sziasztok Csajok!
Csucsu
Én jól megnéztem ám, a topicot.
Tegnpa megírtam a hsz-mat, és nem vettem észre, hogy írtál.
Csak most látom, hogy nem sokkal előtte voltál ott, csak én nem frissítettem közben, és még nem jelent meg az írásod.
Látom pörögsz ezerrel.
Nem is csodálom, hogy ritkán jössz. Munka mellett nem sok mindenre jut időd. Tegnap tényleg szép idő volt. Itt is, csak fújt a szél. De azért sütött a nap. Ma mintha hidegebb lenne.
Kitty
De ügyesek voltatok.Már fákat is ültettetek, és már a veteményes is alakul.
Még jó, hogy anyós ott van, és ki tud segíteni benneteket néha cukorral, néha mással, ami épp hiányzik.
Hogy van a párod? Javult már az állapota?
Bridget
Hát tényleg van mit bepótolni rokonlátogatás ügyben. De inkább legyen ennyi látogatnivalód, mint megint át kelljen élned azt a szörnyű időszakot amit tavaly.
Tesód mindig ilyen korán ér haza? Vagy későn?
Milyen jó lehetett olyna régi felvételeket nézni.
Gondolom előjött jó sok emlék.
Ezek olyan jó dolgok.
A barátnőd még mindig nincs jól? Azért ez durva. A babát sem tudja ellátni? És mit mondanak neki a dokik? Biztatják egyáltalán valamivel? Nem rokkan le ugye?
Neked mi lett a hátaddal? rosszul mozdultál?
Érdekes ez a cikk. Meg vagyok nyugodva, hogy még nem vagyok elkésve.
Zsu
Akkor a 3 babából egy marad meg? Óóóóóó. Pedig már gonodlom ti is beleéltétek magatokat a 2 babába. Zoli mit szolt hozzá?
Ma már főztem, vittem apának ebédet, tanultam, és itt volt hugom.
Ma olyan finom levest főztem, hogy apa egyfolytában udvaro, hogy milyen finom volt. Melózik, és vittem neki be. Ezt csináltam meg:
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=6566
Sütöttem hozzá mákos, diós, és kakaós kalácsot. Az nem lett annyira jó, mert megint szétnyilt. Nem tudom miért, de nekem ez mindig szétnyílik. Bár az ízével nem volt gond, mert hugomtól olyan szép dícséretet kaptam
azt mondta, hogy olyan finom, mint anyué. Na nekem ez volt a legjobb dícséret.
Nézem az HBO-t A Bűbáj megy, és láttam már moziba. Annyira aranyos romantikus vicces film.
Imádom ezek a romantikus, csöpögős filmeket.
Olyan édesek.
Na megjött apa is.
Puszi Nektek!