Sziasztok,
Kis szünetem van, Marcipán elaludt a játszószőnyegen, yes yes yes.
Vanni,
Szóval 37 cm volt a buksi, ha kiváncsi vagy a születéstörténetemre akkor a 222 oldalon, 16.05-kor írtam le h mi is volt a szülőszobán.
Az igazat megvallva a szülés előtti napon teljesen beparáztam és Molnár doki ott „vigasztalt” a folyosón hogy minden rendben lesz, én pedig hiába mondtam neki h mi lenne ha császárral letudnánk az egészet. Főleg h tudtuk azt h Marci nagy baba…. És akkor elmondta hogy a császár egy nagy hasi műtét, jobb lenne ha inkább próbálkoznánk természetesen, vagyis ez nem opció.
Mondjuk a vége felé még mindig kérdéses volt természetesen próbálkozunk vagy irány a műtő. Ez ½ 4-kor volt, aztán valahogy összeszedtem magam és 20 perccel később megérkezett a kisfiam.
De tudok olyan csajszit aki szintén nála szült még nagyobb babája van mint nekem és őt sem császározta először, aztán mivel már hosszú ideje és eredménytelen volt minden akkor döntöttek a császár mellett.
Mondjuk egy percig nem bántam h nem lett az, mindenképpen szerettem volna megtapasztalni azt h milyen megszülni a babámat. Fantasztikus és a fájdalom abban a pillanatban elillan ahogy odateszik a cicidre a csöppséget.
Egyébként 28 v 32 hetesen Marci is keresztben volt még, aztán csak meggondolta magát…
Hát köszönöm a Marci név teljesjogú használatát, aztán majd megbeszéljük hogyan is osztozkodunk a névhasználaton a későbbiekben.
Mindjárt küldöm az anyagot, hasznos tényleg. Mondjuk én egy felkészítőn sem voltam, de nekem bőven elég volt ezt elolvasni.
Molnár dokitól soha nem kérdeztem (kivéve szülésznő és őssejt), talán csak annyit minden egyes vizsgálatkor hogy ugye egészséges Marci és ugye minden rendben van vele.
Az uccsó hetekben pedig hogy mikor szülünk már….
Ja az egyik teszveszes kabátot az uccsó másodpercben buktam, 10 Ft túllicit miatt.
Küldök egy képet a combis büfizetetésről, bealvásról
Zita Zita, lassan akkor indul nálad is a CTG
Nem győzöm hangsúlyozni nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra és hogy mindig jönnek újak, szupi egy csapat van itt.
pusz Mindenkinek
Zsuzsa