Hello Csajszik!
Hát úgy fest én rendszeresen csak ilyenkor este jutok ide.... na nem mintha a bokros teendőim indokolnák, de valahogy úgy elcsorognak a napok és hirtelen mindig éjszaka van, és itt mindig itt találom magam a gép előtt kisfiammal a pocimban aki ilyenkor aktív és püföl, miközben nektek körmölök...
Pocakdicséreteket mind besöpröm és nagyon köszönöm, igazán jól esik, büszkén mutogatom is, mindig villantok a kabátból nehogymá' ne vegyék észre
Szerintem hamarosan múlik ez
"decsinikismamivagyokfíling" és jön a
"jézusmáriahogyannőhettemekkorára??"
Viktu!
Köszönöm a ruhám nevében is, szeretem is nagyon
Skrisz!
Köszi
, Hát igen Apának muszáj lelkesednie, fővesztés terhe mellett....
De tényleg nagyon aranyos, folyton dicsérget, simogat, dédelget........ szóval jó dolgom van
Hinta nagyon tecc, én is ajándékba akarok ilyet....
barátoknál még nem láttam hasonlót sem, akitől megörökölhetném
Katerina!
Nagy gratula a Csajszihoz!!!
Most aztán már tényleg jó rózsaszínű a tábla..... hej de jó dolga lesz itt a Kispasimnak
Nyulasz!
Hűűű, 4 D, biztos klassz lesz, remélem nem lesznek szégyenlősek a Kisnyuszik
Liliana!
Akkor tessék szépen felpócolt lábbal pihenni !!!
Angel!
Gratula a haaaatalmasra nőtt Csirkeláb kisasszonyhoz
Pocid is szépséges, férjemnek is megmutattam, nézett is nagyokat, hogy az enyém is ennyit fog e nőni három hét alatt
Till!
Biztos jó álom lehetett, én még egyszer sem álmodta Kispasival
Az ilyen hülye anyós-beszólásokkal meg nem törődni, értve???
Seszi!
Milyen jó képek, az első a "komolybálint" egész csodás kép, másik meg édes-cuki nagyon
Nálunk is indul hétfőn a lakásfelújítás, már nagyon viszketek tőle előre
Már napok óta csak festékszínmintákat meg parkettákat nézegetek, de végre megszültük, hogy hova mi kerüljön, szóval már csak ki kell bekkelni, hogy el is készüljön
Utána sittysutty lesz pofás kis pasi-szoba.
Ja és most már látni akarom leírva is:
Szóval úgy fest hogy törvényes jogutódunk neve
Zétény lesz, ha a köv. 18 hétben jobbat nem találunk... ez sem volt kis szenvedés, valahogy ez nem jött úgy magától, mint a lánynév, szóval még nem vagyok mindenre elszánt, hogy megharcoljak érte, ha a drágám feldob egy jobbat. Ez motoszkál már bennem régóta, csak valahogy nem érzem annyira passzentosnak hozzá. Bár a vezetéknevünkkel igazán szépen hangzik, meg szép leírva a szóképe is
Na eldugaszoltam a szómenésemet....