Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a mi tapasztalatunkat és egyben seíteni, hogy mit ne csináljatok!
Kisfiunk 5 éves. Három éves korában egészen jól működött a dolog, míg aztán egyre nehezebb lett.
Próbálgattuk, de jött a berpedezett bőr stb.. Egyszer az okos apuka (én) úgy gondolta, hogy fürdés után egy kicsit felhúzva hadja. Kb 20-30 perc múlva megláttuk, hogy a szűkület és a makk között a bőr felduzadt. Este 10-kor telefon az ügyeletre, kérdeztük hogy mit tegyünk? Azt mondták azonnal vigyük a Heim Pál korházba, ott van a gyerek sebészeti ügyelet. Így is tettünk.
Nagy nehezen a második doki visza tudta neki húzni, viszont az sem a kisfiamnak, sem nekem nem volt egyszerü. A doki azt mondta beödémásodott.
Hozzátette még, az ötletem fizikailag jó, de biologiailag nagyon nem. Most ismét elmentük a korházba, hogy beszéljünk egy dokival hogyan tovább, mik a lehetőségeink.
Felírt egy kenőcsöt amivel 2 hétig kenni, azután 2 hét szünet. Majd megint 2 hét kenés, azután kontroll! Most kenjük egy hete, még semmi változás. Amennyiben ez így marad, elkerülhetetlen lesz a műtét.
Tanulság: ha egy kicsit is nehezen megy fel, soha ne hadjátok neki úgy!!!!!!!!!
u.i. amit a Vendég írt, neki szerencséje volt, senki ne próbálkozzon vele!
Üdv: Gábor