Haliho lányok, még húsvétoltok?
Nálunk hétfö már munknap.
Jó hosszú hétvégénk volt, mindent belesüritettünk, amit csak tudtunk. Tavaszi nagytakaritás, olajcsere, kocsi suvickolás, barátlátogatás, húsvétolás stb...
Jó volt nagyon, pláne,hogy az idöjárás is ilyen kellemes, ki szoktuk rakni a járókát az udvarra, és Ádámka onnan nézelödik.
Meme neked a vizsgához, Nórinak a 2-ik fogacskához gratula
Ádám is nagyon hamar kinövesztette a másodikat, alig 5 nappal késöbb jött ki,mint az elsö.
Gabi, úgy szeretnék valami bátoritót-támogatót irni táplálás ügyben, de én is olyan zöldfülü vagyok még,hogycsakna. És ha jól sejtem, te is elég egyedül vagy ezzel az egész helyzettel, nekem sincs nagyon kihez fordulni itt személyesen, csak telefonon beszélek anyukámmal, tesóimmal.
Szerintem, ha ennyire nem megy a hami Dávidnak, ne eröltesd, bár én sem birom, ha csak tejet iszik, bár Ádám már inkább tápszeres,mint szopós baba, egész egyszerüen nem érdekli a cici...Max 2-szer egy nap, ennyivel le van tudva az egész. És a hozzátápinál meg egyelöre az édes dolgokat kedveli, gyümölcsöt föleg , és csak néhány édesebb zöldséget (borsó, zöldbab..) Ez van,nem tudok mit csinálni. Remélem azért kicsit meg tudsz nyugodni, hidd el, ha éhes lenne Dávid jelezné sirással. (Ádám ezt csinálta 4,5 hónaposan, amikor kiderült, már nem elég neki a tejem
)
Anita, a popsis kép csúcs,kinek van erre fantáziája??
DBarbi, jobbulást a náthás Fanninak,mi már túlvagyunk egy hetes orrszivózós idöszakon, igy részvétem a dologhoz. Ha nem használnám az orrához, még érdeklené is, de igy, felejtsem el, hogy ö közremüködik az orrszivásnál...
Dorki, 5 hónapos Nikid csudaszép a képen, keresztelö ajándékhoz nem tudok hozzászólni,mert nálunk nem volt-nem lesz. Talán akinél már volt ilyen, tud tanácsot adni, miket kaptak ök...
Zit, mindig tetszenek a beirásadi, mozog az egész képernyö és olyan szines...(mennyi idöd van, vagy megy ez már neked kisujjból is igaz??) Örülök, hogy Beni meggyógyult, talán most már nem lesz ekkora nagy baj. De még mindig nem irtad meg pontosan,melyik részével és hogyan égette meg magát.
Üdv Hangosz, gyere gyakran! 5 nappal idösebb az én kisfiam, Ádám. Irjál magatokról!!
Panu, Lizi gyönyörü, azok a szemek!!!
A fagyi kajád is gusztusos, én csirkehusit rakok el hasonló technikával. Bár nekem a hütöhöz adtak merev falú jégkockatartót, de vagy én vagyok szerencsés vele, vagy jó a technikám, de egy mozdulattal kijön az összes belöle...Kicsit meg kell csavarni egyik végét az egyik irányba, a másikat a másikba, és igy szinte kiugranak a kocka-husik.
De a tied legalább izgalmas-formás, nem olyan uncsi szögletes
Ja, és én sima folpackot teszek a tetejére amig megfagy, szerintem igy is jó.
Noja, tejóistem 3,5 órás séta??? Nekem elkopna a talpam ennyi idö alatt, arról nem beszélve, hogy nem tudnék itt ennyi idöt eltölteni a házak között bolyongva.
Gabi, álló Zsoltikád nagyon ügyi, micsoda tempóban fejlödik ö is! Utólag boldog névnapot, ezekkel aztán végleg hadilábon állok, mert itt nincsenek nevek a naptárban
Remélem a 8 napba még azért beleférek
Hanzika, jobbulást a pajzsmirigyedre, rossz lehet,hogy rosszl vagy. De ezt valahogy lehet gyógyitani, gyógyszerrel, igaz? MArcus meg talán ezért is nyügi, érzik ám, ha a szülöknek bajuk van.
Vera, jó pihengetést nektek, én örültem azoknak amiket beirtál a dokinénid szavaiból, jó néha "szakembert" hallani...Tudod itt milyen az egészségügy ,védönö egyszer látott minket, 2 naposan...
Orsi,már régen irtál, de látom van ünnepelnivalótok rendben, azért ez elég foglaltság.
A mozgó Bene-giffed nekem is nagyon tetszik, elárulod hogyan csináltad???
Edit, milyen kutyuval versenyeztek? Remélem sikerült valami jó helyzést elérni
Ann, végre, hogy Hami megjavult, csak vigyázz, ne hogy megint elromoljon...Az épitökockázást Ádám is úgy kezdte,hogy elöször csak a lefelsöt akarta levenni, de ilyenkor eldült a torony,most meg már a közepéhez nyúl, hogy biztos elboruljon
Na, közben körbemászott Ádám a szobában,mindent megtapogatott, leellenörzött, és most már meg is unt.
Úgyhogy megyek, remélem holnaptól mindenki tud jönni megint!
Sziasztok
Barbi