Sziasztok!
ahhoz képest,hogy tegnap akartam még jönni......
Banana-őszinte részvét
Heni-neked akartam írni-nagyon klassz a tavaszi asztal,kreativitásban kitünő vagy!
nyárra mit tervezel-talán egy korállzátony???
Kriszta-mi az hogy megint feltépte???
már régebben kérdezted mi van a hugommal-elvégeztek minden vizsgálatot náluk,mármit véreredményeket ami mind mind jó
úgyhogy áprilisban lesz petevezeték átfújás,és ennek eredményétől függ hogy mi a köv lépés...-reméljük minél hamarabb ő is pocakoscsajszi lesz....
Lilluska-idő nálunk is változik,az előbb olyan sötét volt szakadt az eső+jég,most meg ezerrel süt a nap!!!-ki érti ezt???-Benedekem a teraszon őt nem zavarja semmi
orsi-anyud nagyon cool!!!!!!
kendős cucc is jóóóóó,meg aki benne van!!!
Zsó-édi vagy Levivel-Hófehérke+Levitörpe
Eni-lehet jót röhögsz én tudom sógorom spermaszámával mi a helyzet
de ez most aktuális a családunkba!!!-de ő nem kérdezte van e tejem....
Renáta-igen-igen-van akinek bejön
gratula kicsiLindához!!!
Bori-autóülés hátra!-szóval utaztok???talán te lefuthatnál a Balcsira hamár ennyire edzésben vagy!!!nem gondolod????
Dorka-dejó,hogymár ekkorák vagytok....én is már alig várom,hogy gyümiket adhassak Benedeknek-Mikey is annyira imádta....és cukkini???-küldhetnél pár karikát nagyon szeretjük.....
Steff:-imádnivalóak a gyerekeid!!!gyönyörűek kis olaszosak....
fodrász nekünk is házhoz jön sóginőm+gyantáz is úgyhogy királyság!!!-ma is jönnek de csak pizzaparty lesz gyerekpartyval!
Ancsa-nagyon ügyi vagy még ÉN nem mondtam!!! de csak hobbyszinten űzöd vagy komoly a dolog????-és irigy bilisLarához!!!
én is szertném hogy már csak egy pelenkafogyasztó legyen a családban de asszem még várnom kell!!!!lassan több pelust használok a Mikeynak mint Benedeknek....mert ha egyszer is belepisl már cserélnem kell,ugye szól de későn-majd nyáron.....
És köszönöm,hogy visszajelöltetek az iwiwen!!-most regiszráltunk