sziasztok mamik,
még élek, csak megint tejcsi gondok vannak + a párom egész héten tök későn jött haza és már nem volt erőm felnézni.
Monic: szerencsétek van, h kezd lassan jönni a jóidő! én tuti azért voltam sokszor megzakkanva, mert ki sem duktam az orrom napokig , v ha kimentem akkor is csak késő du v este egyedül, amikor már a párom hazajött és vigyázott Nándusra.
tejcsi dolog meg hát... nekem a pihi , de leginkább az alvás jön be a legjobban!! sok-sok tejcsit kívánok nektek is!! Danci nagyon édes!!!
Vikimami: gratula Lackó produkciójához!! és hogy állt fel? kiságyban , szék v ágy segítségével v veletek? képet rakhatsz fel, ha sikerül lekapni - na nem a bizonyítás végett, de jó lenne látni Lackó elégedett kis vigyorát!
köszi a hófordulót!!
Némóka: gratula Rékababa szép gyarapodásához!! nagyon ügyik vagytok!! laktoherbet ne idd, tuti attól volt szegény Rékababa pocifájós!!!
szopi dologgal én már úgy vagyok, h 3 védőnő v doki v tanácsadó 5 félét mond. hol azt olvasom, h csak 1 mellből , hol azt, h inkább 2-ből, hol azt mondják, h igény szerint, akár óránként , hol azt, h szigorúan 3 óránként. és hogy mi csinál tejet? hát én már kipróbáltam a homeós bogyót, teát, fejést,sok folyadékot, levest, a sört még nem, de szerintem ez ki is marad, igyekszem nem izgatni magam semmin, és mégis vannak gondok. Nándus a jobb cicim annyira csócsálja, h tiszta seb és ezért már hetek óta mellvédőt használtam , de csak a jobbra, ott sokkal kevesebb is a tejcsi, ezért most kikúráltam nagynehezen és oda tudom neki adni védő nélkül is. mert a mellvédőről meg azt olvastam, h így a mell nincs annyira ingerelve és ezért az agy nem küld olyan üzenetet a mellnek, h termeljen , így kevesebb termelődik.
szóval én már szopi témában nem is panaszkodom, csak azért rimánkodok, h kihúzzam még min 2 hónapig , de jó lenne persze a 6. hó végéig. ha végig kell fejnem és cumiból kell is adnom, azt se bánom, csak legyen végig.
ja, és tegnap nem volt elég tejem és csak a fagyiban volt tejcsi, de az nem kellett Nándusnak. pedig nagyon éhes volt, üvöltött 1000el, de akkor sem! pedig a hűtős tejcsit megeszi aznap v másnap!
nekem az alvás szokott segíteni. ha tudok napközben aludni 1,5-2 órát, akkor egész nap van tejcsi. de volt már olyan is, h alig volt és megettem Nándus, odaadtam Nándust páromnak és én mentem aludni. a következő etetésre volt tejcsi rendesen!!
egyébként nekünk a bilirubin szintünk volt baromi magas, amikor Nándus tök vörös volt. a víz a vér higításához kell! a legutóbbi szmogriadónál is azt javasolták, h a vér higítása érdekében mindenki igyon nagyon nagyon sokat! majdnem úgy volt, h kap infúziót is a vére higítása érdekében, aztán mégsem. vizet kellett neki adni, aztán másik dokik meg azt mondták, h nem kell mégsem, mert iszik annyi tejcsit ami a súlyának megfelelő.
egyébként jól vagyunk!
és nagy hír, h Nándus megfordult!!! hátáról a hasára!!!
múlt héten játékosan megmutattam neki, h hogy kell forgolódni és a héten már maga alkalmazta. először még nem tudta kivenni a kezét maga alól, de a 3. átforduláskor már sikerült az is!
és ma megmértük: 5960 gr! hát nem úgy néz ki, mintha tejcsi próblémák lennének!
pénteken voltunk csípő-hasi-koponya uh-n, minden ok volt, és meg lett dícsérve Nándus, mert meg se nyikkant és nagyon jó fiú volt!
utána bevittük a munkahelyemre megmutatni. hát mindenki el volt persze ájulva tőle!!
dagadt is a mellünk a büszkeségtől!!
párom mondta, h ő majd meghúzza magát a háttérbe, hát nem így történt
nagyon büszke volt!!!
puszi mindenkinek! majd még próbálok jönni, de most nehéz időszak ez nekem, nekünk és fáradt vagyok csöppet.