Melinda!
Tényleg repül az idő. 17 hét múlva én is szeretnék már pocakos lenni, legalább pár hetes terhes lenni. Jól hangzik a recept! Egészségetekre!
Dia!
Mi bizony nem hagyjuk ki ezt a hónapot sem, mert nálam minden nap számit a korom miatt, nem hogy hónap! Én sem karácsonykor szülnék szivem szerint, de ha igy adatik, akkor legyen igy!
Dius!
Én is nagyon kiváncsian várom az okát a mini-ciklusodnak!
Betty!
Azt hiszem, én sem fogok hőmérőzni, mert nekem is megeröltető mindig pontosan ugyanakkor mérni, na és ha fel kell kelnem Szilárdhoz, akkor mi van? Lh teszt elég lesz nekem.
Babicsek!
Remélem, nem jön be nálad ez a vérzéses mellékhatás. Ha mégis, akkor abba kell hagyni?
Irogattál priviket a lányoknak? Korábbról talán már ismerted őket, vagy mi is az a nagy titok? Csak ha nem vagyok indiszkrét
Nekem szépen megvan piri. Még mindig több, mint nekem szokott lenni, de legalább van. Kedden megyek vérvételre, igy meglesz a 4. napi hormonképem is. De majdnem tudom előre, hogy minden rendben lesz. Gyúrunk tovább a tesóra, és egyik hónapban majd szépen beköszönt. Már alig várom azt a pillanatot!!!
Jó éjt mindenkinek!