Új privát üzeneted érkezett!

mágnes, jobbulgassál, pihengessél (ha hagynak a babók..) :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


gyöngyike híre:

15 én megszületett Bíró Péter Gergő 3000 g 50cm

gratulálok gyöngyike :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Hogy ti milyen sokat írtatok!

Lili gyönyörűséges, és akkor beszállt a versenybe mágnes lurkójáért, már ugye ha nekem egyszer lányom lenne.

mágnes, oh piroska már ilyen korán? Ez is a disznóság kategória.
Gyógyulj meg hamar! Mi a csuda bajod lehet?

pandácska, te bemásztál a kiságyba? Nagyon tetszik, ilyet már nem hallottam :D ! Dóri, olyan mint eddig, csodálatos kis teremtmény.

gyöngyike, szurkolok kézzel lábbal!

trinky, neked is, hogy emberpalánta még bírja egy kicsit odabent.

tücsökbogár, a te füled biztosan jobban rá van állva a nagyfiú hangjaira. A nem pedig egy nagyon fontos szavunk, nem könnyű helyesen használni.
Nagyon szurkolok, hogy minden úgy történjen ebben a pár napban, hogy abból tesó kerekedjen!

boriska, most akkor nem jön meg? Ovulációs teszt? Húha, nagyon elszántad magad!

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 

 
 

ilonka, megjött tegnap :lol: de már azt hittem ebben a hónapban nem fog :shock: 8) készülök erre a hónapra rendesen :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyi,
Szívből gratulálok nektek, jó egészséget kívánok, sok tejcsit, képeket, beszámolót várjuk :D Olyan jóóóóó :lol:


Ilona,
Be én :lol: Amúgy a bemászás még egész könnyen megy, kimászni sokkal nehezebb, főleg úgy, hogy ne ébresszem fel vele Dórit.

Még mindig 39 feletti láza van Dórinak, kihívtuk az orvost, mert szinte folyamatosan sír :( :cry: :cry:
Vendég
 


Pandácska!

Nagyon gyors gyógyulást kívánok Dórinak :shock:
Mit mondott a doki?????

Gyöngyinek!

Sok boldogságot a pici fiúhoz!!!!!!!!!!!!!!
És gratulálunk :lol: :lol:
m. reni
 
 


Gyöngyike:
Hatalmas gratula Petihez!! :lol:
Szép súllyal született, nagyon várom már a babafotókat!!!

Trin: te jössz lassan :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nagyon nagy gratula az új babához, és minden elképzelhető vagy elképzelhetetlen jót kívánok az egész családnak :)

Mágnes, tartozom még azzal, hogy elmondom mennyire gyönyörűek a babáid!!!!!!!!!!!!! Néztem az iwiw-es képeket is :)
babszi
 
 


Gyöngyike, gartulálok a pici fiúhoz, és hosszú, boldog életet kívánok Nektek. Remélem könnyen ment minden.

Pandi, nagyon tündéri Dóri. Gyógyuljon meg hamar, szegénykém ez a láz alaposan megviselheti. Ja, és te is nagyon jól nézel ki, sugárzik rólad a harmónia.

Mágnes, te is gyógyulj meg hamar. Itt a napsütés, hátha segíti.

Hát lányok, most már tényleg én jövök. Megtettem az utolsó látogatásomat a védőnőnél. Olyan furi.
Lotti tegnap nagyon sokat mocorgott, keményedtem is, meg este szúrkált az oldalam. Erre este 11-kor mint az őrült elkezdtem sterilizálni a mellszívót, cumit, és a többi cuccot. Jól leforráztam a kezem..... Jó lenne ha bent maradna a kis tündérem még két hétig. Töltsük be a 38-ik hetet és utána jöhet.

Képzeljétek a házunk most csinálja a kéménybélelést, vagyis két hét múlva. Ez azt jelenti, hogy elzárják a melegvizet, kopácsolnak, jönnek-mennek a munkások a lakásban. Elég ideges vagyok emiatt, mert semmi szükségem arra, hogy egy újszülött gyerekkel éljem át mindezt. Persze lehetett volna nyáron is csinálni, de a sok nyugger megy a telkére, és nem lesznek itthon. Végül is ez a legfontosabb.

KépKép
trinky
 
 


sziasztok, gyöngyikének átadtam, hogy pusziljátok, annyit írt még vissza, hogy nehéz de gyors szülés volt, írtam, hogy várjuk meg pihenjen sokat bent :lol:

trin, na mintha magamat 'látnám, tisztára ilyen vagyok én is....jajj szegénykém, ápolgasd a kezedet :shock: :wink:
ne aggódj ám, ha esetleg már Lotti megszületne pont a zajongások idejére, ő úgy fog aludni mint a bunda, ágyút lehet az első fél évben sütögetni mellettük, nálunk a nappaliban aludt Lujzi napközben, mi tévéztünk, csörögtünk-zörögtünk mellette :lol: :lol:

pandi, hogy van Dóri?

odry, aggódom....rég nem jöttél... :cry: :cry: :cry:



juci????

katám, már nem is jössz?????????????ez olyan szomorú lenne... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


babszim:
köszönjük a dícséreteket :)

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy ma már nincs lázam...Ennek ellenére elbattyogok a dokihoz délután, mert a hangom elment szabadságra, Suttogó lettem... Ennek persze Apa örül a legjobban Anna után :wink:


Húú olyan kiváncsi vagyok már a szüléssztorikra!!!

Pandus:
Jobbulást a tündérkének!!! :cry: Doki mit mondott????

Katát én is nagyon hiányolom már.. :? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Gyöngyi, gratulálok a kisfiadhoz, várjuk a fotókat :lol:

Panda, Dórinak jobbulást!

Tücsi, nagyon drukkolok a lombikhoz!

Lányok, ti adtattok cumit a babátoknak?
most ez a legújabb problémám...

Trinky, akkor még 2 hétig tartson ki Lotti (úgyis akkor jön, amikor ő akar :lol: ) Én a mellszívót úgy utálom :cry: , nem tudtak meggyőzni miért kellene vele szenvednem...

Kép
domo
 
 


domo, én Lujzinak csak alváskor, ill. előtte adtam neki, amikor fent volt, nézelődött akkor nem, és hálistennek 6 hónaposan már el tudtam szép lassan hagyni nála a cumizást.., azóta elalváskor szopizza az újját , de arról maj úgyis leszokik magától :lol: :lol:

mágnes, a hangod is elment :shock: asszem az A vitamin jó rá, de nem vagyok 100%-ig biztos benne, nekem mintha azt írt volna fel anno a dokim..jobbulást!!!

pandi Dóri hogy van???

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyinek és a kisfiának gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Domo!
Én az első pár hétben, amikor vígasztalhatatlanul sírt néha Csabi, megpróbáltam neki cumit adni. Hát nem jött be, első mozdulatra kiköpte, aztán még elkeseredettebben sírt. Később még tettem két próbát, de nem hozott eredményt, így ő a cumin kívül minden mást rágcsál. Mikor elkezdett nőni a foga, akkor nekiállt játszani a Csaba feliratos cumijával, de csak úgy, hogy a műanyag részét rágcsálta, ha véletlenül a szájába kerül rendesen, akkor már lőtte is ki.

Trinky!
Remélem, hogy a kopácsolás elveszi Lotti kedvét attól, hogy kívülről is megszemlélje a világot. Pihenj, már amennyit a körülmények lehetővé tesznek!

Pandácska!
Remélem, hogy Dóri már jobban van. Nem lehet, hogy a 8. fogacska rakoncátlankodik? Állítólag az is okozhat magas lázat.

tücsökbogár
 
 


domo:
Amennyire nem akartam cumiztatni egyik gyerekemet sem, most Bencéről alig találni olyan képet, ahol cumi nélkül van :lol:
Annának is adtam végül, mert elég nyűgi volt, és ő teljesen magától abbahagyta a cumizást 6 hónaposan. Aztán jött az ujjszopás,aminek először örültem, de mostmár nem vagyok biztos benne, hogy jobban jártunk, mint a cumival.. Ugyanis még most is szopja az ujját, ha fáradt, és a hüvelykujján bőrkeményedés van... Félek, hogy megmarad neki... :roll:
Bencus a kórházban kapott cumit, nagyon kis beles volt már akkor is, de tejem nem volt még. így jött a cumi, és ő most nagyon igényli. Nem bánom, mert amikor majd elkdezdi felfedezni a világot, le lehet róla szoktatni :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zel, Gyöngyike,

csak óvatosan, kíméletesen a szüléstörténetekkel, hiszen itt van még egy betoji aki előtte áll :D :D Bár nem mondhatnám, hogy félek, csak mindent pozitívan próbálok nézni. Például száműztem a fájdalom szót a szótáramból, és minden nap elmondom magamnak többször is, - persze, hogy Lotti is jól hallja :lol: :lol: - hogy mennyire szuper lesz, milyen ól fogjuk magunkat érezni. Ettől sokkal bátrabbnak érzem magam, és ezért már megéri. :D :D

Domo, én vettem Lottinak cumit. Úgy gondolom, ha szeretné és megnyugtatja, akkor odaadom neki. Ha nem kell neki úgyis jelzi, mint Tücsi Csabija. Én is öklendeztem a cumitól, tesóm ellenben az ujját szopta 4 éves koráig. A végén már tök vékony volt a hüvelykujja, és ki volt ázva. :D Elég nehezen szokott le róla, úgyhogy nem feltétlenül mondanám azt, hogy az ujjszopás jobb mint a cumi. Majd Lilike eldönti mit szeretne.

Remélem Mágnes, hogy nem gyulladtak be a hangszálaid. Azért jó, hogy nincs már lázad.
Mágnes teljes mértékben egyetértek veled.

KépKép
trinky
 
 


trinky!

Csak a szépet halld meg a szülésről :lol:
Vagyunk itt egy páran akik sok szépet tud mesélni :lol:

cumi!
Én cumi párt vagyok teljes mértékben!
Nia nagyon hasfájos volt ,biztos emlékeztek,nekem a dokinő mondta,hogy adjak neki cumit.Én nagyon ellene voltam,de itt jön a lényeg.A keresztlányunk 6éves és szopja az úját,és teljesen előre állnak a fogai.2ismerősömnélk is ugyan ez a helyzet,a fogaik el deformálódtak :shock: A fogorvos barátunk is csak nagyon mondta,ne hagyjam,hogy szopja az úját!
m. reni
 
 


domo, szerintem is mindegy cumizik-e vagy az újját szopizza, mindegyiknek van jó-rossz oldala, Lujzinak is van kicsi bőrkeményedése, mágnes remélem elmúlik nekik...:roll:
nekem van egy barátnőm akinek a kislánya 5,5 éves és 25 :!: cumija van. ezeket folyton cseréli, asszerint, ahogy a hangulata változik...durva...hogy mi a francnak vettek ennyit neki????nem tudom...nem mertem megkérdezni... :evil: na ez az egyik véglet...

trin, nagyon jó módszert 'gyakorolsz, így is kell :!: :lol: ha ettől megerősödsz akkor tuti hatni fog a szülésnél is :lol: :lol: ne félj tőle (könnyen mondom, mi :?: :roll: ) az egy olyan megismételhetetlen, egyedi élmény amire egész életedben emlékezni fogsz, és ha majd ránézel Lottira amikor megszületik, minden rossz elfelejtődik :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


elkiabáltam a lázat... Megint van... :? A doki meg ma éppen délelőttös volt, új rendelési ideje van, pedig Apa direkt korábban hazajött, hogy el tudjak menni hozzá...

Cytológia P2...már megint.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


jajj mágnes ne mááár...ezek nem jó hírek :!: most mi a teendő a citóval?
a lázadat nem lehet valamivel levinni? az algopirint sem szabad szoptatásnál?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Mágnes!

AuhhhhhhhhhÉs mit mond a doki???

Kicsiboris!

Az tényleg durva 25db cumi.
Persze mindenki más párti ,Nia nem szereti az újját szopni.
Nálunk 2 évesen már elviszik a cumit a kisebb babáknak.
Legalább is így tervezem. :wink:
m. reni
 
 


Mágnes, sajnálom, hogy megint lázas vagy. Hűtőfürdő??
Nekem a cytologiám mindig is P2 volt. Nincs ezzel semmi baj. Nyugi.
Több orvosnál is rákérdeztem.

Boris, 5,5 évesen még cumizik a gyerkőc? Azért ez már kicsit túlzás.

KépKép
trinky
 
 


reni, szerintem tuti jól csinálod, érzed Niának mi a jó, emiatt a bőrkeményedés miatt viszont most én is aggódom.. :wink: :lol: :lol:

na csajok, pár napja olyan csúnya a bőröm...pattanások, kitágult pórusok stb...mint egy kamasznak...., mit kenjek rá?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris, mindenekelőtt mosd meg hideg vízzel, akkor összehúzódnak a pólusok. Utána tonizáld le, tegyél rá valami jó kis mélytisztító pakolást. A garniernek meg van egy jó kis kréme,a mitől nagyon hamar elmúlnak a pattanások. Nekem nagyon bejött.
Amúgy meg nemsokára szép bababőröd lesz, tudod mitől :lol: :lol:

KépKép
trinky
 
 


trin, képzeld én is pont erre gondoltam....... :oops: :wink: hogy nem ilyen lenne ha...köszi a tippet, valamit magamra kenek mert randa vagyok..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Zel!
Gratulálok Lukácshoz! Jól megváratott mindenkit, de a lényeg, hogy minden rendben van. A császárt sajnálom, de az érdek a lényeg és hogy ne legyen senkinek sem baja! Én is császáros voltam és hát nekem nem volt egy lány álom. Remélem Te jobban viseled.

Gyöngyi!
Gratulálok a Pici fiadhoz! Jók voltak a megérzéseid. Várjuk a beszámolót. Pihenjél sokat!

Pandus!
Nagyon sajnálom Dórit! Mi a betegség oka? Eldugul a nózi, köhög???
Esetleg más? Vagy csak lázas? Szörnyű mikor betegek a picikéink. Remélem tudnak valamit tenni az orvosok hogy Dóri is tudjon pihenni.

Boris!
Hajrá az új ciklusnak! A bőrömet én a Dávid popsikenőcsével kenem ha vészes, de nem annyira akkor kevertetek A vitaminos testápolót, mert az szerintem nagyon jó és azzal. Az A vitaminos krémet is a Dávidnak íratom fel.

Trinky!
Milyen érzés következőnek lenni? Nekem nagyon fura volt, de most másodjára is az lesz, ha Lotti megszületik, mert akkor én jövök.... Én is így vagyok és voltam is, h a 38 hetet betöltsem és jöhet is. Dávid hallgatott rám és remélem Bálint fiam is fog. Akkor még neked is bő nyugodt 2 hetet kívánok!

Mágnes!
Hogy van Bence? Voltatok a szívesnél? Bocsi, de annyira nem olvastam vissza.... Nagyon szépek a gyermekeitek!!! Kell majd az a 3. is!!!

Tücsi!
Csabi is sokat nőt és kis helyes pasi!

Mi jól vagyunk! Bálintnak van még helye bőven és ki is használja. Csütörtökön voltam uh.-on és megint csücsült... remélem nem marad így. Szeretném ha szülhetnék, bár azt mondják, h az elsővel császáros voltam, így nem sok esélyem van. Azért én bízom!
Említettétek az olajat amivel a gátat kell kenegetni. Mikor kell kezdeni és milyen olajjal?

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Elöször is gratulálok az újszülöttekhez! Azoknak akik meg még a stratra várnak pár hetet, kitartást!
Lehet, hogy emlékeztek rám, összel írtam egy párszor az inszeminációval kapcsolatban. A gyógyszerers kezelést az inszemre elökészítve el is kezdtem, de hétvége és ünnepnapok miatt sose jutottunk el a megfelelö idöpontban a klinikára. Aztán nagy meglepetésünkre orvosi beavatkozás nélkül költözött be hozzám a kisbabánk. A 14. héten járok és hál' Istennek eddig minden rendben ment. Remélem, nem veszitek tolakodásnak, hogy megosztottam az örömömet veletek.
Minden jót nektek! Mindenkinek kívánom álmai beteljesülését!
uoma
 
 


uoma, hatalmas nagy gratula nektek. Erre mondják azt, hogy mindennek rendelt ideje van. Nem véletlenül nem volt inszem. Nagyon boldog, gondtalan pocakosodást kívánok Neked, és gyere sűrűbben.

Lányok tavasszal mindig beindul a pocisodás, Tücsi, Ilonka, Boris, Kata, Dita készüljetek. :lol: :lol:

Odry, nagyon furcsa következőnek lenni. Eddig olyan jól megvoltam negyedikként, most meg...... anyám :D :shock: :D
Veleda olaj, DM-ben kapható, hetente 3-4-szer kell, a 34-ik héttől lehet.
Remélem, hogy Lotti is hallgat rám, olyan jó lesz már a karomban tartani. Persze így is szuper, szeretem a várandósságot, a pocakomat, a ficánkolást.

Bálint biztosan be fog fordulni, és szerintem tuti szülhetsz természetes úton, csak nem minden doki vállalja be. Készülj a természetes szülésre, és az is lesz.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Bocsi hogy úgy eltűntem a topic életéből, kicsit nem idevalónak éreztem magam.
Ilona nagyon aranyos vagy hogy sokszor megkerestél privát és érdeklődtél mi újság felőlem, nagyon jólesett! :)

Újdonsült anyukáknak nagy gratula, a babák hihetetlenül szépek milló gratula! Sok egészséget, boldogságot, tejcit és miegymást!
(azért sokszor idekukkantottam ám! :wink: )

Szeretnék én is egy kis örömhírrel szolgálni:

Kép

Sikerült az első lombikom a BMC-ben! Ma tudtam meg az eredményt és hihetetlenül boldog vagyok, majd szétdurranok, a szívem túlcsordult és nem is gondoltam, hogy valaminek ennyire lehet örülni!

További szép napot nektek, köszönöm hogy megoszthattam veletek és remélem nem haragszotok, hogy leléptem!

KATATAról van valami hír!

ILONÁM
Ti mikor mentek tovább?

dita75
 
 


:D :D :D :D :D :D :D

Én mondtam, hogy indul a pocakosodás :!: :!: :!: :!:
Nagyon-nagy gratula neked is Dita. Szuper, hogy sikerült. Gyönyörű babavárást kívánok.

Miért ne lennél idevaló? Akkor én sem vagyok idevaló. Nekem sem az inszem sikerült.

KépKép
trinky
 
 


Jajj de örülök a jó híreknek!!!
uoma, Dita: Gratulálok nektek!!! :)

Lányok, a P2-es cytológia nem gáz, legalábbis én úgy tudom, ezért csodálkozom is kicsit, hogy miért kell megkeresnem a dokimat....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


gyöngyike, oh hát világra jött a kis ördögfióka! Isten éltesse őt sokáig egészségben, anya, apa, meg a tesó gyönyörűségére!

dita, oh pont tegnap gondoltam rád. Micsoda nagyszerű hír!
Én örülnék, ha többször megfordulnál a mi kis topikunkban:-) Mi most megálltunk. Nekünk spontán babánk lesz.

uoma, kedves tőled, hogy megosztottad velünk ezt az örömhírt, nagyon szép várandósságot kívánok neked!

mágnes, nekem azt mondta egyszer a doki, hogy a P1-es eredmény ritka mint a fehér holló és a P2 az már tökéletes.
Gyógyulj meg hamar!

trinky, láb összeszorít, Lotti bentmarad! Csak nyugi minden ok lesz! És csak szugeráld magadat, azt mondják minden az agyban dől el.

Mondtam már, hogy mennyire szeretek ide jönni!
bbilona
 
 


Ilonkám!
Nektek spontán babátok lesz? :) Nagyon drukkolok neki! Elmeséled majd, mi volt veled eddig...mármint hol tartotok most azon kívül, hogy spontán babátok lesz? :) Arra emlékszem, hogy minden inszemesnek nagyon szurkoltál, és te is inszemezni szerettél volna. Már nem szeretnél?

A rákszűrésnél én ugyanazt hallottam, mint BbIlona, p1 nagyon ritka, p2 normális, p3 kezeléssel jár vagy műtéttel, p4-től nagyon rossz az eredmény, és p5 nem kívánatos senkinek.
A p2-re azt mondják, hogy az megfelelő.

Dita!!
Rád is szoktam gondolni ám!!! És nagy öröm most hallani, hogy ennyi minden után sikerült!!! Nagyon vigyázz magatokra!!! Ugye otthon nyugiban táppénzen???
babszi
 
 


babszi, inkább te mesélj! Mi van azzal a laparral, az utazással? Hogy döntöttetek? Amúgy nektek is spontán babátok lesz, meglásd! Remélem legalábbis nagyon!
Mi túl a 6 inszemen, 1 lombikon, bízva a kineziológiai kezelésben, amitől is várom a spontán babát. Zanzásítva ez a lényeg.
bbilona
 
 


uoma, dita, nagyon sok szerencsét és boldogságot kívánok nektek, és mindkettőtökre kíváncsiak vagyunk ám :lol: :lol:

mágnes, lehet, hogy csak valamit fel akar írni a dokid a p2-re?
bár ha az nem jelent semmit, hogy p2-őd van akkorr én sem értem, na majd kiderül, de ne idegeskedj :!: :lol:

odry, tényleg ne gondolkodj a császáron :wink: szerintem lehet szülésed amiatt mert D ávid császárral született, tényleg miket csinál Dávid, miket mond, miket eszik stb..? mesélj :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska:
felhívtam a dokit, hogy kell-e foglalkozzam ezzel az eredménnyel,ami ugyebár nem rossz eredmény. Azt mondta, hogy nem csak szimplán P2,hanem ASCUS-om van, ezt pedig komolyan kell venni, így megismételjük a rákszűrést, és utána meglátjuk a lehetőségeket. Ápr. 1-jén megyek hozzá. :?

Odry:
nem elkeseríteni akarlak, de több ismerősöm is ,mondta, hogy amennyiben 2 szülés között nem telik el 2 év, és az első császár,akkor a második szülésnél is császárt alkalmaznak. Ti erről nem beszéltetek még a dokiról? Remélem, hogy sikerül úgy szülnöd, ahogy szeretnél!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, oh akkor most ezt az ASCUS-t nem annyira szeretjük. Április 1? :shock: Mi, később nem lehet? Miért olyan későn?

odry, hú én ehhez nem értek. (Azért persze okvetlen hozzá kell szóljak :roll: ). Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd! De egy a lényeg, egészség legyen! A harmadikkal meg majd több szünetet tartotok és akkor ezek szerint tutira jöhet a hagyomásnyos szülés!

katata, nekem is nagyon hiányzol!

sapé, te is!
bbilona
 
 


Ilonám:
azért nem tudok előbb menni, mert jövő héten elutazunk.Megyünk haza, október óta nem voltam otthon, és ezt a világ minden kincséért sem vagyok hajlandó elhalasztani, annyira vágyok haza, ráadásul Apum évfordulója is lesz, így megyünk a temetőbe.
Ahogy hazajövünk, szerdán megyek is a magánjára.

Na és hogy szeretjük-e az ASCUSt, azt meglátjuk, attól függ hajlandó-e lemúlni. Ha nem ,akkor nagyon utáljuk! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes :!: ASCUS=a hámelváltozás meghatározhatatlan jelentőségű

ITT OLVASTAM

http://www.liliom.nepegeszseg.net/megel ... tokoll.pdf

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska:
köszönöm , hát nem lettem sokkal nyugodtabbb... :? De legalább képben vagyok..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, jajj ne haragudj... :cry: nem szeretnék többet írni mint ami van, de szerintem az, hogy p2-őd van az egyértelműen azt jelenti, hogy NAGY BAJ NINCS, max valami kis gyógyszer kúra lesz ez, szerintem :!:

zelet kifaggattam, Lukács sárga egy kicsit, de reménykedik benne, hogy holnap hazaengedik őket, mindenkit puszil :lol: :lol: megkérdeztem, ő hogy van, várom a válaszát :wink:

gyöngyikéék teljesen jól vannak, valszeg pénteken hazamennek :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


pandi, hogy van Dóri?????????????????????

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriskám:
jajj dehogy haragszom sőt!
én szeretek tisztán látni, nem vagyok az a rögtön megijedős típus, de szeretem tudni, hogy mire számíthatok, és felkészülni minden lehetőségre :)
Édes vagy, hogy foglalkoztál a nyavalyámmal.. köszönöm :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, na akkor ma már ne is foglalkozzunk ezzel :lol: :lol: :lol: hogy jól aludj :lol: :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Draga Johanna es Gyöngyi! :P

Sok szeretettel gratulalunk a picikhez, mielöbbi felepülest, jo egeszseget es sok finom tejcsit kivanunk! :P

Puszi a Juci csalad :lol:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Remélem hogy a kicsi és a nagyobb betegeskedők már jobban vannak.
Édes kisfiam legújabb elfoglaltsága:

Először csak ártalmatlan játéknak tűnik a dolog
Kép

Aztán jön a burkolat felszedése
Kép

Majd végül a jól elvégzett munka gyümölcse, a rágcsa
Kép

és mindezt kb annyi idő alatt, amíg anya pipil. :wink:

Tiszta izgalomban vagyunk. Pénteken elindulunk Csabi első nagy utazására. Lemegyünk az Őrségbe egy Csinyálóház nevű helyre és ott fogjuk tölteni a hétvégét. Kicsit tartok az időtől, nameg az idegen környezettől, de azért bizakodok, hogy fogunk egy kicsit aludni is. A Sándorok, Józsefek és Benedekek egy kicsit összekaphatnák magukat, mert jó lenne kimozdulni majd a 4 fal közül.

tücsökbogár
 
 


tücsi, de huncut a fiad! édi nagyon... :shock: :lol: húúú biztos jó lesz a hétvégétek, de kicsit fárasztó is :lol: :lol: :lol: jó lenne ha szép idő lenne már.....

mi lehet Dórival :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


köszönöm a cumis segítséget :lol: olyan jó, hogy bármi kérdésem van, ti tudtok segíteni :lol:

Trinky, nekem csak pozítiv dolog jut eszembe a szülésről :lol: neked is ilyet kívánok :lol:

Dita, nagyon gratulálok a babához! Jó hely a BMC :lol:

Uoma, neked is gratulálok :lol:

Tücsi, Csabi nagyon édes :lol: rögtön elképzeltem milyen lesz Lili ekkorának... Jó utazást nektek!

Mágnes, remélem ez a valami nem jelent semmi rosszat. Nektek is jó utazást és gyógyulj meg!

Kép
domo
 
 


Remélem, hogy nem haragszik meg Pandácska, de Borissal együtt én is nagyon aggódtam Dóriért, úgyhogy megnéztem a blogját. Ma reggel azt írta Pandi, hogy úgy tűnik kicsit jobban van Dóri, már mosolygott és reggelizett is. Remélem, hogy tényleg meggyógyult és hamarosan ismét gyönyörködhetünk mi is a mosolyában.

tücsökbogár
 
 


Itt vagyok!

Ott kezdem, hogy volt nálunk hétfőn a doki. Azt mondta, talán a 3 napos láz lesz ez, ami 3 napig magas lázzal jár, utána pedig pöttyökkel. Dóri szombaton nagyon jól viselte a lázat, még éjszaka is, utána vasárnaptól folyamatos volt a sírás. Tegnapra elmúlt a láz, de egyszerűen csak sírt, nem mozgott, napközben 7 órát aludt :shock: , és csak napi egyszer evett. Tegnap jutottam el arra a pontra, hogy halálra aggódtam magam miatta, és már rémeket láttam. Ma viszont jobban van, eszik, játszik, és mosolygott is. Viszont a pöttyök nem jöttek elő, lehet mégsem az a betegség lesz. Láz sincsen. Most altattam el, ez a 3. alvás a mai napra :roll: Tuti lesz még egy. Köszönöm az érdeklődést, aggódást, szerintem minden rendben lesz(remélem)

Még visszaolvasok...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?