Orsi,
Pann,
Nem tudom, hogy megnyugtat-e, de nekem is fáj minden, ami a babához közel lehet.
Az új technikám, hogy Nati alacsony ágyáról felkeljek, hogy legördülök a padlóra, majd négykézláb szuszogva felkecmergek. Az egyszerű felülés már nem megy, viszonylag puha az ágy.
Van a gazdasági válságban jó dolog is. Hétfőn Robiéknak megmutatták az MTI-nek leadott hírt - a cégük bezár, úgyhogy mindenki mehet haza. Bőven lógott már a levegőben, nem nagy meglepetés. Igy most itthon van.
Én egyenlőre örülök neki, bár egy kicsit vicces, hogy pont abban a hónapban szűnik meg a munkahelye, amikor én pont két ellátás között vagyok és 0 Ft üti hivatalosan a markomat. Még szerencse, hogy tanítok és jön az érettségi/vizsgaidőszak. Tavasszal vagyok a legnépszerűbb.
A gyerekek jobban, de még bőszen csorog mind a kettő.
Ami viszont egy kicsit megráz, hogy Szabi egyáltalán nincs kész a kistesó fogadására. Nati 21 hónaposan teljesn készen volt rá, de ő 2,5 évesen nem lesz.
Nem, mintha tudnék bmit is tenni, de egy kicsit aggódva nézek sorsunk elé.
Brigi! Boldog Szülinapot!
Emili, bocsi a késésért, Neked is kívánok sok boldog szülinapot.
Ágiboldi,
A reklámcsíkot még azelőtt be szoktam zárni, hogy betöltené a gép a lapot. Mivel te olvasod, biztos neked szánják.
Lin,
Nálunk hálózsák van, abba nem tud beletekeredni, mert vele fodul. Alatta vastag rugi, body. 22/23 fok.