtuk az internet stb előfizetést (olcsóbb), kaptam új telefont (Voda fizetett nekem 500 Ft-ot), utolértem magam mosás terén, a konyhában is sikerült pakolgatni, majdhogynem ki vagyok pihenve.
Ideális.
Meli,
Thomas?
Ágiboldi,
Szabi egy ideig azt hitte, hogy 'apa' egyenlő 'bácsi'
Anyával nem volt gond, mert ott nálunk a hosszú haj stimmel.
APG lehet, hogy csak később fog Boldinak bejönni. Nat két évesen még a Boribon bonyolultságával sem mindig boldogult, ahhoz képest APG nagyon összetett. Kipp Kopp mesék is jók.
Nálunk az volt sokáig a favorit.
Nanica,
Nem hiszem, hogy mi többet fel tudunk használni.
Miért csak márc 31-ig lehet felhasználni?
Május,
Csúnya dolog Kelére lépni.
Mónika,
Az, hogy ketteske és hármaska azonos nemű, szerintem inkább nehezíti a dolgokat.
Ha lány lenne, akkor megmaradhatna Szabi A fiúnak. Pont mostanában volt a "Miből lesz a cserebogár"-ban egy rész, ami szerint az azonos nemű testvérek nagyobb valószínűséggel rivalizálnak. De azért remélem, hogy simábban veszi az akadályt, mint ahogy én gondolom. Ennek azért ellent mond, hogy még Natira is féltékeny.
Ha véletlenül az ölembe ül, addig sündörög, amíg kitúrja. Nem nagyon látom a valószínűségét, hogy három hónap olyan nagy változást hozna.
Láz:
Popó lázmérés Móniéhoz hasonló indokból soha nem volt. Magam részéről utálnám.
Elfogadom, hogy a gyerek is.
Nekem nem a homloka, hanem a kulccsont környéke ad jó infót. Ha izzad a láztól, a homloka lehül.
Pont most akarok beszerezni egy új digitálisat, már kinéztem, 10mp alatt mér. A fülhőmérőnk mostanában elég zizi.
Főleg akkor csillapítom, ha rosszul néz ki vagy már aludni szeretnék.
Ez nálunk is kb a 38/38.5 körül kezdődik. A tized fokok sztem nem számítanak, tüdőgyulladás is lehet láz nélkül, 39 is probléma nélkül.
Bozotka,
Gratuláció a kistesóhoz.
Az AFP-m 0,57 volt, ami iggggen csak alacsony. Egyszerre vették le a négyes teszttel, a Klinikán. Nyakredő rendben volt (11 hetes - 1 mm) A négyes 1:480 arányt hozott ki, ami negatív 250-ig és alacsonyabb az életkori kockázatomnál (1:400). Én júniusban töltöm a 35-öt, úgyhogy már benne vagyok a korban.
Ilyenkor már protokoll, hogy felajánlják az amniot. Én sem kértem, csináltak egy szív uh-t is, az is negatív. Ettől még bármi lehet, de nem akartam vállalni azt az 1%-ot én sem.
Bigsis,
"rettegés csúcsa" - Ki kapcsolta be?!
Rita,
A testvérféltékenységet azért nem venném könnyedén.
Van, akinél azért életre szóló véres küzdelem.
Jópár olyant ismerek, akik még felnőtt korukban is ölték egymást a szülő temetésén. Mondjuk azt legalább bizti nem fogom megélni.
Barbuss,
Te csak
hiszed, hogy Emma nem figyel.
Kditke,
Csak akkor kapd el Tomiaput, ha te SOHA SENKIVEL nem beszéltél róla.
Az más kérdés, hogy én is rákérdeznék. Te szeretnél menyedről Tomival beszélni? Én biztosan.
Mármint nem a tiédről...
Én nem költöznék össze senkivel.
Anyós nálunk tényleg párját ritkítja, de még vele sem. A leghosszabb idő, amit még jól viselek, az, amikor tesómat meglátogatjuk. Ez az elmúlt kb 5 évben 3x1 hét volt.