Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon sokat dolgozom, a hétvégéim is nagyon zsufisak, ezért nem jelentkeztem eddig.De néha olvasgatok.

Nyulasz

Nekem az Aspirin Protectet az első naptól kezdve kellett szednem végig a vérvételig minden nap. Ha sikerült volna utánna is.

Dezsi

Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült. Nagyon szorítottam nektek!

Puszi

Nagyon drukkolok!!!

Mindenkinek pusz. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Helló!!!!

Mabe: Köszönöm!!!! Annyira édesek!!!!!!!

Nyulasz: én is szedek aspirint, én is p. másnapjától és nem kellett szüneteltetni az ETre.

Julika: Janka baba nagyon cukker!

Vkrisz: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :lol:

Rana: minden rendben van odabent! :wink:

Kata: ha még szerdán kapok Choragont, az azt jelenti, hogy köv. szerdára ürül ki kb., ami az ET + 11 nap. Így szerintem csak vérvétel lesz!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hajnoca, persze, nem szeretném végighányni a 12 hetet mint a lakodalmas kutya.... Mondjuk azt olvastam, hogy a többszöri kevés és egészséges kajálás meg a sok vitamin csökkentheti a terhességi tüneteket. Én meg abszolúte ehhez tartom magam. Még kávét sem iszom már vagy ezer éve (nem is hiányzik). :D

Puszi, és nem követed a példánkat Nyulasszal, hogy hcg szuri utáni reggeltől mindennap tesztelsz, és nézzük együtt, ahogy erősödik a második csík???? :roll: :wink: Neked is van egy csomó csodateszted, nehogy már ne lődd el őket! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: gondoltam rá, de igen beszari vagyok (e téren). :oops: Meglátom,...

Kép

Kép

*puszedli*

Kérdés:
Néha belenyilall a bal petefészkem környéke...de ez még nem feltétlenül gáz, ugye?Nem parázok rajta különösebben mert nem akarok rosszra gondolni, de úgy emlékszem, hogy másoknak is volt ilyesmi, nem?

Puszi
Én is úgy csináltam anno, legalább jobban szokod a gondolatot...valószínűleg sose lesz nega teljesen, akkor se ha nem lenne babó-de persze van-és így mindig pozitív leszel papíron is lelkileg is. :D
vizkriszisback

Kriszi, igen, az normális. Nyilallni is fog egy darabig. 1-2 hét. Aztán már csak szúr. :lol: Először elkezd növekedni a méh, aztán meg nyúlnak a szalagok. :lol: Tök jó lesz, meglátod. Legalább végre érzel valamit. :wink:

skrisz72

Vizkrisz
Házaséletet mi nem szüneteltettük!
A hajamat is befestettem :wink:
Viszont torna nincs.... :oops:
UH... elvileg a 15-17. napon lehet 2-3 mm-s petezsákot látni...(megtermékenyüléstől számolva...)

Rana
Nyugi, fogod még érezni a babácskákat :wink:
Vendég

[quote="skrisz72"]K írta:skrisz72riszi, igen, az normális. Nyilallni is fog egy darabig. 1-2 hét. Aztán már csak szúr. :lol: Először elkezd növekedni a méh, aztán meg nyúlnak a szalagok. :lol: Tök jó lesz, meglátod. Legalább végre érzel valamit. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A terhesség annyi tünettel jár :oops:
Nekem annyi minden előjött... érzékenyebb vagyok mindenféle frontra, fáj a fejem, szédülök... pocakban fáj, szúr, húzódik... bővebb folyásom van...
És még mi lesz, ha Bocika ficánkol?
(apa azt mondta, hogy ne panaszkodjam... én akartam :wink: )
Vendég

Szóval van ahol stimutól,van ahol punkció utántól adják az aszpirint.köszi mindenkinek.
Julika,nagyon édes a kiscsaj :D
Én is mindig azt vártam,hogy eljöjjön a nap,amikor ölelgetem a wc-csészét,de már egyáltalán nem bánom,hogy megúsztam...egyszer küldték vissza a kávét,és ennyi... :D
Zsu,puszi neked is...jól vagy?Marad a szeptemberi fagyis csapat?
Vendég

Mabe
Úgy látom te a Lazamama vagy ha rana a Paramama. :lol:
Hajfestéked nem ammóniás, ugye? :shock:
Most én is ittam egy deci kólát felkelés után mert mint akit fejbevágtak...mondjk jobb nem lett tőle...mindjárt mozgok egy kicsit inkább a lakásban, hogy visszatérjen belém az élet. :D
sex:mondom mi is voltunk együtt egy elég zúzósat még egy hete és hát semmi bajom tőle...de azért a kövivel inkább kivárom az uh-t.

Skrisz
Ja ja, tök jó lesz.Nem is fog zavarni, amint kizártuk a méhenkívülit a jövő héten. :D Most sem hiszem, hogy az mert fő a pozitív gondolkodás! :D
vizkriszisback

Nyulasz
Az viszont fontos, hogy a punkció előtt legalább 3 nappal kihagyja az aspirint!

Vizkrisz
Schwarzkopf palette delux (most barna)
Apácska nem engedi, hogy paramami legyek... már nem engedi folyamatosan a szülészet könyvet tanulmányozni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Ma olyan álomkór van rajtam :oops:
Főztem egy kis krumpli levest, meg túrógombócot... ennyi volt a napi ténykedésem... egyébként meg csak lustiztam... :oops:
Vendég

Jól megszenvesztettem a gyomrom ma:
reggel:mikróban felmelegített őszibaracklé...csak nem akartam, hogy hűtőhideg legyen. :? Fél óra múlva el tudjátok képzelni a végterméket. :?
Aztán ettem 3 szelet keksztekercs sütit, hogy bevegyem az összes bogyóm.
10 után ettem paradicslevest mert éhes voltam, mondom ne keveredjen inkább a 2.-al, ami tejfölös káposztás-hús izé volt
12-ben a fent említett, aztán szunya, 2 magne b6, 2 utro
felkelés után 1 dl kóla plusz egy keksz, 20 perc múlva az is gyorsan távozott. :? Asszem ma már csak banánt kéne ennem vmikor estefelé.Szerintetek?
Emlékszem amikor nemrég a kismamik a magne b6-ra fogták a hasmenést, én 6-ot szedek egy nap...de gondolom mindenki...

Mabe
Én párom meg egyre szebbnek lát mióta babát várok és folyton rájön a..., szegény...na majd kitalálok vmit...megoldjuk, megoldottuk a múltkor is...
Párom nekem is mindig azt mondja, hogy csak lazán, nehogy rosszra gondoljak...de ezt fújta egész nap, amíg tán tegnap rá nem szóltam, hogy ne mondogassa már mert attól gondolunk rá.Olyan ez mint amikor azt mondják, hogy ne gondolj a citromra! :lol:
vizkriszisback

Mabe, irigylem a lustizást. Én most léptem le a banki hálóról. :? ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK dolgozni.

skrisz72

Skrisz
Meddig dolgozol még?
vizkriszisback

Vkrisz,
nem sok az a Mg6 egy napra? Szerintem igen!!
Én a 2. trimbe szedtem ennyit, de akkor is csak azért, mert zsibbadt a kezem.:?

Skrisz,
már rég nem kellene dolgoznod! Élvezd a babás hónapokat. Ebben az időszakban amúgy is aluszékonyabb az ember. ... és a szervezeted megköveteli ezt. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vizkrisz
Napi 6 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Magne-B6?
Én időnként veszek be 1-et, mikor érzem a pocimat :oops:

Skrisz
Meddig dolgozol még?

Hajnóca
Hogy vagytok? Bogyika?
Vendég

Én is 6 Magne B6-ot szedek (3x2) egy nap. A doki ragaszkodik hozzá. :? De sztem nem sok (kiürül a felesleg).

Mabe, te meg itt titokban betöltötted a 15 hetet! :shock: :D Gratula! :D

Ma vásárolgattam, mert szombaton lagziba megyünk, de alig jött rám valami. :oops: :? Végül vettem egy pár göncöt akciósan, aztán majd kitalálom, melyik lesz. Bár rohadtul nincs kedvem ebben a hóban-sárban-hidegben lagziba menni. (Most is takaróba vagyok bugyolálva, úgy ráz a hideg) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Hol vásároltál?
Hol lehet egyáltalán normális kismama-ruhát kapni? (a brendonon kívül)
Vendég

[quote="rana33"]
írta:
rana33
Mabe, te meg itt titokban betöltötted a 15 hetet! :shock: :D Gratula! :D

Köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És Szezso is ma 15. hetes :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Mabe, én még nem kismama ruhákat vettem, azért még nem AKKORA a hasam! Csak simán dagi vagyok! :lol: Kismamaruhákat nem tudom, hol érdemes venni. C&A? Women'Secret? Ott is szoktak lenni, már amennyire hiányos információimban meg lehet bízni. :D De lehet, hogy én nem is fogok kismamaruhákat venni. Most még nem kell egy darabig, a nyári ruháimba meg úgyis bele fog férni a pocim, és hátha még vénasszonyok nyara lesz, mikor szülök. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86
És Szezso is ma 15. hetes :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Akkor neki is gratula!!!! :D :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso és Mabe: boldog hétfordulót Nektek! :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Egész jó ez a link: http://ideal.hu/1/archivum/2002/5/0000- ... -terhesseg (Nyulasz, van benne szó a combba sugárzó fájdalomról is!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz,
nekem a védőnő azt mondta, hogy a 14. hétig nem szabad semmi megerőltetőt csinálni, emelni, hajlongani, ágaskodni, mert akkorra fejeződik be a méhlepény kötődése a méhfalhoz.
Apával mi is voltunk lightosan, majd kérdezz rá dokinál, hogy zárt-e a méhszájad, és ő mit gondol, az a biztos, de azért 9 hónap elvonás elég kemény, főleg, hogy a szülés után is várni kell majd pár hetet.

Dezsi,
olvastam, mi történt, ezért nem is volt kedvem írni :( Annyira szurkoltam neked. DE!!! Vkrisznek is annyira szurkoltam, és most spontán babás. Neked is szurkolok tovább, mert nagyon szeretném, ha most már rád is sor kerülne!

Puszi,
mennek a drukkjaim!

Nyulasz,
nekem stimu elejétől kellett szednem Aspirin Protectet, a punkció előtt kellett kihagyni pár napot, utána még tíz napig ment.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Mabe,
ide hosszú lenne leírni, de a blogban leírtam.
Attól függetlenül jól és pörgősen.
Csupa APEcH:evil: az életem napok óta. Hol a görcs kerülget :evil: , hol Bogica. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnalban arra ébredtem (1:44kor), hogy görcsöl a fejem és kegyetlenül fáj. De sajnos tudom miért. :cry:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz,
azt még akartam mondani, hogy - úgy is, mint akinek van érsebész a rokonságában - a lábfájást tessék nagyon komolyan venni és elmondani dokinak, mert jobb a bajt megelőzni, és gondolom, szeretnél még évtizedekig gyönyörködni a nyúlbogyókban, nem akarsz trombózist fiatalon...

Hajnoca,
sok-sok türelmet az APEH-hoz, sehol nem olyan gáz az ügyintézés, mint ott, ahhoz képest még a földhivatal és a szegedi önkormányzat is kutyafüle.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Vagyok én is, csak Julcsi pár napja nem akar aludni nap közben, így aztán folyamatos törődést igényel. Estére meg teljesen kidőlök.

Édesek a képek!

Puszi, Krisz, drukkok. Kismamiknak pocaksimi!

Jó éjt!

Kép
petne

Szép jó reggelt!

ÉN is forgolódtam éjjel, de nem is csoda mert tegnap du-n is aludtam 2,5 órát. 37,2 volt, teszt nincs.

Volt itt teganp egy régi barinőm, nem láttam vagy 1 éve ha nem több.Ők is szeretnének babát már több éve, volt endometriózisa is, egy almaméretű cisztát vettek ki a méhe mögül de nem kapott utána kezelést.Spontán próbálkoznak azóta is, lh-znak és múlt ősszel sikerült is pozitív tesztet produkálnia de végül a 6. héten mégis megjött neki.Nézték uh-n is, leállt a fejlődés vmiért. Azt mondja meg is volt fázva rendesen akoriban, szedett gyógyit is...de ki tudja ez volt-e az oka, hogy nem maradt meg a baba.Mivel soha nem néztek még nála semmilyen hormonszintet mondtam neki, hogy progipótlást kérhetne legközelebb mert egy másik barinőmnek is 2 missed ab-ja volt sárgatestelégtelenség miatt.Ja és vitamint se szedett akkor, azóta fembiont szed és kapott magneb6-ot is, reméljük hamarosan legközelebb már minden rendben lesz! :D

Kisbuta
De a cipőt csak be kell kötni, a csizmát meg felvenni. :shock: Próblok óvatos lenni. :D

Hajnóca
Piri közelít? :(

Rana
Dehogy vagy te dagi!Csini csajszi vagy! :D
vizkriszisback

Vkrisz,
az is biztos. Igaz azt sem tudom mikor kellene megjönnie, de már idő van, mert rügyezek, mint a bokrok. :lol:

Nem arra értettem. A sírástól és a ránkszakadt gondoktól. Nem kevés jutott mostanában.
Tegnap is megtudtam egy ismerőstől, hogy jobb ha utána nézek az illetékes dolgainknak, mert hiába hogy az APEHnál van a labda én szívhatok, mert simán felpótlékolják a ki nem egyenlített számlát, ha úgy tartja kedvük.
Igaz, hogy arra ba..nak, hogy normálisan megnézzék a papírokban leíratakat (nem 1/2 részben vagyok tulaj a lakásban hanem 1/10) és mégis kiküldenek egy olyan papírt amin ez szerepel. Pedig még be is kérték az adásvételit.
Mi erre az ügyintéző válasza? Hogy ő azt a papírt nézte amit az előző ügyintézőtől vett át. (abban is rossz adatok szerepeltek) Erre a párom mondja neki, hogy küldtünk választ, hogy javítsák, mert nem helyes és a szocpolt is vonják le az összegből, mert azután nem kell illetéket fizetni.
Szóval még mi világosítjuk fel az ügyintézőt, hogy mi a dolga!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! :D

Puszikám, Drága, már ET+4!!! :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hét-fordulósoknak gratula! :D

Vkrisz,
nekem is lételemem a mozgás, de most megerőltetem magam és lemondok róla :lol: Hiányzik, de nem éri meg kockáztatni, lesz még az életben elég alkalom mozogni! :P

Rana,
Magne B6 3X2? :shock: Ojjé!!! (én örülök, ha nem felejtem el napi 1x... :roll: )

tillidian

Rana!
Sajnos ha hányós az ember, akkor hiába eszik sokszor keveset, egészségeset és sok vitamint, akkor is hányni fog. nekem elhiheted, próbáltam. :lol: De mi az a napi két wc ölelgetés? Babákok mindent megérnek...

Magneb6: most 3X1-et kell szednem, de a dokim már mondta, hogy lassan áttérünk valami másra.

Mabe!
Én a C&A-ban vettem. Brendon kicsit drága. Bár pl. az övterelő ott olcsóbb, én ma azt készülök venni. :lol:

hajnoca!
Sajnálom az apeh dolgot! :roll:

KépKép
zsófikukac

Hajnoca, mi úgy jártunk illeték ügyben, hogy fellebeztünk, ők nem válaszoltak csaknem 1 évig, majd kaptunk egy papírt, amiben késedelmi kamatot számítottak fel. Gondolhatod, hogy nem keveset. Szerencsére kaptunk egy új, kedves ügyintézőt, és végül elfogadták a fellebezést is, és a késedelmi kamatok befizetésétől is eltekintettek (mondjuk ez utóbbira azt kell mondjam, hogy "még jó")

Magneziumtól ne féljetek lányok! Csak segít, ártani nem tud, a felesleg kiürül a szervezetből. Én végig a 250 mg-os pezsgőtablettát nyomattam, nem is görcsöltem.

Puszi, babaragacsokat küldök.

Kismamiknak kevés rókakomát és pillangószárnyakat :)

Spontánozóknak szép éjszakákat :wink:

Kép
petne

sziasztok!

megjött!!! :D

hivtam a dokimat, egy hónap múlva találkozunk a kövi ciklusban...

most akkor mit csináljak:
szedjem tovább a vitaminokat?
mérjem a hőmet?
számoljam a napokat?
esetleg bújjak ágyba apával? :D :lol: :lol:
dezsina

[quote="dezsina"]s írta:dezsinaziasztok!

megjött!!! :D

hivtam a dokimat, egy hónap múlva találkozunk a kövi ciklusban...

most akkor mit csináljak:
szedjem tovább a vitaminokat?
mérjem a hőmet?
számoljam a napokat?
esetleg bújjak ágyba apával? :D :lol: :lol:

IGEN, ? , ? , IGEN!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
:D
drukkhegyek és ragacsok!!!!! :wink: :D
dezsina

Dezsina
Hajrá spontánozáááááááááááááááás!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Látod, nekünk is bejött. :wink:

Egy magne b6-ban 48 mg magnézium van, 6ban akkor majdnem 300.

Hjnóca
Mi meg az adóvisszatérítést várjuk már több mint 1 hónapja.Már késnek.

Nekem a déllelőtt nem vmi nyugis.Lejöttem a boltba , párom meg elrohant nagykerbe mert üres már a bolt, az anyós meg mostanában nem nagyon részt a boltban. :evil: De lájtos a forgalom is, meg én is.Aztán elautóztam a tescoba a gyóggyszertárba utróért, meg vettem gyümit is.
Most meg lentragadtam a boltban mert nem jó a lift áramhúzás miatt és hát a 8. nem sétagalopp.Ennek örömére elkültem a párom még vásárolni...úgyse jön a kutya se ilyenkor...én meg netezek.Délben meg ebédszünet, most jött a pizza. :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Nyulasz :D

Jól vagyok, elfoglaljuk magunkat rendesen. Sok a meló, hétvéginket pedig április közepéig betábláztuk. 8)
Marad a szeptemberi fagyis beülti. Most nyáron, szezonban utazási irodából elmenni..... Nem örül a főnök.

Mabe, Szezso :D

Gratula a 15.héthez!

Mennem kell dolgozni.Jók legyetek!

kobzoszsu

Sziasztok!

Dezsike, tedd mindazt amit felsoroltál! Jobban vagy?

Bocs, majd még jövök, de odaég az ebéd!!!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Dezsinám,új hónap,új avatar,új remények :D
Puszi,zebracsorda megy!!! :D
Vendég

Dezsi, nagyon jó az új avatarod!! Hajrá spontán, csak annyira jöjjön be mint Vkrisznek! :D

Puszi, akkor jövőhét csütörtök vérvétel?

Nekem a dokim a kaáliban azt mondta a 12. hétig ne mozogjak, emeljek. És napi 3X2 magne b6-ot szedek orvosi tanácsra.

Kép
kata05

Kata: elvileg szombat lenne, de pénteken lesz vv. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Zsu,az jó,ha elfoglaljátok magatokat...spontán van esély?
Vendég

Kép

Ez a hivatalos verzió, az utolsó menzitől számítva...
vizkriszisback

Nyulasz :D

Spontánra mindig van esély, nem is hagyjuk ki. 8) :lol:

Krisz :D

Nagyon jó a vonalzód. :wink:

kobzoszsu

Itt vagyok, ragyogok...

Puszedli, Vkrisz mai drukkjaim nem maradtak ám el, csak én. :oops:

Dezsina, klassz avatar! Tessék spontán bébit gyártani apával. Az csak jó lehet mindkettőtöknek.

Kérdeztétek meddig dolgozom. Május végéig. Ha bírom. Ha nem, akkor korábban elkezdem a szabit. :lol:

Kismamiknak pocaksimit küldök!

skrisz72

Dezsi, hajrá spontán hónap!

Puszi ++++++++++++++++

Skrisz, ha úgy érzed, hagyd abba a munkát. Én már bánom, hogy olyan lelkiismeretes voltam. A baba mindennél fontosabb!

Kép
petne

Dezsi, az utoldo kerdesedre mindenkepp igen a valszom :wink:

Vkrisz, olyan szep a teszted :!: Erre a spontan babara igazan buszke lehetsz :!:

En ismerek olyan dokit, aki azt mondja a kismamainak, hogy inkabb szivjon el egy cigit, minthigy megigyon egy pohar kolat :shock:

Most olvastam egy cikket a koffein (KAVE!!) karos hatasairol terhesseg alatt :!:

A peneszes sajtokat is messzirol kerulni kell. A Magyaroszagon forgalomban levo Danish Blue-rol tobbszor kiderult, hogy a megengedettnel magasabb csiraszamban tartalmazott Listeria nevu bakteriumot, ami koztudottan vetelest okoz :!:

Na, ma ilyen tudomanyosra sikeredtem :wink:

Puszi, mar ET+4 :!: Most rad figyel mindenki :wink:

En kb. ET elott vagyok 3 nappal :!:
katavirag

Szép jó reggelt!

43.cn, 37,2...még nem pisiltem, menni akarok tesztért...függő vagyok. :D

Puszi
Mennek a babatapik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katavirág
Csak nem?ET? :shock: Te kis titokzatos! :D
Tegnapelőtt dobtam ki penészes sajtokat, megbontottuk a mozzarellát pár napja, az is ppenészes lett, de a camember ami eleve penészes (én nem ettem belőle), a vágott részen még penészesebb lett...undi volt. :?

Nyulasz
Mit kell csinálni, hogy a vonalzó mindig ott legyen?

Puszi mindenkinek a teljesség igénye nélkül:Rana, Zsófi, MAbe, Skrisz, Zsu, Deezsina, Till,Hajnóca, PEtné, Egerecske ...!
vizkriszisback

Kép

Most bemásolom, amit újraszerkesztettem, de gondolom nem így kéne. :?
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?