Új privát üzeneted érkezett!

Magunkról meg nem is írtam!Mostmár Dávid is túl van ezen a fránya víruson!Franciska jól van,bár most kicsit meglepett mert fél 11-kor elaludt :shock: , remélem nem lesz megint valami betegség,na majd meglátom,hogy ébred! Az apja azt mondja tavaszi fáradság! :shock: Szerintetek van ilyen gyerekeknél???
Vendég

Hali!

No, anyum a MÁVban van tegnap estétől. Hogy hogy van? :roll: Hol jobban, hol rosszabbul. Van, aki bíztat, van, aki nem. Én meg hol megzavarodok, hogy fellélegzek. Általában hajnal 4-5 körül felébredek és forgolódok, ma beújítottam, már 1 után felébredtem :x :evil:

Hajni! Árvalány? :wink: Nosztalgiázol már?
Nem a frontot érzi Franci is? Tegnap+tegnapelőtt Lili tiszta dili volt.
Képzeld, ma annyian vittek gyümit, hogy halomban állt az asztalon :shock: Mindenkinek ma jutott eszébe :lol: Nekem is. Bár én mindig szerdán viszem. Kivéve, mikor elfelejtjük és akkor csütörtökön. Na, mindegy.....
Amúgy Kerekes Zsombor :wink: :lol:

Kriszti! Én meg az éjjeli disznóvágásra nem emléxem, hogy írtál volna, hogy milyen volt?
Sztem tuti jó éjjel shoppingolni. :wink:
Az éjszakai strandolásnak vagy fürdőzésnek is van 1 hangulata, nagyon szerettem menni.

Móni! Drága szöszke kis krapekom gyógyuljon már meg! :cry: A hugicájával együtt!!

Mi kimaradunk márc.15-ből :cry: Akkor jönnek a vendégek, az is eszembe jutott ennek kapcsán, hogy nyilván majd a Városmajorról közelítjük meg a MÁV-kórházat, mert lehet, a Damjanics szobornál nem is lehet majd menni. Most is tele van már zászlóval, meg ott voltak az ovisok :)
Mi majd a vadkacsákat lesegetjük :wink:
De kokárdát vettem :wink: Mondjuk, lehet, még nem teszem fel Lilinek, úgysem érti még....Lelkem még mindig a télapót meg a karácsonyt énekelgeti 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Még csak most töltögetem lefelé a filmet! :wink: Remélem,hogy csak a frontot érzi,és nem lesz megint beteg Franci! :(
Biztos Marika néni rápirított egy pár emberre,hogy már régen vitt gyümölcsöt aztán most mindenki pótolt! :D
Szóval Kerekes Zsombor (már mondta volna Tündi??? :oops: :oops: )
Vendég

Nóri! Marci pont tegnap este kezdett télapós énekeket dalolni, olyan édes volt :)
Különben meg mióta lebontottuk a karácsonyfát, kérdezgeti, hogy mikor jön a nyuszi?
Pl. "Anya, most süt a nap. Akkor már tavasz van, és jön a nyuszi!"
Nálunk meg úgy van a bölcsiben, hogy minden péntek gyümölcsnap, és akkor be van osztva, hogy melyik pénteken ki visz, egy kis táblázat is szerint.

Hajni! Hát nem tudom, én épp az ellenkezőjét tapasztalom Marcin! Tegnap pl. nem is aludt délután a bölcsiben. Pedig mostanában korán felébred magától (fél 7 körül) Ma 6-kor jött át, de szerencsére még visszaaludt. Csak az a baj, hogy hétvégén is ilyen korán felkel.. :roll:
De remélem, Francinál nem a betegség jele ez, lehet hogy tényleg csak álmos volt.

Kriszti! Akkor már csak 1 hónap! Lehet hogy a nyuszi hozza a bébit :)
judit_79

Nóri: Az éjszakai disznóvágásról igazad van nem írtam. :oops: Délután fél5-re jött a hentesünk és már nyolckor el is ment. Igaz úgy egyeztünk meg, hogy csak szétszedi és a hurka, kolbász anyagokat meg lefagyasztjuk és még a zsírnak való is a fagyóban kötött ki. Mert a következő hétvégén vagyis március 7-én meg kettő malacot vágtunk és amiket lefagyasztottunk csütörtökön azokat meg kivettük és megcsinálta 7-én. Úgyhogy hála Istenek nem éjszaka lett levágva a malacka, mert a hentesünknek sikerült hamarabb eljönni a munkahelyéről csak szegény nem ment haza még enni se egyenesen idejött Rákócziból, mert ott dolgozik. Panaszra egyik alaklommal se volt okom, mert amikor délután vágtunk akkor is itt volt sógorom is és nekem csak annyi volt a dolgom, hogy kimértük a húsokat a hentessel meg amik megmaradtak azokat bezacskóztam és beraktam a fagyasztóba. A mosogatást Zsolti elintézte. Sőt amikor 7-én kettőt vágtunk akkor is csak annyival volt több dologom, hogy megcsináltam a töltött káposztát, meg reggel raktam be nekik húst sülni. Nem a munka fárasztott el hanem az, hogy fél 4-kor kelltem és este 10-kor feküdtem le. De már este fél 7-kor kint minden el volt pakolva csak még széthortuk a kóstolókat, konyhát rendbe vágtam, megfürdöttünk meg kicsit még dumcsiztunk és utána feküdtünk le.

Hajni: Én még soha nem vásároltam éjszaka úgyhogy erről előre nem tudok nyilatkozni. Csak sógorom felesége ott dolgozik Szolnokon és most fognak majd a kedvezményükre vásárolni és így csatlakozunk mi is igaz csak 10% de az is jól jön most meg persze mindenkor és ezt egy hónapba csak egyszer vehetik igénybe. A múlt hétvégén ugye disznót vágtunk azért nem tudtunk menni, most hétvégén meg a jövő hétvégén meg maszekolni mennek azért nem jó. Hétköznap meg mindig 4-ig dolgonak és hogy ne kétszer menjünk ezért megyünk úgy hogy csütörtökön éjszakára visszük a sógorom feleségét dolgozni mi meg bemegyünk vásárolni utána. Igaz így kicsit keveset alszanak majd a fiúk de ez van. Én meg egyébként se alszok valami jól ezért nekem mindegy mikor megyünk nappal vagy éjszaka.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert Csongi már kipakolt 3 társasjátékot...

Ebből gondolom kiderül, hogy beteg, és itthon vagyunk :? Addig húztam az orvoshoz menetelt, hogy hörhurutja lett :( Kapott egy csomó gyógyszert (antibigyót nem) és hétfőn kell ellenőrzésre vinnem. Tiszta takony, csúnyán köhög.
Úgyhogy képek majd később....

Ha hagy egy kis időt még nekem, akkor jelentkezem!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és a dokinéni lerendezte a fütyijét....hát nem készítettem fel rá, szegénykém sírva is fakadt. Aztán itthon volt még egy menetünk, amikor ki kellett mosni, zengett az egész lakótelep! De mondtam neki, hogy tőlem ordíthat nyugodtan, adja ki magából, jobb úgy! Bekentem, még egy-két menet biztos lesz, de végre, végre, remélem most már nem tapad vissza!

Évi és
Kép
csongianya

Judit: Igen lehet, hogy a nyuszi hozza. Zsoltinak azt szoktam mondogatni ha szerencséje lesz akkor 10-én a névnapján fog megszületni a kisfia. :D De egyébként egyre többször mondogatják nekem, hogy nem fogja megvárni a kislegény a 18-át hanem korábban fog érkezni. Na majd kiderül. Én mondjuk azt szoktam mondogatni, hogy inkább kicsit előbb mint később. :) :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Csonginak nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép
mongi

Na ma megint csavargós napunk volt! :) Voltunk Takkoba+-cosmosba..Találtam pár jó cuccot Lucusnak :)

Nóri,biztos jó kezekben lesz anyukád.És tudod bízni kell!!!És azért próbálj meg pihikézni!!!

Hajni,hogy ébredt Franci?Sztem már írtam,hogyha fiú akkor Zsombor,ha lány meg talán Csenge.Hétvégéig midnenképpen beszélünk.
A szandit a vízügyi székház alatt lévő cipősboltban vettük.City cipő a neve talán.

Kriszti,éjszakai shoppingolás,az bizti jóóó lesz :wink: Sztem a kukiból nehezen lesz puncika,de végülis már beletörődtem :D :P

Judit,nem akarta még megmondani,mert ő nem az a doki aki ha nem biztos megmondja(legalábbis ezt tapasztaltam nála)...Lucánál 21 hertesen mondta meg.
De most azt mondta mintha látna ott egy herezacskót...Na majd 31én kell a kórházba menni uh-ra,majd ott is megkérdem a dokit,hogy mit lát...

Évi,biztos kellemetlen volt Csonginak...de inkább adja ki magából...

Móni.volt kint doki néni?Mit mondott?Jobban vannak a gyerkőcök?De ha már Lucus jól aludt az már fél siker!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, én is voltam a cipőboltban, de 26-27-es lánycipő/szandáljuk nincsen :cry: belepacsáztunk :? Itt a Barosson a SmithShoes-ban is nagy kiárusítás van, lehet, majd benézek 1 pár csinosabb cipőért. Ne mindig bakancsban meg edzőcipőben legyek már....elvégre nem kell már annyit gyerek után szaladgálnom meg cipelnem.....vagy mi? :roll:

Szzzzz, jujjj, Évi! Szegény Csongi, biztos számolta a csillagokat is. Csak legyen már túl rajta tényleg...jobbulást neki is akkor náthailag.

Kriszti, a nyál összefutott megint a számban :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nos itthon vagyunk el lett halasztva a műtét. Reggel bementünk , és a felvételi vizsgálatnál azt mondták mintha Pisti kicsit rekedt lenne. Kérdezték nem köhög,folyik az orra stb. Mondtam,hogy nem volt ilyen, de azt mondták meg kell várni a gyerekorvost,hogy az mit mond. Közben azért levették a vért szegénykém egész jól tűrte. Végül három óra ücsörgés után megnézte a gyerekorvos, azt mondta kicsit piros a torka, és 37,5 volt a hőemelkedése és azt javasolta halasszuk el a műtétet, mert így szövődmény kockázata van az altatásnak. Egyébként kis Pisti jól van ,egész délután a Tatát nyúzta, tehát nagy baja nincs de ez a pici is elég ahhoz,hogy ne lehessen altatni (beszéltem a nővéremmel ő is azt mondta,hogy bizony ilyenkor ennyi is elég a műtét elhalasztásához biztos-ami biztos).
Úgyhogy majd két hét múlva megyünk , jövő héten kérek időpontot (legalább már itthon lesz Apánk, úgy csak jobb lesz).
De nagyon jól esett,hogy Pisti felhívott a messzi távolból, hogy hogy vagyunk, mondtam ,hogy itthon vagyunk nem a kórházban (de bevallom egy kicsit örülök is neki hogy elhalasztották már kóros Pisti-hiányban szenvedek nem hiszem ,hogy jól viseltem volna kórházi létet). De olyan jó volt hallani a hangját, ha csak egy pár percre is :lol: :lol: De már a fele lement, holnaphoz egy hétre jön haza. Addig is a szüleim szinte itt élnek, apukám már déltől itt van, aztán hozza anyukámat is a munkából és fürcsiig itt vannak. Jó is a gyerekeknek,hogy van egy apa-pótló (végig a tatájukat nyúzzák) így ők jól viselik az apjuk hiányát...én kicsit kevésbé, de majdcsak eltelik ez a hátralévő egy hét.

Tündi: nálunk anno a kukacos van a pocakban hírre, Pisti lepődött meg mert ő abszolút lányt várt másodjára is (pedig azt hinnéd a pasik oda vannak a "fiad lesz" hírtől). Én azt mondom pont jó hogy így vannak, mert a lány az apjába szerelmes a fiú meg belém. A pici babó meg majd oda lesz mindenkiért :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Nekem még mindig kritikán aluli a kedvem. DE:

Tündi: Lehet az még Csenge is, Zsombor is. :wink: És ahogy Judit mondja...hehe...50%-ra én is megmondanám, hogy fiú lesz. :lol:

Liz: Hát talán jobb is így, hoyg tolódik a műtét. :wink:

Hajni: Nem nagyon lehet neki ellenállni, tudja, hoy kell nézni, ha cicit akar kapni.
:lol:

Nóri: Anyukádnak ++++++++ Én is éjszakázom, csak apu miatt.

Na megyek, kedvem pocsékabb napról napra.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Jó reggelt!

Nóri,sajnálom,hogy nem kaptatok Lilcsinek semmit :? Akkor legalább magadnak vegyél vmi csinosat,én is gondolkoztam,hogy veszek ott a cityben,de arra már enm volt időnk!:)

Liz,lehet jobb is,hogy itthon lesz apátok a műtétkor!De túlesni is jó lett volna rajta gondolom.
Még jó,hogy vannak a mamák és a taták.NEkünk is sokats egített a mama amikor nem volt itthon apánk...

Erika,mi a gond apukáddal?Ide is feltehetnéd Popi kisasszonyról a képet!:) Hát nem tudom mennyire lehet Csenge,de hátha van még remény:) Mondjuk ha fiú akkor is szeretni fogjuk.Mondjuk apánknak oly mindegy mi lesz :D

Kép
Kép
tundi24

Na, hali!

Hol jár mindenki? :cry:

Hajni! Franci jól van?

Erika! Neked is kitartás!! Remélem, nem beteg apud.... :?:
Blogodhoz sincsen kedved :cry: ? Minden nap szomorkásan zárom be...megint nincsen semmi..... :cry:

Évi, nyomjátok a társast? :wink: Csongi köhög még sokat?

Én meg gyalog jöttem haza a Máv-ból. Tök jót sétáltam. No, és megvettem Lilinek a szülinapi ajándékokat :lol: :wink: . Még plüss Malackát/Tigrist keresek, de olyat nem találok, mint amilyet tavaly vettem mikura meg karira :roll: a tescoban. Már weben is kerestem, de ott sem....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Kitartás!!!!!
Vasárnap akkor mehetünk,nem zavarnánk olvastam hogy vendégeid lesznek,csak lezavarjuk és már ott sem vagyunk?!

Erika!
Apuddal mi van?

évi!
Olvastam a kukacos dolgot,szegény Csongi,biztos nagyon kellemetlen érzés nekik :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat,azt hiszem mostmár alakulunk :) Tegnap óta láztalanok a gyerkők,talán a köhögés is elviselhetőbb már,viszont az orrukból jön a cuccus rendesen, nemgyőzöm orrszívózni őket...

Nóri:Aranyos vagy,köszike :)
Mit kap Lilcsi szülinapra?Anyukádnak továbbra is jobbulást+++++++

Judit:Milán még a héten minden nap azt kérdezte mikor jön a Télapó és a Jézuska? :lol: Karácsonyost játszik :)

Évi:Jobbulást Csonginak is!!++++Kuksi alakul?

Tündi:Igen,volt doktornéni,meg majd kedden is jön még délelőtt.Kaptak még plussz gyógyszert,hogy az orrukból a cuccos könnyebben ürüljön.Milán egyfolytában szóval tartotta doktornénit,Luca meg le nem vette róla a szemét :)
Te Lucád jobban van már?
Ja és közölte doktornéni ne csodálkozzak,ha Luci nyűgös,jönnek a rágófogai alul :?

Erika:Popi egyszerűen gyönyörű :) Azok a szemek ahogy kéri a cicit,zabálnivaló :)
Apukád nincs még jobban?

Én apukám is kedden volt vastagbél tükrözésen,évek óta küszködik különböző problémákkal,csak fél orvoshoz menni :( 2 éve volt,kapott gyogyit,vissza kellett volna mennie tavaly,de nem ment.Most rászánta magát,de a polipokat megint nem vették le,mert gyulladásban van a bélrendszer :( 3 db szövetmintát vettek tőle,annak az eredményét várjuk.Kapott gyogyit,amit 1 évig kell szednie.Remélem minden oké lesz vele.
Jaj,képzeljétek Milán hétfőn megkérdezet tőlem:Anya,te hercegnő vagy?Mondtam neki,sajnos nem kicsikém.Erre tegnap megkért üljek le a földre,had fésüljön meg,hogy hercegnő lehessek :) Annyira édes volt :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni! De édes Milán!! Tudja, hogy vegye le lábáról anyát :wink: :lol:

Lilit meg mostanában le"csillagom"ozom. És mindig kérdi, én mi vagyok. Mondom neki, találja ki ő. És hát hol a Hold vagyok, hol a Napocska :lol:

Lilinek vettem építőt, amiben ezek a cakkozott szélű kör, négyzet, háromszögek vannak. Meg egy 3szögekből álló kígyót, abból figurákat lehet tekergetni. Meg mesedominót. Meg gyöngyöt. Meg anyagot 2 nadrágnak meg 1 rucinak.

Katlina, akkor ezt megbeszéltük :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika! Mért vagy rosszkedvű, csak nincs valami baj? Én is megnéztem azt a képet, és Popika tényleg zabálni való :)

Móni! Apukádnak is jobbulást! Remélem most már a gyerkőcök is hamar rendbejönnek. Milán nagyon aranyos lehetett. Nekem is mondta már a Marci, hogy "Anya, te királynő vagy" Olyan édesek tudnak lenni.

Lizocska! Talán tényleg jobb, hogy elhalasztották a műtétet, nekem se lenne lelkierőm egy ilyet egyedül végigcsinálni. De a várakozás azért rossz lehetett. Azért az jó, hogy addig is van segítséged .

Évi! Szegény Csongi :( :( Neki is mielőbbi gyógyulást!

Tündi! Nálunk a 18. héten derült ki, hogy fiú lesz. Úgy tudom, azt biztosabbra meg tudják mondani. De hidd el nekem, hogy akkor is imádni fogod, ha kisfiú lesz :)
judit_79

Nóri!

Ezek tök jó ajándékok. Anyu is vett gyöngyöt Marcinak, merthogy az ebben a korban már leköti őket. Mikor múltkor ott voltunk náluk, Marci fűzött is egy-egy nyakláncot nekem meg Apának, aztán nagy büszkén a nyakunkba akasztotta.
Játékokban viszont a legó verhetetlen. Minden nap legózik, igaz nekünk is kiosztja, hogy mit építsünk. Most már az apró legóval is játszik. Tegnap kértünk a játék boltban legó katalógust, annak nagyon örült, szereti nézegetni. (És elmondja, hogy ilyet, ilyet, ilyet, és ilyet szeretnék. :D )
judit_79

Judit! Eddig is volt Lilinek gyöngye, az a naaaagy. Csak már elő nem veszi, sztem megunta :lol: Most kis "finomat" kap, figurás is van benne, meg gumik, amiből ékszert csinálhat.
Láttam olyan kis fajátékot is, amivel a bölcsiben láttam játszani...potom 18 ezerért :shock:

Marci meggyógyult már? Jár bölcsibe?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megvan az időpont és a helyszín is!

Következő BÖRZE 2009. április 5-én, 8-12 óráig a Széchenyi Gimnázium tornatermében.

Asztaljegy 1000,- Ft (csak elővételben)
Helyjegy 600,- Ft (csak ha már elfogyott az asztaljegy, és asztalt hozni kell hozzá)
Belépőjegy: 200 Ft/fő 10 éves kor felett

Ingyenes ugrálóvár egész nap (remélem)

Vöröskereszt gyűjtése a helyszínen

Asztaljegy, információ : 70/565-4929

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hahóóóó!

Hová tünt mindenki???

Nóri:Igen,tudják :) Néha olyanokat mondd,hogy azt hiszem megzabálom :)
Szupik lesznek az ajándékok Lilcsinek,bizti örülni fog nekik :)

Judit:Köszönöm :) Hát igen,szöveg az van :)

Popi kisasszonynak itt is Nagyon Boldog Hófordulót!!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Érdeklődni pü-be. Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Hali csajok!

Szép hétvégét mindenkinek!

Már újra a régi a kedvem. :D Majd jövök hétőőőőőn!

Jók legyetek! Pussz!
jaimee1

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.14 10:00-kor.
jaimee1

Évi!
Nagyon Boldog Születésnapot! :)

Kép
szilbee

Évi: Nagyon boldog szülinapot!

Kép
jaimee1

Évi: Sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!
Kép

Kép
pimelinda

ÉVI!
Kép
Vendég

Évi! Boldog szülinapot!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi,nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
tundi24

ÉVI.ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Évi Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Évi:Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!:)

Huu de rettenetesen nagy a csend errefelé...
Aki megy ma a lovasfelvonulásra,majd számoljon már be milyen volt.Mi sajnos kihagytuk,mert bekrepált teljesen a kocsin a zár...tegnap már nem tudták megcsinálni :?
Majd jöv héten...

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam írni, de most nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok, nagyon jól esett a lelkemnek (ami most nincs túl jó állapotban, de majd változik :wink: ), úgyhogy még egyszer KÖSZÖNÖM :lol:

Jelmezes buli jól sikerült, hajnal 4-re értem haza :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! egy picit megkésve, de én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!
Kép
judit_79

Én meg péntek óta nem is jártam erre, mert kevés szabad időnkben egy power pointos előadást szerkesztettünk Apával. Egész jól sikerült, most már profi vagyok power pointban :)

Nóri! Marci jár bölcsibe egy hete már. De még kedden vissza kell mennünk kontrollra az sztk-ba, hogy megvizsgálják a fülét.

Tündi! Mi kint voltunk a felvonuláson, klassz volt! A lovasbemutatót sajna pont nem láttuk, mert nem ott álltunk meg, ahol azt bemutatták, hanem előrébb, ahonnan indult az egész menet.
De amúgy jó volt, tetszett Marcinak is.

Erika! Örülök, hogy visszatért a jókedved!

Mindenki! Akkor szombaton talizunk??
Ha jól emlékszem, Tündi, Erika, Melinda, és Katlina mondta eddig, hogy jönnének. Ha valakit kihagytam, szóljon!!

Jó éjt!
judit_79

Hali!

Talira nem tududnk menni. Össznépi családi programunk lesz szombaton. :(
szilbee

Sziasztok!

Évi,mi a gond?Remélem mára jobb kedved lett!

Judit,remélhetőleg készen lesz a kocsi szombatra,és akkor mi megyünk :)
Ügyi vagy a szerkesztésben..én azt hiszem tanulhatnám egy ideig :D :roll:

Kriszti,neked nincs kedved jönni talira?Jöhetnél velünk :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Akkor szombaton tali?? :shock: totál kiment a fejemből :P
A mi autónkban is van még hely, kedves abonyiak :wink: :)

Elajándékoznék 2 cumisüveget, csak a csomagolásuk már nincs meg, mert még akkor kibontottam, amikor várandós voltam. A kisebbik 1x ki lett főzve, de amúgy egyiket sem használtuk soha.
Kép

Kép
pimelinda

Judit! Nálunk is nagy jövés-menés lesz (reggelente kórház, 11-kor szórás a Tisza parton, meg még a bátyám is itt lesz), de ha 3-4 körül felszabadulunk, mi is elmennénk. Viszont azt nem ígérem, hogy sk sütit viszek.....
Majd címet dobjál már!!!

Erika! Hétfő van! Tessék jelentkezni :!:

Meg mindenkinek :?

Évi! Csongi meggyógyult már? Képeket!!! :wink:

Tegnap nagynénémék voltak itt. Lili megkapta tőlük a szülinapi ajándékokat :lol: 1 kirakót meg 1 társast. A kirakó nagyon megy, a társas meg....hát majd belejövünk, hogy egyirányban körbe kell haladni, nem össze-vissza ugrálni :lol: :lol:
Ma megint vettem neki vagy 4féle anyagot :oops: Már csak meg kéne varrni :roll:
Ja, meg varrtam neki olyan kis kalapot, ami eddig is volt neki, csak már kicsit kicsi volt rá. Ééééédes lett :wink:

Hajni! Franci meggyógyult már????

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szerintem mi megyünk szombaton habár lehet busszal!Hogy is lehet kijutni hozzátok Judit?
Kocsit apa szereli,így az hadilábon áll

Tényleg mit vigyünk?????????

Amúgy velünk semmi extra-hiszti-hiszti és még több hiszti-talán most már tanácstalan is vagyok mit lenne a jó megoldás erre-de majd egy pár hét után remélem rájövök

Kép

Kép
katlina

Hali!

Vagyunk, csak postán voltunk, DM-ben, játszótéren....itt a tavasz és szuper, hogy sokat lehet lenni a levegőőőn!!!!

Linda: Ketteskének nem tartod meg az üvegeket? Rögtön ez jutott eszembe. :wink:

Nóri: 3-4 körül is jöhetsz, csak gyere a talira. Léééécciiii!

Judit: Mi megyünk, csak még azon filózok, hogy mit süssek. Csokis muffin...almás pite....ezekhez vannak alkatrészeim, asszem.

Tündi: Hinnye, te meg a 17. hétben vagy. :P

Évi: Örülök, hogy jó volt a buli.

Na megyek, nem hagynak, majd jövök még.
jaimee1

Erika!
Délutánonként szoktatok sétálni? Ha igen, akkor mikor tájt indultok általában útnak?
szilbee

Sziasztok!

Nóri! Amúgy is 3-4 óra között várom a kedves vendégeket, mert Marci kb. 3-ig alszik délután (amennyiben alszik délután, de azért általában szokott) Úgyhogy gyertek csak, ha tudtok, nem baj ha nem hozol sk sütit :)
Jó a pólója Lilinek :) Háát, Marcival nem lehet még társasozni... Nem igazán érti, hogy egyszer ő dob, egyszer én. Csak ő akar dobni, meg beigazítja a kockát úgy ahogy neki tetszik :)
Szóval a társasozást még jegeljük egy darabig. Viszont az 5-6 éveseknek való legó autókat már magától rakja össze 8) Némi segítséggel, persze, mondjuk hogy mit hova kell. De nagyon ügyes!

Melinda: a helyedben én is megtartanám azokat a cumisüvegeket, ki tudja :wink:

Katlina! Hú azt nem tudom, hogy járnak a buszok! Martfű felől jöttök, ugye? Mert a távolsági buszok megállnak a repülőmúzeum bejáratánál, ott kell leszállni.

Majd mindeninek megírom priviben a címet és tel. számomat, aki jön.

Nem igaz, hogy már megint esik az eső.
judit_79

Erika! Almás pitét :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,azért tök jó lenne ha tudnátok jönni! :) Anyukád hogy van?

Judit,úgy néz ki,holnapra készen lesz a kocsi,nemrég hívtak a szervízből :D
Én még gondolkodom milyen sütit vigyek :) De addig még kreálok vmit,feltéve ha nem cseszem el,mint múltkor :oops: :oops:

Erika,bizony már a 17.-ik hétben vagyunk..Kezd telni az idő,nemsokára félidőnél leszünk :) Holnap megyek AFP-re,utána meg fél délre védőnőhöz!:)

Teszek egy képet a kis kukisunkról!:)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Vissza kellett olvasnom :oops:

Nóri,ismét egy szupi kép Lilcsiről! :)

Linda,tényleg miért nem teszed el kistesónak a cumisüvegeket? :) Meggyógyultatok már teljesen?

Katlina,hát hisztiből nálunk sincs hiány! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?