Nita, én is inkább a gyerekre költenék, mint orvosra. Mert sajna sokszor még akkor se bánnak rendesen a kismamával, ha magánba járt hozzá De remélem, a Tiéd nem ilyen!
Jövő héten mész dokihoz?
most is hoztam volna de a szemetek az sztkba kitalálták hogy 1000 ft egy uh kép....hát köszi.....remélem a saját dokimnál pénz nélkül is kaphatok uh képet.....
Hát ha már amúgy is adsz neki pénzt a vizsgálatért, csak ad már!
De jó, hogy mindenből üzletet csinálnak Még jó, hogy a rendelőbe nincs belépődíj-szedés
sajna még mindíg sokat dolgozik...muszály....legatyásodtunk....gyest se kapok már...
sulinak nemsokára vége...22-én........mehetek nagyvizsgára április 20-án...
De jó neked, hogy vége a sulinak! NEkem majd csak nyáron lesz vége, utána irány dolgozni, csak fogalmam sincs, hova Pedig muszáj lesz, mert a pároméknál három hónapos leállás lesz, és ebből két hónapig csak fél fizut kap, ami a hitelekre elég...
Egyetemre járok, földtant tanulok. De ezzel nem tudok majd elhelyezkedni, a tanárok is megmondták. De azért végezzük el, mert majd egyszer jó lesz vmire... aha persze. Addig is, míg odajárok, kapják a pénzt az államtól
Te megpróbálsz most elhelyezkedni, vagy otthon dolgoznál? Vagy így terhesen már nem?
Oké, hogy juttassam el? Feladjam postán? Szilva v. baracklekvárost kérsz?
Én meg ápolom a páromat, hajnalban begörcsölt a veséje, és ki kellett hívni az orvost. Aztán kiváltottam a gyógyszert, voltam boltban, most iszom még csak a kávémat is.
szia!
....én ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
Nekem is kicsit húzós volt, mert úgy néz ki, elkaptam valami influenza félét: fáj a fejem, orrom is ami még be is van dugulva, alig kapok levegőt, fázok, fáradt vagyok...
Már fél 8kor lefeküdtem és egy huzamban aludtam negyed 6ig. utána mentem kocsival anyuékhoz, aztán busszal Szegedre segíteni ismijeimnek, aztán vissza anyuékhoz, mamához, és nemrég értem haza
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!