Sziasztok
Gyors bekukk
Fütyi téma látom előkerült
Nálunk a doki néni azt mondta ne huzogassuk, mikor megvizsgálja, akkor ő megszokta nézni finoman és olyankor egy kicsit meghuzza, de nálunk nem repedt még be hála, és Daninak se okozott vele fájdalmat.
Csacsikám a dokitoknak a fülét kéne hátrahúzni egy gyors mozdulattal aztán meglátjuk ahhoz mit szól
Oltást túléltük, jó nagyot aludtunk, de reggel még nyomtam egy kupot a popójába, mert hőemelkedése volt, de aztán mintha elfujták volna a dolgot, jól érezte magát, virgonc volt
Tegnap voltunk 4 hónaposak és ennek örömére átfordultunk hátról hasra, ma meg már körbe körbe
Igy anyája egy másodpercre sem hagyhatja magára a kölköt
Le is költöztünk a földre, vettem neki habtapit és arra raktam le, de lehet hogy két csomagot kellett volna venni, mert ezt hamar átgurulja
Kapott egy kék-sárga keljfelkacsát is, nagyon tud neki kacagni, annyira édes amikor megakarja fogni és eldöl, utána meg vissza
Orsi,
tessék egy kis báránycombot majd postázni ám
tuti fini lesz
Évi,
én is egésznap gyúrom a kölköt mikor fent van
Taxisokról különvéleményem van, mintha nem is ezen a bolygón élnének
Ha ennyiszer kell éjjel, akkor jó zombi lehetsz szegénykém
napközben legalább tudsz vele aludni egy kicsit??
Krisz,
elmult a gyulladás a kiscombjáról? Bevallom én egy órát borogattam kb, utána meg lerugta magáról, nem szenvedtem vele, mert a sok viz is fellazitja ám a bőrt és attól is tovább pirosodhat, este még dudoros volt egy kicsit, reggelre már csak egy halovány kis pötty lett.
Mikor mentek a kardiológiára?
Sztigris,
+++++++++++++ gyorsan meggyógyulni ám
)))))
Engem a fiam tegnap már meglocsolt
először sikerült neki lepisilnie, de most beleadott anyait apait
Tünde,
a habtapi bejött, főleg hogy most forgo-morgó üzemmódra kapcsoltunk
ettől nem látom a kisarcán hogy feldörzsőlné, a haja meg hátul már ugy is kikopott, azt még nem tudom lemeozni
))
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! puszi
Ági és Dani