Új privát üzeneted érkezett!

Nolit még a Tv- sem köti le :twisted:
Még a Thomas meg a Verdát meg meg nézte de már megunta azt is .Már van kb.30 dvd-je de nem érdekli pedig jók(kisvakond,oroszlánkirály,lolka-bolka ,pingu)ááá... mindegy neki
Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Jaj Csilla.
Mi is megnyírtuk a Szabit vasárnap.Fel akartam nyesni a haját,hát izé,szóval....
Láttátok a J.Renoval a Jöttünk láttunk visszamennénk c filmet? :lol:
Szóval kb olyan lett a hejy,és jó cik cakkos,mert üvöltött közben.Hát lehet nullással nyírom következőre.Vagy viszem a fodrász barátnőmhöz :lol:

Kilók.Azért nekem jó lett volna ha nem hízok,ugyan is eleve 78-ról kezdtem a 170cm-hez.No de nem tudok mit csinálni.Éhezni mégsem éhezhetek.
A lényeg tényleg az,mi érezzük jól magunkat a bőrünkben.
De ez annyira védőnő kérdés.A mi védőnőnk megjegyzést sem tesz.
Sőt tegnap a helyettesítőnél voltam,és csak megkérdezte kb mennyit híztam.Le sem mért elhitte amit mondok.

mimi12

Linácska.A Szabi is kb olyan mint Csilla Nolija :lol: :lol:
Szerintem kölcsön adjuk neked a fiúkat 1napra,ha szeretnél egy kis rumlit :lol: :lol:
Amúgy én nem igazán szeretem,ha a tv előtt ül a Szabi.Sajnos télen többet néz mesét,de csak amit én engedek.No meg ha az apja itthon van.De én ha lehet be sem kapcsolom.
Most is kint rombol az udvaron.Néha rá lesek,hogy mit művel,de alapjába nagy kárt nem tud tenni :lol:

mimi12

Tegnap én is voltam dokinál. Szerencsére minden rendben van, látta is milyen nemű, de kibírtam, hogy ne kérdezzek rá :)
Egyébként egyre erősödik a fiús megérzésem, hetek óta csak fiúneveket nézegetek. Nem fogok végig titkolózni, lehet hogy a következőnél rákérdezek vagy kiszedem apából...

Mimi, ne foglalkozz az amniós kérdésekkel! Nekik muszáj megkérdezni újra és újra, te meg engedd el a füled mellett. Elhiszem, hogy marha bosszantó, de itt tart a magyar egészségügy, ne várj többet.

Jó, hogy mindenki hajat vág :) Én is két napja estem neki, Milunak jó dús haja van, fél órát ritkítottam és még mindig csak elöl végeztem 8) Nem hagyta tovább vágni, most elöl rövid, oldalt és hátul hosszú :lol: úgy néz ki, mint azok a kislányok, akiknek a fejük tetején van egy kis copf, hogy ne lógjon a szemükbe a hajuk :wink:
Vendég

Mimi,
nálunk Lili elég sokat TV-zik, főleg baba tv-t néz angolul. Pl. ha hazajön az oviból kb. egy órát nézi, fekszik, és utána kezd játszani. Szerintem totál lefárasztja az ovi. Ma meg azért nem bántam, mert elég sok dolgom volt a lakásban, hétvégére jönnek vendégek, szóval kicsit rendezkedni kellett. Így nyugodtan tudtam csinálni, de a felmosásban már segített.
Amúgy mehetne az udvarra is, van tök jó csúszdája, minden, szereti is, de egyedül nem megy. Egyedül a lakás egyik helyiségéből sem megy a másikba mostanában, mert tuti boszorkány vagy szörny van ott :lol:

Kilók:
szerintem aki 50 körüli kilóval kezdi, tuti, hogy valamivel többet fog hízni, hisz nincs tartalék. Aki meg 100-zal, az lehet, hogy egy grammot sem. Na meg a genetika, a vízvisszatartás, és még annyi minden közrejátszik. Én 1,5 kilónál járok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most jöttünk haza Ádikával fodrásznál voltunk. Egyre ügyesebb, már olyan nagyfiú, hogy már nem is sírt.

Linácska én ma megyek 5-re uh-ra :D . Neked meg már csak pár óra és te is meglátod.

Nócika: Nekem a Várkonyi a dokim. Mit szeretnél tudni?????????

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba,
ti sem tudjátok még a nemét? Most derül ki?

Nem is írtam: voltam a védőnőnél, hátha papíron is megjött az eredményem, hogy holnap oda tudjam adni Uh-n. Hát 3 hét alatt nem jött meg sem az AFP, sem a toxoplazma. Könyörgöm, ha mondjuk valakinek felmerül toxoplazma fertőzés gyanúja terhesség alatt, akkor várjon egy hónapot az eredményre, hátha már késő lesz beavatkozni????????? És én hétvégén tatárt csinálok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megyek, alszok egyet a csajszimmal, azzal is eltelik néhány óra :lol:

Képzeljétek, egyedül becsomagolta apa ajándékát :lol:

Mimi,
képzeld, másfél óra trónolásból nem lett semmi, utána pelus, és két perc alatt már ott is volt a kaki. Aztán próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj a bilivel, oda miért nem sikerül...., de nem válaszolt. Egy olyan 30 perc múlva meg azt vettem észre, hogy a semmiből nekiállt sírni, és potyogtak a könnyei. Szerintem ezért, olyan kis lelkis. Hagyom a francba az egész szobatisztaságot, ennyit nem ér, majd bilizik, ha ő akar. Max. fizetek 4000-el többet az oviban szeptembertől.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: szegény Lili, ez olyan szörnyű, hogy így a lelkére vette ezt az ügyet! :( Biztos nagyon rossz érzés, amikor látod a kicsit sírni, ráadásul ilyen apróságon! (Bár annyira nem is apróság, de annyit azért nem ér az egész, hogy így kiboruljon tőle!) Hát együttérzek veled!

Kép

Kép
hmbori

Linácska :cry: :cry:
Tényleg hagyd a francba!!Nem ér annyit az egész.Én a Szabinak csak azt szoktam mondani,hogy szeretném,ha a wc-be kakilna.Én reggel le veszem róla a pelust,és nem adok rá.Ok a Szabi itthon van,és így kicsit könnyebb.
Hétvégenként meg délutánonként kipróbálhatod,hátha nem pisil a bugyiba.Vagy idővel rájön,hogy kellemetlen.De ha nem,akkor várj még!!
Én úgy gondolom semmi gond azzal,hogy még nem szobatiszták!!
Mellesleg ez leki dolog is lehet.Pl az oviban látja,hogy wc be vagy bilibe kakílnak a gyerekek,és utána lehúzzák a wc-n.Esetleg lehet ettől fél.Vagy bármi lehet.
Tégy úgy ahogy én!!!Egyik füleden be a másikon ki,az ismerősök jó tanácsa :wink:
Mert gondolom ilyenből is kapsz bőven...

mimi12

Szasztok!

Ma már megjártuk a mh-met majd mentünk a játszira és a bnőmkhez.Most már alszik a drágám.

Nem tudom melyikötök irta,hogy pörgök,de egy lassan 2 éves mellett nem lehet nem pörögni :D :D .Mondjuk még egyáltalán nem fáraszt le, igy élvezem.Sőt a múlt héten futottam a bnőmmel a buszhoz,hogy hamarabb érjünk haza.Szegény teljsen kiakadt,hogy minek kell nekem futnom :D

Lina:Boldog névnapot kivánok a férjednek.
Godolom,hogy már várod a holnapot remélem megmutatja magát a babád.!!

Ádibaba:neked meg drukk a mai uh-ra.Várjuk majd a hirkeet.

Kilók:én a diéta miatt -2 kilónál tartok.Mondjuk Márkkal nem kellett diétáznmi csak kb 7 hétig és akkor is 4 kiló jött rám :) De én ugye nem 50 kilóval kezdtem egyik terhességemet sem.
Vendég

Benéztem az iwiw-en a klubba, van pár ismeretlen tag :) Azon gondolkodom, mivel lehetne megkönnyíteni egymás felismerését... Biztosan van egy-két olyan tag is, aki nem ír ide, csak az ismerősei számát szaporítja az iwiw-en, de aki ide tartozik, azt nagyon szívesen beazonosítanám. Ti hogy csináljátok?
Vendég

Én kipróbáltam azt is Nolinál,hogy fodrászhoz viszem el is menntünk de azt a hisztit amit levág...amikor kisebb volt akkor még el voltam ezzel a témával,úgy ,hogy beleállítottam a mosdóba ez tökre tetszett neki (tükör,ez az kis apróságok)de ez már nem jön be.Kész kudarc :cry: Pedig muszáj lesz egy kis határozottság mert már elég hosszú neki :? nem baj majd ha apa hazajön valamelyik nap időben akkor nekiugrunk :lol:

Főzésemből ma nem lesz semmi :roll: Hazaugrott apa és közölte,hogy o ne már ő a rakott krumplit nem szeresse pedig én tarját és szalonnát is szoktam bele tenni. :evil: Csináljak rakott kelt de azt meg Noli fújta le :cry: Erre én meg az egész főzést :wink: Ennyi válogatóst 8)

Linácska a férjednek boldog névnapot kívánunk :P
És ha kell kölcsön gyerek pár órára mert unatkozol akkor hamar leérek a pályán :lol:

Noli nagyon hamar lett ágy tiszta olyan 18 hós korától kezdve nincs pisi, kaki éjszaka.egész nap nincs rajta pellus mert a Wc-be pisil(a bilit látni se akkarja) mindegy ,hogy zenél,autós ..stb.
Ha kaki van azt meg csak pellusba :cry:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla az én nevem is Csilla ,szerintem csak ilyen nevük ketten vagyunk.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na igen, Te vagy az egyetlen akit sikerült beazonosítanom :lol:
Vendég

Noémi visszajelöltelek :P Vagyis nagyon remélem..meginnt újjítottak..hogy honnan meg mióta,sztori..stb.
Szabi nagyon aranyos a képeken :P Az utsón az liszt úgye :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

cscsi: azért szerintem engem sem nehéz beazonosítani... :roll:
Megy?

Kép

Kép
hmbori

Csilla:Szilviből sincs sok.Sőt ha jól tudom én vagyok az egyedüli :)
Vendég

Lányok, akit visszajelöltem az megvan :lol:

Bné MA

CSM
Tné MÁ
G(H)M
Kira?????

Na ők jelezzenek, mert nagyon kíváncsi vagyok rájuk :D
Vendég

Cscsi,
szerintem meg nem normális orosz vezetéknevem a férjem által meg csak nekem van :lol:

Mimi,
nálunk ez a leveszem a pelust dolog nem jön be, akkor ott végzi el a dolgát, ahol éri, én meg útálom takarítani. Majd nyáron a kertben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="bim-bam"]N írta:bim-bamoémi visszajelöltelek :P Vagyis nagyon remélem..meginnt újjítottak..hogy honnan meg mióta,sztori..stb.
Szabi nagyon aranyos a képeken :P Az utsón az liszt úgye :lol:

Dehogy liszt,az az akkor épen új kézkrémem volt :lol: :lol:

Nem kell ám semmit bejelőlni a honnan ismerjük mezőben.Ott az alján csak simán ráklikk az ismerősnek felveszemre...,vagy mi van oda írva..

Csajok!Engem könnyű megismerni névről.A Mimi az gyerekkori becenevem :lol:

mimi12

Mimi
Az orvosnak így le kell írnia...
Ma már mindenhez beleegyező nyilatkozat van, a legapróbb beavatkozásokhoz is (pl. a műtét előtti katéterezéshez, infúzió bekötéshez).
Nálunk még nem is annyi mint USA-ban (férjem egy évig dolgozott San Diego-ban :wink: )

Linácska
Német-spanyol szakos vagyok... de csak itthon tartok órákat.... meg fordításokat vállalok :wink:

Irdab
Én az ilyen tanácsokon csak nevetek :lol: :lol: :lol: :lol:

Piroska
Én a terhesség előtti tempómnak kb. 1/4-ét bírom...

Bim-bam
Én megértem, hogy fáj a hajvágás. Valamelyik nap fájt annyira a fejem, hogy még a hajam is fájt :cry: :evil:
Vendég

[quote="cscsi"]B írta:cscsienéztem az iwiw-en a klubba, van pár ismeretlen tag :) Azon gondolkodom, mivel lehetne megkönnyíteni egymás felismerését... Biztosan van egy-két olyan tag is, aki nem ír ide, csak az ismerősei számát szaporítja az iwiw-en, de aki ide tartozik, azt nagyon szívesen beazonosítanám. Ti hogy csináljátok?

Engem nem lehet felismerni az iwiw-en... nem vagyok rajta... :wink:
Vendég

Csilla: Én volt, hogy a pocifotós képekkel akartam beazonosítani. de nem nagyon lehetett, mert mindenki levágja a fejét :lol:

Tóthné Molitórisz Ági :D vagyok!

na megyek tusolni és indulunk

:arrow:

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Látom kitört a nagy UH-láz :wink:
Nekem még van addig 6 napom :oops: :cry:
Vendég

Ádibaba
Én teljes képet is szoktam feltenni :wink:
Az avataromon is én vagyok....
Vendég

Mimi
A doktoroknak az a dolguk, hogy leírják :cry: :wink:
Te meg elutasíthatod...

Egyre többször érzem babácskámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Mimi
Szerintem én sem csináltatnám meg az amniót, ha ilyen jók az eredmények !! Én totál megértelek !!!

Linácska
Drukkolok ám holnapra ! :D

Piroska
Tegnap este nekem is szörnyen fájt a hasam, de én nem szedek Magne B6-ot, nekem ilyet nem írt fel a dokim és még nem is említette ....

Nócika
Gratulálok az Afp eredményhez !

Cscsi
Mi is kíváncsiak vagyunk ám a bébi nemére ! :wink:
Iwiw : G (H) M :lol:

Kép
Kép
rilla_

Rilla
Ez érdekes :roll:
Nekem a beültetés után mindjárt javasolta a doktor, hogy szedjem ha görcsölök :wink:
Vendég

Sziasztok!
Jó sokat írtatok...meg se próbálom lereagálni...
Na ma nem bírtam és csavarogtam...nem nekem találták ki a vízszintes dolgot állandóra....
:wink:
Noémi!Látod ezt írtam Neked anno,hogy az Én dokim a statisztika és papír megszállottja.....lényeg,hogy elzavar amnio-ra,mert öreg vagyok....de már nagyon úgy vagyok,ha az Afp kicsit is jó lesz...és Uh alapján is minden oké lesz pénteken....akkor nem engedem...
De amúgy Én még sehol se írtam alá papírt az amnio-val kapcsolatban!

Sissi!Én írtam anno,hogy pörögsz! :wink:
Én K.Andrásné vagyok az iwiw-en,de a becenévnél is Kandi szerepel...
Na megyek uzsizni,ma nem ettem semmit,csak spenotot-krumplival!
Én is híztam már 2kg-ot,pedig lenne miből építkeznie KCS-nek!!!
kandi72
Budapest III. kerület

M.Csilla!
Vissza akartalak jelölni az iwiw-en,de lehet elrontottam...csapatból ismerem-et jelöltem be....de most nem is tudom,azt írta,hogy kapcsolat vagy micsudi nincs beazonosítva....
Be jelölsz megint,mert én nem tudlak,mert nincs is most olyan rubrikám......jajjjj miért variálnak mindig????
Bocsika
:?
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Hát megjöttem a vérvételről, egy pali vette le a vért a jobb karomon átszúrta a vénám, úgy fáj maj be ........ aztán levette a másik karomból. Szóval nem sikerült valami túl jól. De csütörtökön meg lesz az eredmény. Remélem megérte kijukasztatni magam újra.

cscsi: Engem sem nehéz beazonosítani nekem van csak Jázminom.

Üdv
Bea
beusmimi

Ádibaba,
mi volt, nagyon kíváncsi vagyok!!!

Beus,
borogasd a vénád! Fáj még?

Nekem már csak 13 óra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anetto,
te nem tegnap voltál Uh-n???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép estét!

Linácska: borogatom de még mindíg fáj. És tök lila. Tiszta gáz. Biztos már nagyon izgulsz a holnap miatt. Már mi is kiváncsiak vagyunk a bébidre.

van pár fiú név amin gondolkodom mégpedig : Dorián, Marcell és Zsombor. A vezetéknév pedig Ducsai. Nem is tudom olyan nehéz mert nem mindet lehet becézni, meg ha lehet is némelyik olyan béna. Szerintetek????????,

Na megyek fürdetni aztán elrakom Jázmint holnapra.

Mindenkinek jó éjt!

Bea
Kép
Kép
beusmimi

Beus,
hát manapság mindenki Zsombor, úgyhogy én azt azért nem adnám. Nekem a Ducsai Marcell tetszik. A Marci az olyan aranyos, bár Mártonnak nem hívnám a fiam. Mi is megbeszéltük, hogy az első fiunk, ha lesz, Levente, ha lesz kettő, akkor a második Marcell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Itt vagyok,de csak pár percre..holnap megpróbálok reagálni is..Melósok még mindig itt vannak.Lent vagyunk már az ebédlőben ksi kuckós lett!
Megy a net+tv-is,de feszt megszakad....

Linácska,hívtam a központot...a vonallal van valami..az előző lakó aki itt lakott,megosztották a vonalat..és csak a kiágazó vonal ért le ideáig..azt mondták ha központilag nem tudják megoldani,akkor kijönnek.
Remélem nem büntetnek meg bennünket,mert nem mi szedtük szét a kábelt...
A másik meg,hogy szted kb mennyi idő mire ide is érnek?Remélem nagyon hamar!

Beus,nekünk Zsomborunk lesz nagy valószínűséggel..Luca is az lett volna ha kisfiú lesz :wink: De a Marcell is tetszik nekem is...

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
elvileg 72 órán belül mennek ki a szerelők. Megbüntetni meg tuti nem fognak.

Képzeljétek, a férjem fürdött, és mondta, hogy menjek már oda. És olyan aranyosan mondta, hogy tudja, hogy igazunk van Lilivel, és Pötty tutira lány, és ő már beletörődött, hiába szeretne ő kisfiút, érzi, hogy lány. Előtte néztük meg Lili UH-s dvd-jét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cscsi:Nem tudom, hogy engem jelöltél e vagy én jelöltelek e?!Szabó Krisztina vagyok!Te melyik Csilla vagy?!?A becenévből ítélve talán Csollány Csilla!!!:)Ha te vagy akkor az ismerőseim között vagy!

Nócika:Én is Várkonyihoz doktorúrhoz járok, mint Anetto!!!:)Neked ki a szülész dokid?!?

Piroska:Én is kezdem mostanában már érezni, hogy nem vagyunk a régiek!Ezt elsősorban a munkahelyen érzem!!Amit eddig bírtam, azt még mondjuk bírom, de már nem megy olyan simán, mint azelőtt!Azelőtt elég jól bírtuk a strapát!Most már muszáj egy kicsit lassítani!!Manócskáért mindent!!Szerintem ez normális!Ahogy egyre jobban növekszünk, és egyre nagyobbak lesznek a Picurok, annál nehezebben fognak menni a dolgok!!És szerintem még a nyári hónapok is rá fognak egy kicsit tenni!!!

Linácska:Gratula Apának a nevezetes naphoz:)Nagyon ügyes a kis Leányzó!!Aztán majd írd meg, hogy mit szólt meglepihez!!
Annak is nagyon örülök, hogy Párod kezd egy kicsit felengedni!!Csak egy kis idő kellett neki ezek szerint!!!

Earhart:Rajtam is kezd kijönni!!Nekünk van egyszer 6 nap és van egyszer 7nap!Hétfőn megyünk a szülész dokihoz, majd kedden pedig 4D-re!!Már nagyon várom, hogy láthassam a kis Picurt!!!Szóval nagyon jól tudom, hogy milyen érzés ez!!!Én is már mint egy rossz gyerek számolom visszafelé a napokat!!!:)

Kép
bener

Linácska:holnapi uh-ra megy a drukk.Aztán haamr gyere a hirekkel.

Ádib:mi volt az uh-n?Megmutatta magát a baba?

Kandi:visszajelöltelek.

Beus:nekem a Zsombor név tetszik a legjobban felsoroltak közül.
Vendég

Lányok,
Uh után közvetlenül nem fogok tudni jelentkezni, hacsak nem működik a web and walk a telcsimen. De pont kész lett a cégesem, azon valamiért nem jó, de mielőtt visszaadom a cserekészüléket megpróbálom arról megírni. Ha nem, akkor csak délután-este leszek netközelbe. Kivéve még, ha apukámhoz felmegyek, ott van net.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

De aranyosak vagytok, percenként rohangálok az iwiw-re és egyeztetem a neveket :) Most már majdnem mindenki megvan :)))))

Fú, a Zsombor nálunk is nagy favorit, látom leszünk páran! Nekem a Botond is tetszik, meg Máté is (se ő az unokahugom babája :()

Megyek aludni, hulla vagyok :(
Vendég

köszönöm a gratulákat, hoztam képet babáról :D

Kép

mimi: ne idegesítsd magad az amnion, árt a szépségednek :) meg egyébként is, te már csak jobban tudod, hogy a kicsi jól van, nem? a te kislányod 8)

linácska: nem lehet, hogy a párod csak rápihen ketteskére:?: és ha kell,majd ő is ott lesz a toppon :!: uhra együtt mentek hármasban? kíváncsi leszek, lili hogyan fogadja :) bilitémához meg - nyugodj meg, az oviba egykettőre átveszi a többiektől a jópéldát, máté is csak azért szobatiszta (nappalra), mert a bölcsiben vitték ki a nagyokkal wcre és elirigyelte tőlük!

rilla: afpnél már irtam, hogy még telefonba megkérdeztem, de ez nem magas (2,5 fölött már neccesebb), illetve ha előző nap fehérjedúsan étkeztél, az is megemelheti a véredben lévő fehérjemennyiséget és téves eredményt adhat!!! ne aggódj, minden rendben lesz nálatok is :!:

tündi: te viszed a vizsgálatokra Lucát is? vérvételre, védőnőhöz? hogy bírja? vagy várja a tesót és érti, hogy ez érte van?

irdab: apukád aranyos :D , ezek szerint ő is várja a bébikét :)

babamozgás: nem konkrétan érzem, csak néha, ha szétfeszíti a házat, de akkor az elég kellemetlen (napi 1-2 alkalom) - bár az uhn láttuk, hogy nagyon aktív, úgyhogy ez később rosszabbodni fog :idea:

névben most az Ábel, Barna és Zsolt játszik, de ez még gondolom bőven változik majd :oops:

beusmimi: marcell nálunk is a topon volt (lehet még lesz is), a zsombor meg nekem tetszik

ádibaba: mi volt uhn?

earhart: nem egészen 1 hét, és uh? akkor megmondják a nemét, vagy ott kint milyen az ilyen vizsgálat? mennyire alapos? (már ha előre tudod)

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spulni,
hát ez az oviban majd rászokik, ez nálunk nem jött be. Lili 21 hónapos kora óta magánovis, együtt jár nagyobbakkal, szóval már a 2. évet tapossa az oviban, és semmi hatása.
Pont ma irattam be a következő évre is. Épp mondtam, hogy így a 3. évben végre kiscsoportos lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 02:38-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anett:Gratula a Kisfiúhoz!! :D :D
Igen én is kislányt szerettem volna,de a lényeg azhogy egészséges.
Mi is megpróbáljuk majd a 3. gyerköcöt hátha Ő lány lesz :D max. teljse férfi uralom lesz nálunk :D
Vendég

Anett:tesódnak megy a drukk. Most már inkább jöjjön az a baba.Most miért tartottak bent? Hányadik hétben van?
Vendég

Nekem már csak egy másfél óra...

Észrevettétek, hogy eddig minden 2. gyerek fiú???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Spulni,nagyon édes a babucikátok!:) Lucát nem szoktam magammal vinni,a mamám vigyáz rá!
Az uh-ra oda elvittük,mert apa is jött.Szerintem nem érti még a dolgokat.szoktuk neki mondani,nem látnám rajta,hogy bármi érdeklődést is mutatna.Szerintem ehez még kicsi...
Majd ha megszületik akkor fogja jobban érteni,gondolom én :wink:

Anett,gratula a kisfiúhoz!:) Tesóddal mi a helyzet?Nem született még meg a babucika?

Linácska,megy a drukk az uh-ra! :) Várjuk a híreket! :)
Az jó lesz ha nem fognak megbüntetni...Még mindig fagyik a tv...remélem hamarosan megcsinálják,mert rettentően idegesítő...
Még jó,hogy a net megy..Tegnap még küldtek sms-t és emailt is,hogy elkezdték a hibaelhárítást.Bízom benne,hogy hamarosan telóznak is,hogy mikor jönnek ki..

Megyünk boltba..utána jövök..

Szép napsütéses napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Linácska!!Ezerrel drukkolok!!Én fiúra voksolok(de 50%,hogy lány lesz :lol: :lol: )

Anett!!
Hatalmas gratula neked is! :lol:

Spulni!Csuda egy kép lett a babáról.Olyan mintha a fülét morzsolná :lol: Tök aranyos!

mimi12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?