Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Manka! Aranyos vagy!
Remélem nem nagy a baj, bár a síró arc nem erre utal... :(

Kép
Kép
susytunder

Kép

Manka, sajnálom, de majd gyere vissza ide, jó? :wink:

Kinga! Bírod még a fogyit? :lol: Nekem már csak 20 nap :lol: :lol: :lol:

Ja, és jövő hétvégén jönnek anyósék :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok......ma megkaptam végre a kiskönyvem..amit én beborítottam.......és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Mától hivatalosan is kismama vagy! :D :D
Azt hallottam ez az új kiskönyv nagyon csúnya......

Naps!
Azért kérdeztem, mert olvastam az lh-s topicot (szoktam rendelni így olvasom) és ott mást írtál a lombikról :wink: :wink:

Marci még mindig beteg és egyszerűen nem hajlandó meginni a smecta port......nem tudom mi lesz így vele......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kima75 2009.03.13 15:14-kor.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!

A Smectát keverd bele reszelt almába - dokink szerint tök mindegy, miként adjuk oda, ha nem megy rakj még bele mézet (nem emlékszem, hogy ebben a korban már ehet-e) vagy bármit, mert a Smectának embertelen rossz íze van.
Nálunk csak a reszelt almás verzióban nyelik le, de mentségükre legyen mondva mindenféle ízesítés nélkül

Mmanya
mmanya

Manka, gyere hamar vissza jó, és múljanak a gondok :wink:

Susy, én is szeretnék így előre Kristófnak boldog névnapot kívánni, hétvégén ugyanis nem szoktam netezni :wink:

Nita, gratula kiskönyvhöz :lol: tényleg annyira csúnya, hogy be kell borítani :?:

Nálunk semmi különös, most rontottam el egy tálca sütit, nem lett jó, pedig igyekeztem :twisted:

De legalább megjött (ennek rég örültem így :lol: ), de most jó hír, hogy legalább telik az idő és kezd visszarendeződni a szervezetem...

KépKép

KépKép
beneildi

Marcinak mi is jobbulást kívánunk!
Nem tudom milyen állagú ez a gyógyszer, mi Lillunak mindent Nurofenes szirup ill. ahhoz hasonló adagolókkal küldünk le, így szegénynek nem túl sok választása marad, bár azért amiről tudja, hogy rossz ízű, az elől elszalad :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi Ildi neked is!

Az új Smecta narancs ízű. Sokkal kellemesebb, mint a régi, nekem az olyan, mintha port kevernék el vízzel és azt innám meg.

Ildi
Milyen sütit sütöttél? És hogy rontottad el?

Lányok nem tudtok valakit, aki vállal angol fordítást?

Kép
Kép
susytunder

Manka!

Remélem nem nagy a baj, remélem hamar jössz!!!!!!!

Susy!
Én és a férjem szoktunk vállalni, pü-ben megírtam a mobilszámot, de nem vagyunk számlaképesek :( , illetve orvosi szakszövegben gyengék vagyunk :oops:

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Köszi a tippeket. Marci is a narancs ízű smectát kapja, de így sem kell neki. Végül belediktáltam amennyit kell, de este reszelt alma verzióval próbálkozunk

Kima
Kép
Kép
kima75

kim,a tényleg csúnya...én beborítottam........
beneildi ....olyan semmilyen fehér......csupasz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Smecta: banánnal megette. De nagyon megy a hasa, ha holnapig nem lesz jobb, akkor megint doki. Ha meggyógyult akkor pedig szurit fog kapni az étvágy növelés érdekében szegény.....annyira girhes.

Ha nem jönnék erre a hétvégén: Kristófnak boldog névnapot!

Kima
Kép
Kép
kima75

jobbulást.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Én is kívánok Kristófnak boldog névnapot!!!

Kép
Kép
ronci

[quote="kima75"]N írta:kima75ita!
Mától hivatalosan is kismama vagy! :D :D
Azt hallottam ez az új kiskönyv nagyon csúnya......

Naps!
Azért kérdeztem, mert olvastam az lh-s topicot (szoktam rendelni így olvasom) és ott mást írtál a lombikról :wink: :wink:

Marci még mindig beteg és egyszerűen nem hajlandó meginni a smecta port......nem tudom mi lesz így vele......

ÖÖÖ, elnézést :wink:
Vendég

Minden kis betegnek jobbulást!
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganizilvi!
Mennyi volna a postaköltség 1 Immuno Kidnél?

Súlyra talán 50-100gr közötti árba belefér, akkor 165ft, plusz ajánlottan, +200.
Vendég

Most olvasom, hogy rosszul néztem, a multi tabs omega3 immuno kid, az az 1990, a sima, az sajnos drágább.
2600ft :cry:
És a felnőtt is 2600.
Vendég

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést. Bár igazából nem most ünnepeljük, hanem Júliusban, de nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk. Köszönjük! :)

Mmanya
Köszi szépen, már azt hiszem lebeszéltétek apával, ha aktuális lesz, időben szólok.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kima!
Ne már, szurit??? Nincs más megoldás? Miket próbáltatok eddig?
Hány kg. Marcid?

Szilvi!
Az omegás olcsóbb, mint a sima kid? Nem tudod, hogy miért? Azt még nem próbáltuk, de gondoltam, hogy legközelebb olyat kéne venni. Bár, így is éles az elméje a gyereknek, lehet jobb lenne nem feszegetni a témát :lol:

Képzeljétek!
Megvan a 4. évad nekem is, bi-bi-bí :lol:

Ronci!
Itt is, köszönöm szépen!

Megyek költöm a családot, aztán megyünk fodrászhoz, én kozmiba is, utána meg Boginak cipit venni. Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy az őszi cipője jó legyen rá tavasszal is :twisted:

Anita
Kép

Kép
gani

gani kellemes vásárlást.és szépítkezést....... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Lányok!
Látszik, hogy hétvége van, alig jár erre valaki... meg gondolom a jó idő se használ a netezésnek! :lol:
Férjem is kertezik, meg persze sörözik.. :D
Gani! Nagyon szívesen!!!!!
Minden kis és nagy betegnek sok vitamint és gyors gyógyulást kivánok!

Kép
Kép
ronci

[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!

Kima!
Ne már, szurit??? Nincs más megoldás? Miket próbáltatok eddig?
Hány kg. Marcid?

Szilvi!
Az omegás olcsóbb, mint a sima kid? Nem tudod, hogy miért? Azt még nem próbáltuk, de gondoltam, hogy legközelebb olyat kéne venni. Bár, így is éles az elméje a gyereknek, lehet jobb lenne nem feszegetni a témát :lol:

Képzeljétek!
Megvan a 4. évad nekem is, bi-bi-bí :lol:

Ronci!
Itt is, köszönöm szépen!

Megyek költöm a családot, aztán megyünk fodrászhoz, én kozmiba is, utána meg Boginak cipit venni. Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy az őszi cipője jó legyen rá tavasszal is :twisted:

Nem tudom, miért olcsóbb :(

http://www.egeszsegbolt.hu/333-immunero ... 3-kid.html

De igy elnézve a tartalmát, nem multi vitamin, nincs benne mindaz, mint a simában.

Szerintem, ha 2-3 dobozzal rendelsz a simából, csak azért megéri, mert a postaköltség nemigen fog nőni, viszont soórolsz vele 6-700ft-ot-postaköltség.
Vagy ha még kérsz más vitamint, akkor már mindenképp megéri.
Persze ez nem rábeszélés.
De tudom, hogy egy család mit szed kb egy hónap alatt.

Felnőtteknek a walmark primum multi vitaminját tudom ajánlani, 1450/30db, és 4050 a 90db-os.
Vendég

tényleg csodás az idő........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Naps!
El van nézve. Most őszinte voltál és ez a lényeg, spongyát rá :D
Neked a zafir barátcserjéd van?
Jaj ezt akartam még neked írni. Írod, hogy próbálkoztok és Ir-ed van. Mennyi metet szedsz? Mennyi a terheléses inzulinod? Tudod még mit lehetne megpróbálni: ha akcióztatok, akkor rögtön másnap kezd el szedni a barátcserjét. Mert ha a progiddal is gond van, akkor lehet, hogy az is segítene.

Nita!
Sikerült a folsav vagy kérsz?

Képzeljétek: tegnap akkorát estem a teraszon......Esett az eső és a vizes burkolat csúszott. Megütöttem a térdem, a fenekem és a derekam. A baj, hogy megint azt a térdem, ami eddig is rossz volt és most valami mozog ott a tédembe és baromira fáj, letérdelni nem is tudok. Lehet, hogy levált egy porc???? Ahogy megfogom a térdkalács tetejénél simán lehet mozgatni a bőr alatt egy tisztességes darabot.....

Kima
Kép
Kép
kima75

kima!
nézd meg, hogy a másik térdedhez képest mekkorra a kölönbség! Ha nagy, akkor igencsak lepattant ott valami, viszont ha a másik is mozog, max kicsit kevésbé, akkor még lehet megúszod a dolgot! Én la.is így szoktam.
Mikor 4éve buktam egy óriásit síeléskor és a doki nézte a térdem, mondta, hogy hűha...aztán megnézte a másikat is és azt mondta, hogy ja, ez is olyan...lazák az izületeim.. :lol: /eléggé rendellenesen lehet őket mozgatni! :D /

Kép
Kép
ronci

kima küldtem privit nem kaptad me......elküldtem a címem meg hogy 2 dobozzal kellene........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!

Hát, én aug,óta szedem a metet, 2*850et.
A mensmentisben csinálták ápr a terhelésest, 0perces 3, 120perces: 33.
Ugyhogy 10szeres érték, ami a pco-szindroma.hu-n is már enyhe IR.
Én már 3 hónapja szedem folyamatosan a barátcserjét.

És igen, lehet tőlem rendelni, mert bizony hiánycikk, és a zafir félében van a legtöbb hatóanyag.
Progival nincs gond, és mindig 28napos ciklusom van, és amióta figyelik, mindig van pé is.
Ki érti ezt.
Viszont a pajzsmirigy autóimmun alulműxim is már 2004óta meg van.
És hát ugye az is endokrin betegség, mint a pco-ir, sőt, mivel már ebben kiműveltem magam, meg is találtam egy orvosi könyvben, hogy a 18as kromoszoma hibája az összes endokrin betegség.
És akinek van pm alulműxi az nagy valószinűséggel már anyagcsere zavarban is szenvedni fog.
Sajnos.

Nekem inkább az a bajom, hogy a hnyákom megöli a spermák 90-95%-át.
megnézték novemberben...azóta lúgositok, de semmi...
Ezért valszeg csak inszem/lombik lehet.
De még nem akarjuk.

Ja és mivel most kedden megyek Tűű dr-hoz kontroll, és azt mondta ha nem leszek babás addig, most 1 év elteltével uj terhelést néz.
örülök is neki, bár az uh-n azt mondták 2 hete, hogy nincs egy ciszta sem, hanem érésre váró 4-5 pete van.

Kima!
Remélem nem lesz baja a térdednek, borogasd be, és kend esetleg.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, el vagyok havazva.....

Susy
Kristófnak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Millió puszi

Nagyjából visszaolvastam.
Napsi, engem valami olyasmi vitamin érdekelne, ami azon túl, hogy immunerősítő, a petefészket, vagy hogy is mondjam, ott lent erősít
mindent.

Manka
Amint úgy érzed, jobban vagy, szívesen meghallgatnálak!
Sok erőt a Családnak!

Kima
Szerintem mutasd meg dokinak, ha hétfőig nincs jobbulás.

Köszönöm a füllentős hszemre a válaszokat. Sokat beszélgetek Dáviddal, van, hogy figyel, van, hogy inkább menne már a játékaihoz. Mama szerint túl sokat is beszélek velük, ő nem beszélt meg semmit a gyerekeivel. Látszik is, évekbe telt, mire megnyílt nekem a párocskám. Én nyílt, érzelmeikről bátran beszélő gyerekeket szeretnék felnevelni.
A hazugságok már múlóban vannak, most inkább a barát aggaszt, de sokat nem tehetek ez ügyben. Egy kiscsoport van. Itt 3 ovi van, ebből ez van elérhető közelségben. Gyalog félóra ez is.
Integráció van, így befogadják a kevésbé érett gyerekeket is, a kisbarátnak pszichológushoz kell járnia. Viselkedés zavaros, és értelmileg elmaradott. Nem tilthatom meg, hogy együtt játszanak, csak remélni tudom, hogy okos kisfiam a játékon túl, észre veszi a különbségeket. Már elkezdődött nála valami, mert inkább a többi gyerekről mesél.

Mindenkinek további szép Hétvégét kívánok. (és jó tojásdobálást :lol: )

Kis, és kisebb Marcinak jobbulást! :wink:
Vendég

Kriszta!

Ilyen a méhpempő, ami általánosan erősit mindent.
Legalábbis sokan szedjük erre.
Végig a ciklusban.
Amugy meg elkerült a nátha, megfázás, 2napos kis torokfájással megusztam, az is egy hideg üditő miatt :twisted:
Vendég

[quote="nitacska007"]k írta:nitacska007ima küldtem privit nem kaptad me......elküldtem a címem meg hogy 2 dobozzal kellene........

Most látom, hogy halásztelki vagy :)
Én ott dolgoztam ovodában sok sok évet, és ott is laktam, lakom...
Édesapám ott belgyógyász :)
De többet nem árulok el :)
Vendég

mért nemm árulsz el többet????? :( :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szilvi!
Nálunk csak a gyerek szed ilyesmiket, Mi egyáltalán nem. Így meg tök mindegy, hol veszem meg, mert pontosan uannyiba kerülSőt, inkább drágább...
Úgyhogy köszi!

Marcik, hogy vannak? :lol:

Nálatok is tavasz van? Mert itt tombol a jó idő :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita!
Holnap postára adom :D Nem láttam, hogy jött privi, amíg nem írtd....csak kicsit vagyok béna.

Gani!
Enyém Marci köszöni jól van. Most a szurival mégiscsak várunk. Anyukám hozott egy lekvárt, amiből napi két kanál kell és állítólag lesz étvágya. Ezt még megpróbáljuk.

Szilvi!
Ha a probléma az nálatok, hogy a fiúkat kinyírod, akkor az inszem nagyon eredményes lehet. Az Ir szerintem ebbe nem fog bezavarni (nálam a 120 perces 78 volt). Szerencse, hogy a p.é-d-re nincs hatással. Majd nagyon drukkolok. Várhatóan mikorra szeretnéd az első inszemet?

Roncsi!
Annyira szakmai vagy :D :D Megnéztem a különbséget a két térdem között. Az "rendes" térdemen nincs a térdkalácson ott luk, ami a "hülye" térdemen van. Most a " hülye" térdemen a térdkalács elülső felszínén egy darabot arébb tudok mozdítani, vagy arrébb mozdul magától. ha rátérdelek és abban a percben lezsibbad az egész. Olyan, mintha egy ideget piszkálna. De én ehhez hülye vagyok. Ha nem lesz jobb, akkor elmegyek dokihoz. Az a baj, hogy ez a térdem amúgy sem volt jó......

Kima
Kép
Kép
kima75

majd az anyagiakat is beszéljük meg....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kima75"]N írta:kima75ita!
Holnap postára adom :D Nem láttam, hogy jött privi, amíg nem írtd....csak kicsit vagyok béna.

Gani!
Enyém Marci köszöni jól van. Most a szurival mégiscsak várunk. Anyukám hozott egy lekvárt, amiből napi két kanál kell és állítólag lesz étvágya. Ezt még megpróbáljuk.

Szilvi!
Ha a probléma az nálatok, hogy a fiúkat kinyírod, akkor az inszem nagyon eredményes lehet. Az Ir szerintem ebbe nem fog bezavarni (nálam a 120 perces 78 volt). Szerencse, hogy a p.é-d-re nincs hatással. Majd nagyon drukkolok. Várhatóan mikorra szeretnéd az első inszemet?

Roncsi!
Annyira szakmai vagy :D :D Megnéztem a különbséget a két térdem között. Az "rendes" térdemen nincs a térdkalácson ott luk, ami a "hülye" térdemen van. Most a " hülye" térdemen a térdkalács elülső felszínén egy darabot arébb tudok mozdítani, vagy arrébb mozdul magától. ha rátérdelek és abban a percben lezsibbad az egész. Olyan, mintha egy ideget piszkálna. De én ehhez hülye vagyok. Ha nem lesz jobb, akkor elmegyek dokihoz. Az a baj, hogy ez a térdem amúgy sem volt jó......

Őszre, vagy télre.
Addig még a lapar vizsgálaton kiderül, tényleg minden rendben van e bent.
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!

Szilvi!
Nálunk csak a gyerek szed ilyesmiket, Mi egyáltalán nem. Így meg tök mindegy, hol veszem meg, mert pontosan uannyiba kerülSőt, inkább drágább...
Úgyhogy köszi!

Marcik, hogy vannak? :lol:

Nálatok is tavasz van? Mert itt tombol a jó idő :lol:

Ok, semmi gond, ha 1 dobozról van szó, sajnos van amit tényleg nem éri meg postázni.
Én meg csak ajánlottan szoktam, mert nem bizom a postában.(
Vendég

[quote="nitacska007"]m írta:nitacska007ért nemm árulsz el többet????? :( :roll:

Mert Apukám és a családom nem tud semmit ezekről a problémákról, illetve annyit, hogy letroxot és a meforált apum szokta felirni.

Nem lenne jó visszahallani, hogy ejnye doktorúr, a lánya igy meg ugy fórumozik itt és itt :)
Tudod, kicsi a világ :)
Vendég

persze így már értem.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk Zalakarosról. Olyan jó volt kettesben kicsit.

Nitácska, nekem valahol Bp-n vett most a párom folsavat, de nem a megszokottat, hanem vmi biofolsav van ráírva és drágább is volt (Bendinek kell), de itt is több helyen mondták nekünk, hogy hiánycikk.

Szilvi, lehet, élünk majd az ajánlattal, ha kifogyunk az Apa által beszerzett készletből.

Ronci, Pécs környékén repült, meg Tökölre a rabkórházba (vagy mi) szállított. Nyíregyházán végzett amúgy, bár nem odavalósi. Én a heliben nem féltem eddig sosem (mondjuk, mellettem nem rugdosták dilisek az ablakot), de a kisrepülőn néha rosszul vagyok, azt jobban dobálják a légáramlatok.

Brigi, még bírom, bár most egy olyan hasmenéses pár napon vagyok túl (szerda-péntek), hogy másfél kg lement 2 nap alatt, de gyanítom ez visszajön, így nem tudom mérni magam rendesen. Szerencsére hétvégén nem kínzott már.

Manka, sajnálom. Találj vissza hamar és oldódjon meg, bármi van.

Anita, jó volt egy kis kényeztetés? Milyen cipőcskét vettetek?

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga hát én komolyan nem értem mért nem lehet kapni.....nekem nagyon kell mert az elevitbe kevés folsav van.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!
Ha kell, nagyon szivesen, sok-sok féle folsavat tudok hozni, mint ahogy pár hozzászólással előbb irtam.
Pesten pedig személyes találkozot is meg tudunk beszélni.
Vendég

A-vitamin
A terhesség alatti szükséglet 800 m/nap.
Fő forrásai: máj, tengeri hal, tej és tejtermékek, margarin, tojássárgája, saláta, petrezselyem, paraj, sárgarépa, barack.

D-vitamin
A terhesség alatti szükséglet 400 NE/nap (1 mg D vitamin =40 NE).
Fő forrásai: hal, halmájolajok, máj, tojás. Fontos a napfény hatása a bőrre!

E-vitamin
A terhesség alatti szükséglet 10 mg/nap.
Főbb forrásai: gabonamagvak csírái, növényi olajok.

K-vitamin
A terhesség alatti szükséglet 65 mg/ nap.
Fő forrásai: brokkoli, káposzta, fejes saláta, paraj, tejtermékek, máj.

ZSÍRBAN OLDÓDÓ VITAMINOK

Fólsav
A terhesség alatti szükséglet 400 mg/nap.

C-vitamin
Terhesség alatti szükséglet 70 mg/nap.
Fő forrásai: csipkebogyó, zöldpaprika, citrom, narancs, alma, káposzta, brokkoli, burgonya.

B1-vitamin
Terhesség alatti szükséglet 1,5 mg/nap
Fő forrásai: máj, élesztő, hántolatlan rizs, korpás búza, zabliszt, földimogyoró, sertéshús, hüvelyesek

B2-vitamin Terhesség alatti szükséglet 1,6 mg/nap,
Fő forrásai: tej, máj, tojás, élesztő, olajos magvak, hüvelyesek.

niacin Terhesség alatti szükséglet 17 NE/nap (1NE=1mg niacin).
Fő forrásai: máj, sovány hús, szárnyas, teljes kiőrlésű gabona, hüvelyesek, kemény héjú gyümölcsök, burgonya.

B6-vitaminA terhesség alatti szükséglet 2,2 mg/ nap.
Fő forrásai: máj, hús, tejtermékek, korpa, borsó, uborka, kisebb mértékben a tej, a tojás.

B12-vitaminA terhesség alatti szükséglet 2,2 mg/nap.
Fő forrásai: növények nem tartalmazzák, a szükségletet kizárólag állati eredetű élelmiszerekkel lehet fedezni, melyeknek csaknem mindegyikében megtalálható a B12.

ÁSVÁNYI ANYAGOK

Vas A terhesség alatti vasszükséglet 30 mg/nap.

Kalcium A terhesség alatti szükséglet 1200 mg/nap.

Magnézium A terhesség alatti szükséglet 320 mg/nap.

Cink A terhesség alatti szükséglet 15 mg/nap.

Jód A terhesség alatti szükséglet 175 mg/nap.

Szelén A terhesség alatti szükséglet 65 mg/nap.
Vendég

400mg/nap a folsavé

Amit én szedek, ez a sima folsav 200 nevű.
Na én ebből szedek reggel este 1-1et.
Ez már igyis 400mg.
Vendég

http://www.enpatikam.hu/folsav-200-tabletta-60x/

Igy néz ki.
Itt is azt olvasom, nincs raktáron.

Szóval, ha kértek, beszerzem, remélem a nagykerben van.
Kedden megyek, és megnézem, és veszek párat tartalékba.
Én 690ft-ért tudom most.

Bio folsav az drágább, az 1100ft.
Vendég

:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük szépen a köszöntéseket mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

jó éjt csajok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!
A szakma néha kijön rajtam... :D de ez most inkább tapasztalat volt.Már lassan letiltanak minden téli sportról, mostanában olyan profin töröm magam össze-vissza! legutóljára most január 2.-án gipszelték be a bal kezem válltól az ujjaimig: most éppen korcsolyáztam. :lol: /álló helyzetben estem, nem menet közben, így váratlanul ért. :oops: /

Kinga!
Én is nyíregyen végeztem először..csak én egy másik iskolában. :D

Szilvike!!!

nem 0,4mg a szükséglet várandósság ideje alatt a folsavból???
Az elevitben meg 0,8mg van. Elvileg nem kéne mellé szedni semmit sem. Vagy Nitácska neked a dokid mondta, hogy nem elég???

Kép
Kép
ronci

Szilvike!
400mikrogramm, úgy jó. Ha így értetted, bocsi a kötözködésért! :lol:

Kép
Kép
ronci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?