Sziasztok!
Aranynap!
Egyszerűen nevetséges amit Veled művel a háziorvos. Nem véletlenül próbálják elkerülni, hogy ott kelljen üldögélned a beteg között óráig.
EKG-ra ugyan én is beutalót kaptam a házidokitól, meg is csináltattam már a 30. héten de sosem kérte senki.
A fertőzéseket állítólag nem lehet kikerüni, ha a szervezeted hajlamos várandósan ezeket "elkapni". De semmi bajt nem okoz a babának, legfeljebb Neked kell néha egy-egy kúra.
De a doki azt mondta többször is, a baba védve van, ha a méhszáj zárt.
Chanel!
Nekem ma volt egy fura történés.
Hajnalban felébredtem, hogy erősen görcsöl a hasam /pontosan úgy, ahogyan az első lányomnál indult a vajúdás/, néztem az órát, hát olyan kb. 10 percenként jött, azután 1,5 óra után elmúlt. Ádám nagyon élénken mozgolódott. Na, erre nem emlékszem, hogy mikor a lányok indultak a nagyvilág felé, akkor éreztem-e Őket mozogni, vagy már nem nagyon?!
Szóval férjem elindult tusolni, hátha megyünk. Akkor ébredt fel a kisebbik lánykám. Semmi extra, csak kijött pisilni. Szobájába visszafelé megkérdezte, mi történt, mert ilyen korán hallja a tusolás hangait...Egyébként szinte sosem ébrednek fel éjszaka, főként nem fogalkoznak olyasmivel, hogy ki mit csinál éppen...
Nekem azonnal az ugrott be, hogy megérezte, valami történik...
De lehet, hogy csak bebeszélem...
Annus!
Azt azért én is remélem, hogy nem találkozunk a szülőszobán.
Semmiképpen nem szeretném túlhordani a Picúrt, azt pedig méginkább nem szeretném, ha Te előbb jönnél oda...
Majd másképpen talán egyszer összefutunk!
Lili!
Gyönyörű a szoba!!!!!!
Ebből a szempontból nagyon irigylem a lányos mamákat most különösen. Olyan hihetetlenül édes ruhákat látok "Nektek" mostanában. MIkor a 2 lányom pici volt, még nem volt ilyen választék.
Én is nagyon kezdem érezni a keménykedést, bár néha nem tudom eldönteni, hogy nem csak Ádám nyomakszik-e annyit.
Időnként már a derekam is leszakad.
mpuma!
Köszi a jótanácsot, a szirupot be is vihetem magammal ezek szerint, és használhatom?
Ambrob!
Neked is köszi. Akkor felszerelkezem.
Sajna, nekem már 2 hete kinyomta az aranyeret a Drága.
Nem fáj, csak érzem, hogy ott van...
Gondolom milyen előny ez a szülés utáni napokra nézve
Maszatmama!
Én is hasonlóan vagyok, csak aludnék. Néha úgy érzem mindent megmozgatnék, pár perc múlva már csak ülök és pihegek.
És egyre inkább keményedik a pocak is.
De ez már hetek óta így megy.
orelle!
Szombaton, mikor Katalinnal találkoztunk, ha nem haragszol, kérdeztem RÓlad! Ő úgy gyanította, hogy Te Vagy, Akiről érdeklődöm. Azért sejtettem, hogy már hazamentél, és minden OK. de persze nem voltam biztos benne...Remélem, nem haragszol.
Egyébként mikor bementél, milyen volt a doki? Már így élesben?