Mérges vagyok,a Törpére, mindent eltűntetett, amit írtam.
Na akkor újra:
Judit! Tiszta szívből gratulálunk mi is a kicsi pocaklakóhoz! Örülök, hogy minden ok., de sajnálom, hogy a kis családod nem tudott bemenni az uh-ra.
amikor én mentem 3/4 1-kor, akkor már nem állt "őr" az ajtóban, csak ki volt írva, hogy a hozzátartozók kint várakozzanak. Én már egyedül mentem, bár nem tudom, szólt-e volna valaki.Alig volt mozgolódás.
Amúgy minden rendben van, bár 2-szer mérte a méreteket az uh-on a Szemerei, mert az első mérések alapján kicsi volt, inkább megmérte még egyszer. Hirtelen megnőtt. A dokinál is minden ok. Egy hónap múlbva megyünk legközelebb. Kicsit furcsáltam is, hogy még nem a kórházba kell menni, mert as Mátéval a leoltást már ott vette le. Bár nem bánom, nekem az Ági néni mindig túl magas vérnyomást mért, volt, hogy emiatt bent is kellett maradnom. Az nem hiányzik.
Roberta!
Csináltunk pocis képet, ígérem, előbb-utóbb felkerül.
Berni!
Jó csavargást! (már megint
).
Úgy látszik, ti ugyanúgy vagytok, mint Máté: Én mindig szeretek kujtorogni.-mondja. A múltkor megjegyezte, hogy miért nem kötöm meg. Először nem értettem, aztán megmagyarázta: a mamánál a kutyus is szeret csavarogni, és a mama mindig megköti. Őt is meg kellene. Jót mosolyogtam rajta. Olyan kis drága.