Sziasztok!
Köszi a megnyugtatásul szánt hsz-eket, kicsit jobb is.
Ádámmal sokat beszélgettünk, h h legyen, mint legyen. Nagyszülők (mármint Gergőé) dolgoznak és ha jól hallom a híreket egy darabig még dolgozni is fognak, úh ez nem jön szóba.
Most megpróbálok n sokat feküdni és meglátjuk ezzel hogy egyeztethető össze a házimunka. Szóba jött a kaja rendelés is, de egyelőre nem akarom, mert jobban szeretem azt enni, amit én főztem.
Szóval most úgy zajlik egy napunk, h egy óra fekvés, egy óra teszek-veszek. Így ma, ha jól számoltam, 19 órát töltöttem ágyban a 24-ből (tegnap este 8-kor feküdtem). Ez azért elég jó arány szerintem.
Ügyeletes dokin én is gondolkoztam, de egyelőre még nem estem annyira pánikba, ráadásul - ahogy öregszem
- egyre nehezebben viselem, az idegen dokik piszkálódását, úh várom az enyémet, mint a messiást, addig meg fekszem. Abból baj nem lehet, legföljebb jobban hízom.
Gergő egyébként egészen jól bírta a fekvéseket, mellém feküdt, olvasutnk vagy beszélgettünk, aztán autó pályát épített mellettem, szóval remélem menni fog a dolog.
Gergő-beszéd: ált. 3 szavas mondatokat alkot, de ma meglepett a komplett "Hinta-palintával".
Leggyakoribb mondata az "Apa elment dolgozni."
És tényleg.
Váltott lábbal lépcsőzés: csak fölfelé, úh éjszakára még kapja a pelust, pedig már napok óta szárazon veszem le.
Hátulütője a dolognak a hajnali "Anya pisilni kell!" program, de hát vmit vmiért.
Sno! Én sem tudom, mi volt az oka Gergő korai születésének, úh most sem tudom, mit tehetnék ellene.
....persze, persze pihenek...
Közben megoldódott a leesésgátló kérdés is: Ádám felhozta a járóka egyik oldalát, és az van beszorítva estére a kiságy és a szekrény közé, így stabil, mégis mobil.
Voltunk az RS-ben is (még szerda de.), tényleg jó leesésgátlók voltak, megfizethető áron, csak a mi ágyunkhoz nem stimmeltek.
Sno! Szorítok holnapra! Barnázás nekem is volt, egészen sokáig tartott, de a dokim nem izgatta magát annyira miatta, mint én. Azt mondta, h amíg nem piros, addig ok.
Barbus! Szekrényben kakiláson n jól szórakozom, ahányszor csak eszembe jut, bár tudom, h megélni nem olyan vicces.
Ja, akartam még mondani, h Gergőnél a "Mi ez?" után nem a "Miért?" korszak jött, hanem a "Mit csinálsz?"
"Anya mit csinálsz?" - naponta 150x, ha éppen nem csinálok semmit, csak nézek ki a lyukakon, akkor is.
"Mit csináltam?" - na ez a rosszabb, tuti, h vmi olyasmit, amit nem kellett volna.
Most pl. a szétdobálással kerget az őrületbe, közli, h "dobálom" és szétdobál mindent, ami a keze ügyébe kerül. Aztán ha mondom, h szedje össze, akkor közli, h "Nem!" és elvonul.
Ezzel mit lehet csinálni? Én így az x. nap után már a zsarolásnál tartok ("Akkor addig nincs Jancsi és Juliska/Megyen a medve/mazsola/akármi!") és egyelőre ez hat, de utálom.
De jók az új vonalzó képek!
Nekem is kéne végre feltenni...na majd, na majd.
Laurának, Szabinak és Natinak jobbulást, Lorca vigyázz, nehogy elkapd tőlük!
Bicó: nálunk nem kérdés, muszáj lesz beszerezni egyet, mert Gergő teljesen oda van értük, minden útbaeső bicikli plusz 3 perc a menetidőben.