Sziasztok!
Zsófi ötlete volt, hogy leírjam nektek mi történt ma velem.
Előljáróban, volt 3 inszemem vagy 5 éve az előző párommal, kb 1,5 év múlva lapa, endo 3. stádium, gnrh, aztán 2 inszem, mégegy lapar, aztán 2 lombik, aztán még egy lapar, gnrh, még egy lombik, a 4. lombikot le kellett állítani mert nem reagáltam és most annak a ciklusnak a 36. napján vagyok...és ezt írtam reggel:
"36.cn, 37,2 voltam korán reggel.
Hát lehet, hogy nem megyek az inzulinos vv-re...legalábbis remélem...mivel ma teszteltem egy halvány pozitívat!!!
Nem is reméletem nagyon, mert bár a melleim fájnak ...na de hát...mi volt az esély erre? Csöpögtettem a wc-n ülve, néztem a folyadékot...elhagyta a helyet...semmi...mondom jó, akkor olvasok...és mikor 5 perc múlva megnéztem pozitív volt...kb fele olyan erős a csík mint a kontroll...ez 10-es teszt, ha csak a 27. napon volt pé, akkor ez még csak a 9. cn...de ki tudja mikor volt.
Drukkoljatok, hogy erősödjön és hogy jó helyen legyen és megmaradjon!!!Ma már vettem is be reggel 2 utrot...feldugni nem akartam mert már jönnöm kellett suliba.
Tegnap voltunk vásárolni, vettem 2 trendi rövidgatyát, meg 3 felsőt, 2 olyat amibe a pocim is belefér majd..."
Remélem holnap is pozitív lesz sőt még vagy 8 hónapig...
Tesztelgetek a hétvégén és aztán irány a doki.
Sok sikert kívánok nektek ebben a néha kilátástalannak tűnő helyzetben!!!
Pusz:Krisz