Hali Csajok!
Örömmel jelentem, eccerű gyomorrontás volt, felfúvodott a pasi a bombermacitól GRRRR. Nagyika azt gondolta, hogy az egészséges GRRRR. Ráadásul kidörzsölte a szájpadlását, megmég afta is nőtt a torka közelébe GRRR. De már jól van, nem bújik állandóan a fenekembe és átok rossz
.
Zsuzsi, nem csuklottál? Rengeteget emlegettünk a párommal, nemcsak téged, hanem hős fiadat. Hogy van a lógó cafatotok? Szopi? Írtad, hogy nem nagyon kell neki...
Nálunk reggel hidegvizes locsolás volt, bár Danó meglocsolta apját meg a nagyapját is
. Aztán állatkerteztünk, nyuszisimi is volt
Réka, remélem az ajakbiggyesztéssel is annyira lesz igaza a dokiknak, mint ahogy Dani nagyfejű! Arról nem is beszélek, hogyha nem szólsz, fel se tünik!!
Miszike, csak egy gondolat, télleg nem bántásból! De a többiek télleg a gondolataikat osztották meg veled, egymással (sima társalgási stílusban, ahogy mindigis, bármilyen témában. Azután, hogy te nagy piros betüket használtál. Ettől teljesen függetlenűl, remélem Beki jobban van már!
Beukám, nagy gratula a kis tojáskeresőnek!
Na, ha eddig kevés időd volt, mi lesz most?
Momokám, mocorog? És ezt miért is kell harapófogóval kihúznia Zulunak belőled??
1,5 kilónak meg épp ideje volt! (fúj gonosz malac vagyok, dehát te hízol én meg fogyok
) Bocsika
Angikám, menőmanóhoz neked is gratula!
Zulukám, látod mi csak zabálunk évfordulón (gondoskodtam róla, hogy legyen egy tavasszal és összel is
), így nem kapok ilyen ajándékot
, bár mást sem... Kangival meg vigyázzá, mert a végén súg az uradnak
(bár én apasasodra képzeltem a bőrszerkót
)
Na menek, szómenésem van, jó volt ma a suli, ZH 4 es lett, megint 2 ponttal maradtam le a jobb jegyről
. Vizsgákra feliratkoztam, jó kis májusom lesz...
Pusssz
Zsófi